|
|
#1621 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
poukładaj mój bałagan, mała błagam.
widziałam się jak gdyby poprzez szkło w twoich oczach patrzących na mnie. więcej entuzjazmu, trochę seksu, choćby w słowach. chcę znów łapać w ręce deszcz, nie czuć pośpiechu, lubić Maj, opowiadać ci jak bardzo chcę stąd uciec, nosić otwarte okna myśli, chcę znów tak oddychać. pijam herbatę przy papierosie w wannie płacząc tam trzy godziny. potem zasłoniłam oczy twoje żeby nie widzieć i nie czuć samotności mojego rozkwitłego tobą ciała. chciałabym ty. ostatnie lato jest dawno temu.
|
|
#1622 |
|
Zadomowienie
|
ta miłość rozpala moje szalone zmysły
drżę twą namiętnością rozkwitam w twych ramionach zastałam sama ze smutkiem i żalem- załamka:/ gorzka i słodziutka, wredna i milutka, smutna i szczęśliwa ![]() ;* Chcę by zawsze tak już było, by się nigdy nie skończyło ;D
|
|
|
|
#1623 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję ;* ___________ 1. Królowa ciszy. 2. I nawet serce jakieś takie... sflaczałe. Jak przebita opona. 3. -Porozmawiaj ze mną... -Niby o czym mamy ze sobą rozmawiać? -O tym jak nazywał się czołg, którym przejechałeś po moim sercu... 4. W buteleczce zbieram wszystkie wylane łzy. 5. Zaklęta w marmur. 6. Nawet serce bić już zapomina. 7. Otulona chmurą cierpienia. 8. Jestem chodzącym dowodem na to, że z obumarłym sercem można wciąż żyć. 9. Mój cień: rozmazany. Dopasowuje się do stanu emocjonalnego swojej siostry, duszy. 10. Koraliki od Ciebie rozsypały się na schodach. To był zły znak. 11. Samotność wzięła mnie za rękę i prowadzi ciemnym tunelem. Dokąd mnie ta cholera prowadzi?.. 12. Kiedy Cię wołam, zatykasz uszy. Jesteś tak nieczuły... 13. Dotyk Twych zimnych rąk znam już na pamięć. 14. I nie chcę nic widzieć, nie chcę nic słyszeć. 15. Tonę we łzach. Wołam - nie słyszysz. 16. Utopię Cię jak marzannę na wiosnę. Nie będzie mi żal. 17. Otępiały wzrok, szaleńczy uśmiech. To ostatnie co zobaczysz. 18. Dławię się śmiechem. 19. Moje myśli sięgają horyzontu. 20. Jesteś jak truskawka. Ale na truskawki akurat mam uczulenie. 21. Uciekaj króliczku, uciekaj. Ja serca już nie mam. 22. Na końcu drogi stoi czarny krzyż. 23. Jakaś czarna cholera z kosą czatuje pod moim oknem. 24. Moja miłość zrobiła sobie urlop. 25. Moja samotność wraz z cierpieniem urządziła sobie piknik. 26. Jak paproch w oku, którego prędko chcesz się pozbyć. 27. Sama śpiewam sobie kołysanki. 28. Moje serce chronione drutem kolczastym. Pod napięciem. 29. Laska to może być waniliowa lub drewniana. Ale mnie nie waż się tak nazywać. Wow... trochę dużo mi tego coś wyszło
Edytowane przez papergirl Czas edycji: 2009-05-19 o 22:33 |
|
|
|
|
#1624 |
|
Raczkowanie
|
zakichanakrolewna - kradnij, kradnij Słonko, ja również to robię ! ;*
NieZTejBajki - miło mi bardzo <3 skradłam porcję Twoich opisów ;* Szyję na drutach już z tysięczne serce. Nigdy nie wiadomo, kiedy znowu będzie potrzebne Jednym mrugnięciem zniszczyłeś wszystko… Jeszcze na koniuszkach palców czuję Twój zapach Jeśli tak naprawdę jest, to spójrz mi prosto w oczy i powiedz, że jestem dla Ciebie nikim Obojętność wylewa się z Twojego serca, płynie wzdłuż brzucha, po rękach i nogach Złapałam Cię za końce rękawów i przyciągnęłam szybko do siebie .
|
|
#1625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- dziękuję za pochwałę. ale nie wiem czy sobie zasłużyłam. <wstydniś> / <3z powyższymi robię ' kopiuj - wklej' ![]() ______ 'miss niczego' to ja. to fajne uczucie, kiedy kogoś w sobie rozkochujesz i myślisz, że on nigdy nie spojrzy w twoją stronę. ale kiedy on mówi, że cię kocha, i życie właśnie się zaczęło - to dużo więcej niż słowa mogą powiedzieć. gdzieś w środku nieskończonych hałasów jest trwały, stały rytm uderzenia serca. przyszłość w naszych rękach mimo kiepskich kart. wierzę w to, że we wszystkim tkwi coś dobrego. łzy w moich oczach, to tu kończy się historia. myślałam, że to będzie rozsądne. - wyjaśnić wszystko niż tworzyć więcej nieporozumień. zapada długo oczekiwana ciemność, rzucając cienie na ściany. to więcej niż niejedno stare, sprane stwierdzenie.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' Edytowane przez nieliczylamwcalesie Czas edycji: 2009-05-19 o 22:44 |
|
|
|
|
#1626 |
|
Raczkowanie
|
namiętność mija jak katar.
wiesz jak pozbyć się szumu trwania w uszach? układam paradygmat naszego ja i ty. impet rozchodzi się po ścięgnach. ile bredni i konfabulacji jeszcze mi, naiwnej, sprezentujesz? zaślubiny spojrzeń i eksplozja uśmiechu w tej samej sekundzie. odczytuje z ust to, co rzekomo miało być słowami.
|
#1627 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć.
Przepraszam nie było mnie kilka dni. . . Dla Ciebie zrobię korale z gwiazd.
Bez ciebie wyśnić nie można snów. za Tobą każdy odwraca się a tego nie lubię.! Popłyń ze mną przez świat. Na nasz widok mały książę się zarumieni. A za kilka mały wóz z białych róż powiezie nas. Przy Tobie czuje,że szukam słów. Nie będzie ci nigdy ze mną złe.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#1628 | |
|
Zadomowienie
|
Im bardziej mnie nienawidzisz, tym bardziej Cię do mnie ciągnie..
Wracały emocje i wspomnienia, Przychodziło niebo i odpływała ziemia. _______________ Cytat:
<3 ![]()
|
|
|
#1629 |
|
xoxo
|
NieZTejBajki - dziękuję
![]() _________________ Nie uśmiechaj się do ludzi którzy na twoje "cześć" odpowiadają wytrzeszczem. Miłość to chemia? Więc podaj mi jej wzór. Ideały nie istnieją... stereotypy owszem... Straciłam szczęście nie moge je odlaleźć moje życie ogarnęła pustka nic mnie nie cieszy nic się dla mnie nie liczy przyszedł smutek zapanował w mym sercu tak źle się czuję oglądam fotografie przypominam sobię to co kiedyś przeżyłam i na chwilę na mej twarzy zagościł uśmiech już zapomniałam jak to jest niesamowite uczucie to na co kiedyś nie zwracałam uwagi stało się ważne w mym życiu dzięki wspomnienią znów zaczęłam się uśmiechać one trzymają mnie przy życiu bo nie chcę o nich zapomnieć Jeśli czasem Ci się wydaje, że życie jest za ciężkie to spróbuj naśladować błazna, jego serce płacze, ale on z uśmiechem gra dziecku na skrzypcach by uleczyć smutek swego serca Uśmiechnij się odbierając telefon, ten kto do Ciebie dzwoni usłyszy to w Twoim głosie.
|
#1630 |
|
Raczkowanie
|
'Żegnaj na zawsze, zapomnij co było
' Wspomnij czas, Który zapoznał I rozłączył nas! ' Tyle gwiazd dobrych na niebie ubyło! ' Chłopak złamał serce dziewczyny. 'To wszystko jest niemożliwe ' Tak mi smutno, tęskno, nudno, wybaczcie że tak mało.
Kocham Cię Edytowane przez Doonnkka Czas edycji: 2009-05-19 o 23:35 |
|
|
|
#1631 |
|
Zadomowienie
|
Witam cieplutko
![]() Siedzę sobie właśnie nad tym wątkiem jakiś już czas i przglądnęłam sobie już kilkanaście ładnych stronek z Waszymi opisami nie wszystkie niestety.. ale bardzo mi się podobają i co poniektóre zapożyczyłam ![]() i dodaje też coś oczywiście od siebie.. Tyle na dziś, bo oczka już się kleją.. ![]()
|
#1632 |
|
Rozeznanie
|
osobiście troche mi go brakuje i mam nawet zamiar ponownie do niego wrócić.
musiałeś zrezygnować z wielu rzeczy i marzeń w życiu? na szczęście należe do osób,które nie musiały rezygnować w życiu z niczego. wszystko powstaje w danym momencie,więc nie można tego wyrwać i przenieść do dzisiaj. istniejesz tylko dzięki sobie? tak,dokładnie. chciałabym dużo więcej. mam trochę wydatkow. jestem zakupoholiczką,więc potrzeba mi dużo pieniędzy. nie leczysz się na to? lecze się podwajając dawkę.
|
|
#1633 |
|
Zadomowienie
|
-będziesz tam ze mną?
-Nie tylko tam, będę z Tobą wszędzie.. Jeśli nie ciałem, to duszą, obiecuję.
|
|
#1634 |
|
Przyczajenie
|
` ;** <3
chciałabym Ci dać tą miłość której nikt nie zakłóci. musisz uwierzyć ze to wszystko dla ciebie ty i ja ja i ty mamy siebie. jesteś mym światem, kocham błysk w Twoich oczach jesteś. Ty potrafisz sprawić ze humor miewam lepszy. świecą gwiazdy nad nami my wciąż w objęciach nocy. choć jesteś tak blisko ja wciąż czuje niedosyt. życie moim życiem (((; o mnie się nie martw, ja sobie radę dam (; .! może i było ciężko, ale obiecałam się uśmiechać (; przyjacielu, ratunkiem byłeś ty, dzięki Tobie, uśmiecham się przez łzy (((; .! młodości nie kupisz, ani nie sprzedasz (; .! ;*** super opisy ;p |
|
|
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
błąkała się po piętrach szukając wspomnień.
to były moje oczy, tyle że niewinne i bezgrzeszne. jak zawsze nienasycona, niezaspokojona w swym głodzie bycia z tobą. byśmy byli wyspą szczęścia w tym morzu fałszu. życie to obłęd, ale żyję je dla ciebie. siódme niebo z ogniem i lodem. to zabawne, że ktoś może złamać ci serce. a ty wciąż go kochasz mimo, że tylko tymi połamanymi częściami. cerujemy serca jak kieszenie i wmawiamy sobie, że miłości nie ma. |
|
|
|
#1636 |
|
BAN stały
|
gadu gadu mi sie zepsulo
|
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje dzewczyny za miłe słowa
![]() znalazłoby się coś o Włoszech? że kocham go włoską miłością, coś ze nawet tam tak Go kocham? proszę bo ja nie mam pomysłów![]() _ rok wystarczy żeby zburzyć i zbudować swoją rzeczywistość kilka razy masa obrzydliwa wszystko się lepi klei i ja nie wiem co robić teoretycznie jestem niewinna zwinna uciekam ślizgam się po moim świecie w którym nie jest ani pusto ani nudno, nie jest różowo a niedawno było chu.jowo. w gruncie rzeczy mam wszystko co mieć powinnam, a może nawet nie zasłużyłam.
– Jesteśmy powierzchowni i nie mamy nic do powiedzenia. Edytowane przez Czarnula4 Czas edycji: 2009-05-20 o 10:14 |
|
|
|
#1638 |
|
Wtajemniczenie
|
eee...
~*~ mój czarny plecak wypchany jest połamanymi marzeniami. uśmiech, promień słońca sprawiają, że płonie we mnie światełko.
|
#1639 |
|
Raczkowanie
|
Czasem słowa budują.
Czasem. Czasem spotkanie nie bywa przypadkowe, czasem serce bije przez chwile mocnej a ludzie myślą, że jesteś szczęśliwe. Czasem też wystarczy słowo, zdanie... żeby wszystko zniszczyć. Czasem wystarczy gest żeby znaleźć się na samym dnie. Czasem wystarczy kilka tylko łez żeby dać dowód co się dzieje w środku... złego. Czasem jest o jedno piwo za dużo i można stracić nad sobą kontrolę. Czasem... Bywa tak, że osoba, którą kochasz najbardziej na świecie zupełnie tego niezauważa, bo uczucie swoje zaprowadziłeś do podziemia. Czasem wystarczy chwila żeby wszystko co dobre słuszne i szczęśliwe zamienić w pył. Czasem wystarczy 5 minut żeby się spakować i najzwyczajniej wynieść się z czyjegoś życia. Czasem budząc się o 13 żałuje sie, że się kiedykolwiek żyło. Czasem przepraszam nie wystarczy... Czasem nie wiesz co robisz, czasem uświadamiasz to sobie rano, kiedy na podłodze nie ma czyjejś torby, nie słyszysz czyjegoś głosu a Twój dom ciągle tym kimś pachnie i nie możesz, nie chcesz się uwolnić od tego zapachu... Czasem nie znajdujesz takich słów przeprosin, które by wystarczyły, czasem złość rodzi złość. najczęściej miłość nie rodzi miłości. Czasem można chcieć dosięgnąc niemozliwego... 'Bo ja chciałbym móc nie musieć wierzyć, że kiedyś to dostanę, co mi się należy'. Czasem... nie można powiedzieć wszystkiego co by się chciało. "czasem coś, tyci czort, zdania szyk przestawi mi..." pamiętam, kiedyś potrafiłam cieszyć się czymś... kawałek serca wyjete z klatki piersiowej. Rozdwojenie jaźni. Jedną ręką chwytasz mnie za ręke żebym nie odeszła, a druga powoli wyciąga środkowy palec. Bo igrając z czyimiś uczuciami, stoi się na niepewnym gruncie.
-Mogli. - Chwila zamyślenia. - Wiesz, bardzo. Nawet na deszczu mokli razem. Tak się kochali." ______ ulubione cos: trzymanie cie za reke, chociaz nie wiesz, ze to robie. Edytowane przez Anna Es Czas edycji: 2009-05-20 o 11:42 |
|
|
|
#1640 |
|
Wtajemniczenie
|
iPod do zgarnięcia
|
|
|
|
#1641 |
|
Zakorzenienie
|
ajj, dawno mnie tu nie było
mam nadzieję, że może ktoś jeszcze pamięta moją skromną osobę, postanawiam o poprawę ![]() Ta laleczka Cię przekręci nim ją zdążysz zdobyć. pozostało tylko wspomnienie i zdjęcie... czuje się tak jakby Cię z nieba mi zesłano. realizacja marzeń w planach. Nie musisz wątpić, bo jestem dla Ciebie zawsze. i nie chodzi o mięśnie, ważne co w głowie i w sercu. tak jak dr. House kocham nienawidzić życie. po raz setny odbiegam od uczuć na siłę...
|
#1642 |
|
xoxo
|
Miłość jest jak bajka, tylko od końca czytana...
Zaczyna się pięknie i smutno kończy... większość z nas wegetuje, będąc podłączeni do rurki zwanej "puste" szczęście Codziennie mówię sercu: bij, a płucom: wciągajcie powietrze. gdy mężczyzna jest dzieckiem nie myśli wogóle gdy jest młodzieńcem - sercem później tylko ch... dopiero na starość myśli swym rozumem Jak z balona powietrze tak ze mnie ulecialo szczescie Malując po ścianach farbami, kredkami i wszelkimi rodzajami długopisami wyobrażam sobię swoję życie. W końcu na wpełni pomalowanej ścianie brakuje miejsca... Szczęśliwe chwile przemijają, ale pozostają po nich trwałe wspomnienia. Dzieciństwo przemija, ale nadal potrafimy kochać i ufać. Kawałki serca jestem w stanie poskładać, duszy nie zdołam. Blask oczu Twych, zaślepia resztki mego zdrowego rozsądku. ...lat za mało, aby zrozumieć w pełni świat, lecz wystarczająco, by go poznać do bólu. Kobiecie ciążą wspomnienia, bo dzieli sie nimi z setkami przyjaciółek powtarzając piękne chwile w kółko...przez wiele lat... Mężczyzna zapomina szybko, bo kolegą opowiada tylko chwile orgazmu...które trwają zaledwie kilka sekund... A co tak na prawde zapada na wieczoność w pamięci? W moich oczach widać miłość tylko do Ciebie , a Ty to nazywasz przyjaźnią ??? Wybierając Ją świat się nie zawalił , tylko wbiłeś mi nóż w serce. Przez 4 lata udało Ci się na tyle mnie zranić , żebym poczuła jak bardzo Cię kocham... Łza spływa za łzą... Czego one w cholere chcą!? Jak bardzo bym chciała cofnąć czas. Znów stanąć na rozdrożu dróg. Spojrzeć na znak i zedrzeć z niego uśmiechniętą diabła twarz.
|
#1643 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli spadałabym jak gwiazda
Czy byłbyś właśnie tu i złapał mnie ?? ""Kłamstwo łatwo się wypowiada, ale trudno tłumaczy " Uśmiech nie zawsze oznacza radość niekiedy ukrywa największy ból" " Najbardziej kochamy tych, dla których nie istniejemy... " "Gdy już zostajesz sam, w tedy uczysz się prawdziwie żyć... " "Kropla miłości znaczy więcej.. niż ocean rozumu ... " "Miłość to ból - powiedział zajączek obejmując jeża" Kochaj kochaj poki czas poki serce bije w nas ! 'on gdy to ujrzal rozpedzil sie , i skaczac ze skarpy zawolal : kocham Cie ! "Sama gdzieś, gdzie nikt mnie nie zrani" Gdy moje ciało umiera dusza nieubłagalnie krzyczy twoje imię, byś przyszedł ratować naszą miłość Bo Miłość Prosiaczku Jest Wtedy, Gdy Się Kogoś Lubi - Za Bardzo ..
|
#1644 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
_________________________ __ mówisz że znasz bo wiesz jak mam na imię.?! co to za club co to za miejsce? ja dobrze nie pamiętam. wsadź sobie te interesy, miliony, czerwone mercedesy. za dużo %% i znowu głupota. "nie pij"-mówili rodzice..-przypomniała sobie pijana. lecisz w kulki, lecz ja nie jestem stołem do bilarda. kochasz mnie, lecz nie wiesz jaka jestem w środku. zimna jak lód. a w szafie dalej leży..samotna czerwona sukienka. twoje dłonie już nie poczują mojej skóry. ty masz gdzieś co my mamy w sercu, nie sądzisz że coś tu nie na miejscu? -ale jestem głupia. -nie głupia. -to jaka? -zakochana jedno spotkanie przypadkowe, i życie całe zmienione. owoce zakazane. łzami przedawkowane. dorzucasz swoje 3 grosze. kiedyś byłeś bliski, na szczęście już po wszystkim. wszystko co najlepsze, Ciebie z "kochanie moje" pieprze .! wszystko ma swoje priorytety..-wady zalety. gdzie są tamte czasy? kolejna ofiara plotki. krótka piłka. urwany film. powiedz to jeszcze raz. terapia odwykowa. to gorzej niż AA. _________________________ ________________ a teraz pozwolę sobie na trochę świrowania (((; mama go chyba po urodzeniu wsadziła do kosza na śmieci ale ją dogonił..-już wiem skąd tak szybko biega. ((; a tata go na spacer na smyczy wyprowadzał jak szedł do szkoły.. zakładali mu kaganiec najlepiej jak bawił się w piasku, dawali mu łyżeczkę żeby się nie dokopał do chin. co innego z bratem, jak chciał sie z nim bawic dawał mu zużyte zapałki i kazał rozplać ognisko nad jego zeszytami albo jak się kąpał mama mu do wanny mało wody lała żeby glonów nie szukał. w czasie burzy dawali mu telefon i kazali wychodzić na drzewo i specjalnie przesyłali sms'y słuchaj lodówke mial na klucz a nocnik dawali mu 2 razy dziennie zęby mył szczotką do włosów i pastą białą do butów gdy zabrakło mielonych, dał mózg na patelnie i włala z oczów oliwki sobie zrobił ale mu dała mucha nowe bo miała 8, ale potem mucha oślepła i ją pająk zeżarł, więc zabił pająka wyciągnął muchę za zakopał w doniczce pod kaktusem. ja się dziwie że on jeszcze żyje (((; ;** <3 Edytowane przez LikeThat Czas edycji: 2009-05-20 o 12:24 |
|
|
|
|
#1645 |
|
Przyczajenie
|
Nienawidzę siebie za to, że cię kocham
oczy wpatrzone w gwiazdy, gubiące łzy Coś czego bardzo pragnęłam ... poszło w zapomniane. Przy Tobie tak strasznie chce mi się żyć … Zdrada boli najbardziej, miłość zaraz po niej... Iskra nadziei a ja już płonę. -boje się, ze po tym co powiedziałem, już nigdy mi nie uwierzysz -a ja się boję, że możesz mieć rację. Nie żałuj, nigdy nie żałuj, że mogłeś coś zrobić w życiu, a tego nie zrobiłeś. Nie zrobiłeś, bo nie mogłeś. W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. - Czym jest w miłości zdrada ? - To śmierć dla miłości. Cios od którego się pada i często nie wstaje gdy człowiek się poddaje, a wtedy gdy smutek doskwiera wtedy się już tylko umiera i czeka aż ziemia Cię pokryje. - Więc... ja już nie żyję. |
|
|
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
próżnie wypełniasz swym lekiem
o mnie o mój stan uniesienia o Nas choć nas nie ma to..... jesteśmy tym co piękne Tym co w nas............. Ide do Ciebie, dlaczego uciekasz ? Byłeś, tak, czas przeszły najlepiej pasuje do tej chwili Kocham, całuje i nic nie czuje
|
#1647 |
|
Przyczajenie
|
-...to chyba dobrze,że się na Niego złoszczę,
prawda? -tak, z pewnością, tak... -...to chyba o czymś musi świadczyć, co nie? - no tak, że Go naprawdę kochasz...! M i l c z e n i e... znów to cholerne milczenie, a miało go już nigdy nie być... i co...?? ;/ Ku*ewsko mi źle ![]() ...A ja Cię u.KOCH.ał.AM... ---- beznadziejnie... ;(
|
#1648 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
bez off. Czasem chciałabym być głupia żeby nie rozumieć tego wszystskiego tak dokladnie. Chyba już dłużej nei potrafięna Ciebie czekac.... Twoje milczenie mnie zabija...;( Masz jedną wade! nie pozwalasz o sobioe zapomnieć ... jest cudownie ale mimo wszystko czegoś brak... zaprowadź mnie tam, dokąd Ty sam chcialbys pójść... Największą sztuką jest śmiać się zawsze i wszędzie nie żałować tego co było..nie bać się tego co będzie a jeśli ktoś zada Ci CIERPIENIE najlepsza zemsta?- PRZEBACZENIE Chciałabym, żeby wszystko zatrzymało się właśnie teraz i już nigdy, przenigdy się nie zmieniło. Tak jak zdjęcie, które nosi się w portfelu. |
|
|
|
|
#1649 |
|
Raczkowanie
|
Może znaczysz więcej niż sam wiesz
Może pragnę Cię bardziej Niż ktokolwiek kiedyś pragnął Cię. This moment is perfect, please don't go away I need you now. /Ten moment jest idealny, proszę nie odchodź, potrzebuję cię teraz. Cause when I'm with him I am thinking of you. /Bo gdy jestem z nim, myślę o Tobie. Who was spending the night Oh I wish that I Was looking into your eyes. /Kto spędza noce, jak ja - chcąc spojrzeć w twoje oczy. Będę rajem dla twych ust. Założę się, nie czujesz nic. Przeżywasz to rozstanie jak marny film. Co miało trwać, straciło sens. Zburzyłam coś, co trwać mogło i dać Mi odrobinę Ciebie. Ciepła Twoich rąk, Twych ust... Tak bardzo mi brak... Lepszy czas... Edytowane przez tegochcialam Czas edycji: 2009-05-20 o 13:19 |
|
|
|
#1650 |
|
Raczkowanie
|
Małe co nieco
![]() 1. Softly, tenderly, carnally.. Just feel the heat. The fire of desire ![]() /Delikatnie, czule, zmysłowo.. Po prostu poczuj ten żar. Gorąc pożądania/ 2. kiedyś będziesz wiedzieć najlepiej 3. w moich oczach nie wolno tonąć. 4. ile razy można przypadkiem dotknąć czyjegoś tyłka wewnętrzną stroną dłoni ![]() 5. Wszyscy jesteśmy siebie warci.... ![]() 6. pożądanie opanowałam do prefekcji. miłości się oduczyłam... 7. She's a little runaway... /Ona jest mała uciekinierką.../ 8. - you're not my type. - smart? - no. single /- nie jestes w moim typie. - mądry? - nie. samotny./ 9. good girl never look into driver's eyes.. ![]() /dobre dziewczynki nigdy nie patrzą w oczy kierowcy../ 10. "I'm looking for my Clyde.." - Bonnie ![]() /"Szukam mojego Clyde'a.." - Bonnie/ 11. Ja jestem ta "zła", a Ty ten... też "zły" ![]() 12. Sooner or later you'll be playing by her rules.... /Prędzej, czy później będziesz grał na jej zasadach..../ 13. Jakby Ci to powiedzieć i Cię nie obrazić... NIE DA SIĘ CHYBA ![]() 14. Min. szer. blatu kuchennego? Byle kobieta mogła usiąść 15. Właśnie zakończyłam związek. Nie przejmuję się, nie był mój ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.

;D

- dziękuję za pochwałę. ale nie wiem czy sobie zasłużyłam. <wstydniś> / <3

mam nadzieję, że może ktoś jeszcze pamięta moją skromną osobę, postanawiam o poprawę