![]() |
#1981 |
Konto usunięte
|
Dot.: Praca jako au-pair
ja ustny angol mam w piatek
![]() mam cie na nk? |
![]() ![]() |
![]() |
#1982 |
Zakorzenienie
|
sanrioo
To idź spać i potem sprawdzisz maila. Jak wstaniesz to już pewnie będzie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1983 |
Konto usunięte
|
ogladacie the hills na mtv?
nie? tu macie parodie mad tv ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ivgJbtvrQ28 albo parodia PROJECT RUNWAY ![]() http://www.youtube.com/watch?v=upVwAqCM7fg i laguna beach http://www.youtube.com/watch?v=csjB7...eature=re lated ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- parodia nowozencow ![]() http://www.youtube.com/watch?v=jm4l2...eature=re lated |
![]() ![]() |
![]() |
#1984 |
Zakorzenienie
|
a czemu się nie spotkamy?
![]() nie ma nic od niej ale ona ma bobasa więc jej wybaczam pewnie ma mase roboty jeszcze przy Fleur ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1985 |
Konto usunięte
|
bo ja bede od 1 sierpnia a ty juz nie bedziesz jakos chyba o ile kojarze dobrze..?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1986 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja już w środę jadę, a jutro maturka z niemieckiego.
Tak zastanawiam się, co mogę jeszcze zapytać hostkę i co jej napisać... teraz ostatnio od trzech dni cisza... |
![]() ![]() |
![]() |
#1987 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1988 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1989 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() szybko wylatujesz ![]() Cytat:
![]() troche glupio mi tak by bylo buszowac, ja nawet jak u cioci na wakacjach czy cos to tak glupio mi ![]() aha ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1990 |
Raczkowanie
|
Ja mam jakies opory zeby tak na luzie isc do lodowki i przygotowac sobie cos, kiedy zaskoczy mnie glod... nie wiem, jakos tak niezrecznie sie czuje. Nie wspominajac juz o tym, ze wieczorem w zadnym wypadku nie zapuszcze sie do kuchni
![]() ![]() ![]() Jesli chodzi o siusiu to mam swoja toalete ale lazienke mam wspolna z hostka (tez u gory), wiec jesli wracam zbyt pozno do domu to mam problem i musze wstrzamac sie z kapiela do rana - nie chce obudzic malego etc. ![]() W weekendy tez jest kiepsko z jedzeniem bo oni nie gotuja obiadow, wiec nie mam wlasciwie co jesc jesli sama sobie czegos nie ugotuje - co bywa czasem trudne, bo oni czesto maja gosci w te dni i siedza w jadalni ![]() ![]()
#1991 |
Konto usunięte
|
elfik to nieciekawei ze ta kuchnia polaczona
![]() chcecie moje fotki z danii jak bylam rok temu? morze polnocne jest sliczne wroce tam kiedys jesczze ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1992 |
Zakorzenienie
|
Kasia dawaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1993 |
Konto usunięte
|
zaraz wkleje
![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- fotki ![]() tam gdzies w tych zdj bedzie restauracja gdzie mialam praktyki ![]() ulice czyste sliczne woda przejrzysta... ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=999 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1001 |
![]() ![]() |
![]() |
#1994 |
Zakorzenienie
|
Kachaa jak tam ślicznie... Tyle zieleni i ta czysta woda
![]() ![]() Nadal nie dostałam maila ![]() Edytowane przez mychamycha Czas edycji: 2009-05-18 o 16:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#1995 |
Konto usunięte
|
tak, tak kostką czy jakimis kamieniami.
mi tez sie poodbaja. dlatego lubi brata w Toruniu odwiedzac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1997 |
Konto usunięte
|
noo
![]() a to bardzo blisko niemiecko dunskiej granicy wiec nie az tak daleko ![]() chetnie tam jeszcze sie wybiore kiedys ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1998 |
Zakorzenienie
|
Kachaaa jak z dziadziem?? Jak Ty sie czujesz??
![]() i witam nową przyszłą au pairkę. ja wrociłam z uczelni, padaaaaam a tu jeszcze nauka mnie czeka. mysle sobie, ze poczekam z nauka tak....z 2h jeszcze:P wypije kawusie, nadrobie zaleglosci wizazowe...:P
#1999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2000 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2001 |
Konto usunięte
|
z dziadziem... roux krotko mowiac szykujemy sie na pogrzeb bo tu juz nic nie pomoze, jest coraz gorzej
![]() ide go odwiedzic ok 19.00 znaczy jade go odwiedzic, ale juz mu garnitur szykuja itd bo wiadomo ze to juz dupa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- nie ma mnie bo nie chce na wizaz mojej facjate wstawiać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2002 |
Konto usunięte
|
to dorzucam kilka fotek specjalnie dla was:P
![]() jedno jst z moim szefem ![]() a na drugim zajefajna maskotka ale za tyle Euro bym nie kupila ![]() ![]() a szkoda sliczny slonik Edytowane przez 2018070520180950 Czas edycji: 2009-05-18 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2003 |
Zakorzenienie
|
Kasia
![]() ---------------------------- ![]() ![]() Kasia, nie wiem, jak Ty mogłaś wytrzymać tyle dni niepewności z tym Twoim biletem do Londynu i żadnym odzewem od hostki. (Choć ja czekam dopiero od wczoraj ![]() Sprawdzam pocztę co pół godziny i czekam, bo strasznie zależy mi na tej rodzinie ![]() Wybaczcie, ale gdzieś muszę się wygadać. ------------------------- O, fajne fotki. Kasia, jakaś Ty szczuplutka ![]() A szef niczego sobie ![]() ![]() Edytowane przez mychamycha Czas edycji: 2009-05-18 o 17:11 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2004 |
Zakorzenienie
|
teraz to moge powiedziec piekne fotki. chudzina z ciebie, a w tej restauracji to co robilas?
#2005 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kachaaa, chudzinko Ty.. ![]() Kochana, wiesz, mysle ze tak odchodzi Twoj Dziadzio- moja Babcia w taki sam sposob odchodziła, wszyscy bylismy przygotowani...oswojeni z tą myslą... to chyba dobrze, bo w ciszy i na spokojnie to przyjelismy i wlasciwie odetchnęlismy, poniewaz Babcia juz sie nie męczyła, a wiadomo...choroba strasznie wykańcza i nawet nie wiadomo, co człowiek wtedy czuje, jak sie meczy. Wiem, co czujesz...przytulam i ....bądź dzielna. ![]()
![]() |
#2006 |
Konto usunięte
|
gadaj, gadaj
![]() wiesz co ja jestem typem panikary i do tego jestem straaaaasznie niecierpliwa ![]() przeszkadza mi to w zyciu ![]() a nawyk sprawdzania poczty mam tez tak to raz na pol roku sprawdzalam a teraz to 3 razy na dzien ![]() o tyle mam dobrze ze Hostka odpisuje w ten sam dzien lub na tel smsa lub na drugi dzien, chyba ze jest bardzo zajeta na etapie "ugadywania sie" z rodzinkami nie nastawiaj sie zbytnio - ja juz sie nastawilam tez byla rodzinka z UK, niby luz ok , dzwonili gadalismy a potem wybrali aske z francjii i bylam zawiedziona i mialam ochote to rzucic w kąt! ![]() ale potem moja hostka sie odezwala bo ich do hotlisty dodalam na greataupair no i zaczelysmy pisac. wiec wiem ze to trudne ale CIERPLIWOŚCI i jeszcze raz cierpliwosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2007 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pewno ci odpisza, daj im troche czasu. pewnie pracuja, do tego dzieci i nie maja kiedy odpisac. ![]() Jak za pare dni nie napisza to mozesz sie zapytac czy znalezli kogos innego itp. trzymam kciuki za was, nawet jak rodzinki okaza sie nie takie rewelacyjne to i tak jest to super przezycie ![]()
![]() |
#2008 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() no niestety jestem masakrycznie chuda ![]() wykasuje te foty zaraz zeby mnie nikt nie poznal czasem ![]() Cytat:
![]() ciezko jest i wyc bed ale najwazniejsze ze on nie bedzie ciarpial... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2009 |
Zakorzenienie
|
Ja im właśnie napisałam maila i teraz czekam, a nie mam ich kom. Nic, chyba rzeczywiście spokój to najważniejsze. Tak jak jeszcze parę dni nie miałam nic, tak teraz mam kogoś na oku i to najważniejsze. A co będzie potem, się okaze. Uf.
To mówisz Kaśka, że opłaca się dodać rodzinkę do "hotlisty" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2010 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.