|
|
#1501 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
autobus zwany przeznaczniem.
oczy,te wielkie,granatowe oczy. nie mogłam ich zapomnieć. wyglądał przepięknie-rozwiane włosy,nonszalancki uśmiech,lekko przygarbiony. nawet mnie nie zauważył. przeznaczenie? zaprosił mnie na kawę. potem pocałował mnie i szepnął:'cały czas pamiętałem twój zapach'.
|
|
#1502 |
|
Rozeznanie
|
cały kosz zapełniony sztucznymi uśmiechami .
Ja nie jestem wszyscy i nie mam na imie każda . samo opakowanie w środku pusty , zepsuty . Jesteś moim przypadkiem . Wykupiłam sobie pakiet 6oo całusów od ciebie , cholera no .. szkoda że niema w nim oferty łóżkowej ![]() walka o stracony czas Jazda na emocjach . dla nas sprawa jasna - oni ważniejsi . Pewnie czujesz to samo, czegoś tak nam brak .. słone wieczory Po pas w zaspach wspomnień.. kolejny taniec w cyrku zdarzeń walka o wieczne nadzieje stany przewlekłej ciszy Brak wenyy :/ Wiekszośc wizaż . nieliczylamwcalesie - kochanie ty sama wiesz __________ Prośba - takie opisy zalotne i takie że w wakacje mi dużo poobiecywał i już sie ich nie umie doczekać ![]() .Prosze kochane te co ostatnioo ;*** <33 i oczywiscie inne też mogą
|
#1503 |
|
Raczkowanie
|
Mam problem - jestem ufna czy jestem głupia
Wolę szczere, brudne uczucie jak żelazo A nie sztuczne jak tombak W życiu nie ma pięknych historyjek jak w kinie To raczej historia pomyłek, albo tragikomedia A moje życie jest między piekłem a niebem... Nie zapomnij o mnie, bo mam tylko ciebie dusi mnie powietrze i dołuje ta przestrzeń ![]() Już nie chcę słuchać dobrych rad i poleceń W sercu mam miłość, w kieszeni pustkę, w głowie burdel
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
Kissabble - fenomenalne te Twoje opisy, wszystko ukradłam, bez wyjątku
![]() ___ no i pięknie jest ! cause i'm broken. chore melodie... więc czemu Cię wtedy nie było? pier.dole Cię, nie chcę już więcej! chcę miłości, kochającego serduszka. to naprawdę tak dużo, powiedz?
|
#1505 |
|
Raczkowanie
|
Coraz intensywniej pachniesz szczęściem Z taką szybkością jaką wyrzuciłam wszystkie Twoje rzeczy przez okno, chcę żebyś i Ty z mojej głowy wyszedł Zmiatam wszystkie swoje głupie, cholerne nadzieje pod gruby dywan Uszykowałam słodką zemstę na talerzyku, a Ty ją zjadłeś Patrzę w bok i teraz widzę co straciłam Cholerna idiotka… wystarczyło wtedy nie mówić żeby odchodził, gdy tak naprawdę serce mówiło coś zupełnie innego .
|
|
#1506 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj chyba będę złą kobietą.
Zapomnij o tym co już masz. Tylko teraz możesz mieć mnie na własność. życie jest krótkie, czas ucieka wszystko, co mam to 'tu i teraz' oni kochają Cie tak samo jak nienawidzą załóż mi sprawe o psychiczne molestowanie całe w****ienie zamieniam w energie mogę mieć takie życie .. jaki inni mają sen ![]() i na tym zakończymy. nie chcę prowokować losu, lecz uśmiech i zadumę. wolność to nałóg.? - to jestem ćpunem. Tylko tu, tylko teraz, tylko my. Co będzie jutro, tego nikt nie wie, przecież my nawet nie mieliśmy siebie w planach. Już nie pojmuję, po co prowokujesz. Nie zdołasz mnie powstrzymać, trzaskam drzwiami, już mnie nie ma mam na Ciebie epitetów wachlarz. to nie jest serial,tu nadzieja umarła. Dziś dobre chwile milkną w oddali. Gdyby wszystko przepadło, a on jeden pozostał, to i ja istniałabym nadal. ;* każdą sekundę zapamiętać i docenić.
|
#1507 |
|
Rozeznanie
|
brunet o zielonych oczach.
dwa razy uwiedziony. jednak w końcu padła strzała Amora-zrozumiałam,czym są motyle w brzuchu i godziny spędzone na rozmyślaniu o ukochanym. wydawało się,że tak szczęśliwi będziemy już zawsze,że do szczęścia wystarczy tylko razem być. nie byliśmy juz razem,a jedynie obok siebie.
|
|
#1508 |
|
Raczkowanie
|
' słucham serca i słyszę Cię w nim '
"zaopiekuj się moim sercem zostawiłam je przy Tobie..." Lekki deszczyk pada, w ten cudny wiosenny dzień ... Potem, przez następne miesiące wydawało mi się, że żyję za karę. Jedni wciąż się uśmiechają?Inni wypytują o rzeczy mało ważne... To co dajesz mi, płynie w mojej krwi. I nikt nie zabierze nigdy nam, tych dni, naszych dni ;** ` . Na przestrzeni lat, całkiem inny ty,nie powrócą już te wypłakane łzy `Docieram do miejsca, gdzie czuję się jak ryba w wodzie.` zdecydowanie podnosisz mi cukier Piękne jest to, co podoba się całkiem bezinteresownie. Wiem, że to miało być inaczej. Wiem, że niczego nie naprawię płaczem. Bo w naszych ciałach, krew ma niebieską barwę...;* Tak często Cię widzę, choć tak rzadko spotykam... Jestem tylko Twoja, reszta może o mnie marzyć... |
|
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
When you cried i'd wipe away all of your tears
When you'd scream i'd fight away all of your fears And i've held your hand through all of these years But you still have all of me /Gdybyś płakał otarłabym wszystkie twoje łzy Gdybyś krzyczał pokonałabym wszystkie twe lęki Trzymałam cię za rękę przez wszystkie te lata Ale ty nadal posiadasz mnie całą / Your face it haunts my once pleasant dreams Your voice it chased away all the sanity in me /Twoja twarz, ona nęka moje jedyne przyjemne sny Twój głos, on wygania ze mnie zdrowe zmysły/ I've tried so hard to tell myself that you're gone And though you're still with me I've been alone all along \Staram się bardzo powiedzieć sobie, że ciebie już nie ma I chociaż wciąż jesteś ze mną od samego początku byłam samotna\ Honey you know, you know I'd never hurt you that way macie moze opisy dotyczace tego ze zawiodlam sie na swojej najlepszej przyjaciolce ? ze mnie oklamala , i ze strasznie sie z tym czuje .
|
#1510 |
|
Raczkowanie
|
~~ zawsze jest zbyt wcześnie, by pojąć, że się jest szczęśliwym.. to przychodzi potem we wspomnieniu ~~ poemat bez słów.. ~~ te łzy pustoszą moją duszę.. ~~ wpadamy w samotność, bezgłośnie, po cichu i bez żadnego echa.. ~~ you got a fast car, I want a ticket to anywhere.. ~~ ja w twoich ramionach nieistotny dysonans..
-musisz lubić Dziś to Dziś Ciebie polubi. A o Wczoraj zapomnij to ono zapomni o Tobie... - a o jutrze też coś masz? - o Jutrze nie wolno. Ono nie jest nasze... o świcie do każdego przyjeżdża wóz i przywozi mu jego Jutro. Ale wcześniej nie wolno tego dotknąć, bo nie wiadomo czy będzie Twoje. |
|
|
|
#1511 |
|
Konto usunięte
|
sorry, że z prośbą, ale potrzebne mi opisy o tym, że jestem na wycieczce nad morzem i świetnie się bawię ^ ale jakiś taki intrygujący żeby ON do mnie esa napisał (; błagaam was laski, wiem, że potraficie ![]() `nie wiem jak Ci to powiedzieć ale nie kocham Cię już. Nie. Kocham. `Masz piękny uśmiech, ja piękne oczy. Uzupełniamy się wzajemnie. (; `Żyję w świecie samotności. Brak mi Twojej miłości. |
|
|
|
#1512 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
cudne ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- super ![]() coś ode mnie ![]() ` Gdy opadam z braku sił, Dajesz skrzydła by się wzbić... ` 'Gdyby przyszło mi dzisiaj opowiedzieć komuś o moim życiu, mogłabym to zrobić w taki sposób, że uznano by mnie za kobietę niezależną, odważną i szczęśliwą. A przecież tak wcale nie jest. Nie wolno mi wymawiać jedynego słowa ważniejszego od jedenastu minut- miłość. Przez całe życie uważałam miłość za coś w rodzaju przyzwolonego niewolnictwa. To kłamstwo: nie istnieje miłość bez wolności i na odwrót. Tylko ten, kto czuje się wolny, kocha bezgranicznie. A ten, kto kocha bezgranicznie, czuje się wolny. Dlatego wszystko, co teraz mogę przeżywać, robić, odkrywać, nie ma sensu. Mam nadzieję, że ten czas szybko minie i będę mogła na nowo podjąć poszukiwanie samej siebie, że spotkam mężczyznę, który mnie zrozumie, przez którego nie będę cierpieć. Ale cóż ja wypisuję za głupstwa? W miłości nie można się wzajemnie ranić, bo przecież każdy odpowiada za własne uczucia i nie ma prawa potępiać drugiego(...) Dziś jestem przekonana, że nikt nikogo nie traci, bo nikt nikogo nie może mieć na własność. I to jest prawdziwe przesłanie: mieć najważniejszą rzecz na świecie, ale jej nie posiadać.' Paulo Coelho ' Nienawidze takich sztuk.. To naprawde podłe..! Znajdź własnego faceta.! A od mojego się odklej.! Wystarczy dotyk ustTylko bądź..Kuszenie Twoich rąkSplecionych palców krągTylko bądź..Niech noc ukryje nasZatrzyma w miejscu czasTylko bądź... wybaczcie że nie na temat ![]() Edytowane przez Doonnkka Czas edycji: 2009-05-18 o 18:02 |
|
|
|
|
#1513 |
|
Raczkowanie
|
Ciągle nie wiem co robić. Rozsądna połówka rozumu podpowiada, żeby udać, że ta cała historia nie miała miejsca. Ta mniej rozsądna chciała by odnaleźć M. i dać mu kopa PROSTO w klejnociki
![]() No dobra, ta myśl nie była tak kojąca jakbym chciała. Półtorej godziny pisania, a ja ciągle jestem nakręcona jak po dużej kawie. Nie zajdziesz daleko udając, że życie to serial. Musisz patrzeć sercem.
|
#1514 |
|
Rozeznanie
|
między piekłem a niebem.
odczuwam nerwowy lęk. boje się,że obraz utrwalony w pamięci wyidealizował czas,a rzeczywistość nie wytrzyma porównań z blaknącymi coraz bardziej,ale powiązanymi ze wspaniałymi przeżyciami,fotografiami. przyciągany magnetyczną siłą wzrok chłonie posępny obraz ciemnej góry,której grafitowoszare zbocza wieczy ośnieżony niemal zawsze szczyt. do źródeł rzeki ognia.
|
|
#1515 | ||
|
xoxo
|
Cytat:
na nikogo tak nie liczyłam jak na Ciebie 'przyjaciółko' najbardziej boli gdy zawiedzie Cię bliska osoba a myślałam,że jesteśmy jedną duszą w dwóch ciałach - przeliczyłam się Cytat:
![]() i nie rób off topów ! czy tak ciężko dodać 3 opisy ? _____________________ najbardziej lubię gdy zamykam oczy jakiś rozpięty sen wchodzi pod powieki do źrenicy marzeń zdziwione rzęsy stanęły dębem. Dziękuję, że Pan istnieje... jeśli aniołem może być chwila tak cudowna że wydaję nam się że potrafimy latać to tak- wierzę w anioły Znam smak zwycięstwa i smak porażki, ale osobiście sądzę że mała pomiędzy nimi różnica. Łzy.. Perły duszy. Oznaka człowieczeństwa. Choć czasem mówią, że są dowodem słabości..... Akceptacja własnej duszy, umysłu i ciała to drzwi do zrozumienia świata... Świadomość bywa okrutną matką.. ..zbyt mocno bije po głowie.. Czym się różni wiara od nadziei? Tym, że wiara jest w człowieku a nadzieja przy nim. Gdyby miłość była używką, zostałbym narkomanem. To nieprawda, że ludzie są gorsi i lepsi. Niektórzy po prostu żyją bardziej, a inni mniej. Czasami zastanawiam się dlaczego inni mnie tak denerwują? Chyba dlatego, że są szczęśliwsi ode mnie. Znowu łzy. Moje. Tak dawno ich nie było. Napłynęły znowu. Za słowa, Moje zdanie, Rzeczywistość I czyny, jakich nie było. Myslałam odpuść, dla świętego spokoju, Lecz duma nie pozwala mi upaść. Staram się być realistą, bo chociaż optymiści częściej patrzą w niebo, to pesymiści rzadziej wdeptują w gówno... Ludzie są silni tylko wtedy gdy trzymają się razem. Grupa może zdziałć więcej. Jeden człowiek jest samotny i ta samotność go zabija. Wiecie czym jest miłość? NICZYM! Niczym, co można opisać. Niczym, co można zobaczyć, ale WSZYSTKIM, co można poczuć!
|
|
#1516 |
|
Przyczajenie
|
`twoje usta tak słońcem rozgrzane
i oczy twe wciąż roześmiane. nie zostawiaj mnie nie opuszczaj tak jak bym już nie istniała. jak to mogło być, jak to się stało że wszystko gdzieś tak uleciało. dla nas już nie ma jutra. nie odpowiadasz, cisza. cisza która była od dawna, wmawiałam sobie że to tylko złudzenie, jednak odszedł już dawno. wyglądał jakby nie mógł się doczekać, kiedy wstanę. spod przymkniętych powiek przyglądam się Tobie z czułością. ty dobrze wiesz, jak zadać ból. nie wyrzucaj mnie jak zepsutą zabawkę której nie jest żal .! odejdź, albo...zostań właśnie teraz Cię najbardziej potrzebuję. przepraszasz, ale wiem że to tylko słowa, w sercu się śmiejesz. chcesz wrócić? a co jeśli mam innego? zerwij, odłóż zdjęcie na stertę innych, których to była wina rozstania. ty nie wiesz jak trudno pustym miastem iść. przepraszam za miłość. _________________________ ____________ ułożę życie bez Ciebie, może będzie lepsze (((; ej ty..nie jesteś w moim typie . co najlepsze dla nas byłoby, sama nie wiem już. czy lepiej słodkim kłamstwem nakarmić Cię, czy prawdą zadać ból? oby ten dzień był jednym z pierwszych. boję się spytać, bo boję się odpowiedzi. tak wiele we mnie słów, których nie powiem twoje oczy już nigdy się nie przyśnią, cienka linia między miłością a nienawiścią. ten najlepszy czas minął, szczęście odeszło. bo z jednym i z tym drugim ciężko później żyć, trudno żyć. na zawsze chcę być w zasięgu twego wzroku. mówisz pa, a ja mówię spier.dalaj. za każdym razem gdy mówisz "kocham" to kłamiesz. myślisz że blondynka to już twoja? a teraz weź te pieprzone kwiaty i się nimi wypchaj.! _________________________ ____________ naprawmy wszystko. traktujesz to jak sport, taki luźny podryw. nie wiem co piję, lecz jeśli to miłość, to proszę mi dolać. nalej jej wódki, niech odpłynie w zapomnienie. zahipnotyzowałeś mnie. gorycz nienawiści. -zniszczę mu życie -zmieniasz miłość w nienawiść -a w co mam zamienić? -w zapomnienie (..- to rozmowa przez sms'y z kimś wspaniałym, kto mi pomógł zapomnieć.) trudno stwierdzić czy to mi jeszcze zależy. ile mam czekać? ile wylać łez? zostawiasz to tak wszystko? ok. ja zostawiłam już dawno. czuję Twój zapach na moich ramionach. pokaż mi gdzie jutra słodki smak. ____________________ `czasami najlepszą zemstą jest wybaczenie. |
|
|
|
#1517 |
|
Rozeznanie
|
nie umiem mówić o tym co boli. dlatego nikt o Tobie nie wie. To nie był pierwszy raz. To ostatni raz. i gdy Cię widzę, śmieję się najgłośniej jak potrafię. ona nie potrzebowała jego tłumaczeń. z resztą kto by potrzebował. słowa 'nie kocham cię' są zbyt proste. w drodze po szczęście świat podłożył mi nogę. a dla mnie miłość jest zbyt banalna. duszyczka mnie boli. zanurzyła spierzchnięte wargi w kubku z gorzką herbatą. smakowała jak tęsknota.
nie rozumiesz rzeczy, które mnie bolą. Edytowane przez JednaNaMilion Czas edycji: 2009-05-18 o 19:31 |
|
|
|
#1518 |
|
Raczkowanie
|
moze cos o tym ze go bardzo kocham ( wiem ze na ten temat jest bardzo duzo ale chcem cos wyjatkowego) i zee bylo dzis cudownie
![]() Nic nie ważne, bo w ramionach Twoich zasnę Jesteś Moją własną odmianą heroiny ![]() Chodź bliżej, chcę całować Cię niżej... ![]() Miłość Oddala, Bo Za Bardzo Zbliża Uciekając w marzenia, unikamy rzeczwistości... Czy można dostać skrzydła jak motyl i uciec w dal przed śmiercią? Każdą sekundę zapamiętać i docenić...
|
#1519 |
|
BAN stały
|
Fizyka jest jak seks. Owszem, daje pewne praktyczne efekty, ale przecież nie dlatego to robimy
Nieprzyzwoicie patrzysz sie. Twe spojrzenie, koszule mą rozpina. Tam gdzie słowo kocham juz nie ma znaczenia Powtarzac to znow od nowa chcesz. Czas na podrywanie xD Dla Ciebie to miłosc. Dla mnie to zwykła gra. Nie czekając długo zabiera ją do domu. Jedyny naprawdę nienaturalny akt seksualny to taki…którego nie możesz wykonać. Pobudzasz moje zmysły w oczach widze ciemność. Te głupie słowe i gesty prysły jak sen. Kocham we wszystkich znaczeniach tego słowa. Cnota to najbardziej nienaturalna z ludzkich perwersji. Zaczeło sie niewinnie, moze i zwyczajnie. W świecie, gdzie nie ma miłości. Dla Ciebie miłosc to zadanie Przejrzałam twoja gre kochanie Konczy sie zabawa, podkręcamy tępo. Cisze przerywa nieznosny komar. Nim otworzysz oczy juz nie bedzie mnie. Piękna sukienka skrywa serce zimne jak lód. Na szachownicy zycia Ty prowadzisz swą gre. A mogła bym prosic cos do szpitalu ? Ze jestem w szpitalu? Ze tesknie za moimi kochanymi i za nim Prosze ![]()
|
|
|
|
#1520 |
|
Raczkowanie
|
Uzależniam się jeszcze bardziej moim nałogiem Mam dziwny zwyczaj lizania kogoś po brodzie Piątka z dziewczynami, lizanko z chłopakami – tak to u mnie działa A Ty wciąż nie wiesz jaki popełniłeś błąd? Po co do cholery się we mnie zakochiwałeś?! To na Twój widok totalnie mnie mdli Myślał, że puszczam do niego oczko, a to po prostu mój tik Wiesz, tak naprawdę, ten raz, gdy powiedział Ci pomyłkowo cześć, by czymś najlepszym w Twoim cholernym, popapranym życiu .
|
|
#1521 |
|
Przyczajenie
|
Tyle twoich słów w głowie ciągle mam. ; (
Daleko od wspomnień. . To nie jest miłość. To obsesja. < 33 Nic dla mnie nie znaczysz wiesz. ?! No bywa kochanie. Nic nie równa się z Tobą. ! < 33 Tęsknie za wspomnieniami. Spędzonymi chwilami . ; ( Nie będę szukała chwil, które odeszły. ! Nie warto było zaczynać. ; / _______________________ Jestem bogata.
Zazdrościsz? Mam swoje własne skarby cenniejsze od złota. Dają mi szczęście i radość. Przyjaciele! ; * |
|
|
|
#1522 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ślicznee _________________________ __________________ "Tak, on jest skarbem. Teraz to moge napisać." czasem tak trudno usłyszeć ten cholerny głos który woła gdzieś z głebi.. Przyjaciół nie wybierze mi nikt, wrogów wybiore sobie sama Kocham to życie, kiedy ma styl, kiedy nie nudzi mnie żadna z chwil. 'uśmiech przemycić na twarz..' Powiedz czy warto było kochać tak ,aż do bólu ? .. a każdy plan można zmienić, lecz wolę życie bez planu. Suma wszystkich strachów, upadła ludzka duma ... To nic ... to tylko jedna łza.
Nie warta Twojego spojrzenia. Ani Twojego wzruszenia ... Tylko jedna łza ... Niezrozumienia ... |
|
|
|
|
#1523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nieliczylamwcalesie cudne opisy ;* ![]() -- Opanuj emocje. "spadamy stąd. no dawaj, jedziemy. jedziemy żółtą ciężarówką, przed nami jest droga i... same możliwości..." serce mi sie popsuło. "to co widać na zewnątrz, rzadko idzie w parze z rzeczywistością. a ludzkie talenty do zwodzenia innych przewyższają w tym względzie możliwości kameleona czy modliszki, która pod pozorami bezbronnej łagodności ukrywa okrutny kanibalizm." 'Człowiek broni błędów, które kocha. ' Przedstawienie trwa. Nie chwal się nigdy, gdy jesteś szczęśliwy. jestem w tobie, ty we mnie sobie obcy ludzie Odrzucić świat złudzeń, życie to nie iluzja.. 1000 myśli na sekundę. nie pytaj mnie,nie pytaj już bo tylko dzwięk zerwanych strun gra.. zły on. |
|
|
|
|
#1524 |
|
Raczkowanie
|
Su.ko . ! prędzej czy później to Cie zgubi . gdy jednemu mówisz kocham piszesz esemesy z drugim Oto kilka prostych słów ty uwierz w ich prawdziwość jeśli chodzi o wybór to zawsze masz możliwość lecz pamiętaj o tym kiedy będziesz szedł własną ścieżką, że zwykle dobrze wybrać jest ciężko Prawdziwych przyjaciół na palcach ręki zliczę, oni gdy odejdę zapalą na grobie znicze(...)Wiatry nie zawsze będą Ci sprzyjać, okręt, na którym płynę, ochrzczony, przyjaźń Życie jest czasem jak kat,dlatego nie jeden dobry chłopak wygląda z za krat Raz się uśmiecham,mam intencje szczere,ale spróbuj mnie w****ić to sprowadzę na ziemię Wiesz co?To prawda ja nie mam nikogo. Musisz grać w to,a to jest jak alternatywa : stoisz i się ślinisz,albo idziesz i zdobywasz Nigdy nie było tak źle by nie mogło być gorzej ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Mam jeszcze do was prośbę . wiem że jest osobny wątek ale także wiem że jesteście tak kochane że podzielicie się ze mną opisami na temat samotności i takiej głębokiej tęsknoty za tym że nie ma obok siebie jakiegoś chłopaka ... Liczę na Was MYSZKI ; ** < 3 _________________________ _
Siemasz skarbie bardzo tańczysz ładnie... kiedyś się obudzę i znikną problemy wiem to, ciągłe w****ianie stanie się legendą, żyje nadzieją, że da się świat uleczyć jeszcze będzie czas by odpoczywać.. takie jest me zdanie na to cale zamieszanie...
|
|
#1525 |
|
Raczkowanie
|
lubię swoją dzisiejszą nieidealność.
Rozmawialiśmy ze sztuczną uprzejmością. Nie jestem feministką. Po prostu uważam, że szczury trzeba tępić życie: odsłona druga. nanoszenie poprawek czas zacząć.
|
|
#1526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() __ myślę, że mając nawet miliard w rozumie, nie potrafiłbyś tego zrozumieć. bo wiem, że jesteś bliską, tak bliską mi osobą. ułożona paniusia, co praży przykładem i kocha swojego męża rypiąc się z sąsiadem. nie zrozumiem tego. jeszcze Ci to nie zbrzydło? zakłamanie tego świata mnie przeraża. a może warto to przemyśleć? sugerujesz, że nie wiem, o czym mówię? moim zdaniem, to jedna wielka maskarada. człowiek, który wbrew Tobie mówi, że tak masz żyć. i tak nie wierzę w tą bzdurę. ludzie patrzą i słyszą, nie wiedzą kto kim jest masz się śmiać.
Pomyśl - kim jesteś Jeśli mądrość Cię usypia, a głupota budzi... Edytowane przez Toriaa Czas edycji: 2009-05-18 o 21:06 |
|
|
|
|
#1527 |
|
Przyczajenie
|
`teraz tylko twoja obecność się liczy.
nazwałeś mnie suką, wcześniej kochaniem. teraz widzisz różnicę wieku, to tylko wymówka, wcześniej było idealnie.! gdy kiedyś odejdziesz, nas już nie będzie i siebie nie znajdziesz też.! w salonie wśród ciepłych świec już nigdy nie zbudzisz mnie. już nigdy nie powiesz mi jak bardzo kochałeś mnie.. teraz wiem ile bólu zadałeś. dotyk miłości czuć. ukraść jego oczy i włożyć do pluszowego misia. uzależniły mnie twoje perfumy, nic po za tym (((: .! jak narkotyk. czekam na miłość, dziś serce każde przyjmę. poczekam na miłość, może przyjdzie z deszczem. przytulić, i poczuć bicie serca. <3 ____________________ `czasami najlepszą zemstą jest wybaczenie.
|
|
|
|
#1528 |
|
Raczkowanie
|
nieustannie sprawdzałam swój telefon komórkowy z nadzieją, że będzie wiadomośc od Niego.
zakurzone szczęścia chwile. Czuję się jak marna prowizorka do zapełnienia czasu. prefekcyjna? nie. lepsza od ciebie? oczywiście. ;]
|
|
#1529 |
|
Raczkowanie
|
She work it girl, she work the pole she break it down, she take it low _
Popracuj nad tym dziewczyno, popracuj żeby to postawić przełamuje się bardzo łatwo Baby this a new age, you like my new craze _ Skarbie, to nowy wiek, spodoba ci się moje nowe szaleństwo Baby I can see your halo _ Kochanie, widzę twoją aureolę Sposób w jaki tym potrząsa sprawia że chcesz w nią wejść
![]() Edytowane przez sploniesz nim odpale lond Czas edycji: 2009-05-18 o 21:43 |
|
|
|
#1530 |
|
Rozeznanie
|
reanimacja.
enter. odmienne płody umysłu. nic,tylko wstać od biurek,ławek,stolików i pobiec przed siebie jak najdalej. wstęga ciągłości. oswajanie sztuki. pieśni romantyczno-elektroniczne. człowiek w okruchach.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:27.

<3

cudne 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)