Wszystko o Avonie - część 6 - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-19, 10:46   #2431
Trah
Rozeznanie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 6

dzięki za poprawę
Trah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 11:51   #2432
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Czy któraś z Was się może orientuje - jeśli w sobotę oddałam w COKu zwroty to kiedy mi je rozliczą? Bo jak wysyłałam pocztą to miałam dwa dni po wysłaniu rozliczone już. A teraz patrzę i dalej nie mam korekty...
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 12:41   #2433
UAE
Raczkowanie

Dziewczyny, dostalam dzisiaj paczkę i po raz kolejny oprocz zamowionych nowych katalogow dostaję tez kilka starych :| Dlaczego i po co???
UAE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 13:02   #2434
patitkas7
Raczkowanie

GG do patitkas7

UAE Mi też sie raz zdarzyło, ze przysłali stare katalogi. Teraz za każdym razem w ilości obok starego katalogu pisze 0 -zero. Raz zapomniałam i przysłali mi 3 stare katalogi.

Dzięki za odpowiedź odnośnie kremu do stóp. W takim razie zamówie jutro ten intensywnie zmiękczający. Akurat jest w dużym opakowaniu. I tą nowość- odświeżający balsam na zmęczone nogi.

Edytowane przez patitkas7
Czas edycji: 2009-05-19 o 13:05
patitkas7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 13:06   #2435
UAE
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patitkas7 Pokaż wiadomość
UAE Mi też sie raz zdarzyło, ze przysłali stare katalogi. Teraz za każdym razem w ilości obok starego katalogu pisze 0 -zero. Raz zapomniałam i przysłali mi 3 stare katalogi.
Ja za kazdym razem dostaję 5 starych katalogow, teraz 6 :O
UAE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 14:56   #2436
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez UAE Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dostalam dzisiaj paczkę i po raz kolejny oprocz zamowionych nowych katalogow dostaję tez kilka starych :| Dlaczego i po co???

nie mają co z nimi robić więc wciskają je nam
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 16:59   #2437
kajdulka
Raczkowanie

Dostałam zegarek za TPS, ale ma delikatnie szybke zbitą w rogu, prawie to niewidoczne, ale jednak mnie drażni. Jak mam zrobić reklamację? Kilkakrotnie o tym było, ale nigdy tego nie czytałam;p (wierzyłam, że to mnie ominie, a teraz nie mogę o tym znaleźć ;/) Pomocy ;D
Aaa i zegarek im odesłać czy jak?
kajdulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 17:55   #2438
madzya
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
nie mają co z nimi robić więc wciskają je nam
na szczęście nie trzeba za nie płacić.
Cytat:
Napisane przez kajdulka Pokaż wiadomość
Dostałam zegarek za TPS, ale ma delikatnie szybke zbitą w rogu, prawie to niewidoczne, ale jednak mnie drażni. Jak mam zrobić reklamację? Kilkakrotnie o tym było, ale nigdy tego nie czytałam;p (wierzyłam, że to mnie ominie, a teraz nie mogę o tym znaleźć ;/) Pomocy ;D
Potrzebujesz najpierw FORMULARZA ZWROTU ZAMÓWIEŃ. Tam zaznaczasz odpowiednie okienko i świstek odsyłasz wraz z zegarkiem.

madzya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 19:07   #2439
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dziewczyny mam problem....
Dostalam podklad antystresowy rozwarstwiony-niejednolita konsystencja.
Napisalam tam do nich i napisali mi ze mam im podac date produkcji, znalazlam ja, numer produktu-i tu mam problem gdzie on jest? I jeszcze numer faktury to tez juz mam.
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 20:53   #2440
barbra88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kajdulka Pokaż wiadomość
ja bym zadzwoniła do nich i powiedziała, że dostałam uszkodzony zegarek..no chyba ze ty chcesz płacić za przesyłkę (czyt. stracić na tym)..już tak zrobiłam raz to przysłali mi kuriera na koszt AVONu, bo uszkodzenie nie było z mojej winy.
barbra88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 21:01   #2441
SmileSun
Przyczajenie

GG do SmileSun

Cytat:
Napisane przez barbra88 Pokaż wiadomość
ja bym zadzwoniła do nich i powiedziała, że dostałam uszkodzony zegarek..no chyba ze ty chcesz płacić za przesyłkę (czyt. stracić na tym)..już tak zrobiłam raz to przysłali mi kuriera na koszt AVONu, bo uszkodzenie nie było z mojej winy.
a ja napisałam o uszkodzonym produkcie i przysłali mi go gratis w kolejnej paczce a tamten uszkodzony po prostu został u mnie...
SmileSun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 21:15   #2442
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was się może orientuje - jeśli w sobotę oddałam w COKu zwroty to kiedy mi je rozliczą? Bo jak wysyłałam pocztą to miałam dwa dni po wysłaniu rozliczone już. A teraz patrzę i dalej nie mam korekty...
podbijam ktoś coś wie na ten temat?
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 21:50   #2443
kasia2439
Zakorzenienie

Ja 2 tygodnie temu oddałam Torebkę organizatorkę do reklamacji i mam już zwrócony koszt torebki. Skóra się zdarła z tyłu torebki.
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 22:07   #2444
Ewlyn
Zakorzenienie

Przy składaniu zamówienia od jakiegos czasu wyskakuje takie okienko z jakimiś prezentami czy coś "Wybierz OK, aby zobaczyć listę prezentów, które możesz otrzymać spełniając warunki z ofert z bieżącego katalogu".
O co w tym chodzi?
Jest podana lista produktów ale nigdy nie możnabyło żadnego wybrać. Dla kogo jest ta list i jakie są warunki?

Strasznie mnie to ciekawi a wyskakujące okienko denerwuje :p
Stary 2009-05-19, 22:19   #2445
SmileSun
Przyczajenie

GG do SmileSun

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
Przy składaniu zamówienia od jakiegos czasu wyskakuje takie okienko z jakimiś prezentami czy coś "Wybierz OK, aby zobaczyć listę prezentów, które możesz otrzymać spełniając warunki z ofert z bieżącego katalogu".
O co w tym chodzi?
Jest podana lista produktów ale nigdy nie możnabyło żadnego wybrać. Dla kogo jest ta list i jakie są warunki?

Strasznie mnie to ciekawi a wyskakujące okienko denerwuje :p
te prezenty są za zakupienie jakichs produków z katalogu. Np jeśli jest w katalogu oferta perfum do których będzie dołączony portfel to własnie w tym okienku wyskoczy że prezentem jest portfel. To okienko które Ci wyskakuje służy do tego żeby sobie zobaczyć jakie 'gratisy' sa za kupienie jakichs tam produktów z katalogu
SmileSun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 22:35   #2446
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SmileSun Pokaż wiadomość
te prezenty są za zakupienie jakichs produków z katalogu. Np jeśli jest w katalogu oferta perfum do których będzie dołączony portfel to własnie w tym okienku wyskoczy że prezentem jest portfel. To okienko które Ci wyskakuje służy do tego żeby sobie zobaczyć jakie 'gratisy' sa za kupienie jakichs tam produktów z katalogu

A dziękuje
Myślalam, że to jest coś dodatkowego do wyboru za spełnienie warunków dodatkowych... (nic związanego z katalogiem) i po ich spełnieniu można sowbie wybrać coś z tej listy
Stary 2009-05-19, 22:48   #2447
followme
Przyczajenie

Już mam wystawioną fakturę za katalog 07/2009, nie przyjdzie mi zestaw biżuterii JULIE (w sumie to nawet nie wiem dlaczego, nie napisali obok czy brak w magazynie czy produkcja zakończona...) a tak poza tym wszystko przyjdzie Dla siebie zamówiłam balsam do ust waniliowy z netto, tusz SuperShock i kolczyki Marianna
followme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 22:51   #2448
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Jaki jest program dla nowych konsultantek w k08? Były torby Batyckiego, były iPody, co teraz?
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 23:42   #2449
madzya
Rozeznanie

Cytat:
a ja napisałam o uszkodzonym produkcie i przysłali mi go gratis w kolejnej paczce a tamten uszkodzony po prostu został u mnie...

to się zezłościłam, ja do nich wysyłałam. I czekałam trzy katalogi na nowe !

madzya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 02:08   #2450
kaha9898
Raczkowanie

GG do kaha9898

Hej!
Jestem u Was nowa
jestem Liderką już jakieś 6 miesięcy
Właśne wysyłalam reklamacje do avonu, bo zamowiłam portfel i ma popsuty zamek. Będa mi kazali odsyłać ten stary czy po prostu wyślą nowy w kolejnej paczce? Jak to jest bo nigdy nie miałam reklamacji tego typu?

A tak w ogóle to avonem zajmuję się już od jakiś 8 lat
Wiecie może czy są jakiś braki z katalogu (nie z netto) bo potrzebuję dopisac do zamówienia:P

---------- Dopisano o 02:08 ---------- Poprzedni post napisano o 02:05 ----------

Cytat:
Napisane przez followme Pokaż wiadomość
Już mam wystawioną fakturę za katalog 07/2009, nie przyjdzie mi zestaw biżuterii JULIE (w sumie to nawet nie wiem dlaczego, nie napisali obok czy brak w magazynie czy produkcja zakończona...) a tak poza tym wszystko przyjdzie Dla siebie zamówiłam balsam do ust waniliowy z netto, tusz SuperShock i kolczyki Marianna
A ten zestaw nie przychodzi w ogole czy tylko chwilowy brak?
Mam 5 tych zestawów jak by ktoś może chciał

Edytowane przez kaha9898
Czas edycji: 2009-05-20 o 02:07
kaha9898 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 08:34   #2451
szczesliwa19
Raczkowanie

GG do szczesliwa19

Cytat:
Napisane przez kasia2439 Pokaż wiadomość
ja 2 tygodnie temu oddałam torebkę organizatorkę do reklamacji i mam już zwrócony koszt torebki. Skóra się zdarła z tyłu torebki.

to znaczy odesłałaś torebkę i dostałaś zwrot pieniążków a nie nową torebkę?
szczesliwa19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 08:42   #2452
barbra88
Raczkowanie

Cytat:
pewnie dlatego, że nadal go chciałaś.. w moim przypadku klientka nie chciała tej biżuterii, a ja zwrot pieniędzy, dlatego pewnie przysłali mi kuriera
barbra88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 12:38   #2453
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez barbra88 Pokaż wiadomość
pewnie dlatego, że nadal go chciałaś.. w moim przypadku klientka nie chciała tej biżuterii, a ja zwrot pieniędzy, dlatego pewnie przysłali mi kuriera
Przysyłają kuriera od wysokości powyżej około 25,00 zł. Do mnie kiedyś przyjechał po wodę toaletową Celebre, bo nie psikała.
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 13:03   #2454
renia0809
Wtajemniczenie

Czy według was Balsam z beta-karotenem przyspieszający i wzmacniający opaleniznę nadaje się również do użytku po opalaniu dla wzmocnienia efektu czy tylko przed?
Będę też wdzięczna za opinie o złocistym balsamie podkreślającym opaleniznę bo mam na niego oko
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz
renia0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 14:00   #2455
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
ja jak robiłam zwrot w krakowskim COKu to na korektę czekałam prawie dwa tygodnie.. już myślałam, że się nie doczekam..

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam problem....
Dostalam podklad antystresowy rozwarstwiony-niejednolita konsystencja.
Napisalam tam do nich i napisali mi ze mam im podac date produkcji, znalazlam ja, numer produktu-i tu mam problem gdzie on jest? I jeszcze numer faktury to tez juz mam.
to ten który jest przy danym produkcie w katalogu, jest też wyszczególniony na fakturze w drugiej kolumnie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Przysyłają kuriera od wysokości powyżej około 25,00 zł. Do mnie kiedyś przyjechał po wodę toaletową Celebre, bo nie psikała.
nie wiem czy to zależy od kwoty, bo ja wielokrotnie robiłam reklamacje na produkty, które kosztowały więcej niż 25zł i zazwyczaj miałam do wyboru korektę lub otrzymanie bezpłatnie takiego samego produktu w kolejnej paczce..
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 14:05   #2456
Deborah100
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez renia0809 Pokaż wiadomość
Czy według was Balsam z beta-karotenem przyspieszający i wzmacniający opaleniznę nadaje się również do użytku po opalaniu dla wzmocnienia efektu czy tylko przed?
Będę też wdzięczna za opinie o złocistym balsamie podkreślającym opaleniznę bo mam na niego oko
Odnośnie pierwszego balsamu to proponowałabym stosować go tylko przed opalaniem. Osobiście nie lubię go i wcale nie widzę aby przyśpieszał opalanie ale wiele moich klientek go chwali...
Drugi balsamik jest bardzo fajny, delikatne drobinki wyglądają bardzo ładnie. Tylko zauważyłam, że wysusza skórę, głównie nogi i ręce. Dlatego ograniczam jego stosowanie, tylko do szczególnych okazji.

Czy będzie jeszcze dostępna Torba Tahiti? Moja siostra nagle zachciała ją sobie kupić Na allegro też jej nie ma
Deborah100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 14:17   #2457
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Deborah100 Pokaż wiadomość
Czy będzie jeszcze dostępna Torba Tahiti? Moja siostra nagle zachciała ją sobie kupić Na allegro też jej nie ma
Ze 2 katalogi temu była w netto. Ja sama ją niedawno sprzedałam, bo mi się nie podobała i rok leżała nieużywana w szafie :P
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 14:24   #2458
Agnieszka1793
Raczkowanie

Szukam konsultantek z Częstochowy albo okolic
Agnieszka1793 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 14:33   #2459
Deborah100
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Ze 2 katalogi temu była w netto. Ja sama ją niedawno sprzedałam, bo mi się nie podobała i rok leżała nieużywana w szafie :P
Heh wiem, była w ofercie netto 06 ale co ja na to poradzę, że moja siostrunia dopiero teraz nią się zainteresowała No nic może w kolejnych katalogach coś będzie
Deborah100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 14:36   #2460
ankoro
Wtajemniczenie

Ashiva - jak robiłaś zwroty w Krakowskim COK-u, przecież ich nie przyjmują.
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości