![]() |
#1561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Solarium :/
mam pytanie - zależy mi na opaleniu nóg, górę, a w szczególności brzuch mam już mocno brązowy i nie chcę więcej, mogę go czymś przykryć czy nie bardzo?
![]()
'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat 'how do you know I'm mad?' said Alice 'you must be' said the Cat 'or you wouldn't have come here' Edytowane przez laylaaa Czas edycji: 2009-05-19 o 08:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak bede szła w najbliższym czasie to posmaruje nogi jakiś potrójnym przyspieszaczem z brązerem ![]()
![]() |
![]() |
#1563 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1564 |
Raczkowanie
|
Hej a ja mam takie pytanko..bo bylam juz 2 razy na solarium po 10 minut kazdy i wszystko swietnie ale nie moge opalic nóg
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1565 |
Przyczajenie
|
Ja smarowałam nogi aktywatorem, ewentualnie używałam takiego z ziaji w spreju...a na efekt na nogach i tak musiałam długo czekać...w końcu przerodziło się to w uzależnienie
<tego nie polecam> ale nogi się opaliły xD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1566 |
Zakorzenienie
|
hej,
doradźcie mi proszę..chodzę na solarium od święta, głównie przed jakimis weselami itp ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1567 |
BAN stały
|
Ja bym poszła ze dwa razy tak na 10min, co dwa dni - tj. jutro i w piątek i powinno być dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1569 |
Raczkowanie
|
Czy pojawiają wam sie krostki na plecach, dekoldzie i twarzy po opalaniu ??? Jak tak to co robicie czy co stosujecie ???
![]()
![]() |
#1570 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dokładnie-zgadzam się. Tyle jest idealnie. Opalenizna na pewno będzie widoczna. Ja też na solarium nie chodzę, byłam niedawno 2 razy(5 i 7 minut ) i wszyscy zauważyli, że byłam na solarium ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1571 |
Raczkowanie
|
Kurcze bo rece juz mam ciemne a nogi nie;/ i jak pojde jeszcze raz to znow beda rece ciemniejesze od nog;/i nie wiem;/
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1572 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1573 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() idę dzisiaj chyba na 6 minut, ale na mocniejszą lampę i mam nadzieję, że mi się te nogi opalą, a jak nie to w piątek wypróbuję jakiś przyspieszacz jeszcze. Jest szansa, że po jeśli nogi mi się teraz nie opalą jeszcze, ale że jak RAZ użyję na solarium przyspieszacza, to, że po tym jednym razie będą efekty? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1574 |
Raczkowanie
|
nie wlasnie dezynfekowane jest dokladnie przy mnie przed tym jak wejde do lozka ![]()
![]() |
#1575 |
|
no to może masz jakąś alergię? albo to zwykłe potówki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1576 |
Raczkowanie
|
No ja jutro ide, uzywam przyspieszacza Soraya ale lipa;/ troche to smiesznie wyglada nogi blade a reszta ciemna ehhh i nie wiem juz co zrobic, samoopalaczem sie tylko zle rosmaruje..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1577 | |
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1578 |
Przyczajenie
|
no byłam dzisiaj.
na stojące na 5 minut - bo podobno mocniejsze od tego na które chodziłam, więc nie zwiększałam czasu. Nie widzę w ogóle efektu, nie tylko na nogach, ale w ogóle. To co teraz? ![]() jeszcze idę w piątek, może pójdę na jakieś 7 minut na to zwykłe słabsze na które chodziłam, albo 6 na mocniejsze, ale leżące... (coś mi to zwiększanie czasu nie wyszło ![]() kurde... boję się, że się spalę, ale najchętniej to bym poszła na 8 na leżące, to słabsze na które chodziłam i po którym były jakieś efekty i może by w końcu było więcej widać... Ale to nie za duży skok? 5->8? (przy czym ostatnie 5 na mocniejszej lampie niż ta na którą chcę iść na 8) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1579 |
Raczkowanie
|
A czy chodzac na solarium uzywacie jakis kosmetykow na tradzik typu np. La roche posay effaclar K na noc ?? czy cos w tym stulu? ...... Wyłanczacie wtedy lampy na twarz całkowicie ? czy np po minucie czy dwoch ???
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1580 |
Raczkowanie
|
Ja osobiscie nie uzywam kosmetykow do tradziku.
zmywam tylko tapete i sie opalam. osobiscie bylam 2 razy kazdy po 10 minut i szkoda,ze nog nie moge opalic;/ a dzi mi sie juz nie chce isc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1581 |
Raczkowanie
|
Ja wlasnie slyszalam zupelnie co innego. Moje 2 kolezanki z klasy, ktore sie dosc szybko opalaja chodzily na solarium stojace. Obie byly juz chyba z 3 czy 4 razy po 10 minut i szczerze sa niezadowolone. W ogole nie widac opalenizny. Gdyby opalaly sie na lozku lezacym to z pewnoscia bylyby pieknie opalone.
Dodam, ze obie chodzily do innego solarium.
![]() |
#1582 |
Raczkowanie
|
ja kiedys poszlam na stojące i w polowie wypadłam , nie dałam rady wystać, więc jak dla mnie to zadna przyjemnosc stac bo jest to strasznie męczące no i w dodatku wcale sie nie opaliłam. Na leżącym chociaż można sie odprężyć i ładnie opalic
![]()
![]() |
#1583 | |
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1584 |
Zakorzenienie
|
przy tego typu "kosmetykach" jakim jest effeclar K to nie, nie WYŁĄCZAMY lamp ponieważ używając effeclaru NIE MOŻNA się opalać bez żadnego filtra !
![]() |
#1585 |
Wtajemniczenie
|
a czy używacie kosmetyków po opalaniu utrwalających opaleniznę, jeśli tak to jakich?
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam też spray Bielenda utrwalacz opalenizny, jak dla mnie jest dobry. ![]() Zamierzam też zakupić olejek z Avonu, bo wiele dziewczyn go zachwala. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja np. od kilku lat biorę Microgynon i nigdy nie miałam kłopotu z plamami czy przebarwieniami na skórze- ani na solarce, ani na słońcu. Może warto pogadać na ten temat z lekarzem? Ja swojemu ginekologowi mówiłam o tym, że regularnie się opalam i rezygnacja z opalania nie wchodzi w grę- inaczej pojawiają mi się zmiany łuszczycowe na łokciach. ![]() Więc opalanie w moim przypadku to takie mniejsze zło. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1588 |
Raczkowanie
|
Jednak dzis odwiedzilam solarium 3 raz po 10 minut. Tym razem posmarowalam nogi przyspieszaczem z soraya i juz widac opalenizne na nogach o, ktora mi tak ciezko
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1589 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1590 |
Raczkowanie
|
hheh tak czy siak poczułam sie niepewnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:39.