|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Ello wszystkim
melduje sie ze zyje, juz spakowana, myslami w Anglii... przesylka z polproduktami do robienia bizuterii juz przyszla -wiec wszystkie chetne na 'prezencik' prosze mi napisac na PW co chcecie (kolczyki,bransoletki,nas zyjniki) i podajcie swoje adresy to przesle w czerwcu. Jane - z tymi bakteriami mam nadzieje, ze to juz koniec -okaze sie w czerwcu. A dobrzes zgadla co to znaczy trenowac na sucho - poki doktorka nie powie, ze mozna to niestety tylko to nam pozostalo. do zobaczenia za tydz ...
|
#3392 |
|
Zakorzenienie
|
Zanka, jesteś prześliczna, Filipek uroczy. Ale nadziwić się nie mogę, jak macierzyństwo Ci służy
Syla, no nareszcie coś napisałaś Domi, super, ze wszystko dobrze Cinusiowa, współczuję dolegliwosci dziewczyny, piszę mało, bo niedawno dopiero oficjalnie wprowadziliśmy się z mężem do naszego mieszkania. Tak to cały dzień biegaliśmy po Castoramach, praktikerach, przenosiliśmy rzeczy itp. Ale nareszcie jesteśmy na własnym
|
#3393 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam tez SE rózowego hihi, ale ogólnie nie jest jakiś wypaśny, nie przywiazuje wagi do telefonów a moja mamuska czesto zmienia...oboje z tata są w erze i jak tato ma lepszy to sie zamienia i jemu zabiera, ale teraz to pewnie nie odda hihi
łososiowa polędwiczka brzmi apteycznie... ja jutro na komuni będe miała jedzonko, lubie takie imprezy, teraz zastanawiam sie ile kasy dać jako chrzestna...dobrze ze mi mama da te kase i nie musze swojej tracic Jane biore sam folik Ja w ogóle nie dba o wosy, jutro na komunie mam w planie pokrecic prostownicą i spsikać lakierem... hej Madzia i Ala, Ala lubie Twoje powiedzenie gitez majonez ![]() powoli mi sie otwiera zdjecie Zanki... Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-05-16 o 22:12 |
|
|
|
#3394 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ide sie myc.. |
|||
|
|
|
#3395 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia13 ja uwielbiam kolczyki
mmm moja lista może być długa hihihAliszcze zazdroszcze strasznie tej przeprowadzki, chyba Cie nawiedze, ja uwielbiam ładnie urzadzone domu, plis zrób coś w stylu indyjskim ![]() Zanka super wyglądasz, malutki słodki, duży już bardzo a jakie masz ładne meble, taki ładny kolor drewnaZuzia bardzo prosto się robi loki prostownicą, na youtube jest dużo filmików, jak kiedyś zrobiłam, bo niedowierzałam, że tak można... Bardzo mi net wolno chodzi i nie doczytuje Waszych wiadomości
|
|
|
|
#3396 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny dziękuję za komplementy
![]() miło że podoba się Wam nasz pokój, meble są z BRW system tip top, chyba najtańszy w tym sklepie
|
#3397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajne fajne są ![]() Dziewczyny ja mam przeczucie, ze bede mieć córeczke... mój tato mówi, ze to jest więcej niż pewne, że bede mieć dziewczynke, bo u niego w rodzinie od zawsze pierwsza jest córka...ciekawe czy sie sprawdzi i czy moje przeczucia się sprawdza...Zanka Ty miałas przeczucia co do płci? |
|
|
|
|
#3398 |
|
Zakorzenienie
|
ja się melduje wieczorowa pora
wszystko przeczytałam jutro cosik odp bo mi się dzisiaj nic nie chce.
|
|
|
|
#3399 |
|
Zakorzenienie
|
na początku nie miałam przeczuć, mąż upierał się że córka i mój tata też, ale wszyscy dookoła mówili że na pewno chłopak, jakiś czas przed tym zanim się dowiedziałam jaka płeć jednak zaczęłam czuć że chłopak, choć szczerze marzyłam, żeby córka była... no i w końcu za drugim czy trzecim podejściem mój synek sie ujawnił
jeszcze pamiętam jak dziś że miałam iść na to ważne usg w poniedziałek, ale w niedzielę potknęłam się na schodach i spadłam, stłukłam strasznie nogę i nie mogłam chodzić, dośc że noga bolała to jeszcze miałam świadomość że znów będe musiała czekać na poznanie płci maluszka w piątek jednak poszłam na usg z mężem, kuśtykałam bo noga cały czas bolała, ale dowiedzialam się w końcu że u mnie w brzuszku mieszka mały Filipek mąż na początku był rozczarowany, ale jak doszliśmy z gabinetu lekarza na przystanek zaczął się cieszyć, że będzie mógł ubierać synka w dresy nike i zrobi mu irokeza hehe
|
#3400 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mój synek tez będzie się nazywał Filipek ![]() hmm a córcię bym nazwała chyba Łucja |
|
|
|
|
#3401 |
|
Zakorzenienie
|
ale miałaś Zanka perypetie
mało wtedy się udzielałaś na Gangu i nie kojarze za bardzo Twego upadku...czyli miałaś przeczucia...a ja w sumie sama nie wiem co chce...jestem bardzo zmienna pod tym względem ![]() Ja lece spać dobranoc, kosmatych snów zycze |
|
|
|
#3402 |
|
BAN stały
|
Dobranoc
kosmatych, ja Ci dam kosmatych już po dzisiejszym mam full...same buraki w dodatku mi się śniły... ale i tak trochę tęsknię za G.ale milczę jak kamień a on tym bardziej... aha może z kuzynem pójdę na wesele... rok starszy ode mnie, nazywa się Kamil, znaczy się jeszcze go nie pytałam...ale kto wie..
|
|
|
|
#3403 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam, zapraszam do mojego mieszkania
w stylu indyjskim na razie nie mam nic ale sypialnia jest troszkę orientalna, bo troszkę japońska- s dziś zamontowaliśmy w niej roletę bambusową![]() dobra, idę spać, mąż zaraz wyjdzie z łazienki dobranoc
|
#3404 |
|
Zakorzenienie
|
bo ja chyba jeszcze wtedy się na gangu nie udzielałam, dopiero później dostalam zaproszenie,
pamiętacie, że wszyscy się na mnie obrazili... smutno mi jak sobie przypominam, ale teraz jest już dobrze
|
#3405 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
też o gangu dowiedziałam się od Izy, to potem na Ize siadły |
|
|
|
|
#3406 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsza noc za nami
Już po śniadanku jesteśmy łóżko wypróbowane z Misią o 6 rano na spacer musiałam pójść ale generalnie jest super dziś jeszcze na obiad do moich rodziców skoczymy słonko świeci, więc potem może na grilla, ale to się zobaczy. No i cieszy mnie perspektywa jeszcze dwóch dni urlopuZanka, to było tak dawno, ze aż nie chcę mi się wierzyć, że tak ten czas minął. Rzeczywiście, był to dla Ciebie bardzo nieprzyjemny moment no ale tak to już jest między babami. Grunt, że jest wszystko już dobrze
|
#3407 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja nie pisałam że Ty "palce w tym maczałaś" Zuziu
ja do tej pory nie wiem kto maczał w tym palce heh jak to brzmi i o co w końcu chodziło, bo nikt mi nie chciał wyjaśnić i podawano wiele dziwnych powodów ale bądź co bądź czułam się z tym źle zwłaszcza, że stało się to tak nagle i nie wiedziałam dlaczego, jak jakiś kiepski film... ehh
"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu" Edytowane przez zanka205 Czas edycji: 2009-05-17 o 09:34 |
|
|
|
#3408 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja już po kościele.. |
|
|
|
|
#3409 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie chcę do tego wracać
ehh zjadłabym pizze... może jak mąż wróci to zamówimy
|
#3410 |
|
BAN stały
|
Ja zykam pić kawkę.
Wkurzyłam się dostałam negatywa na allegro... prosiłam gościowe o przesuniecie terminu, to ta sie nie zgodziła wiec nie wpłacałam, a teraz mi pisze w komentarzy ze 4 razy prosiłam o przesuniecie wpłaty...niech spada, tez jej negatywa wwaliłam..oooo...Jutro powinna przyjsc kurteczka myslę o panterkowych leginsach do kurteczki i czarnych klapek drewniaków powinny pasować
|
|
|
|
#3411 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj śmigam do teściów mieszkają na 4 pietrze.Unikałam takich wypadów ale lekarz i położna kazali dużo chodzić.
|
|
|
|
#3412 |
|
BAN stały
|
no blondi coraz bliżej
|
|
|
|
#3413 |
|
Zakorzenienie
|
hihhihi coraz bliżej a teraz strasznie wolno mi czas leci
![]() planujemy jeszcze wieczorny spacer zob czy bedzie Nam chciało
|
|
|
|
#3414 |
|
Konto usunięte
|
Cały dzień jakaś marudna jestem
![]() ... i coś na płacz mi się zbiera...
|
|
|
|
#3415 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3416 |
|
Zakorzenienie
|
paollino, nie płacz
|
#3417 |
|
Konto usunięte
|
Kochana jesteś Zuzieńka...
Ehh to jakiś humor wisielczy, przejdzie pewnie, ale na razie mam dołka jak Rów Mariański... ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Aliszcze - nie mogę na noc lodów (kurde jaka dwuznaczność ![]() ) bo mają za wysoki IG ... a winko? Nie mam na stancji nic ... Poza tym brzuszek mnie coś "nudzi"... a zjadłabym tak pizzę...
|
|
|
|
#3418 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dzisiaj kolejne spodnie musiałam odlożyć |
|
|
|
|
#3419 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Królewny
Ja już po imprezie, miło było...cały czas jadłam i teraz mam brzuch jak w 5 tym miesiącu chodziłam z rozsunieta spodnica...Ogólnie jestem bardzo padnięta, Tz poszedł już do domu... |
|
|
|
#3420 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

...

super wyglądasz, malutki słodki, duży już bardzo

w stylu indyjskim na razie nie mam nic
ale sypialnia jest troszkę orientalna, bo troszkę japońska- s dziś zamontowaliśmy w niej roletę bambusową