|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
Cytat:
![]() |
#3512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ktosia86 moje gratulacje i życze wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia super relacja i fajnie ze wszystko sie udało ![]() Edytowane przez agnes208 Czas edycji: 2009-05-19 o 13:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3513 |
Zakorzenienie
|
z tym alkoholem to działa ale na skórzane buty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3514 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie dziewczynki
![]() ktosia86 no to super, że wszystko się udało ![]() ![]() myszka_maj śliczne zaproszenia ![]() ![]() Ja cały weekend spędziłam u mojego tżcika i kurde przytrzasnęłam sobie palca drzwiami od samochodu i to tak niefortunnie, że paznokieć na bank będzie mi schodził ![]() ![]() ![]() A z załatwień ślubno - weselnych to: - zamówiliśmy garniturek dla tżcika (i przy okazji dla jego taty ![]() - załatwiliśmy organistę - zmówiliśmy panią do przystrojenia kościoła - no i załatwiliśmy sobie weekendowe nauki przedmałżeńskie ![]() ![]() ![]() No i to chyba narazie tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3515 |
Zakorzenienie
|
no moje maja na zewnatrz satyne a w środku sa z naturalnej skóry ale bede musiała uwazac zeby nie namoczyc tej satyny bo mogłaby sie odbarwic
A moze znacie jeszcze jakies inne sposoby, przed ślubem zaniose je jeszcze napewno do szewca ale chciałam je troszke rozciagnac juz teraz i zeby noga mi sie z nimi oswoiła Edytowane przez agnes208 Czas edycji: 2009-05-19 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#3516 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 dni temu dowiedziałam się, że jest na wykończeniu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dzieki Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2 tyg przed swietami pojechala do szpitala, bo zemdlala i nie mozna bylo ja obudzic przez 2 dni.. podejrzewali stwardnienie rozsiane teraz jednak to nie to przyjechala na przepustke ostatnio do domu..i zlapala zapalenie płuc teraz sie dowiedzialam, ze dwie nerki przestaly jej pracowac do tego... i ze zapalenie spojowki ma... ( wszystkie infekcje lapie ) ze jest na wykonczeniu ;( ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2009-05-19 o 14:05 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jak tylko możesz i jeśli tylko Cię do niej wpuszczą to idź. Osoby, które są w śpiączce, albo nieprzytomne to mimo wszystko słyszą i czują,że się przy nich jest... Bądź silna!!!
![]() |
#3521 |
Wtajemniczenie
|
O rety...ale to tak z niczego jest na wykończeniu???
![]() W kazdym razie pomódlmy się w intencji jej powrotu do zdrowia !!!
![]() |
#3522 |
Zakorzenienie
|
ja ogólnie to już nie daję rady...
najgorsze jest to, że wczoraj gadałam z jej narzeczonym i ten nic mi nie chciał powiedzieć. Ja wiem, że jest mu ciężko gadać o małej, ale to moja przyjaciółka i tak samo się martwię o nią i chcę wiedzieć o jej stanie. ![]() ![]()
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2009-05-19 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#3523 |
Zakorzenienie
|
bardzo łądne
![]() Stripi, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3524 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3525 |
Wtajemniczenie
|
Strippi to straszne
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3526 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3527 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze raz wszystkim dziekuję
![]() Mam nadzieję, że nadal mogę tu zaglądać, w razie czego służę radą. Trzymam kciuki za każdą następną Pannę Młodą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3528 | |||||
Zakorzenienie
|
Ktosiu gratuluje
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Kasiaher ja mam ślub na 15 i też wybieramy się na sesję przed mszą. Fryzjera i kosmetyczkę mam w jednym miejscu. Jadę tam na 7:30, mam nadzieję, że w 3 godziny sie wyrobię. Wróce do domu przed 11, odświeżę się i zacznę ubierać. Ok 12 przyjedzie Tż i pojedziemy na zdjecia. Po 14 wrócimy, błogosławieństwo i w drogę do kościoła. Chyba nwet pódziemy pieszo bo mamy do kościoła rzut beretem. Ja odpuściłabym sobie już prysznic po powrocie od fryzjera i kosmetyczki, nie zdążysz się umyć i ubrac w te pół godziny. Jedynie szybko się odświeżysz i w szybkim tempie ubierzesz. Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3530 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nie rozumiem tego typu oskarzen, mysle ze osoba w ten sposob oceniajaca wyrwane z kontekstu wiadomosci, posty to dopiero musi miec problem z wewnetrznym zyciem - inteligentni emocjonalnie nie oceniaja pochopnie... dodatkowo, czy sadzisz ze przy kazdej okazji nalezy poruszac tematy duchowe? czy idac na piwo z kolegami rozmawiasz o swym zyciu wewnetrznym??? ciekawe co bysmy powiedzialy sluchajac takich rozmow ![]() takze zastanow sie co piszesz, bo jest to znacznie plytsze od naszych rozmow o kolczykach i butach. i zycze powodzenia we wszystkim, postaramy sie brac przyklad z tak gleboko duchowej osoby jaka jestes- od dzis bede sie zastanawiac nad swoja duchowoscia smaząc kotlety ![]() i naucz sie ze kazda istota jest wrazliwa i inteligentna, a rozmowy tego typu odbywamy w zyciu codziennym kilkadziesiat razy dziennie, duchowoscia dzielimy sie z tymi ktorych kochamy. wiecej tolerncji w zyciu i wszystkiego dobrego. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3531 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jej juz maz mial ubrany lsniacy garnitur i nic mu sie nie stalo ![]() Cytat:
nie mozesz powiedziec ze cos Ci wypadlo i nie dasz rady? to jakas rodzina czy znajomi? my rowniez bedziemy mieli pierwszy taniec po obiedzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ciesze sie ze ten dzien byl dla Ciebie wyjatkowy ![]() ![]() tylko ze mam rpoblem bo szukam Cie na nk i nie moge znalesc ![]() a chcialabym widziec zdjecia ![]() Cytat:
![]() ![]() mam nadzieje ze jednak wyjdzie z tego i bedzie szczesliwa PM ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3532 |
Zakorzenienie
|
ja też się pomodlę za tą dziewczynę. przykro patrzeć na choroby młodych ludzi
![]() u mnie też źle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moja mama zwala to zbite przeze mnie lusterko w sobotę, ale ja w takie rzeczy nie wierzą. ech co za życie ![]()
#3533 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całe szczęście, że ma zakaz wchodzenia i nie widzi co ja tu wypisuję ![]() Cytat:
niestety najlepiej się wstrzymac z goleniem dwa dni. I trzeba bardzo uważać, żeby w nocy nie drapać bo potem takie suche paszki są. A jak się nazywa taki spalacz tłuszczu i ile kosztuje? Może rzeczywiście warto zainwestować ... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3535 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o zdjęcia w plenerze, to polecam rozwiązanie ze zdjęciami w inny dzień niż w dniu ślubu.
Z jednej strony może to być odrobinę klopotliwe, bo fryzura, makijaż i suknia już nie będą takie świeże, ale uwierzcie, że dobry fotograf bedzie wiedział co z tym zrobić. My mieliśmy zdjecia w niedziele, fryzura mi się utrzymała, kilka wystających kosmyków podpięła mi kuzynka, ona też mnie umalowała. Nigdzie nam się nie spieszyło, także mogliśmy zaszaleć trochę na sesji i przy okazji zrobiliśmy dużo nadprogramowych fotek. Nie przejmowałam się też, że coś się ubrudzi, zakurzy itd. Nie chcieliśmy zdjęć w dniu ślubu, bo po pierwsze od biegania po parku suknia ubrudziłaby się przed najważniejszym momentem. Zresztą chcieliśmy też uniknąć pośpiechu i zerkania co chwilę na zegarek czy przypadkiem nie spóźnimy się na wlasny ślub. Poza tym tż miał ogromną niespodziankę jak wszedł do mojego domu i pierwszy raz zobaczył mnie w pełnej krasie, a tak już by nie byl to ten sam efekt. |
![]() ![]() |
![]() |
#3536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3537 |
Rozeznanie
|
kliwia i baja
![]() ![]() ![]() ktosia Twoja relacja jest swietna. dzieki, za tak szczegolowe opisanie tego dnia. super, ze wszystko poszlo dobrze i ze usmiech Was nie opuszczal ![]() wczoraj bylam z kolezanka po suknie slubna tym razem dla niej ![]() ![]() ![]() moj TZ wczoraj przeczytal na onecie jakis artykul o panienskim i smieje sie, ze mnie nie pusci juz na zaden, a na moj to juz wogole ![]() Jak go znajde to wam wkleje. ale porazka, co te laski zrobily ![]()
![]() |
#3538 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3539 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() serce by mi peklo gdybym to ja musiala patzec na mojego TZ podlaczonego do aparatury... pomodle sie dzis za Mala, modlitwa czni cuda... trzeba w to wierzyc ![]() to mlody organizm trzeba byc dobrej mysli! Cytat:
![]() Edytowane przez SollAngelica Czas edycji: 2009-05-19 o 15:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje ze tato szybko wroci do zdrowia ![]() ja tez nie wierze w takie zbite lustra itp .... dziewczyny mam pytanko .. ![]() jesli suknie mam ivory to szaro/srebrny garnitur dla TZeta nie pasuje nie? bo on sie uparl ze chce taki i juz ... dzisiaj chyba pojdziemy mierzyc jakies ... ja osobiscie widze go w jakims jasnym brazie ![]() aaa i jeszcze jedno pytanko .. ![]() ktora poduszeczka ksiega gosci i koszyczek Wam sie bardziej podoba??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.