|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V
Cytat:
Cytat:
a powiedz jak się czujesz ... jakieś objawy na fasolkę lub na @ ja oczywiscie życzę Ci to pierwsze, ale wiesz życie lubi płatać nam figle Cytat:
![]() dziewczynki a ja miałam dzis tyle pracy i prawie ni nie zrobiłam ![]() aż wstyt sie przyznać ale złapałam jakieś bakterie ujście pochwy piecze niesamowicie, i sama nie wiem gdzie to chyciłam , jak jestem u kogoś to zawsze sikam z lotu ptakazmieniłam żel do higieny intymnej i to moze on tak zadziałał
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|||
|
|
|
#3902 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Celka życzę owocnych staranek, szybko nadejdzie ich czas ![]() Agnieszka ja folik biorę rano, bo w ciągu dnia pewnie bym zapomniała Malga oficjalne gratulacje dla ciebie i trzymamy za rozmowyDobranoc dziewczynki do jutra
To umysł kreuje świat wokół nas i nawet gdybyśmy stanęli tuż obok siebie na tej samej łące moje oczy nigdy nie ujrzą tego co widzą twoje - G. Gissing http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008061400300330.png |
|
|
|
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
ankamb - tak, licze ten cykl od poczatku krwawienia, choc tak naprawde nie wiem, kiedy dokladnie nastapilo poronienie. Tempka mi spadla tak do normalnej miesiaczkowej dopiero w 4dc, wiec spodziewalam sie, ze cykl sie wydluzy o ok 4 dni - i tak sie dokladnie stalo.
Trzymam kciuki za Ciebie ).
|
|
|
|
#3904 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dziekuje wszystkim za gratualcje!!! wiesz moze i szybko sie udalo ale to tak na prwde byla teraz 100 procentowa wpadka... a rozmowa juz jedna byla z rodzcami...bylo sakoczenie ale tez nie bylo zle.... wiec tylko jeszcze Pawel jutro o 12.00 bede miala z nim rozmowe.... ide sie wyspac...dorbnaocka buziaczki |
|
|
|
|
#3905 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3906 |
|
Raczkowanie
|
witajcie kochane długo się nie odzywałam ale naprawdę nie mam siły siedzieć przy kompie cały czas mam mdłości jednego dnia większe drugiego większe takie uroki
![]() gratuluję serdecznie zafasolkowanym i cały czas dopinguję dziewczyny którym się jeszcze nie udało ale już napewno nie długo.... ![]() w czwartek kolejna wizyta u gin już z odebranymi badaniami którę muszę jutro zrobić i wstać o 6 rano nie wiem jak to zrobię bo śpię teraz codziennie do min. 10 w czwartek kończe 7 tc ale czas lecilece spać bardzo was serdecznie pozdrawiam i całuję |
|
|
|
#3907 |
|
Raczkowanie
|
acha i zapomniałabym o ciązowych fluidkach
|
|
|
|
#3908 |
|
BAN stały
|
ode mnie tez sie zarazajcie
![]()
|
|
|
|
#3909 |
|
Raczkowanie
|
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/User/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/User/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/User/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpg[/IMG]zabieram fluidki
tylko cos nie moge skopiowac go :/ bylam dzis u mojej ginki-z moja nadzerka juz lepiej-ale nie o tym mowa-spytalam co dalej robimy,hmm zastanowila sie i wypytala o wszystko-wiek meza,czy mamy rodzenstwo i czy oni maja dzieci,czy maz pali,jak czesto sie kochamy itd-powiedzialam co i jak i stwierdzila ze daje nam jeszcze 2 mce staran-ze mamy ospuscic sobie staranka po miesiaczce od razu i zaczac dopeiro od 14dc i wtedy co dwa dni i oczywiscie kazala nie myslec o tym-powiedziala ze wrzucic na luz-kochac sie nie z mysla o splodzeniu dziecka,bo czesto ta blokada psychiczna jest przyczyna-wiec juz sama nie wiem-czy dac sobie jeszcze sznse te 2 mce czy isc do innego ginekologa??doradzcie kochane!jak powiedzialam mezowi o tym ze etraz po @ az do mojej owulki bedzie musial powstrzymywac swoje nasienie to powiedzial ze jak najbardziej-ze bedzie zbieral swoje zolnierzyki dla mnie nawet miesiac podniosl mnie troszke na duchu myslalam ze inaczej zareaguje-pytalam jego czy mam isc do innego gina-stwierdzil ze mozmey jeszcze sprobowac w ten sposob wlasnie jak ona mowila-ze od @ nic az do dni mojej owulki,sama nie wiem-musze pomyslec-wiem ze ten miesiac uz tak nie ywjdzie bo dzis mam 15dc a przytulanki byly po @ wiec zobaczymy co wyjdzie z tego!Malga gratuluje juz oficjalnie i wielkie kciuki za rozmowe z Pawlem-bedzie dobrze zobaczysz,Edi jak ten czas leci -juz 5tc-pieknie Nowe straczki serdecznie witam abyscie szybko nas opuscily [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/User/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-3.jpg[/IMG]
|
|
#3910 |
|
BAN stały
|
a ja siedze i sie nudze
|
|
|
|
#3911 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#3912 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hejka laski
Dopiero teraz sie odzywam bo zalatana dzisiaj bylam... Wczoraj bylam u gina i moja cytologia sie nie poprawila dalej 3 ale z badania wszystko ok tzn wzrokowo nie ma zadnego zapalenia tylko jakies komorki sa nieprawidlowe i bede miala badanie kolposkopowe gin kazal sie nie przejmowac za bardzo bo az tak straszne to nie jest i co najwazniejsze normalnioe mozemy sie starac o dzidzie nie ma zadnych przeciwskazan najgorsze tylko ze to badanie bede miala tu w irlandzkim szpitalu i to przez irlandczyka bedzie robione bo ten polski gin nie ma tu tego potrzebnego urzadzenia... ale wynik oni juz do niego wysla i potem zobaczymy co i jak ... Cytat:
Cytat:
to powodzenia w rozmowach dbaj o Was ![]() biore jednego dla siebi bo owu sie zbliza i dzialac trzeba ![]() upojnej nocki
|
||
|
|
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
Dra-mozesz zmienic na 19.05
Gratuluje Malaga zawsze nieplanowane wychodzi szybciej![]() Ja dziś ide po leki na owulke, moze w tym cuklu bedzie owulka w 100000000% i mozna probowac normalnie i beda wieksze szanse ![]() Pożyjemy zobaczymy
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2009-05-19 o 07:09 |
|
|
|
#3914 |
|
Raczkowanie
|
Malga19 gratulacje
A u mnie temp. spadła dziś do 36.5, tak więc przestałam się łudzić A mogło być tak pięknie... Nie mam dziś humoru
|
|
|
|
#3915 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem dziś trzecia
![]() wysyłam fluidki dla Was kochane, musicie wierzyć bo wiara czyni cuda ![]()
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#3916 | |||
|
Zadomowienie
|
7 tydzień...jak ten czas leci zazdroszcze Ci tych mdłości dbaj o siebie i o kruszynkę i pisz co tam u Ciebie Cytat:
![]() Cytat:
moja tez mi mówiła że przed owulacją ani troszkę przytulanek, powiedziała ze od 10dc do 20dc co drugi dzień i nic więcej no ale czego się nie robi dla fasolki![]() trzymam gorąco kciuki żebyś nie musiała długo czekać na rezultaty Cytat:
ale dobrze że nie musisz odkładać staranek ......................... ..... dzień dobry kochane dzis humorek mi dopisuje , sama nie wiem jakim cudem bo jajniki nawalają...@ nadchodzi, no ale co ja zrobie , teraz już po ptokach ... przecież nie powiesze sie, następnym razem sie uda ![]() miłego dnia
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 Edytowane przez ula 87 Czas edycji: 2009-05-19 o 09:08 |
|||
|
|
|
#3917 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dla Ciebie Cytat:
zapraszam na wątek dla styczniówek ![]() Trzymam kciuki za rozmowy ![]() Cytat:
35 dc to nie jest źle u mnie też tak było ![]() Cytat:
|
|
|
#3918 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kochane a u mnie pogoda do d**y , cały czas leje zaraz przyjedzie do mnie przyjaciółka, ma jakiś problem więc siedzę sobie i czekam , domek już posprzątany muszę sobie dziś dzień zaplanować , bo jak tak będzie cały dzień padać to chyba w domu zariuję
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
|
|
|
#3919 |
|
Raczkowanie
|
u mnie też z pogodą nie zaciekawie, jakos tak pochmurno i wyglada na to, że sobie popada
wrr!! ale tytaj tak ciągle zachciało mi sie na wyspach mieszkac ;( ..ale mam nadzieje, ze jak w lipcu pojade do pl to przez całe 2 tyg nawet na chwile nie zajdzie słoneczko ![]() ![]()
|
|
|
|
#3920 |
|
Raczkowanie
|
witajcie dziwczynki
![]() ja ciągle oczekuję na @, miała być wczoraj.. a temp 36,9 lub 37 mam, jak to jest dokladnie z ta temp, bo już sie pogubiłam??? pogoda...heh..pochmurno.. jakby ulewa jak miła przyjść, nie nastraja ona optymistycznie..
|
#3921 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
charabionka powodzenia w pisaniu i na obronie ![]() róza mam nadzieje ze sie uda!! u mnie pogoda super. mam przerwe i jem drugie sniadanko, bo jakas glodna jestem. ja zazywam folik rano, ostatnio nie mogłam zazywac magnezu bo tez bylo mi nie dobrze i kupiłam magnez z cynkiem i wapniem i jest lepiej. czekam na @ az przyjdzie,czasami brzuszek pobolewa. ostatnio nie moge spac bo pies biegunke ma od 2 dni i nie mozemy zlikwidowac, nie wiemy od czego tylko sucha karme wicina teraz, moze na dworze jak jest to cos zjada
|
||
|
|
|
#3922 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny, to ja zapraszam do siebie na podkarpacie. Pogoda piękna ani jednej chmurki (no może ze dwie), ciepły wiaterek.
Nic tylko wypoczywać A ja w pracy:/ Na szczęście nie ma prezesa wyjechał na tydzień i mamy względny spokój, mogę wejść na nasz wątek bez obawy że będzie mi przez ramię zaglądał
To umysł kreuje świat wokół nas i nawet gdybyśmy stanęli tuż obok siebie na tej samej łące moje oczy nigdy nie ujrzą tego co widzą twoje - G. Gissing http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008061400300330.png |
|
|
|
#3923 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=ula 87;12361739]oj to dobrze
kurcze to nie wiem , testy często się mylą a powiedz jak się czujesz ... jakieś objawy na fasolkę lub na @ ja oczywiscie życzę Ci to pierwsze, ale wiesz życie lubi płatać nam figle Ula dzis juz mi wszystko przeszlo-zlosc,placz,zgrzytanie zebami i zamartwianie sie.co ma byc to bedzie.moje kochanie wczoraj porozmawial ze mna na spokojnie i uspokoil troche.dzis mam juz dobry humorek. przeciez kazdy dzien bez@ przybliza mnie do fasolki ![]() ![]() A moze @ nie ma bo ostatnio stracilam prace,nie przejelam sie tym tak mocno,no ale przeciez zmienilam tryb zycia.moze to ma jakis wplyw. co jak co ale wolalabym ,zeby to fasoleczka byla...a objawow raczej zadnych na @ ani na bobo.moze oprocz tego,ze czasami w nocy zdarza mi sie isc siusiu zrobic,czego wczesniej nigdy nie robilam.pod wieczor zawsze mam wzmozona potrzebe skorzystania z wc,piersi nabrzmiale dalej,lecz moze troszeczke tylko bola i czasami kluje mnie tak jakby macica-wczesniej nigdy tego nie mialam. no kochane ja ide teraz cos przekasic na sniadanko,a potem czeka mnie wyprawa na zakupy ![]() kochane milego dzionka zycze Ula a jak u Ciebie dzisiaj,humorek czytam,ze chyba dobry... |
|
|
|
#3924 |
|
Raczkowanie
|
Agnieszka ja też odczuwam czasem kłucie a czasem ból w podbrzuszu i to już od ponad 2 tygodni
No i okres spóźnia się 4. dzień. Do wc chodzę często ale piję dużo wody więc tego nie zaliczam do ewentualnych objawów A piersi jakie były, takie są ![]() Postaram się z testem wytrzymać do piątku
To umysł kreuje świat wokół nas i nawet gdybyśmy stanęli tuż obok siebie na tej samej łące moje oczy nigdy nie ujrzą tego co widzą twoje - G. Gissing http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008061400300330.png Edytowane przez strompka Czas edycji: 2009-05-19 o 11:21 Powód: dopisek |
|
|
|
#3925 |
|
Wtajemniczenie
|
Strompka ja na razie daje sobie na luz z testami,moze zrobie pod koniec tyg,jak nie przyjdzie.a jak na razie nie chce robic i patrzec jak wychodzi negatywnie...normalnie jakby to mialo cos pomoc to mazakiem bym zrobila ta druga kreseczke
...ale niestety.strompka trzymam kciuki za tescik ![]()
|
|
|
|
#3926 |
|
Raczkowanie
|
stromka, to czekamy obie do piątku
u mnie też na razie @ nie ma, ale jeśli jest to dłuższy cykl to może jeszcze w piątek się pojawić. No, ale jak się pojawi to się przecież nie zastrzelę...będzie na pewno smutno, ale jadę na wesele, to jakoś przejdzie. Ze zmian u mnie to tylko to, że latam do wc na dłuższe posiedzenie a przed @ raczej mi się to nie zdarzało, ale objadam się ostatnio rzotkiewkami z ogródka teścia, więc pewnie stą latanko i wzdęty brzusio ![]() agnieszka słuchaj męża pewnie, że jeszcze nic nie jest przesądzone. Może powinnaś ten test z kwi zrobić? To byś się uspokoila i wiedziała na czym stoisz ![]() buziale dla wszystkich !!!
|
#3927 |
|
Wtajemniczenie
|
KBKatarynkadobrze by bylo zrobic,ale najpierw musze sie zapisac i zarejestrowc do lekarza rodzinnego.czekam wiec do powrotu kolezanki (moj ang nie jest rewelacyjny)i ide zbadac ta niewiadoma...
Strompka, KBKatarynka trzymam kciuki oby tescik nie klamal i pozytywny wynik sie pokazal
|
|
|
|
#3928 |
|
Raczkowanie
|
No od mazaka to się nie da niestety (albo stety:/) zajść
KBKatarynka tylko mi się nie zdarzyło żeby się tyle spóźniał, no cóż z drugiej strony zawsze jest ten pierwszy raz:/
|
|
|
#3929 |
|
Rozeznanie
|
Witam Was laseczki
Witam nowe dziewczyny które w ostatnim czasie dołączyły do nas Lenka1000,Malga19 Wielkie gratki!!!!Celka2000 ![]() Roza26 ja na Twoim miejscu odczekała bym jeszcze te dwa miesiące bo może a nóż się uda Karolcia228 to daj znać jakie leki dostałaś ja birę closty.na owólkę ale narazie efekt jest opłakalny a biore go już 18 miesięcy ![]() W tym,że moj lekarz chce teraz przejść na mocniejsza stymulacje zastrzykami Akisanka pewnie,że sobie biorę jednego a Ty skarbie dbaj teraz o siebie i fasolkę A U mnie dzisiaj 34 d.c i wredna @ przylazła właśnie Dra skarbie zmień mi date na 19.05 ![]() A jeszcze mnie dzisiaj wszystko tak wkurza,że szkoda gadać Dzisiaj ma ta doktorka zadzonic do nas i powiedzieć czego się dowiedziała i potem zdecydujemy co i jak dlatego tez dziewczyny powiem Wam jedni,że narzekamy na nasza słurzbę zdrowia ale widzę teraz,że wcale nie jest taka zła wiadomo sa jeszcze pojedyńcze przypadki i rożnie jest ale ,żeby nie było endo-ginekologa!!!To oni wszystcy sa zdania,że u nas jest 3 świat i nie ma nic a tu jednak jest odwrotnie nieraz A u mnie od niedzieli są juz straszne upały nie wspominając ile na zewnątrz 38*C nic tylko nad morze jeździć,ale z kim samej to głupio a mężulek w pracy.Miłego dnia życzę |
|
|
|
#3930 |
|
Zadomowienie
|
Hej, dawno sie nie odzywalam,bo juz tracilam nadzieje na dziecko.Po pierwsze nie mialam tabletek odpowiednich a po drugie lekarza nie bylo,takze stracilam 2 miesiace:-(
Teraz znow jestem na tabletkach Clostylbegyt i zauwazylam ze troche dziewczyn go bierze.Chcialabym o tym pogadac. Byla tu taka osoba jak araczkinie wiem co sie z nia stalo?Bo ona miala taki sam problem co ja i byla na tym samym zabiegu. Chcialam sie dowiedziec ktora z was bierze Clostylbegyt i jak dlugo i czy sa jakies efekty? Bo ja teraz biore i to jest moj 11 dc.a 21.05 jade do lekarza,zeby obejrzal mi moj pecherzyk.Chyba mi tam rosnie,szkoda ze nie mozna sobie samemu tego sprawdzic. Ale klucie i bolesci czuje,jakbym miala tam siniaka i az czasem pulsuje na udo. Ciekawa jestem czy mi zrobi ten zabieg,bo 3 tyg.temu bylam u niego,bo zalapalam grzybka,ale juz sie wyleczylam.Ale on powiedzial ze w tym miesiacu nie da rady bo jest grzybek. Ale ja sie uparlam tzn. bardziej maz i kazal sie zarejestrowac i niech zobaczy czy jestem calkiem wyleczona i czy mam ten pecherzyk, a jak nie to sami bedziemy sie starac Nie moge stracic kolejnego miesiaca, ale jak trzeba to trzeba dla dzidziusia ![]() Poczekamy jeszcze 2 dni... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.

5ty.ciazy.... data porodu orientacyjnie 18.01.2010 \
ujście pochwy piecze niesamowicie, i sama nie wiem gdzie to chyciłam , jak jestem u kogoś to zawsze sikam z lotu ptaka

Wiem, ze normalnie to malpa nie cieszy zadnej z nas, ale w mojej sytuacji im szybciej miala przyjsc tym lepiej. A wiec przyszla w 35dc. Chyba nie najgorzej. Wiec nowy cykl sie rozpoczal.
za rozmowy
w czwartek kończe 7 tc ale czas leci

gin kazal sie nie przejmowac za bardzo bo az tak straszne to nie jest i co najwazniejsze normalnioe mozemy sie starac o dzidzie 
gratki!!!!

dlatego tez dziewczyny powiem Wam jedni,że narzekamy na nasza słurzbę zdrowia ale widzę teraz,że wcale nie jest taka zła wiadomo sa jeszcze pojedyńcze przypadki i rożnie jest ale ,żeby nie było endo-ginekologa!!!To oni wszystcy sa zdania,że u nas jest 3 świat i nie ma nic a tu jednak jest odwrotnie nieraz
Ale klucie i bolesci czuje,jakbym miala tam siniaka i az czasem pulsuje na udo.