|
|
#2041 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
niedrogi jest make-up sceniczny soraya i nie jest wcale zły
|
|
|
|
#2042 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny dziwny ten profil... http://nasza-klasa.pl/profile/251707...ery/album/2/92 dziewczyna niby ładna ale jakąś tą buzię ma nienaturalnie gładką i po kilka zdjęć takich samych pododawane :/ Mam nadzieję, że to nie żadna z Was, ale ogólnie mi się podoba
|
#2043 |
|
Zakorzenienie
|
aniusiunia, ja tak bardzo nie lubie Sorai, jakos same negatywne uczucia mam do tej firmy, że nawet boje sie probowac
![]() Martysiu, ta dziewczyna niby ładna, al cos mi w niej nie gra
|
|
|
|
#2044 |
|
Zakorzenienie
|
troche duzo zdjec ktore samasobie robila
|
|
|
|
#2045 |
|
Rozeznanie
|
Ojjj, powspieram, powspieram
Szkoda, ze pozapominałam co miałam nakupować a było tego sporo chyba bede musiała listę zrobić Wiecie co, ja to nawet nie wiedziałam (oczywiście do tego czasu odkąd zaczęłam z Wami przebywać :P) że jakieś kosmetyki mogą zapychać i nigdy jakoś nie wiązałam moich problemów skórnych z danym kosmetykiem. Póki co to wszystko mi służy co mam, ale teraz już będe wiedzieć że nagle po kupnie jakiejś nowości będe miała niespodzianki to może być wina składu :P Jaka ja mądra się dzięki Wam robię No no ![]() No ja nie mam nic do tego żeby pstryknąć sobie fotkę ale nie aż 500 i wklejać je po 2,3 razy
|
#2046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co wizaż to wizaż ![]() Postanowiłam obejrzec na kwc podkłady loreala i w sumie wszystkie maja średnie recenzje.. a szkoda
|
|
|
|
|
#2047 |
|
Zakorzenienie
|
ja się zastanawiam między revlonem a dermablendem
|
|
|
|
#2048 |
|
Rozeznanie
|
Ja loreala wybieram już chyba z przyzwyczajenia... Ufam jakoś tej firmie
Jedynie tuszem do rzęs mnie rozczarowali i jednak będe szukać w ciut "wyższych półkach" bo moim króciaczkom nie każdy jest w stanie pomóc :P
|
#2049 |
|
Zakorzenienie
|
Dermablend tez mnie kusi, ale w sumie chce czegos lzejszego, miałam probki, super efekt, ale maska, na codzien uzywam juz tylko mineralego Loreala sypkiego, wiec podkładzik chce tlyko na jakiejs wyjscia, ale szuka czegos lzejszego
|
|
|
|
#2050 |
|
Zakorzenienie
|
messinka niedawno polecala jakis manhattanu matujacy
|
|
|
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2052 |
|
Rozeznanie
|
Ja jak będe w PL to dermablend raczej zakupię, on jest świetny na misje specjalne
Miałam też próbkę z cosmo,niestety trochę za jasny to sobie go czasem troszkę nałożę punktowo jako korektor. Ale takiego krycia to jeszcze nigdy nie doświadczyłam Renatka i dobrze, że udało Ci się odzwyczaić od podkładu. Ja troszkę o tym myślę jak o tym piszesz ale jakoś tak... nie wyobrażam sobie, może głównie przez to że moją zmorą są cienie pod oczami a jeszcze troszke gorszy dzień to czasem się mnie pytali czy ktoś oka mi nie podbił
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie na skladach za bardzo nie znam
chociaz mysle ze powinnam sie douczyc w tej kwestii ![]() ale na razie zmykam spac ![]() dobranoc
|
|
|
|
#2054 |
|
Zakorzenienie
|
ja lece spać...
Dobranoc
|
|
|
|
#2055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja też mam mega cienie pod oczami, naprawdę, wyglądam na wiecznie spiącą lub chorą.. Mam to genetycznie, dodatkowo moje problemy ze zdrowiem sie w tym miejscu uwidaczniaja ![]() Ale od tego są korektory, nie podkłady Naprawde mło jest od ego paskudstwa sie odzwyczaic, serio Mysle sobie,ze skoro podklad chce uzywac od wiekszej okazji, nie wychodze co tydzien na imprezy wiec nie ebdzie to czesto, do pracy,szkoły tylko puder.. to moze zakupie tego Manhattana matujacego, bo go probowalam u kumpeli i to jest swietny podkład za jakies 20pare zł. mahhatan jest w rossmanie? dobranoc dziewczyny |
|
|
|
|
#2056 |
|
Wtajemniczenie
|
manhatan jest w NATURZE w rossmanie nie ma.
Swoja droga podklad swietny sama go mam dzieki CZEKO nie wiem czy znacie czekolade ![]() edit: ale jestem nie wychowana mowi sie CZESC DZIEWCZYNY
Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-05-19 o 00:28 |
|
|
|
#2057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba,że moja pamiec zawodzi ![]() z podczytywania wątku Ag, pamiętam Was obydwie ![]() Dobry wieczorek, dzień dobry, jak kto woli o tej porze
Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-19 o 00:29 |
|
|
|
|
#2058 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do tego seksu z miłością. Mnie nie interesuje co robią właśnie wolni ludzie natomiast jak któraś ma chłopaka i jeszcze z innymi to robi to aż mi się niedobrze robi i w drugą stronę tak samo. Ja myślę że zdradę bym wybaczyła ( moje miękkie serduszko ), ale bym nie zapomniała i już z taką osobą nie chciałabym być w życiu i utrzymywać kontaktu.Cytat:
![]() Cytat:
ckin2u - wierzę w ciebie będzie dobrze Tequillka - bez przesady hehhe, ale dziękuję i specjalnie dla ciebie wstawie moje najnowsze,świeżutkie zdjęcie do galerii ![]() ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#2059 |
|
Rozeznanie
|
No ja wiem, że korektory
Ale jakoś nie nabyłam umiejętności ukrycia cieni samym korektorem i pudrem... Nie zamierzam Was opuszczać więc pewnie jeszcze wielu się rzeczy nauczę i podsuniecie pomysł zeby wypróbować Już powoli się też będę przymierzać do odstawienia podkładów, zawsze lepiej żyć ze świadomoscią że nie nakładam na moją buzię aż tylu kosmetyków :P Ja też lecę wysuszyć włoski i nałożyć moją ampułkę vichy na włoski. I oczywiście rycynowy na brwi i rzęsy :P Musze wypróbować wasze sposoby na nakładanie rycynowego na włosy, bo po ostatnim razie 6 razy głowe myłam :P I teraz się go trochę boję Kolorowych snów wszystkim ![]() Oo witaj Milusiaam Ja Cię natomiast kojarzę z wątku barbie Z racji że mało czasu mam nadal morduje 2 część ale nie odpuszcze sobie- przeczytam wszystko ![]() Dulstar ja nie wiem czy gdzieś kiedyś nie zdarzyło nam się spotkać- Twoja buzia strasznie znajoma mi się wydaje Poza tym- super włoooosy Oddaj
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-05-19 o 00:37 |
|
|
|
#2060 |
|
Wtajemniczenie
|
Renatka to nie wiem moze łodzkie rossmany jakies wybrakowane?
![]() W kazdym razie u nas sa tylko w naturze. A podklad naprawde bardzo fajny tylko odcien 3 od początku nie pamietam numer ale jest trzeci w kolejnosci w numerach jest strasznie pomaranczowy na buzi podobno jak szukałam o nim info to sie wlasnie tego dowiedziałam wiec radze uwazac I APEL prosze sie tak bardzo bardzo nie ochudzac bo to wcale ani piekne ani sexi... Faceci lubia Cyc troszke pupy ![]() a dla tych co odchudzaja sie drastycznie lepeij porobcie TW bedzie wam widac miesnie a nie kosci a to jest duuuzo ładniejsze ![]() ooo i miło ze ktos mnie pamięta milo milo ![]() Dobranoc
Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-05-19 o 00:41 |
|
|
|
#2061 |
|
Rozeznanie
|
Hej, Milusiaam ale teraz to Ty mi dokuczasz
Bo ja mam takie nieszczęście że nawet przy większej wadze biustu brak Tylko zadek rośnie
|
#2062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwierdziłam sie w swoim - Rossmann prowadzi manhatanowskie kosmetyki, ale pewnie nie we wszystkich R te kosmetyki znajdziemyBede uważac na 3 numerek w kolejnosci, dziekuje za ostrzeżenie ![]() My sie nie odchudzamy Ja po wypadku cwiczyc nie moge, choc tamilke cwiczylam przez pół roku i efekty mmm Pamieta,pamieta.. ![]() martysiu, jeszcze Cie sprowadze na moją strone ![]() Mi olejek zmywa sie po spłukaniu wodą bez szamponu, dziwne :Pi dobranoc, ja tez juz zmykam posiedziec nad notatkami, dobranoc
Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-19 o 00:44 |
|
|
|
|
#2063 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Idę spać , pa kochane kolorowych snów |
|
|
|
|
#2064 |
|
Rozeznanie
|
Papa, dziewczynki dobrej nocy Wam życzę
Dulstar bardzo możliwe że nawet gdzieś na ulicy masz dość charakterystyczną twarz, która raczej nie gubi się w tłumie więc dlatego utkwiłaś mi w pamięci O mnie tego samego powiedzieć nie można więc mnie mogłaś przeoczyć :P
|
#2065 | |
|
Moderator
|
dubel
---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Cytat:
Osobiście nie miałam tych cieni ale wiem że sporo osób ich używa ale ponoć sie osypują no i na pewno nimi nie uzyskasz takich kolorów jakie ja pokazuje bo to są mało pigmentowane cienie. Ale jeśli potrzebujesz bardziej pastelowych kolorków to kupuj. Trałość przedłuzysz bazą pod cienie artdeco. Ja używam najczęściej mojej palety 120 z firmy manly , inglota i avonu
Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie Edytowane przez tylkokasia Czas edycji: 2009-05-19 o 01:16 |
|
|
|
|
#2066 |
|
Zadomowienie
|
a ja się dalej Dualstar upieram że masz fajną urodę. rzadko spotykaną w Polsce
milusiaam też Cię pamiętam z wątku AG bo czytałam od pierwszej części ![]() podkład manhattana matujący też mam. oprócz tego Lirene i Loreala ![]() Kasia makijaż papuga super ![]() jutro mnie trochę bieganiny po mieście z Tż czeka a siedzimy i spijamy drinki ze śliwowicy![]() aha i znóm dziś pofarbowałam włosy na brąz bo mi zaczęły pasemka prześwitywać. jestem nienormalna z tym farbowaniem ![]() a foteczki super jak zawsze dobranoc kochane
|
#2067 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczyny.
Nie chciałam wam dokuczać w żadnej mierze tylko poprostru mowie ze z waga latwo przesadzić a po co skoro mozna sie cieszyc wakacjami Martysia nie martw sie teraz wszystko mozna kupic :P np stanik push-up działaja cuda... Renatka no jezeli przeszłas jakis ciezki wypadek to faktycznei nie cwicz lepiej zadnych cwiczen silowych obciazajacych stawy itd.lepiej nie ryzykowac.Racja aldki nie sa sexowne ale pomiedzy koscmi a fałdkami jest jeszcze sexowne ciałko do ktorego sama daze ![]() Tequila milo mi ze tyle osob mnie "kojarzy"" Podkladów tez mam mnóstwo ten mahhatan jest ciezki wiec uzywam go sporadczynie na codzine wole jakies minerałki bo lekkie i nie zapychaja
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2068 |
|
Zakorzenienie
|
czeesc
![]() ale wczoraj mnie pogrzalo, mialam taki zly humor ze poszlam na szampana z kolezanka a potem rzucilysmy sie na lody zelki i draze.. iii moja 1,5 tyg dieta poszla siee... chyba ze taki jeden odruch za bardzo nie przeszkodzi? :P Nie wspomne o tym jak mnie zoladek boli, nigdy wiecej tak nie zrobie. Mialysmy isc biegac o 7 ale stwierdzilysmy ze nam niedobrze i nie damy rady ! ![]() Oczywiscie po % mi sie wkrecily jakies glupoty i musialam glupie smsmy zaczac pisac.. heh a dzisiaj sie bede tlumaczyc, cala ja... Po fryzjerze tez tak srednio jestem zadowolona, zobacze jak umyje po swojemy jaki bedzie efekt rany jak mi niedobrze !
|
|
|
|
#2069 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masakra dla mnie ![]() Cytat:
a ile te palteki kosztuja których używasz?Nie chcę zapłacić mniej i w efekcie dostać jakiś badziew, wolę drożej a coś porządnego. ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- KIM ![]() jej tyłek wg mnie za duży jest http://www.egoisci.pl/6437/zrobi_sobie_operacje_piersi |
||
|
|
|
#2070 |
|
Rozeznanie
|
siemka
jestem nowa na wizażu wogóle zawsze czytałam kwc tylko ;p ale teraz z nudów przeglądam forum i wasz wątek (tzn ta częśc bo reszty nie doczytam pewnie :P) jest super moge się dołączyć?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:29.

Bo do tej pory jakoś się nad tym nie zastanawiałam. Najczęściej kupowalam krem do cery tłustej, chociaż cerę mam mieszaną. Moja cera jest skłonna do wyprysków i myślalam, że właśnie takie kosmetyki wysuszające mi pomogą ( z dużą zawartością alkoholu).
Ale na jakimś forum przeczytalam, że cerę skłonną do wyprysków należy nawilżać, a nie wysuszać i uważnie patrzeć na skład kosmetyku. To jak to jest naprawdę?
:P