![]() |
#2101 |
Zadomowienie
|
Dot.: YAZ - gdzie i za ile
ja kupuję za 47,60 i co mam powiedzieć?
#2102 |
Przyczajenie
|
Dot.: tabletki YAZ - zbiorczy!
Nie nie zażyłam jej bo nie wiem czy jest sens po sześciu dniach. Biorę te tabletki od pół roku i nigdy mi się coś takiego nie przytrafiło aż do teraz też nie wiem jak to się stało:/ stosunku nie było w tygodniu poprzedzającym na szczęście.Właśnie nie wiem co mam zrobić z tą znalezioną tabletką, bo to że przez kolejny tydzień muszę się zabezpieczać to wiem.
---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Jak myślicie powinnam dziś wziąć ta znalezioną?? i normalnie tą co na dziś przypada??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2103 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#2104 |
Raczkowanie
|
Dot.: YAZ - gdzie i za ile
ja dziś kupowałam w Chorzowie na ul.P.Dombka 20 (naprzeciwko poradni,która jest na ul.Pawła) za 38 zł.
Edytowane przez agata2905 Czas edycji: 2009-05-18 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2105 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja bym ją wzięła na sam koniec różowych, a na następny dzień białą... Tak żeby wyszło 24 i żeby się nie pomylić w braniu, jeśli byś ja chciała wziąć teraz... Każda różowa ma ten sam skład, więc nie powinno być różnicy czy weźmiesz ją na początku, czy na końcu.. Tak samo myślę, że 7 dniowa kuracja zabezpieczająca wystarczy- tak jakbyś normalnie zaczęła w drugim dniu cyklu, a nie ominęła tabletkę.. Wg ulotki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2106 |
Raczkowanie
|
Witam!!! Ja również dołączyłam do Was moje drogie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2107 |
Raczkowanie
|
A czy ktoras z Was przesuwala sobie okres, a raczej rezygnowala z niego, pomijajac 4 tabl placebo i zaczynajac kolejna paczke? Koncze drugie opakowanie, zalezy mi, zeby nie miec okresu i wlasnie kapnelam sie, ze przeciez dzieki tabl da sie to zrobic. Czytalam o tym sporo w necie i opinia generalnie jest taka, ze raz na jakis czas nie robi to zadnych szkod, a znowu w ulotce yazu jest napisane, ze nie jest to zalecane, no ale mozna. Oraz ze moga wystapic krwawienia srodcykliczne/plamienia. Zastanawiam sie jak to jest z tym pomijaniem okresu w przypadku yazu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2108 |
Rozeznanie
|
hej, ja kiedys dosc czesto robilam brak przerw w przyjmowaniu tabsów, brałam wtedy logest i yasmin, skład podobny, nic mi nie jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2109 |
Zadomowienie
|
Jestem na 3 op. Plamienia zniknęły, ale za to pojawił się ból i obrzęk piersi
![]() Ból w lewej pachwinie udowej, promieniujący aż do kolana, czasem nawet do pośladka ![]() Miała któraś z Was podobny problem..? Nie wiem czy to od tabletek, w ulotce o niczym podobnym nie wspomniano ![]() Będę teraz gdybać i jeśli ból nie zaniknie pewnie czeka mnie wizyta u lekarza... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Przyczajenie
|
Hmm ja koncze pierwsze opakowanie juz tu sie wczesniej wypowiadałam z radocha,ze minęły mi skutki uboczne niestety bolące piersi powróciły zwłaszcza wieczorem nie da sie dotknac..wczesniej brałam prawie przez rok czasu novynette po nich nic mi nie było..
![]() Uważam ze dobra moze sa jakies super ekstra nowe i w ogóle..ale kurde maja tyle skutków ubocznych ze głowa mała..jak czytam jak niektóre z was cierpia to ciesze sie ze mnie bolą tylko piersi no i nastrój jest paskudny ![]() Jednym słowem ostra reklama na yaz wyplukiwanie kieszeni i pełno skutków ubocznych chyab wróce do novynette..wykoncze jeszcze jedno które mam jazu i jak mam przypłacac to bolesciami to dziekuje trzymajcie sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2111 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mogłaś też ostatnio nadwyrężyć sobie tę pachwinę np. przy gimnastyce, intensywnym chodzeniu, bieganiu, itp. Na pewno warto skontaktować się z lekarzem ale trzeba być dobrej myśli. ![]() Trzymam kciuki.... ![]()
Dzień bez uśmiechu, to dzień stracony ![]() >60 59 58 57 56 55... < Edytowane przez Maargott Czas edycji: 2009-05-19 o 13:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2112 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zawsze mokra i gotowa do akcji ![]() A libido niewyobrażalnie wysokie...Mój TŻ stwierdził,że jestem niewyżyta..aczkolwiek mu to absolutnie nie przeszkadza ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
Jest wszystko OK. Wiem jednak,że u niektórych dziewczyn mimo wszystko pojawia się plamienie lub krwawienie...Wszystko zależy od reakcji organizmu. Pozdrawiam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2113 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Albo od innych wygibasów.. Łóżkowych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2114 |
Raczkowanie
|
![]() Dokładnie moja droga!!! ![]() ![]() ![]()
#2115 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2116 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś byłam u mojej ginekolog i poskarżyłam się jej na tą suchość w pochwie po Yazie, a ona podeszła do sprawy bardzo fajnie, bo powiedziała, że tak nie może być, że nie po to biorę tabletki by mieć jakiś dyskomfort
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2118 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#2119 |
Raczkowanie
|
@MegNavy dziekuje za odp
![]() ![]() Czy takie branie 2 paczek pod rzad ma jakis wplyw na wage/cere? Moze jeszcze jakies dziewczyny pomijaly placebo i zaczynaly kolejna paczke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj wezme 10 z drugiego opakowania, cera bez zmian, tylko wczoraj mnie troszke brzuch pobolewal a poza tym ok ![]()
![]() |
#2121 |
Raczkowanie
|
A jakie to były bóle? Biorę od dwóch tygodni Yaz i dzisiaj mam takie leciutkie bóle w podbrzuszu jak na okres tylko, że o wiele wiele łagodniejsze... Czy to skutek uboczny? Trochę się martwię...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2122 |
Rozeznanie
|
Dot.: Nowe tabletki YAZ zamiast Yasminelle ...
Hej
![]() Ja dzisiaj byłam u ginekologa i przepisał mi tabletki Yasminelle tak się zastanawiam czy będą one odpowiednie dla mnie.. jeśli któraś z Was brała już te tabletki to proszę o jakąś opinie o nich ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2123 |
Zakorzenienie
|
Przecież jest cały obszerny wątek o Yasminelle.
#2124 |
Raczkowanie
|
@Marwari bol brzucha to zniose, zalezy mi zeby nie miec krwawienia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2125 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2126 |
Raczkowanie
|
Oczywiście, jest najfajniejszy!!!
![]() ![]() Buziaczki majowe dla Was moje drogie ![]()
#2127 |
Przyczajenie
|
Witajcie!
Yaz zaczęłam brać 5 dni temu, wczesniej brałam Yasmin przez 3 lata. NIe mam, póki co, skutków ubocznych. U mnie Yaz kosztuje 32,80zł bo niby jest promocja, ciekawa jestem ile będzie kosztował później? |
![]() ![]() |
![]() |
#2128 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To super, że dobrze go tolerujesz. Ja wzięłam dzisiaj 15-tą różową i jak na razie jest spoko. Jednak tak tanio jak Tobie nie udało mi się kupić. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2129 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja przez ostatnie dwa tyg drugiego opakowania miałam lekkie bóle w podbrzuszu i tez się martwiłam, ale krwawienie wystąpiło identycznie jak przy zeszłym opakowaniu także jest ok ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2130 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.