Wielbicielki Piękna część 3 - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-18, 23:47   #2041
anusiuniaa
Zakorzenienie

Dot.: Wielbicielki Piękna część 3

niedrogi jest make-up sceniczny soraya i nie jest wcale zły
anusiuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 23:48   #2042
Martysia_
Rozeznanie

GG do Martysia_

Dziewczyny dziwny ten profil... http://nasza-klasa.pl/profile/251707...ery/album/2/92 dziewczyna niby ładna ale jakąś tą buzię ma nienaturalnie gładką i po kilka zdjęć takich samych pododawane :/ Mam nadzieję, że to nie żadna z Was, ale ogólnie mi się podoba
Stary 2009-05-18, 23:51   #2043
Renatka89
Zakorzenienie

aniusiunia, ja tak bardzo nie lubie Sorai, jakos same negatywne uczucia mam do tej firmy, że nawet boje sie probowac

Martysiu, ta dziewczyna niby ładna, al cos mi w niej nie gra
Renatka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 23:56   #2044
Tygrryska
Zakorzenienie

troche duzo zdjec ktore samasobie robila
Tygrryska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 23:56   #2045
Martysia_
Rozeznanie

GG do Martysia_

Ojjj, powspieram, powspieram Szkoda, ze pozapominałam co miałam nakupować a było tego sporo chyba bede musiała listę zrobić Wiecie co, ja to nawet nie wiedziałam (oczywiście do tego czasu odkąd zaczęłam z Wami przebywać :P) że jakieś kosmetyki mogą zapychać i nigdy jakoś nie wiązałam moich problemów skórnych z danym kosmetykiem. Póki co to wszystko mi służy co mam, ale teraz już będe wiedzieć że nagle po kupnie jakiejś nowości będe miała niespodzianki to może być wina składu :P Jaka ja mądra się dzięki Wam robię No no
No ja nie mam nic do tego żeby pstryknąć sobie fotkę ale nie aż 500 i wklejać je po 2,3 razy
Stary 2009-05-18, 23:59   #2046
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martysia_ Pokaż wiadomość
Ojjj, powspieram, powspieram Szkoda, ze pozapominałam co miałam nakupować a było tego sporo chyba bede musiała listę zrobić Wiecie co, ja to nawet nie wiedziałam (oczywiście do tego czasu odkąd zaczęłam z Wami przebywać :P) że jakieś kosmetyki mogą zapychać i nigdy jakoś nie wiązałam moich problemów skórnych z danym kosmetykiem. Póki co to wszystko mi służy co mam, ale teraz już będe wiedzieć że nagle po kupnie jakiejś nowości będe miała niespodzianki to może być wina składu :P Jaka ja mądra się dzięki Wam robię No no
No ja nie mam nic do tego żeby pstryknąć sobie fotkę ale nie aż 500 i wklejać je po 2,3 razy
widzialas, jakie my pomocne
co wizaż to wizaż

Postanowiłam obejrzec na kwc podkłady loreala i w sumie wszystkie maja średnie recenzje.. a szkoda
Stary 2009-05-19, 00:02   #2047
anusiuniaa
Zakorzenienie

ja się zastanawiam między revlonem a dermablendem

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-19, 00:04   #2048
Martysia_
Rozeznanie

GG do Martysia_

Ja loreala wybieram już chyba z przyzwyczajenia... Ufam jakoś tej firmie Jedynie tuszem do rzęs mnie rozczarowali i jednak będe szukać w ciut "wyższych półkach" bo moim króciaczkom nie każdy jest w stanie pomóc :P
Stary 2009-05-19, 00:05   #2049
Renatka89
Zakorzenienie

Dermablend tez mnie kusi, ale w sumie chce czegos lzejszego, miałam probki, super efekt, ale maska, na codzien uzywam juz tylko mineralego Loreala sypkiego, wiec podkładzik chce tlyko na jakiejs wyjscia, ale szuka czegos lzejszego
Stary 2009-05-19, 00:05   #2050
Tygrryska
Zakorzenienie

messinka niedawno polecala jakis manhattanu matujacy
Stary 2009-05-19, 00:08   #2051
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tygrryska Pokaż wiadomość
messinka niedawno polecala jakis manhattanu matujacy
z parafiną na drigim miejscu w składzie, moja cera mówi nieee

Cholera, ale mam dylematy po nocach
Stary 2009-05-19, 00:10   #2052
Martysia_
Rozeznanie

GG do Martysia_

Ja jak będe w PL to dermablend raczej zakupię, on jest świetny na misje specjalne Miałam też próbkę z cosmo,niestety trochę za jasny to sobie go czasem troszkę nałożę punktowo jako korektor. Ale takiego krycia to jeszcze nigdy nie doświadczyłam Renatka i dobrze, że udało Ci się odzwyczaić od podkładu. Ja troszkę o tym myślę jak o tym piszesz ale jakoś tak... nie wyobrażam sobie, może głównie przez to że moją zmorą są cienie pod oczami a jeszcze troszke gorszy dzień to czasem się mnie pytali czy ktoś oka mi nie podbił
Stary 2009-05-19, 00:11   #2053
Tygrryska
Zakorzenienie

Ja sie na skladach za bardzo nie znam chociaz mysle ze powinnam sie douczyc w tej kwestii

ale na razie zmykam spac

dobranoc
Stary 2009-05-19, 00:11   #2054
anusiuniaa
Zakorzenienie

ja lece spać...
Dobranoc
Stary 2009-05-19, 00:17   #2055
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jak będe w PL to dermablend raczej zakupię, on jest świetny na misje specjalne Miałam też próbkę z cosmo,niestety trochę za jasny to sobie go czasem troszkę nałożę punktowo jako korektor. Ale takiego krycia to jeszcze nigdy nie doświadczyłam Renatka i dobrze, że udało Ci się odzwyczaić od podkładu. Ja troszkę o tym myślę jak o tym piszesz ale jakoś tak... nie wyobrażam sobie, może głównie przez to że moją zmorą są cienie pod oczami a jeszcze troszke gorszy dzień to czasem się mnie pytali czy ktoś oka mi nie podbił

Ale ja też mam mega cienie pod oczami, naprawdę, wyglądam na wiecznie spiącą lub chorą.. Mam to genetycznie, dodatkowo moje problemy ze zdrowiem sie w tym miejscu uwidaczniaja Dodatkowo, mam anemie, ktorej nie potrafie sie pozbyc, wiec już w ogole
Ale od tego są korektory, nie podkłady
Naprawde mło jest od ego paskudstwa sie odzwyczaic, serio

Mysle sobie,ze skoro podklad chce uzywac od wiekszej okazji, nie wychodze co tydzien na imprezy wiec nie ebdzie to czesto, do pracy,szkoły tylko puder.. to moze zakupie tego Manhattana matujacego, bo go probowalam u kumpeli i to jest swietny podkład za jakies 20pare zł.

mahhatan jest w rossmanie?

dobranoc dziewczyny
Stary 2009-05-19, 00:25   #2056
milusiaam
Wtajemniczenie

manhatan jest w NATURZE w rossmanie nie ma.
Swoja droga podklad swietny sama go mam dzieki CZEKO nie wiem czy znacie czekolade

edit: ale jestem nie wychowana mowi sie CZESC DZIEWCZYNY

Edytowane przez milusiaam
Czas edycji: 2009-05-19 o 00:28
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 00:27   #2057
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
Swoja droga podklad swietny sama go mam dzieki CZEKO nie wiem czy znacie czekolade
a mi sie wydaje,że puder w kamieniu manhattana kupowałam w rossmanie, bo pamietam,że nabywałam go w Opolu, a tam Natury nie ma
Chyba,że moja pamiec zawodzi

z podczytywania wątku Ag, pamiętam Was obydwie
Dobry wieczorek, dzień dobry, jak kto woli o tej porze

Edytowane przez Renatka89
Czas edycji: 2009-05-19 o 00:29
Stary 2009-05-19, 00:33   #2058
Dualstar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
Ale ja np. nie chce sie odchudzac, tylko przestac co chwile cos przekasac i jesc takie tony słodyczy. z racji tego,że ja cwiczyc nie moge..
Posiłki regularne jem i tego nie zmienie
a ja waże aktualnie 55kg, ale mam 171cm. (nawet sie mierzyłam i wazyłam ostatnio) ale najlepiej sie czułam gdy miałam 52kg.

ja to żelazna dziewica nie potrafiłabym tak wskoczyc do łózka komus dla samego seksu, seks to dla mnie bardzo intymna rzecz i bez miłosci jakos bym nie umiała..
Choc nie krytukuje wolnych osob ktore z wolnymi osobami wspolzyja dla samej przyjemnosci
ale nigdy nie obdarze szacunkiem osoby ktora zdradza..
Ja tak samo co do tego seksu z miłością. Mnie nie interesuje co robią właśnie wolni ludzie natomiast jak któraś ma chłopaka i jeszcze z innymi to robi to aż mi się niedobrze robi i w drugą stronę tak samo. Ja myślę że zdradę bym wybaczyła ( moje miękkie serduszko ), ale bym nie zapomniała i już z taką osobą nie chciałabym być w życiu i utrzymywać kontaktu.

Cytat:
Napisane przez senkasandry Pokaż wiadomość
hej dziewczyny. mozna sie przylaczyc? mysle ze watek pasuje tez mi lubie byc zadbana wtedy czuje sie swiezo i od razu mi lepiej...
Jasne, udzielaj się częściej

Cytat:
Napisane przez marta_k12 Pokaż wiadomość
Pszepraszam, że się wtrącam, ale chcialam zapytać czy przed kupnem kremu do twarzy zawsze patrzycie na jego skład? Bo do tej pory jakoś się nad tym nie zastanawiałam. Najczęściej kupowalam krem do cery tłustej, chociaż cerę mam mieszaną. Moja cera jest skłonna do wyprysków i myślalam, że właśnie takie kosmetyki wysuszające mi pomogą ( z dużą zawartością alkoholu). Ale na jakimś forum przeczytalam, że cerę skłonną do wyprysków należy nawilżać, a nie wysuszać i uważnie patrzeć na skład kosmetyku. To jak to jest naprawdę?
Ja właśnie nigdy nie patrzyłam, wybierałam w ciemno właśnie wszystko co związane było do cery tłustej . Teraz będę analizowała każdy skład kosmetyku, bo bardzo on pomaga, ale próbować trzeba i w ciemno.

ckin2u - wierzę w ciebie będzie dobrze
Tequillka - bez przesady hehhe, ale dziękuję i specjalnie dla ciebie wstawie moje najnowsze,świeżutkie zdjęcie do galerii

---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ----------

Cytat:

edit: ale jestem nie wychowana mowi sie CZESC DZIEWCZYNY
Witaj milusiaam, pamiętam cię z wątku Ag
Dualstar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 00:33   #2059
Martysia_
Rozeznanie

GG do Martysia_

No ja wiem, że korektory Ale jakoś nie nabyłam umiejętności ukrycia cieni samym korektorem i pudrem... Nie zamierzam Was opuszczać więc pewnie jeszcze wielu się rzeczy nauczę i podsuniecie pomysł zeby wypróbować Już powoli się też będę przymierzać do odstawienia podkładów, zawsze lepiej żyć ze świadomoscią że nie nakładam na moją buzię aż tylu kosmetyków :P Ja też lecę wysuszyć włoski i nałożyć moją ampułkę vichy na włoski. I oczywiście rycynowy na brwi i rzęsy :P Musze wypróbować wasze sposoby na nakładanie rycynowego na włosy, bo po ostatnim razie 6 razy głowe myłam :P I teraz się go trochę boję Kolorowych snów wszystkim

Oo witaj Milusiaam Ja Cię natomiast kojarzę z wątku barbie Z racji że mało czasu mam nadal morduje 2 część ale nie odpuszcze sobie- przeczytam wszystko

Dulstar ja nie wiem czy gdzieś kiedyś nie zdarzyło nam się spotkać- Twoja buzia strasznie znajoma mi się wydaje Poza tym- super włoooosy Oddaj

Edytowane przez Martysia_
Czas edycji: 2009-05-19 o 00:37
Martysia_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-19, 00:35   #2060
milusiaam
Wtajemniczenie

Renatka to nie wiem moze łodzkie rossmany jakies wybrakowane?
W kazdym razie u nas sa tylko w naturze. A podklad naprawde bardzo fajny tylko odcien 3 od początku nie pamietam numer ale jest trzeci w kolejnosci w numerach jest strasznie pomaranczowy na buzi podobno jak szukałam o nim info to sie wlasnie tego dowiedziałam wiec radze uwazac

I APEL prosze sie tak bardzo bardzo nie ochudzac bo to wcale ani piekne ani sexi...
Faceci lubia Cyc troszke pupy i waga 50kilo przy 170 to nie jest chyba za fajne.Pozatym lato idzie fajnie jest miec co włozyc do bikini
a dla tych co odchudzaja sie drastycznie lepeij porobcie TW bedzie wam widac miesnie a nie kosci a to jest duuuzo ładniejsze

ooo i miło ze ktos mnie pamięta milo milo

Dobranoc

Edytowane przez milusiaam
Czas edycji: 2009-05-19 o 00:41
Stary 2009-05-19, 00:42   #2061
Martysia_
Rozeznanie

GG do Martysia_

Hej, Milusiaam ale teraz to Ty mi dokuczasz Bo ja mam takie nieszczęście że nawet przy większej wadze biustu brak Tylko zadek rośnie
Stary 2009-05-19, 00:43   #2062
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
Renatka to nie wiem moze łodzkie rossmany jakies wybrakowane?
W kazdym razie u nas sa tylko w naturze. A podklad naprawde bardzo fajny tylko odcien 3 od początku nie pamietam numer ale jest trzeci w kolejnosci w numerach jest strasznie pomaranczowy na buzi podobno jak szukałam o nim info to sie wlasnie tego dowiedziałam wiec radze uwazac

I APEL prosze sie tak bardzo bardzo nie ochudzac bo to wcale ani piekne ani sexi...
Faceci lubia Cyc troszke pupy i waga 50kilo przy 170 to nie jest chyba za fajne.Pozatym lato idzie fajnie jest miec co włozyc do bikini
a dla tych co odchudzaja sie drastycznie lepeij porobcie TW bedzie wam widac miesnie a nie kosci a to jest duuuzo ładniejsze

ooo i miło ze ktos mnie pamięta milo milo

uwierdziłam sie w swoim- Rossmann prowadzi manhatanowskie kosmetyki, ale pewnie nie we wszystkich R te kosmetyki znajdziemy

Bede uważac na 3 numerek w kolejnosci, dziekuje za ostrzeżenie

My sie nie odchudzamy
Ja po wypadku cwiczyc nie moge, choc tamilke cwiczylam przez pół roku i efekty mmm, ale po wypadku nie moge, chce tlyko zrzucic z 2/3kg, bo fałdki na brzuszku nie uważam za seksowne

Pamieta,pamieta..

martysiu, jeszcze Cie sprowadze na moją strone
Mi olejek zmywa sie po spłukaniu wodą bez szamponu, dziwne:P
i dobranoc, ja tez juz zmykam posiedziec nad notatkami, dobranoc

Edytowane przez Renatka89
Czas edycji: 2009-05-19 o 00:44
Stary 2009-05-19, 00:45   #2063
Dualstar
Wtajemniczenie

Cytat:
No ja wiem, że korektory Ale jakoś nie nabyłam umiejętności ukrycia cieni samym korektorem i pudrem... Nie zamierzam Was opuszczać więc pewnie jeszcze wielu się rzeczy nauczę i podsuniecie pomysł zeby wypróbować Już powoli się też będę przymierzać do odstawienia podkładów, zawsze lepiej żyć ze świadomoscią że nie nakładam na moją buzię aż tylu kosmetyków :P Ja też lecę wysuszyć włoski i nałożyć moją ampułkę vichy na włoski. I oczywiście rycynowy na brwi i rzęsy :P Musze wypróbować wasze sposoby na nakładanie rycynowego na włosy, bo po ostatnim razie 6 razy głowe myłam :P I teraz się go trochę boję Kolorowych snów wszystkim

Oo witaj Milusiaam Ja Cię natomiast kojarzę z wątku barbie Z racji że mało czasu mam nadal morduje 2 część ale nie odpuszcze sobie- przeczytam wszystko

Dulstar ja nie wiem czy gdzieś kiedyś nie zdarzyło nam się spotkać- Twoja buzia strasznie znajoma mi się wydaje Poza tym- super włoooosy Oddaj
Martysia_ - może jak byłaś w łodzi chodziłaś ze mną do tej samej szkoły, albo gdzieś w sklepie się minęłyśmy nie wiem, bynajmniej ja ciebie nie kojarze być może że nie mam pamięci do twarzy a włoski heheh swoje uwielbiam, ale trzeba się dzielić więc troszeczkę mogę oddać heheh

Idę spać , pa kochane kolorowych snów
Dualstar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 00:47   #2064
Martysia_
Rozeznanie

GG do Martysia_

Papa, dziewczynki dobrej nocy Wam życzę Dulstar bardzo możliwe że nawet gdzieś na ulicy masz dość charakterystyczną twarz, która raczej nie gubi się w tłumie więc dlatego utkwiłaś mi w pamięci O mnie tego samego powiedzieć nie można więc mnie mogłaś przeoczyć :P
Stary 2009-05-19, 01:17   #2065
tylkokasia
Moderator

dubel

---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------

Cytat:
Napisane przez RedApple Pokaż wiadomość
pytanko do Was o ta paletke
tylkokasia może Ty coś wiesz o niej? Bo bawisz się makijażami, może miałaś styczność z taką
chcę coś na początek, dopiero zaczynam zabawe z makijażem
http://www.allegro.pl/item626228790_...super_cen.html
Przepraszam że tak późno odpowiadam ale mnie nie było przez weekend i dopiero dziś nadrabiam.
Osobiście nie miałam tych cieni ale wiem że sporo osób ich używa ale ponoć sie osypują no i na pewno nimi nie uzyskasz takich kolorów jakie ja pokazuje bo to są mało pigmentowane cienie. Ale jeśli potrzebujesz bardziej pastelowych kolorków to kupuj. Trałość przedłuzysz bazą pod cienie artdeco.
Ja używam najczęściej mojej palety 120 z firmy manly , inglota i avonu

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

Edytowane przez tylkokasia
Czas edycji: 2009-05-19 o 01:16
tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 02:13   #2066
tequilla.sunrise
Zadomowienie

a ja się dalej Dualstar upieram że masz fajną urodę. rzadko spotykaną w Polsce
milusiaam też Cię pamiętam z wątku AG bo czytałam od pierwszej części
podkład manhattana matujący też mam. oprócz tego Lirene i Loreala
Kasia makijaż papuga super. mi chyba nigdy taki fajny nie wyjdzie
jutro mnie trochę bieganiny po mieście z Tż czeka a siedzimy i spijamy drinki ze śliwowicy
aha i znóm dziś pofarbowałam włosy na brąz bo mi zaczęły pasemka prześwitywać. jestem nienormalna z tym farbowaniem
a foteczki super jak zawsze
dobranoc kochane
jest: 50kg
będzie: 48kg (wracamy do starej wagi)
wzrost: 168cm

tequilla.sunrise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 07:28   #2067
milusiaam
Wtajemniczenie

Czesc dziewczyny.
Nie chciałam wam dokuczać w żadnej mierze tylko poprostru mowie ze z waga latwo przesadzić a po co skoro mozna sie cieszyc wakacjami

Martysia nie martw sie teraz wszystko mozna kupic :P np stanik push-up działaja cuda...

Renatka no jezeli przeszłas jakis ciezki wypadek to faktycznei nie cwicz lepiej zadnych cwiczen silowych obciazajacych stawy itd.lepiej nie ryzykowac.Racja aldki nie sa sexowne ale pomiedzy koscmi a fałdkami jest jeszcze sexowne ciałko do ktorego sama daze

Tequila milo mi ze tyle osob mnie "kojarzy""
Podkladów tez mam mnóstwo ten mahhatan jest ciezki wiec uzywam go sporadczynie na codzine wole jakies minerałki bo lekkie i nie zapychaja

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-19, 07:46   #2068
ckin2u
Zakorzenienie

czeesc

ale wczoraj mnie pogrzalo, mialam taki zly humor ze poszlam na szampana z kolezanka a potem rzucilysmy sie na lody zelki i draze.. iii moja 1,5 tyg dieta poszla siee... chyba ze taki jeden odruch za bardzo nie przeszkodzi? :P

Nie wspomne o tym jak mnie zoladek boli, nigdy wiecej tak nie zrobie. Mialysmy isc biegac o 7 ale stwierdzilysmy ze nam niedobrze i nie damy rady !

Oczywiscie po % mi sie wkrecily jakies glupoty i musialam glupie smsmy zaczac pisac.. heh a dzisiaj sie bede tlumaczyc, cala ja...

Po fryzjerze tez tak srednio jestem zadowolona, zobacze jak umyje po swojemy jaki bedzie efekt

rany jak mi niedobrze !
ckin2u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 09:03   #2069
RedApple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
Ale ja też mam mega cienie pod oczami, naprawdę, wyglądam na wiecznie spiącą lub chorą.. Mam to genetycznie, dodatkowo moje problemy ze zdrowiem sie w tym miejscu uwidaczniaja Dodatkowo, mam anemie, ktorej nie potrafie sie pozbyc, wiec już w ogole
Ale od tego są korektory, nie podkłady
Naprawde mło jest od ego paskudstwa sie odzwyczaic, serio
kurcze ja też mam cienie pod oczami, mam to po tacie i rano nawet jak się wyśpię to takie woryyyyy że szok.
masakra dla mnie

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
dubel

---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------

Przepraszam że tak późno odpowiadam ale mnie nie było przez weekend i dopiero dziś nadrabiam.
Osobiście nie miałam tych cieni ale wiem że sporo osób ich używa ale ponoć sie osypują no i na pewno nimi nie uzyskasz takich kolorów jakie ja pokazuje bo to są mało pigmentowane cienie. Ale jeśli potrzebujesz bardziej pastelowych kolorków to kupuj. Trałość przedłuzysz bazą pod cienie artdeco.
Ja używam najczęściej mojej palety 120 z firmy manly , inglota i avonu
oo fajnie że napisałaś a ile te palteki kosztuja których używasz?
Nie chcę zapłacić mniej i w efekcie dostać jakiś badziew, wolę drożej a coś porządnego.

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

KIM
jej tyłek wg mnie za duży jest

http://www.egoisci.pl/6437/zrobi_sobie_operacje_piersi
RedApple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 10:01   #2070
ewcia19
Rozeznanie

siemka jestem nowa na wizażu wogóle zawsze czytałam kwc tylko ;p ale teraz z nudów przeglądam forum i wasz wątek (tzn ta częśc bo reszty nie doczytam pewnie :P) jest super moge się dołączyć?
ewcia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości