|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
no taka jestem bez wyrazu, jak jajecznica
nie wiem jak to wytlumaczyc - one sa [na mnie przynajmniej] pastelowo-zlote. taka kombinacja sprawia, ze wygladam jak duch - zero zycia w zyciu
|
#4322 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziwne, bo one mają tylko srebrne drobinki, na mnie wychodzą takie rozbielone srebrno-różowo-beżowe ale na pewno nie złote, nie ma tam nic co by mogło nadawać złoty kolor![]() Obejrzałam dokładnie swatche tych pastelowych kulek i jednak na pewno się nie skuszę, za białe jak dla mnie, nie chciałabym wyglądać jakbym obsypała sobie policzki mąką ale to pewnie też od koloru cery zależy. W każdym razie wmawiam sobie, że są nie dla mnie. Zizou, jak je dostaniesz w swoje łapki to wklej foto na skórze, ładnie proszę
|
|
#4323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja skora lubi zazolcac i ocieplac kosmetyki, przekonalam sie o tym nakladajac czysto bezowy podklad - wygladalam, jakbym miala zoltaczke dlatego nie moge miec podkladow z zoltymi tonami, bo wygladam jak chinczyk z budki.co skora to opinia juz pisalam o tym, ze BC w zyciu nie przyciemnily mi skory, chociaz zem blada jak sciana ja pod tymw zgledem bywam rozna od reszty spoleczenstwa, takze moja opinia nie ma co sie sugerowac. taki wyjatek potwierdzajacy regule jestem
|
|
#4324 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Znowu mnie będzie mniej, już jakieś zaliczenie mam pod koniec tego tygodnia
|
|
#4325 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie jestem jakoś skrajnie blada, ale zimą widać było, że twarz po ich użyciu odcina mi się od szyi. Często też róże się na mnie ocieplają, nakładam np. brudny róż a po kilku godzinach na policzkach mam brzoskwinię nie wiem jakim cudem.---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
|
|
#4326 |
|
po prostu Em :)
|
To ja proszę o kciuki przez najbliższe trzy dni, jutro egzamin, we wtorek egzamin, w środę zdaję ustnie francuski.
|
|
#4327 |
|
Zakorzenienie
|
To ja trzymam za Was kciuki Em
rzyrafko![]() Ja mam 2 tygodnie na przygotowanie się do ustnego egzaminu z około 100 książek z czego przeczytałam 15. Jest ok 160 rozbudowanych pytań. Nawet nie wiem za co się zabrać, bo przecież nie za czytanie, bo zdążyłabym może ze dwie nie wiem co mam robić z tym, a babka baardzo wymagająca i wymaga szczegółów
|
#4328 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Było wspaniale ) i dekold Było bardzo przyjemnie, co prawda ciepło, ale od lasu szło troszeczkę chłodu i wiaterek był delikatny, też chłodny. Samcowi oczywiscie było goraco, ale dzielnie wytrzymał Chce znowu pojechać na tą polankę w środku lasu Kup sobie puder propolisowy - potrafi lekko przyżółcić zbyt różowy czy zbyt mało żołty puder (bardzo delikatnie, ale jednak ciut widać) a przy tym działa zbawiennie na wypryski Cytat:
![]() Dla mnie to jest deczko chore, bo nie problem "przeczytać" i nic z tego nie wiedzieć ... a przeciez nie o to chodzi. :kciku: za Em i Rzyrafkę Dacie radę dziewczyny ![]() Nie chce nic kosmetycznego. Chce "naszą" polankę Miałam kupic oliwkę Ziaji (bo zużyłam już balsam porzeczkowy Eveline i serum termiczne Eveline a to był warunek żeby kupić oliwkę) ale jeszcze się wstrzymam. EDYCJA: wątek umarł EDYCJA 2: skusiłam sie na coś na krem do ciała z Oriflame: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-do-ciala.html(na usprawiedliwienie dodam, ze ostatnio smarowanie idzie mi całkiem nieźle i teraz nie wiem czu policzyc to jako zakup w maju, czy juz w czerwcu - wtedy dostane i wtedy zapłace. Dylematy
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-05-18 o 13:58 |
||
|
|
|
#4329 |
|
po prostu Em :)
|
Dziękuję bardzo, egzamin zdany na 5,5.
![]() Rzeczywiście, nikogo tu nie ma. Gdzie wy jesteście, dziewczyny?
|
|
#4330 |
|
Miss Pudernica
|
Cały weekend się uczyłam, żeby zaliczyć ćwiczenia na 4 i iść w piątek na zerówkę i nie zaliczyłam. Przeszło 18, jak zwykle mi się nie udało
![]() I mam problemy z mieszkaniem i cały czerwiec spędzę w Lbn. I jeszcze telefon nowy potrzebuje. No chyba coś sobie kupię na pocieszenie
|
#4331 |
|
Zakorzenienie
|
Emuś: 5,5??
Gratuluje!! ![]() Aante_e: ![]() Ja mam w ten weekend 2 egzaminy i jedno zaliczenia na 6 (5 juz mam, ale warto spróbowac skoro jest szansa ) i jeszcze 2 prace do napisania. Tak sie rozleniwiłam przez ten cudowny weekend ze nie wiem jak ja wysiedze w szkole i jak siądę nad notatkami do kucia
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-05-18 o 14:50 |
|
|
|
#4332 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie zle. nie moge sie jakos pozbierac, znowu zbyt duzo zwalilo mi sie na watle ramiona.
|
#4333 | ||||||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Bardzo ładne kolczyki. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja właśnie wróciłam po weekendzie spędzonym w całości z TŻ. Dzisiaj się nie widzimy (tzn. w sumie widzieliśmy się od przebudzenia do prawie teraz, ale na tym koniec), bo muszę napisać na piątek referat. ![]() Mam wielką ochotę na coś kosmetycznego - muszę skoczyć do SP, najlepiej jutro. Mam nadzieję, że będą u nas jakieś rozsądne zestawy z tuszami do rzęs. ![]() Poddenerwowałam się wczoraj - poszłam do galerii po sukienkę na wesele, ale po namyśle uznaliśmy z TŻ, że jednak nie wyglądam w niej najlepiej. Była jeszcze jedna ładna, ale chciałam coś z odsłoniętymi ramionami, a ta jest pod szyjkę i z rękawkiem. No i do czerwieni nie do końca mogę się przekonać - niby mój kolor, ale cos mi nie grało. Nie mam już pomysłu, gdzie szukać sukienki.![]() A TŻ nie pozwolił mi nawet kupić sobie lakieru Vipery na pocieszenie.
|
|
|
#4334 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
aante
zizou co się dzieje? ![]() ja siedzę nad referatem w weekend zgrzeszyłam, bo musiałam sobie jakoś odbić to, że TŻta nie było kupiłam balsam oliwkowy z Eveline z tej serii w tubach miał świetne recenzje w KWC i nie zawiodłam się, jest naprawdę fajny! zostawia taką gładką skórę ![]() i muszę się pochwalić, że dobrze mi idzie zużywanie w weekend poleciał micel i tonik
|
|
#4335 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Dzięki dziewczyny Muszę się pozbierać, rozplanować naukę i jakoś to będzie. Mieszkanie na pewno jakieś się trafi, tylko przywiązałam się bardzo do dziewczyn z którymi mieszkam. A naprawdę ciężko przychodzi mi nawiązywanie takich bliższych znajomości, łatwiej jest z facetami Nie dość, że jestem raczej samotnikiem i zosia-samosia, to czasami niektóre dziewczyny po prostu mnie denerwują swoim podejściem do niektórych spraw i trudno złapać wtedy wspólny język.
|
|
#4336 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
aante no właśnie wahałam się jeszcze nad tym niebieskim z pompką ale jednak postanowiłam najpierw wziąć 250ml a nie porywać się na 500ml
masła też mają świetne to prawda chyba zepsuł mi się telefon
|
|
#4337 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Aante_e : wszystko się ułoży
|
|
#4338 |
|
Miss Pudernica
|
Witam w klubie
Na szczęście TŻ już obiecał poszukać mi czegoś na zmianę.
|
#4339 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja poproszę o kciuki na jutro.. koło 8;30 z jednej strony się cieszę, że będę to już miała za sobą, ale z drugiej... już udziela mi się panika ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam nadzieję, że to nic poważnego ![]() współczuję, mi tez się zepsuł ![]() ja mam nokię 6280.. jako że to slider, najpierw wyrobił się od częstego rozsuwania (przez ciągłe smsowanie z TŻ), potem padł aparat, bo coś już nie stykało, teraz całkiem siadł ekran i nie ma podświetlenia.. ponadto każde zamknięcie powoduje wyłączenie się telefonu... porażka
|
|
#4340 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko wróciłam na wątek, a tu cisza... Ja też dziś zgrzeszyłam- skusiłam się na żel pod prysznic Nivea Melon Fresh, lakier Bell w kolorze jagodowym, żel pod oczy Flos-lek z chabrem i okulary przeciwsłoneczne z filtrem (no nie licząc już Alwaysów, O.B i pasty)A jakaą dziś widziałam piękną biżuterię z kryształkami swarowskiego- kółeczka mieniące się na zielono-złoto-turkusowo w srebrze ![]() Mi też zużywanie głównie balsamów idzie całkiem nieźle- zużyłam już 2 i za 2-3 dni następny. Jak ja lubię wyrzucać opakowania! Tylko kolorówka jest nie do zużycia jak dla mnie! Dlatego jej tak za bardzo nie gromadzę- to chyba muszę zacząć kupować dużo lepsze jakościowo kosmetyki kolorowe bo i tak na długo mi starczają.Przyszedł mi wreszcie pędzel The Body Shop do podkładu i jest świetny! Super skóra wygląda jak się nim nakłada podkład. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak tak, takie chwile sprawiają, że myśli się o wszystkim tylko nie o nauce! Cytat:
|
|
#4341 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Przewertowałam allegro, z 10 sklepów internetowych i się załamałam.
Totalna tandeta i tona paskudztwa. Ja nie wiem co mam zrobić i gdzie mam szukać czegoś dla siebie. Chyba pójdę jutro na zakupy, a plan był zupełnie inny... miałam się uczyć, ale ta sukienka na wesele nie daje mi spokoju.
|
|
#4342 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Udało mi się dziś wyjść z pracy w miarę normalnie, ale jutro kończymy wniosek i pewnie mnie tu nie będzie(przewiduję siedzenie w pracy do późnej nocy). Miałam szczęście za to, bo wróciłam do domu między jedną a drugą burzą i mnie nie zlało ![]() Trzymam mocno kciuki za wszystkie NK zdające egzaminy(sesyjne i maturalne)!!! ![]() Cieszę się, że mam to póki co za sobą, ale nie powiem, że z drugiej strony trochę mi brakuje czasem tej sesyjnej gorączki ![]() Brawo! ![]() Cytat:
Zmartwiłaś mnie Cytat:
Ja jak szukałam sukienki na wesele koleżanki też przechodziłam przez tą katorgę aż wreszcie kupiłam zwykłą, czarną sukienkę w H&M
|
|
#4343 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Zawsze na wszelkie imprezy i okazje chodzę ubrana na czarno, chciałabym chociaz raz mieć cos weselszego na sobie, a tu nic nie ma. Jeszcze w moim rozmiarze znalezienie czegoś graniczy z cudem.
|
|
|
#4344 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To pamiętaj o tym puderku i jak się będę składać do zamówień biochemicznych (moż ekiedys to nastsapi ) to mi przypomnij ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mi z kolczykami nie przeszło, ale w sumei nei jest to jakaś duża mania- mam 12 par, ostatnio tez odzyskałam te ulubione zgubione na fitnesie traktuję to jako uzupełnienie makijazu i już mam w głowie kilka pomysłów które w wolnej chwili staną się rzeczywistością (jeśli ten punkt gdzie je robiłam jeszcze istnieje )Z tą sukienką to faktycznie kłopot- a te Orsayowe co Isa wklejała nie podobają Ci się? Vibeska kiedys pokazywała taką fajną kupioną w necie ale nie pamiętam w którym to miejscu było
|
|
#4345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może zobacz do H&M na przykład, ja tam w sobotę widziałam kilka ładnych sukienek(większość w kwiaty, ale myślę, że nadawałyby się na wesele, bo nie były takie typowo letnie tylko zwiewne i eleganckie
|
|
#4346 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dziś pół dnia łaziłam po mieście i widziałam tyle superaśnych sukienek, że kupilabym sobie co najmniej 3.Ale to żadne sieciówki tylko w takich normalnych sklepach. Było dużo takich prostych ale i bombki i megaseksowne!
|
#4347 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja zawsze mam takiego pecha, że jak nie potrzebuję sukienki, to wszędzie pełno ładnych, a jak by się przydała, to nie ma nic dla mnie.
|
|
|
#4348 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Ice a może właśnie, tak jak mówi luskap, rozejrzyj się w mniejszych sklepach? Często od razu u nich można coś poprawić.
|
|
#4349 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
|
|
|
#4350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:18.

nie wiem jak to wytlumaczyc - one sa [na mnie przynajmniej] pastelowo-zlote. taka kombinacja sprawia, ze wygladam jak duch - zero zycia w zyciu 
ale na pewno nie złote, nie ma tam nic co by mogło nadawać złoty kolor
ale to pewnie też od koloru cery zależy. W każdym razie wmawiam sobie, że są nie dla mnie. Zizou, jak je dostaniesz w swoje łapki to wklej foto na skórze, ładnie proszę

nie jestem jakoś skrajnie blada, ale zimą widać było, że twarz po ich użyciu odcina mi się od szyi. Często też róże się na mnie ocieplają, nakładam np. brudny róż a po kilku godzinach na policzkach mam brzoskwinię
nie wiem jakim cudem.

nie wiem co mam robić z tym, a babka baardzo wymagająca i wymaga szczegółów

) i dekold

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

z jednej strony się cieszę, że będę to już miała za sobą, ale z drugiej... już udziela mi się panika 

Chyba pójdę jutro na zakupy, a plan był zupełnie inny... miałam się uczyć, ale ta sukienka na wesele nie daje mi spokoju.
Ja jak szukałam sukienki na wesele koleżanki też przechodziłam przez tą katorgę aż wreszcie kupiłam zwykłą, czarną sukienkę w H&M