![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III
za 70zl to chyba ciezko zegarek kupic?
#182 |
Wtajemniczenie
|
copy pewnie spi juz;p
![]() ups nie przyuważyłam postu. ODP nie śpi;p |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
Nie spie ale zaraz chyba pojde spac... co za beznadziejny dzien
![]() a studiuje politologie ![]()
#184 |
Wtajemniczenie
|
lece spaciuuuuu hih dobranoc;*;*
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zadomowienie
|
Wrócilam
![]() ![]() jutro wszystko opowiem ![]() a bylo boskooooo! ![]() ![]()
#186 |
Zadomowienie
|
Magic nie doradze nie jestm w tym dobra
![]() Monika no takie moje zycie... A Ty tez widze fajnie i przyjemnie spędziąłaś niedziele. Ja wczoraj niby sie położyłam a jeszcze książke czytałam i z Przyjacielem pisałam smsy (konto uzupełnił ![]() Wstałam jakaś taka smutna nie wiem czemu... Nienawidze poniedziałku!! Miłego Dnia kobietki wsiadam w auto i jade na bój z tymi okropnymi ludzmi... I dziś towar... ehh Miłego ![]()
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zastanawiam sie nad studiami bo w sumie to byl moj cel kiedy tutaj przyjezdzalam ale studia nie zajac nie uciekna ![]()
![]() |
#188 |
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry wszytskim śpiochom i nie śpiochom
![]() Sabcia jak co rano pomknęła do pracy ![]() ![]() mav ale propozycja wtakim razie w sumie moje pytanie troche glupie gdzies w Polsce by Ci za edukacje chcieli płacić:PP Oki a ja sie zbieram o 8 wychodze a jeszcze w proszku jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Dziś mam wizytę u ortodontki ![]() ![]() A weekend dość udany ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#190 |
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewuszki...
Ja dzis nie tomna jestem ![]() ![]() magic jak slysze co teraz sie kupuje na Komunie to glowa boli, raczje zegarek, lancuszki, Biblie juz wyszły z mody ![]() Teraz sie własnie kupuje gry komputerowe, komorki, play station, mp3 mp4 telefony komorkowe. Ale wiesz wszystko zalezy jaki to chłopczyk, moze jakas fajna ksiazke, bo lubi sie uczyc i czytac A najlepiej chyba teraz zrobic, dolozyc 30 zł i dac 100 w kopertte ![]() Moj brat byl na Komuni - na zaproszeniu dostał wierszyk taki jak sie daje na śluby - zamiast prezentow prosili o kase ![]() novocaine870 - witam równiez ![]() tajla ja bym skorzystala z tej pracy, chyba nie jest to ciezka praca, a zawsze mozna zrezygnowac. Musze sie pochwalic, ze w niedziele zdobylam 5 do indexu i to jedyna w mojej grupie ![]() ![]()
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
Freddy - gratuluję piątki!!!
![]()
![]() |
#192 |
Zadomowienie
|
Hej Wszystkim
A więc mogę ogłosić iż kciuki które trzymała Lim pomogły.. ![]() ![]() W ogóle jestem w beznadziejnym humorze ![]() Za godzinke śmigam do dzieci one pewnie mi trochę poprawią..
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Wpadłam dosłownie na sekundkę- mam nadzieję, że szef nie zorientuje się, że zrobiłam sobie małą przerwę w księgowaniu wyciągów ![]() Freddy- gratuluję piąteczki, zdolniacho ![]() Magic- zdradź więcej szczegółów. Tak zapamiętale trzymałam kciuki, że należy mi się więcej szczegółów ![]() A odnośnie prezentu na komunię niestety nie pomogę, bo nic nie przychodzi mi do głowy. Pewnie poszłabym na łatwiznę i tak jak sugerowala Freddy dała pieniądze w kopercie i jakąś dobrą bombonierkę. Przy okazji: masz buziaka na poprawę nastroju ![]() Mav- fajnie masz z tą szkołą, na Twoim miejscu w ogóle bym się nie wahała. Tym bardziej, że chyba lubisz swoją pracę, więc warto podnieść swoje kwalifikacje w tym kierunku. Sabciu- łączę się z Tobą w bólu. "Nienawidzę poniedziałku" mogłabym sobie wytatuować na czole ![]() Monika- zgadza się, gaduła ze mnie straszna ![]() ![]() A Twoje wypowiedzi też bardzo lubię czytać. Z resztą ja w ogóle lubię czytać Was wszystkie ![]() Tajlaa- popieram dziewczyny. Też spróbowałabym z tą pracą. Zrezygnować zawsze możesz, a nie wiadomo czy taka okazja się powtórzy. Ech, uciekam do moich cyferek ![]() ![]()
#194 | |
Rozeznanie
|
Praca biurowa- fakturowanie, rezerwacja hoteli, potwierdzanie uczestników szkoleń, przygotowywanie ofert itd.
Cytat:
![]() Gratuluję 5 ![]() Wczoraj byłam na komunii i dałam właśnie pieniądze do koperty ![]()
![]() |
#195 |
Zadomowienie
|
Nov eeee to fakt takie troche nie ten tego zajęcie..
![]() Freddy gratuluje!! tajlaa ja nie miałam problemu z podniesiem sie ![]() Juz jestem po pracy i zaliczonej wizycie w wulkanizacji w trzech oponach miałam gwozdzie, nie no przesada, skąd to nie mam pojęcia, ale pan tam był baaardzo zaskoczony, mówił że nigdy czegoś takiego nie widział ![]() Zjadłam obiad a teraz prawdopodobnie pójde trawnik kosić... I pewno jak zawsze o 21 padne jak mucha... Miłego popołudnia kobietki ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Wtajemniczenie
|
Hej Myszeczki:PP
Nio ja tu juz wrócilam po szkole taka zła jestem zamiast wykładu o 10 do 11,30 byliśmy na konferecnji, na której siedzieliśmy do 13,40 ![]() a z ta prace to sie zgodzę ![]() a dzis rano mama mnie powiadomiła ze znajoma ma prace dorywcza spzratanie w jakies frimie 2 razy w tyg 7zł za godz i to ok 3 by były i to wychodzi ok 160zł. tyle to kawałek iśc trzeba i tez niewiem ![]() Freddy gratuluje 5 teczki ![]() pejtoon ja w niedziele też tyle spałam i w szoku byłam, że tak długo:P Magic nie smutkaj sie;*;* Limonka to pracuj tak skupilatnie przy cyferkach ![]() novocaine870 to taka spoko praca a jeśli można zapytac duzo płaca? Sabcia to gdzie Ty śmigałaś, że tyle gwoździ zaliczyłaś pewnie po jakiś lasach;p Monia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Rozeznanie
|
Zarabiam 1000 zł . Dla mnie to mało... ale z drugiej strony lepsze niż nic
--- Ząbkuję ![]()
The future starts today, not tomorrow. Edytowane przez novocaine870 Czas edycji: 2009-05-18 o 14:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Wtajemniczenie
|
magic a co za sukces z tymi kciukami ? Zdradz tajemnice... Jak buźka po weekendzie... złazi cos w koncu?????
sabcia oz kurcze... niezle, 3 gwozdzie w oponie. Gowniarze czasami specjalnie rozsypuja na ulicy ![]() ![]() nov nie jest tak zle... zawsze starczy na "waciki" ![]() ![]() ![]() Ok Laseczki potrzebuje rady... Upatrzylam na Allegro 2 kiecki - obie wiazane wiec nie bedzie klopotu z rozmiarem. za te dwie zaplacilabym 110 zł juz z przesylkami - tyle co za jedna u nas w miescie. A mam 2 wesela. jak Wam sie widza?? Mnie sie ta jasna bardzo podoba ![]() Pomocy, jak Wam sie podobaja ? nadaja sie na wesele?
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Sama w sobie bardziej podoba mi się ta ciemna, ale Tobie chyba rzeczywiście ładniej będzie w tej jaśniejszej, delikatniejszej,
#200 |
Wtajemniczenie
|
ja z checia wezme je dwie, raz, ze lubie brazy
![]() ![]() W domu pomierze... 110 za te dwie to chyba sie oplaca ![]()
Edytowane przez freddy296 Czas edycji: 2009-05-18 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Wtajemniczenie
|
Freddy pewnie, że sie opłaca ja osobiscie za kremowym i brazem nie przepadam ale jak Ty lubisz to jak najbardziej. a długość zalezy ile masz wzrostu aa i tu po sukieneczce ja nie widze ile ma cm:P
Nov dobre i 1000zł;p |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zadomowienie
|
Freddy bardziej ta biała mi
![]() Ale skoro dwie za taka cene to kupuj ![]() Kochana ja miałam w aucie te gwoździe ![]() Opona bezdentkowa ale panowie mi załatali jakoś, tzn jedną z tych trzech mam do wymiany ![]() Tajlaa własnie że po żadnych takich nie jeździłam właśnie ![]() Nov Tajlaa ma racje, dobre i 1000 zł, tzn tez w jakim mieście bo ja np zarabiam ok 900zł zależnie jak handel idzie, a w tym jeszcze benzyna...Ale mi to wystarcza a nawet auto spłacam ![]() ![]() Własnie przyszłam do domu, od koszenia odgonił mnie deszcz ;/ Ale zmeczyłam sie bo sie popsuł napęd i musiałam o własnych siłach pchać tą kosiarke ;/ Ale bdb ![]() ![]() Oglnie lubie sie męczyć ![]()
Edytowane przez Sabcia87 Czas edycji: 2009-05-18 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#203 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciężko nie smutkac.. kiedy się wszystko wali na głowę i niczym nie można rozwiązać kłopotów .. ![]() Cytat:
Buzia hmm.. lepiej nawet. Teraz walcze z kilkoma śładami i pryszczami..a le pomagam im się goić myślę, ze kwestia 2 tygodni i powinno być lepiej. Fajne.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#204 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() no to czekamy na zdanie relacji ![]() Sabcia87 Ale wiesz-lepiej byc zaganianym,miec co robic niz siedziec i sie nudzic ![]() No a jednak uzupelnil konto ![]() Poniedzialek to najgorszy dzisn tygodnia:/ Freddy ojej,wspolczuje ![]() ![]() GRATULUJE 5!!!super ![]() Limonka jejku a mi wszyscy wytykaja ze mnie nikt nie moze przegadac,ze wiekszej gaduly to nie ma:P No ja uwielbiam w ogole was wszystkie tu czytac ![]() Sabcia 3 ?? no niezle niezle ![]() tajlaa no to super tez taka dorywcza 2 razy w tygodniu praca.zawsze cos. fajnie,ze w ogole masz takie opcje ![]() a nie- zawitalam wczesniej jednak ![]() ![]() Freddy wg mnie brazowa jest sliczna ![]() ![]() ![]() Sabcia u mne przed chwila tez nagle lunelo deszczem,chwile popadalo,a teraz wlasnie slonce wyszlo ![]() Magic wszystko bedzie dobrze ![]() ![]() ![]() A ja od rana dopiero z 30 min temu usiadlam spokojnie,teraz pije kawke ![]() Zaraz pojde powiesze pranie,bo pralka konczy prac,a pozniej nie wiem...moze cos znajde do sprzatania ,to sie zajme jakos.
![]() |
#205 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
no tak ![]() Zresztą jak napisałam dobre i to 1000 zł, dzięki temu mogę studiować itd. Freddy nie mam pojęcia jak wyglądasz, więc nie wiem , która sukienka będzie dla Ciebie lepsza. Jako,że źle się czuję w brązie wybrałabym jasną
![]() |
#206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wrocilam z pracy i biore sie za nauke ![]()
![]() |
#207 | |
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() Edit. Freddy brazowa kiecka sliczna ![]() A teraz ide sie polozyc bo ciotka przyjechala i umieram ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Wtajemniczenie
|
Sabcia ostatnio jak u ciebie padał↨o to i u mnie zaniedługo;p teraz także się chmury zbierają:P
Magic Ty biedna życze ci by jak najszybciej kłopoty się odwróciły i dobro nastało. Monia ja takze jak nudy to sprzątanie njalepszym lekarstwem:P heh a Tz gdzie?:pp a ja czekam na wspólna w tv ![]() Nov dokładnie jeszcze jak szkołe możesz za to robić. ja także bym chciała na jesień do normalnej pracy by kredyt studencki spłacać już ze 2000zł mam odłożone tak coś się działo i nie wszystko wydawałam co kiedyś zarobiałam dorabianiem sprzatania ![]() Copy ciekawe czy wziełaś sie za nauke;pp Tri a czemu tak późno wypłata?? |
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zadomowienie
|
Magic Kochana 3maj sie
![]() Monika dokłądnie masz racje, dzięki temu nie mam czasu zastanawiać sie nad tym wszystkim, myśleć o tym co sie wokół mnie dzieje a dzieje sie tylko źle... Pracuje cięzko tego nie da sie ukryć, a jeśli nie, to wieczorem staram sie zjąć jakąś książką czy filmem... taki mój świat, choć w tej książce którą teraz czytam jest napisane że jeśli ktoś robi własnie tak jak ja jest wariatem ![]() Co moge Ci polecić hymm nie wiem co Cie interesuje ale teraz cały czas czytam Paula Coelho naprawde świetne książki które dają dużo do myślenia mają ciekawe cytaty... Powiem tyle że po tym ciężkim rozstaniu z Tżetem to te książki duuużo mi pomogły ![]() ![]() ![]() ![]() Tajlaa a to ciekawe ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.