![]() |
#211 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sabat Czarownic:)część III nieostatnia:D
Cytat:
A to dobrze, to na pewno będziesz zadowolona z plecaczka ![]() Buty są dość wysokie, ale mają miękkie wykonczenie i z tyłu w połowie buta mają taką jakby to powiedzieć - tak jakby przecięcie buta wypełnine gąbką, że jak schodzisz to but się ładnie zgina razem z nogą. Nie jest sztywny po prostu, dostosowuje się do nogi. ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
![]() myślę, że to ![]() Zmykam, mąż zaraz wraca ![]() Miłego popołudnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#212 | |
Zakorzenienie
|
Czy ktoś mi zdradzi jaka kombinacja klawiszy kasuje wszystko na stronie i to bez zaznaczania tekstu? Szlag mnie trafi zaraz, pisałam, pisałam i myk... wszystko skasowałam. Uroki nowego sprzętu. Czemu każdy laptop ma inne i inaczej ustawione guziki???
![]() Badnij sobie... http://pogoda.gazeta.pl/pogoda/0,0.html#10-48_293 ![]() Dziękuję. ![]() Cytat:
![]() Plecak obadałam. Trochę duży - 35L. Ale zgrabny. Łeb mi zza niego widać. Może obfocę i pokażę. Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-05-15 o 18:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#213 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie jedziesz jutro? ![]() Cytat:
![]() ![]() a zobaczy tutaj jakie fajne polskie plecaki foto: http://jpa.com.pl/?strona,doc,pol,gl...,1,55,ant.html i tanie! A ja mam taki ten górski: http://www.cerrotorre.pl/product-pol...g-II-40-L.html
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
Oho mnie też szlag trafia jak mi się niechcący zaznaczy tekst i skasuje
![]() ![]() ![]() A plecak sobie kupiliśmy ostatnio taki o http://www.cerrotorre.pl/product-pol...trio-45-l.html ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tych przelotnych to się małż ze mnie śmieje do dziś. W drodze na Skrzyczne jak zaczęło to powiedziałam, że to przelotne. ![]() ![]() Nie jadę jutro. ![]() I już się boję powiedzieć, że jadę w nd. bo a nuż jakaś menda to słyszy i robi mi na złość. ![]() Taki to jest: http://www.cerrotorre.pl/product-pol...halua-35L.html A moja małżowina taszczy toto: http://www.decathlon.com.pl/PL/forcl...bium-15441907/ Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Aha, w końcu nie padało i poszłam na ten koncert... Niby juwenalia, ale bydło, że masakra... ![]() Może Wy mi wyjaśnicie, czemu nie pozwolono mi wejść z zakręconą plastikową butelką wody?? Musiałam odkręcić, wyrzucić nakrętkę i flaszkę mogłam wtedy wnieść, w ręce. ![]() Jako ciekawostkę przyrodniczą powiem, że jacyś mili ludzie zaproponowali mi coś do konsumpcji. Jakiś wspomagacz zabawy. Tacy byli towarzyscy i dobrzy... ![]() Idę spać, dość wrażeń na dziś. ![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-05-15 o 22:12 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
Wow ale tu był ruch dzisiaj.
![]() Ja tylko wpadam zameldować, że dzisiejsza kijowa pogoda miała swoje plusy. Gdyby nie ona, pojechałabym dziś na Babią, a po powrocie zabiłby mnie w drzwiach smród kociego moczu. Pewnie wyrzuciłabym też pościel, kołdrę i materac. ![]() ![]() Buziaki i spadam spać... Jutro Babia Góra. Plecaki spakowane, do kićka wpadnie sąsiadka i go napoi, leki podam przed wyjściem. Niestety do sypialni wejścia niet, zamknięte będzie. Pa! |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
Baby, co z Wami??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie po weekendzie
![]() Fajne macie plecaki ![]() Kropka -a co mąż taszczy w takim dużym plecaku? ![]() Jak Wasze wypady Kulbitku i Kropko? Jak koteczek? U mnie pogoda była do .....tylnej części ciała ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ---------- Już jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Mój super. Z jednym wyjątkiem - za małe mam buty. ![]() Poza tym ekstra. Babia Góra jest fajowa, a szlaki na niej mega cudne! Zwłaszcza żółty przez Perć Akademików. ![]() Tak na marginesie, biegałam po kilku różnych stronach, czytałam opisy szlaków, gadałam z ludźmi co tam byli, ale dopiero na miejscu dowiedziałam się, że żółty jest zamknięty ze względu na zalegający na nim śnieg. Meksyk normalnie. ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale i tak dobrze, że udało Ci się coś wykombinować i nie zlało Wam zadeczków. ![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-05-18 o 07:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z butami to mi przykro.. Co do zamkniętych szlaków to zawsze Kropcia przed wyjazdem sprawdz w necie ale na stronce parku np. TPN lub Babiogórski Park Narodowy.. itd Tam są najbardziej aktualne informację, jesli nie masz takiej mozliwości to spytaj w budce przed wejsciem na teren tam zwykle ludziki mają najlepsze informacje ![]() Gadanie z ludzmi którzy tam byli da Ci pogląd na szlak ale nie da odpowiedzi czy jest w danym momencie dostępny..
![]() ![]() |
![]() |
#221 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak to? ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziś przeczytałam na wątku górskim o tym, jedna z wizażanek coś napisała na ten temat ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To prawda co piszesz ![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
Oj było cudnie ![]() ![]() Jak dotrzemy do fotek to wrzuce tu troche tego magicznego miejsca.. nawet duża ilośc ludzi mi tam nie przeszkadza.. czuje się w Kazimierzu jak w zupełnie innym nieralnym świecie.. to miejsce ma niesamowity urok i jest na prawdę niepowtarzalne.. ![]()
![]() |
#223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w Tatrach w budkach zawsze pytałam i informowali mnie dobrze.. No to stronka danego parku i wtedy wiesz na czym stoisz.. albo "telefon do przyjaciela" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Kropka, powiedz mi jak ja mam zmierzyc "głębokość miseczki" w staniku? bo ja za nic na świecie nie wiem jaki to w ogóle jest wymiar? ![]()
#226 | |||
Zakorzenienie
|
Jak mnie wk... te wyskakujące i nie dające się od razu wyłączyć reklamy na wizażu...
![]() Cytat:
![]() ![]() No tak to. ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale w sumie i tak dobrze, bo bym nie pojechała. A tak pojechałam i... wlazłam. ![]() A no to fakt. ![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() Na foteczki czekam oczywiście. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dojedziesz kiedys.. my trafilismy akurat na praktycznie brak ludiz jak na Kazimierz bo tam zjezdzaja tłumy i czasem jest jak na Krupówkach ![]() Bedą foteczki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#228 | |
Zakorzenienie
|
Jak by mi powiedział to bym nie szła dwie godziny po to tylko żeby przeczytać kartkę i nie męczyłabym Ciebie.
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Od fiszbiny z jednej strony miski, przykładając metr tak żeby przylegał do michy miejsce przy miejscu, do fiszbiny z drugiej strony. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: w sumie to nic nie pomogogłam ![]() A powiedz tam gdzie były łańcuchy i klamry nie było śniegu? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A propos - wczoraj w radio bredzili, że od dziś zamykają drogę na MO na miesiąc chyba. I to akurat jest czas, gdzie my w D5S mamy iść od Wodogrzmotów. Ciekawe czy piątek 12go będą liczyć jak dzień roboczy, bo podobno w dni wolne jakoś będzie można iść... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#232 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziwne prawda? Cytat:
![]() ![]() ![]() Buty muszą być większe, to prawda, szkoda palców. Ja mam większe o 2 n-ry, bo większe o jeden nr ocierały mi palce przy schodzeniu ze schodów. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#233 | |
Zakorzenienie
|
Czemu bez sensu? Głębokość miski jest bardzo różna tak jak rozstaw fiszbin, to bardzo pomocna info.
Ja już np. wiem, że jak miska 22-23 głęboka to będzie dobry, nawet jak rozmiarowo nie pasuje. Cytat:
![]() Kochana, śnieg był zaraz po tym miejscu, z którego Cię nagabywałam. ![]() A potem były miejsca gdzie nie było nic innego. W miejscu gdzie były łańcuchy było różnie, na jednych skałkach nie było wcale, na innych nie było... szlaku. Łańcuch wystawał gdzieś w dole, pod moimi nogami, a droga wiodła śniegiem powyżej... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#234 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My chcemy jeszcze wyjechac na 3 dni tam ale tak np w czwartek, piatek, sobota ![]() Kropcia bieżące uaktualnienia na stronce TPN i nie bedziesz miała "podobno" ![]() Cytat:
![]() Oj tak buty muszą być deczko większe.. bo jak sobie palec odgnieciesz to bedzie jak ja miałam w zeszłym roku, że mi się siniak zrobił i cały paznokiec mi zrastał.. bryyy od chodzenia w przymałych butach!
![]() ![]() |
![]() |
#236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oooooo to ekstremalnie!~ja bym się bała ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#237 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety ja z tych jestem co nie lubią żyć całą dobę na zimnym żarciu i nie lubią gotowych kanapek. No chyba, że świeżo zrobionych z cieplutkiego jeszcze chlebka... ![]() W Tatrach to przerażają mnie nie ceny, a brak dostępu do schroniska. Na MO to nawet nie weszłam do środka. ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale poza tym, że małe to super się sprawdziły. Podeszwa ekstra, nie twarda wcale i nie ślizgałam się ani na trawie, ani na mokrych kamieniach czy korzeniach, tylko na śniegu było tak sobie... Ale na śnieg ich nie kupowałam. ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
kulbit wysyłam Ci dziś druga paczkę! Daj znac, jak tamta dojdzie, ok?
#239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A to tez leciała noga i palec opierał sie o twardy przód, tez źle.. ![]() A buty nowe widzę, że godne polecenia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#240 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzielna? Głupia raczej. ![]() Powiem tak - w szoku byłam, że tam ktoś pierwszy szedł. Musiał znać szlak, bo po wyjściu z krzaczorów był tylko śnieg z każdej strony. Żeby wpaść na to, że trzeba iść na skos, do jakiegoś tam ledwie wystającego kamyka oddalonego od nas o 200m to trzeba znać drogę i to dobrze. No i nigdy nie wiadomo co jest pod spodem... Ja szłam po śladach, ale za każdym razem jak widziałam dziurę po czyjejś nodze zapadniętej po dupę, robiło mi się ciepło... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.