|
|
#1471 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
a....moze coś o zdradzie?
o jakiejś takiej...pustce w środku..? zdradził mnie... wybaczyć? czy nie? ' coś kosztem czegoś '
|
|
#1472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- zdradził mnie.. i co mam teraz zrobić ? - jak to co ? powieś go za jaja kobieto! Niektórzy maja parcie na szklo, inni na pieniadze. Ciebie cechuje parcie na cipki. Kochany, jak chcesz sie gździc na prawo i lewo to wybieraj laski tej samej rasy. nie wiem czy mogę powiedzieć ' tylko mój ' Jeśli myślisz że mnie zraniłeś to naprawdę niewiele jeszcze w życiu widziałeś. dałaś mu swoją miłość, a dostałaś nauczke .. Kolejny przykład dlaczego facet to dupek .. Nie wybaczę, bo nie żałujesz tego co zrobiłeś, tylko tego że to się wydało. W zdobywaniu uczuć wracasz z kolejnym awansem. bawiłeś się dobrze ? Zdradziłeś.. nie chciałeś ? ah, no tak. to było z konieczności. Wierność? Ty nawet nie wiesz jak to się pisze. ________
kochanie, a co zrobisz jeśli zadzwonie do Ciebie w nocy i powiem, że chce do Ciebie przyjść ? i pragnę tylko całe życie słyszeć Twój głos obok mnie oczy patrzą na to czego nie chce widzieć dusza. w****ienie rozpierdala cię jak granat. widzę jak jest i chce mi się śmiać. Kiedy z nią jesteś całujesz mnie spojrzeniem. od tamtych chwil miasto pachnie Tobą. delikatnie zlizuję resztki Twojego smaku z moich ust. ' przedawkowałam danonki... ' xD Twoje palce na mej skórze stworzyły powieść czekając na dzień w którym spełnią się marzenia.
|
|
|
#1473 |
|
Rozeznanie
|
sercowy wypadek.
mijał rok za rokiem,a mnie coraz bardziej dokuczała samotność. nikt nie wie,ile łez wylałam w bezsenne noce. po tej rozmowie wiedziałam,że to przeznaczenie.
|
|
#1474 |
|
Raczkowanie
|
Gdzie jest Charlie?
- Wyszedł. Masz rację. Polubiłem go. Dał nam kilka wskazówek dla naszego związku.Trochę to dziwne, ale wspaniałomyślne. Co powiedział? - Po pierwsze - nie pozwól jej pić. W razie kłopotów zastosuj chwyt strażaka... Bądź gotowy na pobyt w więzieniu. Jeśli myslisz, że wiesz co sie stało, jesteś w błędzie. Jeśli obetrze sobie stope, zamieńcie sie na buty. Naucz się powtarzać : To część jej uroku... Na 33 dzień waszej znajomości przynieś róże. Jeśli powie, że Cie zabije, nie traktuj tego jak metaforę. Lubi pisać, dopinguj ją. Czas jaki razem spędzicie będzie najwspanialszy w Twoim życiu. Ciesz się każdą sekundą. wyobraź sobie. spotykasz moje oczy. dziś odważnie patrzą. (kiedyś zakochane w tobie po źrenice) mówisz, że jestem jedną z tych nowonarodzonych, którym musiała umrzeć piękna historia, żeby zaczęły żyć. a ja wędruję po tobie wzrokiem, bo już zapomniałam, w jakim języku byłeś. pewnie jakimś obcym, skoro pozwoliłeś mi sobie pójść. płaczę. (coś wpadło mi do oka) już jutro. zaraz. w następnym drżeniu głosu. pokoloruję świat niebieskimi słowami. będę czekać na list w butelce. jutro uśmiechnę się do niego na pustej ulicy i spytam o drogę. przetłumaczę mój świat na język niemiecki, a potem wpuszczę kogoś do środka. zaadoptuję małe szczęście i pozostawię je bez imienia. kupię kilogram pomarańczy po czym stwierdzę, że to nic innego jak Słońce, które odbija się w jeziorze. nie będę bała się mówić kocham. wyrzucę zasuszone róże. przyjdzie wiosna.lato.jesień.zima a ja będę brała je garściami. liście, śnieg i wiatr schowam do kieszeni i przepisze na papier. kogo mam obwiniać za to, że tak długo spałam snem niespokojnym? nie widział mnie świat, ani ludzie. nie widział.
-Mogli. - Chwila zamyślenia. - Wiesz, bardzo. Nawet na deszczu mokli razem. Tak się kochali." ______ ulubione cos: trzymanie cie za reke, chociaz nie wiesz, ze to robie. Edytowane przez Anna Es Czas edycji: 2009-05-18 o 09:12 |
|
|
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
zachłysnęłam się szczęściem. udławiłam euforią. mam czkawkę po szklance miłości.
zapomnieć. przy kimś lepszym od ciebie. doprowadziłeś mnie do takiego stanu, że mogłabym uczynić dla ciebie wszystko. wszystko poświęcić. wszystko rzucić. o wszystkim zapomnieć. bo widzi pan, ja budzę się rano obok niego i szeptem milczę mu do ucha siebie. chociaż czasami chciałabym mu to wykrzyczeć. ale potem zastanawiam się: po co? on i tak słyszy to milczenie. on zawsze dokładnie wie, co chce mu powiedzieć. nawet wtedy, gdy milczę. czasami wydaje mi się, że nawet uśmiecha się we śnie, gdy tak na niego patrzę oparta na łokciu. i jestem pewna, że w tym momencie w swoim śnie delikatnie ociera mi łzy. bo widzi pan, ja jestem bardzo szczęśliwa kobietą. jestem największą szczęściarą, jaką znam. najtrudniejszą częścią żegnania się...jest robienie tego ponownie każdego dnia. |
|
|
|
#1476 |
|
Raczkowanie
|
Do kogo podbiegniesz , gdy jedyną osobą która może zatrzymać twe łzy, jest ta sama osoba przez którą płaczesz?
zatrzymam Cię w swoich snach. A może to ze mną jest coś nie tak…? Narysować kredką szczęście... pouśmiechać się do lustra... Gromadzę blizny w sercu. To taki mój rodzaj hobby. Przewracam kolejną zalaną łzami stronę księgi mojego życia.. i nagle kończy się, to w co wierzysz, co kochasz. Chcę znów uwierzyć w miłość...
|
#1477 |
|
Raczkowanie
|
no chodź, chodź ze mną do łóżka, bez ambicji, grzechu, wstydu i lęku!
![]() no chodź, chodź ze mną do łóżka, no chodź! najważniejsze jest to, że jesteś. nie dokazuj, miły nie dokazuj. co noc patrzy się na nią, kiedy składa na pół sukienkę tanią. wszystko już o niej wie, tani stróż anioł. nie wybaczy mu że on poszedł z tamtą wylało się na stół moralne salto, smutna historia ta, z dominantą. głodne oczy nakarmi jeśli już ktoś puka w jej drzwi to z całych sił. przeciąg trzaska złudzeniami. mocniej wtuli się w koc w czarnej godzinie i życie jej puszcza się płazem nie fajnie jej z tym, nie pytaj czy jej fajnie. nie policzy tych łez, zostały w kinie ktoś odchodzi, ktoś przychodzi whisky moja żono! zabierz mnie, gdzie wszystko ma swój sens, gdzie wszystko ułożone to koniec, zabiliśmy w sobie wszystko pchnij mnie kuchennym nożem śpiewajmy tonem wyzwolonym sialajlajlaj. ktoś już nie chce być przyszłością, a ktoś inny nią się staje!
'Kocham Cię - powiedziała. Nic nie może tego zmienić. Straciłam Cię wiele razy, a nie powinnam była pozwolić Ci odejść. Zrozumiałam to.. Nauczyły mnie tego ostatnie miesiące.." chciałabym, chciała.. chciałabym.. chciała. ![]() Ewentualnie jakiegoś Edwarda.
|
|
|
|
#1478 |
|
Rozeznanie
|
Mówił, że jestem dzielna. Dobrze że nie widzi mnie teraz.
wiesz jak to jest, kiedy cały świat wali Ci się w ułamku sekundy? Po tej sekundzie potrzeba przedłużających się minut, godzin, lat na poskładanie go. A i tak nigdy już nie będzie tak perfekcyjny. brakuje mi sił. brutalnie pozbawiłeś mnie złudzeń. tak upalny dzień a moje serce się przeziębiło. i love your smile. i hate your lies. niesmak kłamstwa głęboko w Twoich pustych oczach. gratuluję, nienawidzę Cię. pamiętasz tą chwilę gdy byliśmy dla siebie wszystkim?
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
wcale nie jest za późno, by szukać świata ze snów.
chciała tylko usłyszeć, nawet gdyby to było kłamstwo, że tęsknił za nią. wydawało się jej, że zdążyła otrząsnąć się z takich bzdur jak zauroczenie i miłość. chciała tylko czasem z kimś wyjść wieczorem, czuć że jest dla kogoś ważna i komuś potrzebna. za małe serca w piersiach biją za szybko i już nie czują. dziś będzie pogoda zdecydowanie czerwona. w porywach do czarnej z przejaśnieniami. robimy wszystko co możemy, by odbudować zaufanie które straciliśmy. są rany i zdrady tak głębokie i tak trwałe, że nie mamy możliwości naprawienia ich. wtedy nie pozostaje nam nic. tylko czekać. -dlaczego się śmiejesz? – spytał stłumionych głosem. -dlatego, że nie płaczę. dlatego, że nie mogę płakać. są dwie możliwości w naszym życiu: śmiech albo płacz. a ja się śmieje, bo jest mi z tobą dobrze. |
|
|
|
#1480 |
|
Raczkowanie
|
nieliczylamwcalesie - mr. nareszcie jesteś Mycho <3!
Wpuszczę snajpera do mojej głowy, nareszcie ktoś Cię z niej usunie Tak wiem, do tej pory byłam niewidzialna Chcesz całej mej miłości i poświęcenia, a od siebie dajesz tylko rany Więc zapomnijmy o uśmiechach, odwróćmy się i idźmy dalej A i tak na pożegnanie: jesteś dość kiepski w całowaniu Byłeś moim kołem ratowniczym, gdyby nie Ty, utonęłabym w swoich kłopotach Z ciemności, wprost do Twoich ramion Wiesz co, spiep.rzaj z mojego życia! Przez Ciebie mam tylko bałagan w domu Twoje dłonie suną się po moich plecach, uwielbiam to Już prawie, jeszcze tylko kilka centymetrów dzieli nas od pocałunku, nagle dzwoni telefon, na wyświetlaczu: Misiaczek .
|
|
#1481 |
|
Raczkowanie
|
czasami lepiej tkwić w niewiedzy.
serwus diabełku .. czuję do Ciebie słabość ^^ bo szczerości to nikt tu nie chce .. - a dookoła ludzie mówią tylko szeptem . to taki typ, co nigdy nie bał się zmian. co robisz ? to co wszyscy robią ?! to już nie to samo, gdy wśród sms'ów które dostaje, nie ma tych, które Ty pisałeś, wykładając całe uczucia na blat stołu. pogadajmy o tym, co dla nas ważne. ale to chyba źle, jeśli atak, a może raczej niespodziewana ignoracja pojawia się tam, gdzie najbardziej spodziewało się minimalnego zainteresowania. może teraz to mój zwykły egoizm, ale tak jest. znasz te ścieżki, które ludzie wydeptują w parkach, między jedną ścieżką a drugą, bo tamtędy właśnie chcą chodzić? nazywa się je ścieżkami pragnienia. a geografia mojego mózgu po prostu prowadzi do Ciebie .. niemal rok zajęło mi dotarcie tutaj. właściwie nie było tak ciężko przekroczyć tę ulicę .. wszystko zależy od tego, kto czeka po drugiej stronie. głupie serce ! zawsze bierze nad nami gorę . - myślę, że wiem dlaczego nie pijesz . - czemu ? - lubisz władzę, jaką daje Ci to, że jesteś trzeźwy, kiedy inni wszyscy są nawaleni. nosek do góry. ktoś Cię tu kocha ;*
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
i patrzysz w niebo co dzień inne wiedząc.
Miłość - napisać na wiosnę, dedykować ją latem, czytać na jesień, wyśnić ją zimą. Z szczęśliwymi rymami i śmiechem , nucąc łagodne piosenki. Spędzam moje dni z ciężkim sercem, zawsze czekające na jutro. Namiętność unosiła mnie na szczyty wysokości, wznosiłam się z chmurami. Z nowo narodzonym światłem przywdziewam swoja maskę. Moje myśli za tobą jak cień twój nieustannie krążą Imponujący zbiór potajemnych myśli. Ściany płaczu kształtem mych marzeń zbudowane w ciemnościach osaczają mnie |
|
|
|
#1483 |
|
Przyczajenie
|
`czasami najlepszą zemstą jest wybaczenie.
był ktoś inny. zamknąć oczy i nie czuć już twojego zapachu. i znów znikasz, wrócisz, ale czy ja dalej będę? nic więcej do szczęścia. w co ty człowieku grasz? pokażę ci jak się gra w miłość. obiecałeś że nigdy nie zostanę sama. chciałeś mnie mieć tylko dla siebie, ale ja mogłam tylko pomarzyć o tym byś był tylko mój. <33 nieliczylamwcalesie ..- kocham Cię.! ;*** Edytowane przez LikeThat Czas edycji: 2009-05-18 o 13:21 |
|
|
|
#1484 |
|
Raczkowanie
|
Słonka świetne opisy^^
*dlaczego pijany nienawiścią pająk wyrywa skrzydła motylkowi, który kocha kwiaty? *Jesteśmy Nimfami. Uciekłyśmy z Edenu prosto do świata grzechu - na Ziemię *Szaleństwo to magnes, który ciągle przyciąga mnie ... Może coś się przyda
|
|
|
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
są takie dni w życiu kobiety, kiedy nawet kolejna para butów po przecenie jej nie cieszy.
ludzie tak naprawdę mogą mieszkać tylko w innych ludziach. depresja to nic innego jak, jak bezdomność, na depresję cierpią ludzie, którzy nie mają w kim mieszkać. pragnęła, aby jej jedyna miłość, wzięła ją w ramiona, tak szerokie, że stawała się kruszynką. pragnęła zanurzyć się w jego miłości, kiedy kołysał ją łagodnie, jak kiedyś, szepcząc kojące słowa do jej ucha i głaszcząc po głowie. wierzyła w jego słowa. sprawił, że czuła, iż wszystko będzie dobrze, i leżąc w jego ramionach, wiedziała, że to prawda. jestem kobietą. przyzwyczaiłam się do robienia rzeczy, których nie znoszę. są takie dni, kiedy nie wiadomo co ze sobą zrobić. |
|
|
|
#1486 |
|
Raczkowanie
|
Oboje wiemy, że to już koniec!
I przebudzam się, aby wyobrazić sobie jego wygląd twarzy Szeptem tuląc piękno wspomnień zapadam w ciszę... marzenia o małym skruszonym serduszku uleciały gdzieś Tak, już wiem skończył się nasz wspólny spektakl. gdzie kończy się fikcja??... Błądzę w korytarzu własnych myśli... Uczuć...
|
|
#1487 |
|
Zadomowienie
|
Proszę, podaruj mi uśmiech i miłość
A uczucie oddam ze zdwojoną siłą(...) [Nie upadnę nisko, z nimi osiągnę cel .] [Z miasta do miasta, w podróży baunsuj, wylansuj się w tańcu, mała łańcuch Mała bo będziesz szczekała w kagańcu mała to ofiara ciała dla samców.] [ Nie wiem jak Tobie, ale mi dużo nie trzeba, I nie będzie co ma być tylko będzie po mojemu...!bo mam coś, czego kupić się nie da...!] Podaj dłoń zaprowadzę cię, gdzie wzrok nie sięga Pokaże świat - to będzie nasza chwila Fakt, jesteś dla mnie jak kokaina. "Me uczucie nie wygaśnie, "Jestem zuchwała, bezczelna, zachłanna - i co?bo pokazałeś mi wyraźnie, swoją wyobraźnie. " od kiedy pamiętam chciałam zobaczyć wszystko" "Jutro - zagadką,za to tej nocy może zdarzyć się wszystko." [Zanim będziesz próbowałOdkupić ją za słowa Zobaczysz jak na Drugim brzegu rzeki Spokojnie, spokojnie, spokojnie Stoi z nim ...] [Przestań już wreszcie nad soba się żalić, co zrobic jak się nie ma... Nie ma takiej ustawy...] [To jest jak alternatywa, stoisz i się ślinisz, albo idziesz i zdobywasz...] [Jak prawda Cię boli, to może też zabić...] [Pomocy potrzebują wszyscy zamuleni debile,[Grzeczne dziewczynki dostają się do nieba, Niegrzeczne dziewczynki dostają się wszędzie...] [Nie znasz mnie, uwierz mi, nie wiesz o mnie nic... Chcesz.... Opowiem Ci... Przyjdź do mnie i nie mów nic...] [Człowiek gdy dorośnie, wtedy więcej myśli, wtedy nie chciałam więcej niż nic, ten wyścig skończył się tak, że się nie zaczął, poznawałam świat, nie wiem jakoś, wtedy twarze były młodsze, lecz to sie nigdy już nie zdarzy] ty łapiesz chwile, tyle, byle było mocniej a nie milej. Lubisz hardcore który podnosi adrenaline.] [I w moim innym świecie jesteśmy blisko, ale tu bałam się, że mi pozwolisz spieprzyć wszystko w moim innym świecie jest inna prawda, ale tu nie ma Cię to tylko wyobraźnia.] [I należysz do mnie, choć to nie kwestia posiadania i czujemy się bezpiecznie jakby cały świat był dla nas...] [Kiedy patrzysz mi głęboko w oczy... Masz mnie.!...] [Być sensem w bezsensie... Potrafisz. ? ] [Nic się nie zmienia tylko życia dekoracje w tym teatrze Aktorzy bez imienia i już nie ma na co patrzeć...] [Bądź dla mnie jak barbi dla kena, kotku jaka jest Twoja cena .?] [Rutyna. ? Nie.! Wciąż wkładam w to serce] [Niestety nic jeszcze nie umiesz, powiem Ci coś : Dziwko znikasz w tłumie.!] [Patrzę w Twoje oczy . . . Bo w nich zobaczę więcej . . . ]
;( Edytowane przez daisuki Czas edycji: 2009-05-18 o 14:17 |
|
|
|
#1488 | |
|
Zadomowienie
|
Nie pamiętam Twojej twarzy, nie pamiętam Ciebie.
To takie proste jest, wiem dobrze czego chcesz uczyńmy z życia święto Po co mam czekać 100 lat na księcia z bajki, gdy mam Ciebie tu i teraz? I wśród szarych dni, zapal słońca krąg Oby był przy Tobie ktoś, kogo nie zniechęci droga Optymiści są doprawdy irytujący - gdy podczas burzy toniesz w strugach deszczu, oni uparcie twierdzą, że ponad chmurami świeci słońce... Dostawca mojego szczęścia! ona i on dla siebie zwariowali Zamykam oczy, jestem spokojniejsza, widzę w nich Twój uśmiech Gdybym była czarodziejką... ___________ Cytat:
dziękuję myszki za wyróżnienia
|
|
|
#1489 | |||
|
xoxo
|
a ja uwielbiam być okradana przez Ciebie
![]() Cytat:
kradnij, kradnij. miło mi *: Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() __________________________ __ Bog dal nam milosc. Diabel, pieniadze... Dzisiaj dowiedziałam się że nie jestem motylem. byłam bardzo rozczarowana. a ty spokojnie mówisz mi że przecież to się zdarza. Nicości trwaj! tak nasz świat bardzo został pokrzywdzony, że nie ma za wiele bezinteresowenej miłości. Miłość jest jak muzyka, dla każdego jest ważna. Sztuką jest mieć jednego kompozytora Możesz mi grozić,możesz mi proponować pieniądze, możesz mnie kusić jak chcesz ale nie zdradzę przyjaciela. myśli są krzykiem naszej duszy do rzeczywistości Czuję jak oświetlają mnie promienie szczęścia. Wspomnienia...tak ciężko się ich pozbyć, jeszcze trudniej z nimi żyć Z ignorantem jak z palantem! To odpryski podłych zdarzeń ranią oczy pełne marzeń.. Za głupi, żeby zrozumieć świat.. za mądry, żeby wiedzieć czego brak.... Wspinam się po sekundach. Zdobywam minuty i godziny. Żałuję tylko, że nie mogę spaść.
'Niczego nie obiecuj. Obietnice to czas, a czas zawsze przynosi ze sobą jakieś zmiany.' . Edytowane przez Plotkaraaa Czas edycji: 2009-05-18 o 14:15 |
|||
|
|
|
#1490 |
|
Raczkowanie
|
Miłość? to naiwność, to kłamstwo ,to zdrada! Więc po co to wszystko?Czuję się jakbym dostała od Ciebie po twarzy.
Nic tego czynu nie wymaże...zdradzona RANIĘ jak WŚCIEKŁY pies, WIĘC nie PRÓBUJ zmieniać MNIE na LEPSZE! "...pytam gdy ostatnie świece gasną "DLACZEGO TO ZROBIŁEŚ?!" ...zdrada- przyjemność nie proporcjonalna do krzywdy jaką wyrządzasz A mówili: To nie jest prawdziwy przyjaciel ! I co ? Mieli rację A wokół czai sie fałsz i zdrada... i czy bedzie tak nadal?? "samotnie kroczyć w blasku" Puste słowa...puste zdania Taka pustka tylko płacz pozostał w ustach gorzki smak... ”Szara pustka…ból i cierpienie…tylko tyle pozostawiła mi milość…” mimo że w sercu pustka, to uśmiech na twarzy, bo czekam na księcia którymi się marzy. Przez ciebie dotknęłam dna ale nie umiem z niego wyjść Ciebie Chciałam...I Zobaczyłam Że W Twoje Ramiona Tak Mocno Była Wtulona Ona Goniąc miłość nic nie zyskasz zacznij od niej uciekać.. Dzień By Oczarować, Miesiąc By Pokochać, Lata By Zapomnieć Mówiłeś, Że Kochasz... Nie Mówiłeś, Że Zranisz...
Wiesz... Powinnam Ci życzyć, aby ktoś kiedyś złamał Ci serce tak jak Ty złamałeś je mnie. Ale nie będę. Mało tego. Powiem Ci, że będę pierwszą osobą, która z miłą chęcią przypi.erdoli w twarz osobie, która Cię zrani. Może wtedy zrozumiesz... |
|
|
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
that's in my mind.
i'm shaking in the night. this shall fu.ck you too. it's... i don't know anything `kiedy zabolą nas nogi tysiącem drzew pójdziemy dalej księżycem...`
|
#1492 |
|
Rozeznanie
|
1. Odpryskujesz mi z serca jak z paznokci lakier.
2. -Co robisz? -Piszę reklamację. -A co Ci się zepsuło? -Mój facet. Miał być wysokim, romantycznym brunetem z nutką wrażliwości, a dostałam niskiego egoistę uzależnionego od kobiecych tyłków. 3. Twoje serce podrę jak kartkę papieru - bez wysiłku. 4. Pięć kilo ptasiego mleczka poproszę. Ten kretyn znów o mnie zapomina. 5. Przygryzać, podgryzać, szczypać i podszczypywać. 6. A tą koronę Ci z głowy zerwę i wsadzę głęboko w du.pę, królowo za trzy grosze. 7. Wielki miłośnik damskich biustów, lekko skrzywiony, w wieku produkcyjnym. Oddam niemal darmo. 8. Bo takie jak ja rodzą się raz na sto lat. 9. Zgwałcono me myśli. 10. Zamknięto mnie w klatce i poją wciąż kłamstwem. 11. I stojąc nad przepaścią nie zawaham się skoczyć. 12. Bo ja... Kiedy płaczesz... płaczę z Tobą. Kiedy się śmiejesz... śmieję się z Tobą. Kiedy skaczesz z wieżowca... śmieję się jeszcze bardziej. Taka ze mnie podła su.ka. |
|
|
|
#1493 |
|
Raczkowanie
|
NjuJork - obłędne opisy.
![]() ___Ten świetny ratunek był jedynie chwilową refleksja. ___Nie czekaj, graj teraz. ___Ta niesamowita oferta nie bedzie długo trwać. ___To tylko szansa do uratowania ścieżki na której byliśmy. ___Wiem, są bardziej ekscytujace rzeczy do rozmowy.
|
|
#1494 |
|
Przyczajenie
|
Boskie jesteście ;**
* jego smak słodki. wieloowocowy. * wściekam się, kiedy Ty się wściekasz * robię swoje, pierd.ole konflikt.. nie moje - nie ruszam. * po dobie doba.. * teraz on zachowuje się jak gówniarz. zachowuje się trywialnie. * i to już koniec. widzisz napisy końcowe. ![]() * to jest sound, co Cię nie rozczula. * Twoje ciało mówi mi, że to jest właśnie ten dzień. * wystarczyło, że poczuła.. * była taka zabujana.. nie widziała, że nastąpiła zmiana. jeśli coś się powtarza, przepraszam. ![]() a teraz mam do was prośbę.. coś o tym, że w nasz związek wpie.prza się Jego siostra. i przez to wszystko się zrąbało.. on ma do mnie dystans, bo ona gada jakieś ploty.. w oczy pięknie ładnie, a za plecami jedzie jak tylko może.. ![]() coś, że chciałabym, aby wszystkie słowa i uwagi innych nie miały dla nas znaczenia, że liczy się uczucie.. i przepraszam Go za to, że rozmawiałam z jego siostrą.. bo teraz wiem, że źle zrobiłam.. a jej nie można ufać. :/ prosi. ;* |
|
|
|
#1495 |
|
Raczkowanie
|
Przesiąkam tym do szpiku kostnego, wlewam szczęście w kości i stawy, wstrzykuję sobie tą heroinę w żyłę, bez strachu o jutro!
"Chcę być przy Tobie pewna, że będziesz dokładnie wtedy i w takim stopniu, żebym Cię czuła i jednocześnie tęskniła." Jak mocno czuję? Najmocniej! Jedyna para oczu tu przede mną, to sufit. Żyjemy dla tych chwil na zdjęciach... Żal mi tylko marzeń z dziecięcych dni, moich dni... `Od nowa pisana historia na kartce w zeszycie Pαtrzę nα twαrze które pαmięć gdzieś zgubiłα i pytαm gdzie tα rαdość która kiedyś we mnie tkwiłα .. `Każdy dzień i każda chwila pozostaje w sercu i wcale nie przemija dlaczego tak wyszło juz nie pytam czemu bo jestem winna sama sobie `Już brat nie cofniesz czasu nie przekręcisz wskazówek ... ` nie zapomniane chwile tego nie da sie wymazaĆ . ! "Śpiewamy bluesa,bo czwarta nad ranem" |
|
|
|
#1496 |
|
Rozeznanie
|
Leżeć na ulicy.. Wpatrywać się w gwiazdy..
I pierwsze łzy.. I dotyk samotności.. Niepokój w sercu i zazdrość w miłości.. A gdy przyjdzie noc, zabiorę Cię do siebie.. Zaopiekuję się Tobą.. Tak poprostu.. Bezinteresownie.. Narysować kredką szczęście.. Pouśmiechać się do lustra.. |
|
|
|
#1497 |
|
Przyczajenie
|
Cudowne jesteście już od dawna was podziwiam
![]() mam sprawę .. macie jakieś opisy o smutku ( typu zeby do mnie nie pisac bo ugrze )z powodutego , że moja mama jest w szpitalu i to jeszcze bedzie w czasie urodzin bardzo za nią tesknie <załamka>---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Jak nie macie co robic przyjdzcie do mnie jest góra naczyń do umycia *Jestem pewna ze niczego nie moge byc pewna... ...są słowa które nie mają prawa ujrzeć światła dzinnego... a szkoda... Niektórzy ludzie czynią świat wyjątkowym tylko dlatego, że są... "Nadzieja jest ryzykiem, które trzeba podjąć." .. 3 razy szczesliwa, 3 razy zauroczona... 3 razy zraniona... do 3 razy sztuka? CuDóW w NaSzYm ŻyCiU nIe Ma, To Co PiĘkNe zŁuDnE jEsT.. ) Chciałabym narysować Cię na pustyni mego serca.. Wpatrzeni w horyzonty szczęścia z każdą chwilą powoli znikamy... Nie przejmuj się jutrem - nie wiesz co zdarzy się dziś Dziewczyno weź się w garść!Nie rońc wiecej łez!Przeciez to frajer jest! MĘŻCZYŹNI.... ten kto was wymyślił powinien stanąć przed komisją śledczą !!! patrzyla sie na mnie jak aniol, z cierpieniem w oczach... Zawsze jest jakies swiatelko w tunelu...ale czasem to nadjezdzajacy pociag!!! Wiem że przeciez nie mogę miec wszystkiego.... Pokazałeś mi, jak łatwo kogoś zranić... =( W życiu piękne są tylko chwile ... ![]() |
|
|
|
#1498 |
|
BAN stały
|
nie należę do tych, które wiele śpią i niewiele mówią.
grywam w rozbieranego pokera. może zechcesz mi towarzyszyć dziś wieczorem? tańczę na stole, kieckę zadzieram. kupuje flaszkę, siada na ławce prostuje grymas, poprawia czkawkę. mam zasady, które łamie i maniery, które olewam. nocy nie przesypiam, a wino pijam z kartonu. wracam do domu późno lub wcale nie wracam. poza tym jestem wiecznie zbulwersowana i pretensjonalna. pomimo tych kilku faktów jestem też Twoim ideałem. |
|
|
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
człowiek musi coś mówić, żeby nie wyjść z wprawy. trzeba mieć sprawnie funkcjonujące narządy głosowe, na wypadek, gdyby miało się coś naprawdę ważnego do powiedzenia.
proszę umaluj mi niebo w ciepły fiolet popołudnia. mogłabym nie spać całą noc, by móc patrzeć jak się uśmiechasz. tak to już jest, że kobiety złoszczą się, denerwują lub są rozczarowane mężczyznami z tego czy innego powodu. to nieuchronne. im bardziej cię przedtem kochały, tym większy zawód sprawiasz im na końcu. dajesz za mało albo za dużo. zły kolor, zły czas, zły gest. powiedz komplement, a zbędą cię wzruszeniem ramion lub zimną uwagą typu: „spostrzegawczy jesteś" zaczyna mówić. nie, on nie mówi. on bawi się słowami. -to świetny facet.. -nazwij szklankę na jego cześć całe życie może się zmienić w ciągu jednego stuknięcia serca. |
|
|
|
#1500 |
|
Przyczajenie
|
Zdrada boli najbardziej, miłość zaraz po niej...;(
W miłości wszystko jest wszystkim,a zdrada to zdrada... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:27.

<3

wystarczy Marzena 
.
Więceej !