|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. XV
Ranko, to było po prostu zwierzenie z mojej strony.
Ale nie uważam, by mówienie o sterylizacji, aborcji było niewłaściwe. Może tylko z powodu nielegalności jest to niewłaściwe. Bo ktos może podkablować i nie byłoby to zbyt bezpieczne (ruch pro-life np...) Aborcji dokonuje się teraz tak samo duzo jak za komuny, tyle że jest dużo droższa. Znam bardzo wiele kobiet i młodszych i starszych po obydwu zabiegach. Uważam, że powinny być legalne bo byłyby znacznie bardziej bezpieczne (znacie film Vera Drake?) Rozumiem kobiety, które nie wyobrazaja sobie mieć dzieci i te które ich pragną. Jedno i drugie cholernie boli... W ogole to kobiety nie mają łatwego życia. Dlatego rozpoczyna się już czwarta fala feminizmu he he
Edytowane przez milka-pilka Czas edycji: 2009-05-19 o 00:19 |
|
|
|
#962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Można odesłać http://www.kufersklep.pl/index.php?pasek=show&page=1 A nie mówiłam, ze białe
|
|
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
Jadę do Blue City na rowerze po zakupy
Z TZtem bo będzie robił za pilnowacza
|
|
|
|
#964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mogłabym sie śmiertelnie obrażać za każdą uwagę o schodzących skórkach, bo wszyscy wiedzą, że walczę z galopującym AZS, na które nie pomagaja mi nawet dożylnie serwowane sterydy i wiecznie wyglądam koszmarnie. Cytat:
Czyli drażliwe tematy na bok a jesli juz to tyk jak Pan Bóg przykazał? No to ja dziękuje wcale, skoro pianie na temat dzieci jest ok, a stwierdzenie, ze dzieci sie nie cchce nie jest ok.
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
edit: powtorka....
Edytowane przez *nulka* Czas edycji: 2009-05-18 o 20:47 |
|
|
|
#966 |
|
Kici kici miau miau
|
Zrobil sie istny guzik z pętelka - aby sie nie zapętlic bardziej nie podejme juz rękawicy. Ale to raczej wynika z czystego lenistwa.
A na serio - miejcie dzieci albo ich nie miejcie.. naprawde nie mam nic przeciwko. Sama sie caly czas zastanawiam mimo ze sie staramy - paradoks no nie? ale tak jest. Ciezki temat i pozna pora. |
|
|
|
#967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
![]() Dlaczego zamiast dyskusji zrobiła sie kłótnia? O co ona w ogóle jest? O to o czym mozna wspominać na wątku a o czym nie? Ja uważam, że kazdy temat można przedyskutować, nawet najbardziej kontrowersyjny, tylko dzisiaj niepotrzebnie do głosu doszły emocje i to w nadmiarze. |
|
|
|
#969 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tak, jedyny problem z rowerkiem jest taki, ze samemu gdzies jechac to lipa, bo strach zostawic ![]() Cytat:
![]() ja tez rozumiem powazne dyskusje, ale po co od razu klotnie? ![]() edit: zrobilam sobie tosty serowe, ale pyszne!!!
|
|
#970 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Ło mamo! Co się tu wyrabia
![]() Cytat:
Dlatego kocham tę dietę Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() pomogłam ![]() Ładnie podkreśli biust ale poszerzy optycznie ramiona.
|
|
|
#971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a TŻ naprawde mi tak powiedzial i to wcale nie zartem ![]() mowisz ze poszerzy ramionka kiecusia?
|
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
Candace, czy Ty robisz jakieś zbiorowe na A&F????
Bo ja się chyba nigdy do tego wizażowego nie załapię
|
|
|
|
#973 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() SB to nie dieta tylko styl życia.. Jeśli Ci przypasuje to będziesz już tak jeść zawsze - z małymi wyskokami od czasu do czasu. A jak chcesz być na niej chwilę - i dłużej nie wytrzymasz to waga z czasem wróci. Takie "motylkowe" rękawki poszerzają optycznie ramiona... ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
nie mam proxy - bo za to trzeba płacić.. Przynajmniej do dziś nie znalazłam opcji bezpłatnej. Tzn oglądać możesz ale już jak przechodzisz do potwierdzenia zakupu to wyrzuca i każą płacić z korzystanie z proxy Jak kiedyś do tego dojdę to tak, na chwilę obecną niestety nie.
|
|
|
#974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moze dzieki tym rekawkom talia bedzie wygladala na szczuplejsza? achh chyba zaryzykuje i ja kupie a najwyzej odesle
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
Tak zrób - kup i sama zobacz.
Jak założysz pasek to pewnie tak
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
pasek zdecydowanie
![]()
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
Podobają mi się takie "ciężkie" dyskusje
![]() Dziewczyny bez nerw. Wszystko jest dla ludzi. Mnie nie bawią moje koleżanki, które mówią "zaliczyłam wpadkę i co ja ze sobą teraz zrobię? nie mam pracy, facet mnie kopnął w zad" itp itd... Żal mi nie tyle ich co tego biednego dziecka... Które się nie prosiło na ten świat... W końcu sex jest dla osób odpowiedzialnych... Nie lubię też słuchać, gdy ktoś mówi, ze urodzi dziecko bo będzie miał kogoś kto się nim zajmie na stare lata. Czysto egoistyczne podejście, które w wielu przypadkach się nie sprawdza, bo młodzi umieszczają starych w domach starców... Szanuje osoby, które mówią otwarcie to, ze chcą zrobić to czy tamto. Czy ma to być sterylizacja czy też metoda in vitro - nieistotne. W obu przypadkach mogą się obudzić z kacem po jakimś czasie i stwierdzić: to co zrobiliśmy było złe, bo chcę mieć dziecko/mam dość tego dziecka... Znam osoby, którym rodzice zgotowali piekło i dzieci, które zgotowały piekło swoim rodzicom... Do czego zmierzam? Do tego, że fajnie by było, gdyby dzieci nie płaciły za błędy dorosłych i fajnie by było gdyby wszystkie dzieci były chciane i kochane przez całe życie... Fajnie by też było, gdyby człowiek mógł podejmować takie decyzje sam za siebie i ponosić konsekwencje tych czynów - jakie by one nie były. Na chwilę obecną nie pozwala nam na to ani Państwo w którym żyjemy oraz niewiedza ludzi, którzy zamykają się na takie tematy. Normalnie Eldorado... Wiem nie ma rozwiązań idealnych, ale ja naprawdę życzę wszystkim, żeby żyli tak jak chcą... Tym bardziej, ze to te osoby zostają z tym na całe życie a nie reszta świata, który się tym wielce bulwersuje... Ja mam dziecko - decyzję podjęliśmy świadomie i na dzień dzisiejszy jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa... Natomiast nie wiem co przyniesie przyszłość... może przyjdzie mi kiedyś żałować, ze zamiast rozwijać się zawodowo podjęłam decyzję o założeniu rodziny? Tego nie wiem... Wiem natomiast, ze podjęłam świadomą, dojrzałą decyzję. Wiem też, ze gdybym dziecka nie chciała to zdecydowałabym się na to co ty Hihi... Znam kobiety, u których samo słowo "dziecko" wzbudza odrazę... i tłumaczą mi, ze to co ja wkładam w dziecko to one wydają na wycieczki zagraniczne ![]() Tak więc każdy ma to co lubi. A ja mam i dziecko i wycieczki przynajmniej tymczasem ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- http://proxy.org/ ![]() Dobranoc dziewczyny.
Edytowane przez candace1 Czas edycji: 2009-05-18 o 21:51 |
|
|
|
#979 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() najmniej ok 50zł i wyżej Cytat:
a miałas moje cycusie pomiętosić![]() Cytat:
![]() Asiu dbaj o siebie Jeszcze pozwole sie odnieść do wymiany zdać, skoro jest to forum jak Ranka zauwazyła no to mogę ![]() Wydaje mi się, że niestety na forum takie tematy z serii trudnych zazwyczaj skończą sie nieporozumieniem, bo każdy ma inne zdanie i chcąc je obronić bedzie raził innych ktorzy go nie podzielają. Chyba Aniu troche zbyt ostro chciałaś obronić swoich poglądów i przy tym poczułaś sie urażona stiwerdzeniem Ranki Jesli chodzi o dziecie to powiem, że ja bardzo ich pragnę, mam nadzieję, że będę miała taką słodką rodzinkę, co będzie spacerować ze ślicznymi bobasami ![]() Wydaje mi sie że poruszony czuły punkt powoduje nie dokońca racjonalną dyskusję i nawet agresię, sumtek itd. U mnie było pododbnie gd pisałyście o moim TŻ, w końcu nie wytrzymałam, bo co jak co ale go kocham i ocena przez pryzmat forum potrafi boleć |
|||
|
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
ale cisza dzisiaj u nas na watku
![]() a ja buszowalam po All, wynalazlam 3 cudne sukienusie, teraz musze polowac ![]() straaaszna burza na zewnatrz leje niesamowicie, grzmi i blyskawice szaleja
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja sukienke ta w kwiatuszki jednak oddałam do sklepu, bo stierdziłam,ze mam dużo a jeje za czesto nie ponoszę
|
|
|
|
|
#982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojej... u mnie spokojnie. Ale też ma padać ![]() Coś mi wizaż szwankuje...
|
|
#983 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do Twojego TŻa to po prostu tak wyszlo, zostal zle oceniony na podstawie tego co pisalas o nim (no bo przeciez go nie znamy osobiscie!), a ze akurat bylas zla na niego wiec pisalas o zlych, denerwujacych Cie sprawach - dlatego byl to jakby jego "wypaczony" obraz, wiesz o co chodzi. Teraz gdy piszesz jak przynosi Ci kwiaty itp. to od razu pokazujesz go z innej strony i widac ze Cie bardzo kocha Cytat:
a sama to nie bardzoszkoda ze oddalas ta sukienusie, pieknie na Tobie wygladala!!!
|
|
#984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sukienke oddałam bo mam kilka fajnych co lubię,a potem pomysąlam, że jak wiatr zawieje to w tej bym wciąz sie bała że mi galoty wyjdą
|
|
|
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja na 3 poluje teraz na all, moze cos sie uda zlapac, chociaz ja to malo szczescia do aukcji mam ale licze ze sie uda![]() od 22 maja ma byc w Empiku plytka z "Vicky Christina Barcelona" , marze o niej ale 64zl ta muzyczka taka optymistyczna, wakacyjna czemu w Polsce plyty takie drogasne...
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
oj widzę że burza w wątku
![]() Ja zakupiłam kryształki
|
|
|
|
#987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- jakie?
|
|
|
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
w watku i na zewnatrz
![]() ja jeszcze czekam na decyzje leanki i tez zamawiam, jutro juz na pewno lece spac Dziewuszki bo jutro na 8" na pilates pedze dobranoc!! ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- nie dziekuje zeby nie zapeszyc ![]() paa!
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ściagnełam sobie![]() ja jeszcze nie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.

he he

Jak bede bez ogona to na pewno sie odezwe 

Ściagnełam sobie