|
|
#2431 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 6
dzięki za poprawę
|
|
|
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
Czy któraś z Was się może orientuje - jeśli w sobotę oddałam w COKu zwroty to kiedy mi je rozliczą? Bo jak wysyłałam pocztą to miałam dwa dni po wysłaniu rozliczone już. A teraz patrzę i dalej nie mam korekty...
|
|
|
|
#2433 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, dostalam dzisiaj paczkę i po raz kolejny oprocz zamowionych nowych katalogow dostaję tez kilka starych :| Dlaczego i po co???
|
|
|
|
#2434 |
|
Raczkowanie
|
UAE Mi też sie raz zdarzyło, ze przysłali stare katalogi. Teraz za każdym razem w ilości obok starego katalogu pisze 0 -zero. Raz zapomniałam i przysłali mi 3 stare katalogi.
Dzięki za odpowiedź odnośnie kremu do stóp. W takim razie zamówie jutro ten intensywnie zmiękczający. Akurat jest w dużym opakowaniu. I tą nowość- odświeżający balsam na zmęczone nogi.
[ori_bas]264661[/ori_bas] Edytowane przez patitkas7 Czas edycji: 2009-05-19 o 13:05 |
|
|
|
#2435 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2437 |
|
Raczkowanie
|
Dostałam zegarek za TPS, ale ma delikatnie szybke zbitą w rogu, prawie to niewidoczne, ale jednak mnie drażni. Jak mam zrobić reklamację? Kilkakrotnie o tym było, ale nigdy tego nie czytałam;p (wierzyłam, że to mnie ominie, a teraz nie mogę o tym znaleźć ;/) Pomocy ;D
Aaa i zegarek im odesłać czy jak? |
|
|
|
#2438 | |
|
Rozeznanie
|
na szczęście nie trzeba za nie płacić.
Cytat:
|
|
|
|
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam problem....
Dostalam podklad antystresowy rozwarstwiony-niejednolita konsystencja. Napisalam tam do nich i napisali mi ze mam im podac date produkcji, znalazlam ja, numer produktu-i tu mam problem gdzie on jest? I jeszcze numer faktury to tez juz mam. |
|
|
|
#2440 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2441 |
|
Przyczajenie
|
a ja napisałam o uszkodzonym produkcie i przysłali mi go gratis w kolejnej paczce a tamten uszkodzony po prostu został u mnie...
|
|
|
|
#2442 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2443 |
|
Zakorzenienie
|
Ja 2 tygodnie temu oddałam Torebkę organizatorkę do reklamacji i mam już zwrócony koszt torebki. Skóra się zdarła z tyłu torebki.
|
|
|
|
#2444 |
|
Zakorzenienie
|
Przy składaniu zamówienia od jakiegos czasu wyskakuje takie okienko z jakimiś prezentami czy coś "Wybierz OK, aby zobaczyć listę prezentów, które możesz otrzymać spełniając warunki z ofert z bieżącego katalogu".
O co w tym chodzi? Jest podana lista produktów ale nigdy nie możnabyło żadnego wybrać. Dla kogo jest ta list i jakie są warunki? Strasznie mnie to ciekawi a wyskakujące okienko denerwuje :p
|
#2445 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dziękuje ![]() Myślalam, że to jest coś dodatkowego do wyboru za spełnienie warunków dodatkowych... (nic związanego z katalogiem) i po ich spełnieniu można sowbie wybrać coś z tej listy
|
|
#2447 |
|
Przyczajenie
|
Już mam wystawioną fakturę za katalog 07/2009, nie przyjdzie mi zestaw biżuterii JULIE (w sumie to nawet nie wiem dlaczego, nie napisali obok czy brak w magazynie czy produkcja zakończona...) a tak poza tym wszystko przyjdzie
Dla siebie zamówiłam balsam do ust waniliowy z netto, tusz SuperShock i kolczyki Marianna |
|
|
|
#2448 |
|
Konto usunięte
|
Jaki jest program dla nowych konsultantek w k08? Były torby Batyckiego, były iPody, co teraz?
|
|
|
|
#2449 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to się zezłościłam, ja do nich wysyłałam. I czekałam trzy katalogi na nowe ! |
|
|
|
|
#2450 | |
|
Raczkowanie
|
Hej!
Jestem u Was nowa ![]() jestem Liderką już jakieś 6 miesięcy ![]() Właśne wysyłalam reklamacje do avonu, bo zamowiłam portfel i ma popsuty zamek. Będa mi kazali odsyłać ten stary czy po prostu wyślą nowy w kolejnej paczce? Jak to jest bo nigdy nie miałam reklamacji tego typu? A tak w ogóle to avonem zajmuję się już od jakiś 8 lat ![]() Wiecie może czy są jakiś braki z katalogu (nie z netto) bo potrzebuję dopisac do zamówienia:P ---------- Dopisano o 02:08 ---------- Poprzedni post napisano o 02:05 ---------- Cytat:
Mam 5 tych zestawów jak by ktoś może chciał
Edytowane przez kaha9898 Czas edycji: 2009-05-20 o 02:07 |
|
|
|
|
#2451 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2452 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2453 |
|
Wtajemniczenie
|
Przysyłają kuriera od wysokości powyżej około 25,00 zł. Do mnie kiedyś przyjechał po wodę toaletową Celebre, bo nie psikała.
|
|
|
|
#2454 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy według was Balsam z beta-karotenem przyspieszający i wzmacniający opaleniznę nadaje się również do użytku po opalaniu dla wzmocnienia efektu czy tylko przed?
Będę też wdzięczna za opinie o złocistym balsamie podkreślającym opaleniznę bo mam na niego oko
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
|
|
#2455 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() nie wiem czy to zależy od kwoty, bo ja wielokrotnie robiłam reklamacje na produkty, które kosztowały więcej niż 25zł i zazwyczaj miałam do wyboru korektę lub otrzymanie bezpłatnie takiego samego produktu w kolejnej paczce.. |
||
|
|
|
#2456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Drugi balsamik jest bardzo fajny, delikatne drobinki wyglądają bardzo ładnie. Tylko zauważyłam, że wysusza skórę, głównie nogi i ręce. Dlatego ograniczam jego stosowanie, tylko do szczególnych okazji.Czy będzie jeszcze dostępna Torba Tahiti? Moja siostra nagle zachciała ją sobie kupić Na allegro też jej nie ma
|
|
|
|
|
#2457 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2458 |
|
Raczkowanie
|
Szukam konsultantek z Częstochowy albo okolic
|
|
|
|
#2459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale co ja na to poradzę, że moja siostrunia dopiero teraz nią się zainteresowała No nic może w kolejnych katalogach coś będzie
|
|
|
|
|
#2460 |
|
Wtajemniczenie
|
Ashiva - jak robiłaś zwroty w Krakowskim COK-u, przecież ich nie przyjmują.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:47.

ktoś coś wie na ten temat?

ale co ja na to poradzę, że moja siostrunia dopiero teraz nią się zainteresowała