|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowiecke Panny Młode cz. II
Ja niedawno wróciłam ze szkoły.
Byc moze dzis wieczorkiem bede w parku, bo kolezanki mnie wyciagaja. ![]() Kasiunia te strone co podałas to odwiedze, bo te suknie co wstawiłas sa sliczne. ![]() Mam pytanie do PM 2010, kiedy chcecie kupic wodke weslena? Bo my myslimy by jakos niedługo, ale jakos bardziej sie waham, ze za wczesnie jednak. Mehja super sprawa z ta podróza poslubna A chyba sami w nia pojedziecie nie? Czy z synkiem?![]() Wowczyk badz z nami jak najdłuzej Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-05-17 o 17:34 |
|
|
|
#4112 |
|
Zakorzenienie
|
Justys ja myślę, że wódkę możecie kupić teraz bo może podrożeć ale w sumie nie wiadomo co będzie za rok. Może znowu stanieje?
Też idziemy do parku dziś A w podróż poslubną pojedziemy na tydzień sami. Już się nie mogę doczekać. Należy mi się odpoczynek od tego małego łobuza bo odkąd się urodził to jestem z nim non stop
|
|
|
|
#4113 |
|
Zakorzenienie
|
No to jestem z powrotem. Wróciliśmy z Ostrowca przed chwilą. Justyś niby się kręci ale na pewno nie dzięki temu sklepowi. Wkurzyłam się trochę jak zobaczyłam gdzie leżą moje zaproszenia - pod ladą. I jeżeli ktoś zapyta to pani pokaże ale tak to nikt nie wie, że tam w ogóle można zaproszenia dostać ślubne
Według mnie powinna je położyć gdzieś, gdzie będą się rzucać w oczy a tu sobie schowane leżą. wrrrr.
|
#4114 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świetna suknia Aniu22 Cytat:
Ja mam zakupioną wódkę Żołądkową gorzką de Lux i powiem Wam dziewczyny że ta wódka schodziła bo była dobra a jak coś schodzi to potem jakość marnieje i tak jest właśnie z tą wódką.My ją zakupiliśmy dawno bo zaraz po nowym roku i produkcja tej wódki jest dużo wcześniejsza dlatego jest jeszcze dobra a teraz się w smaku popsuła tak stwierdził mój tata z TŻ-etem po imprezie imieninowej. Ja też za wódką nie przepadam zawsze jeden kieliszek pije na trzy jak jesteśmy na większych imprezach.Cytat:
Wowczyk Witaj wśród nas
|
|||
|
|
|
#4115 |
|
Raczkowanie
|
[quote=justys1358;12343074]
Mam pytanie do PM 2010, kiedy chcecie kupic wodke weslena? Bo my myslimy by jakos niedługo, ale jakos bardziej sie waham, ze za wczesnie jednak. Justys my planujemy kupić tak bliżej świąt tak może w listopadzie bo wtedy może być trochę tańsza no i może będą jakieś promocje |
|
|
|
#4116 |
|
Rozeznanie
|
My jeszcze o alkoholu nie rozmawialiśmy Ślub pod koniec lipca więc pewnie koło lutego-marca się skompletuje cały alkohol bo kupujemy też różne alkohole dla barmana który będzie robił drinki na zamówienie i whisky itp. na stół "męski"
Zamówiliśmy za to media - group ![]() P.S. Dziękuję Aniu za możliwość obejrzenia filmu ![]()
Nasz Tymi! http://suwaczki.waszslub.pl/img-2010072401801830.png Edytowane przez Igoolek Czas edycji: 2009-05-18 o 10:24 |
|
|
|
#4117 |
|
Wtajemniczenie
|
A w jakim kościele???
aniaa22 bardzo ładna ta sukienka kasiuni_a z tych sukienek, które załączyłaś, pierwsza podoba mi się najbardziej
|
#4118 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie ze podoba sie wam sukienka
wczesniej tez myslalam o czyms takim jak kasiunia albo jak chyba igoolek kiedys pokazywala, ale juz mi sie nie chcialo szukac wiecej, a i droga nie byla bo 129 zł ![]() dziewczyny zostało mi 19 dni
|
|
|
|
#4119 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#4120 |
|
Zakorzenienie
|
nie martw sie nawet sie nie obejzysz jak zostanie 31
ja tez jeszcze niedawno mialam ponad sto. czas leci jak szalony szczegolnie ostatnie 3 miesiace
|
|
|
|
#4121 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiem, że zleci. Pamiętam jak miałam prawie rok do ślubu i to mi się wydawało, że bardzo długo a teraz zostało już tylko 4 miesiące
![]() W sobotę idziemy z TŻ-em na wieczór panieńsko-kawalerski, a dokładnie za 19dni na wesele, na którym mój TŻ będzie świadkiem
|
#4122 |
|
Zakorzenienie
|
no popatrz
a my tez myslimy zeby w sobote zrobic kawalersko-panieńskie dla znajomych z gdanska no a za 19 dni slub
|
|
|
|
#4123 |
|
Zakorzenienie
|
No to bedzie fajna imprezka
![]() A ja wczoraj troszke poszalałam w parku, ach fajnie było. A ja juz nie moge sie doczekac Waszych "sprawozdań" z dnia slubu
|
|
|
|
#4125 |
|
Zakorzenienie
|
Tak Lis bierze slub teraz. Moze juz po napisze jak było
|
|
|
|
#4126 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
Nie miałam czasu, żeby nadrobić wszystkie te zapisane strony. Stres juz jest coraz mocniejszy, za 19 dni ten wielki dzień. Aniu 22 nie wiem jak sobie z tym wszystkim radzisz. Moje dziewczyny ze świadkową przygotowują mi panieński 30 maja, ma być to jakaś niespodziankę, nic nie chcą mi powiedzieć. Gości sporo nie potwierdziło jeszcze przybycia, na szczęście już uzgodniliśmy menu, i w zasadzie wszystko już pozapinane prawie na ostatni guzik. Wesele to sztuka kompromisu, żeby pogodzić wszystkie strony i zadabać o to zeby ludzie się dobrze bawili. Mam nadzieje, że pogoda dopisze, trzymajcie kciuki. |
|
|
|
#4127 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się miło zaskoczyłam bo ludzie dzwonią i potwierdzają przybycie
ale i tak dobrze, że dzwonią.W eurocashu byliśmy dziś. Chyba zdecydujemy się na wódkę Soplicę bo jest promocja teraz, 0,5l za 16,88zł. Ania22, Grunia 19 dni to bardzo mało! Mi zostało 53 dni |
|
|
|
#4128 |
|
Zakorzenienie
|
a właśnie mnie jakos stres nie dopada za bardzo. bardziej TZ sie denerwuje
|
|
|
|
#4129 |
|
Zakorzenienie
|
Miło tak poczytac, jak sie czujecie przed itd. jeju, ja to ze stresu oszaleje pewnie
|
|
|
|
#4130 |
|
Wtajemniczenie
|
Nasz termin tez juz niedlugo...brrr do 4 lipca szybko zleci.... jeszcze sie nie stresuje, ale pewnie niedlugo mi sie udzieli.
Macie juz zaplanowane prezenty/kwiaty dla rodzicow? |
|
|
|
#4131 |
|
Wtajemniczenie
|
Nam zostało 102 dni i jak na razie nie dociera do mnie jak to niedługo. W ogóle wydaje mi się to wszystko bardzo abstrakcyjne i nierealne
![]() Co do prezentów dla rodziców, to myśleliśmy o takich koszach prezentowych i do tego takich dużych ramkach na nasze zdjęcia + może jakaś kartka z podziękowaniami. |
|
|
|
#4132 |
|
Wtajemniczenie
|
my chyba zamowimy kosze z kwiatami.... bo po slubie rodzice dostana albumy ze zdjeciami- takie od fotografa laserowe
|
|
|
|
#4133 |
|
Zakorzenienie
|
Aniaa22 no i wynajęliście jakiś busik dla gości?
|
|
|
|
#4134 |
|
Zakorzenienie
|
nie temat jakos ucichl i nie wynajelismy. przy potwierdzaniu przybycia juz nikt nie pytal o to wiec chyba goscie sobie jakos zorganizuja transport
|
|
|
|
#4135 |
|
Zakorzenienie
|
A co dzis taka cisza?Ja dałam sobie spokoj dzis z nauka, zaczne od jutro, bo w ten weekend znow mam egz. Własnie zastanawiam sie, co by tu kupic na dzien dziecka siostrzenicy Tzta, ma 5 m-cy. Sam TZ nie pomysli o tym, wiec ktos musi za niego. A tak naszło mnie na to, bo sniło mi sie, ze szukałam własnie jakis ubranek, dokładnie jakiejs sukieneczki i kolorowych rajtuzek dla takiego własnie maleństwa. Ach, nie lubie takich snow, bo jak pomysle, ze jeszcze tyle do slubu i co za tym idzie takze do postarania sie o dzidzie, to mi sie płakac chce.
Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-05-18 o 17:11 Powód: dopisek |
|
|
|
#4136 |
|
Zadomowienie
|
No,chwila spokoju i w końcu mogę sobe z Wami popisać
![]() Wódeczki pewnie jeszcze nie kupimy- też myslę, że po nowym roku może. peniwe będziemy czekać na jakieś promocję. Złotówka czy dwie przy większej ilości robi różnicę. kasiuni_a sukienki extara-takie lubię ![]() Słyszała może któraś z kobietek o dekoratorce z Pułanek?? Chyba z Pułanek...kurcze sama nie wiem już. Albo z Ogrodów...hm.... dostałam nr tel od znajomej, widziałam tylko jedno zdjęcie stołu dla młodych w jej wykonaniu( nawet ładne) ale nic więcej. |
|
|
|
#4137 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niestety nic nie słyszałam o niej.
|
|
|
|
#4138 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Dziewczyny zostałam jeszcze na jeden dłuuugi tydzień uziemiona w domku przez tą nogę ....ale za to chociaż Pan doktor normalny i jak się dowiedział że wesele za 5 tygodni to jeszcze na zabiegi mnie wysłał co by nóżka oki była...Wiecie co podpowiedzcie mi, mam dylemat ponieważ my z moim narzeczonym nie chcemy robić "typowych "podziękowań dla rodziców z tego powodu że jego tata zmarł półtora roku temu i to jeszcze jest świeże i za bardzo by mogło sprawić przykrość jego mamie, mój tata także nie żyje tylko to było jak ja miałam kilka latek , w sumie mam ojczyma ale wiecie jak to bywa z nimi ...raczej też nie zaciekawie ..więc mamy same mamuśki ..My myśleliśmy aby po prostu zrobić podziękowania ogólne to znaczy dla mam, rodziców chrzestnych i wszystkich gości za to że są z nami w tym dniu itp.....bez piosenki cudownych rodziców mam , tylko po prostu jakąś związaną z weselem , zabawą
|
|
|
|
#4139 |
|
Zakorzenienie
|
Zawsze mozecie powiedziec ze dziekujecie wszystkim przybyłym gosciom i zamowic dla nich piosenke. Moj TZ tez nie mam taty, nie zyje od 23 lat, nie wiem jak to bedzie z podziekiowaniami u nas. A tu jest jeszcze swiezo. Ja byłam na jednym weselu,gdzie pan młody nie miał ojca, i normalnie były podziekowania dla rodziców i piosenka cudownych..... Wiec kazdy robi róznie.
|
|
|
|
#4140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cuuuudo![]() Aha ona robi też bukiety ślubne, wiec ją możecie dopisać do listy na pierwszej stronie Nie wiem jak z jakością bo nie sprawdzałam
nie ma mnie Edytowane przez azakowana Czas edycji: 2009-05-18 o 19:58 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

A chyba sami w nia pojedziecie nie? Czy z synkiem?

Według mnie powinna je położyć gdzieś, gdzie będą się rzucać w oczy a tu sobie schowane leżą. wrrrr.
Ja też za wódką nie przepadam zawsze jeden kieliszek pije na trzy jak jesteśmy na większych imprezach.

....ale za to chociaż Pan doktor normalny i jak się dowiedział że wesele za 5 tygodni to jeszcze na zabiegi mnie wysłał
..My myśleliśmy aby po prostu zrobić podziękowania ogólne to znaczy dla mam, rodziców chrzestnych i wszystkich gości za to że są z nami w tym dniu itp.....bez piosenki cudownych rodziców mam , tylko po prostu jakąś związaną z weselem , zabawą