|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2641 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI
jedno kolo na 4, drugie: zaliczanie wykladow. heh, wole nie mowic.. ide na poprawke-ustna najprawdopodobniej ;] heh ;|
i po co bylo chodzic na wszystkie wyklady a dzisiaj nie spac?;] zeby cudem 3 dostac? z polityki? phii, niech sobie takie swoje szczegoly w d** wsadzi. ale jade do domku ![]()
#2642 |
Zakorzenienie
|
już po egzaminie, pozwolił korzystać ze swoich notatek i ściąg
![]() ale i tak chyba dupka a nie zaliczenie będzie;] |
![]() ![]() |
![]() |
#2643 |
Zakorzenienie
|
tralalala ekonomia niezalicozna, statystyka niezaliczona... przyszły tydzxien zapowiada się pięknie.
Poprawa koła ze statystyki, i z ekonomii, oraz zaliczenie ćźwiczeń s przyrodniczych podstaw GP... kolejny tydzien jeszcze gorszy... a w sesji prawie nic nie mam ;| jade zaraz znow na zajecia a pozniej nauka nauka nauka
#2644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym musiałam z koleżanką wyjść dziesięć minut przed końcem, bo nie chciało nam się czekać na następny autobus godzinę. I wychodzimy, luz, ekran ciemny, nikt nas praktycznie nie widzi i jak byłyśmy pod "sceną", to nagle wielkie płomienie, gdy ten ksiądz się podpalił. Tu ogień, a na ich tle dwie pędzące figury z jakimiś tobołami, ja poza tym dostałam ataku śmiechu i wylałam trochę coli koleżance. Dlatego nie wiem, jak się skończył film. I mam nową ekranową miłość, jest nim Christian Bale, któremu Johnny Depp do pięt nie dorasta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2645 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#2646 |
Zakorzenienie
|
Cześć, Wen, co u ciebie?
Ja dziś zwiałam z łaciny, bo nie chciało mi się uczyć na kolokwium. Jakie miłe uczucie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2647 |
Zakorzenienie
|
aaa, zazdroszczę!
![]() pojechałabym sobie do domu na chwilę, mimo że dopiero 18 dni jestem tutaj ![]() a jeszcze 42 dni przede mną ![]() mam pierwszy wpis do indeksu ![]() co prawda 3+ z zaliczenia ćwiczeń z finansów to może nie jest zbyt dobry początek ;P ale ja tam się ciesze, że chociaż to mam z głowy ![]() a teraz 5h z makro, a potem angielski bo jutro koło i speech ![]() a najchętniej co bym zrobiła? poszła spać! ![]() ![]()
#2648 |
Zakorzenienie
|
ja właśnie wstałąm
![]() i strasznie nei chce mi się iść na ostatnie ćwiczenia z Programwania, może nie pójde ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2649 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a myslalam niedawno o Tobie ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2650 |
Zakorzenienie
|
Czesc Dziewczynki
![]() Dawno mnie nie bylo, ale to przez te terenowki, wychodzilam rano z domu, wracalam po 21 nawet i padalam zmeczona do lozka ![]() No ale teraz przerwa w terenowkach do poniedzialku. Ale fajnie bylo, tyle miejscowosci pozwiedzalam, rozne obiekty, no naprawde fajnie bylo i fajna atmosfera w autokarze ![]() Zaczelam ogladac tez nareszcie Gossip Girl, bardzo mi sie podoba ale dopiero jestem przy 6 odcinku bo nie mialam kiedy ogladac ![]() Nadrobilam spam i gratuluje wszystkim dziewczynom ktore pozaliczaly cwiczenia/wyklady/egzaminy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2651 |
Zakorzenienie
|
Ville, Lele
![]() U mnie nic ciekawego w sumie. W pracy zwalili cos i nie jestem w systemie, wiec to pozni moja wyplate i to sporo. Oznajmilam im tylko, ze jesli cos zwala wtedy, skieruje sprawe do sadu pracy. W sumie nie szefowej wina, tylko jakiejs kobiety z centrali, ale moje pieniadze to moje pieniadze i juz. Wkurzylo mnie to. U Tz w porzadku. W poniedzialek mial urodziny, wiec wzielam go do drogerii i kupilam kilka drobiazgow. Siedzi tutaj ze mna i nasladuje lokalnych dresow= norma :P Ostatnio mialam z nim scysje, ale to przez te wszystkie stresy, ktore mnie dopadly.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
Edytowane przez wenedka Czas edycji: 2009-05-20 o 15:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2652 |
Zakorzenienie
|
Ach, pretty, ale fajnie, to jednak coś innego niż siedzenie na sali wykładowej
![]() Ja chcę jakąś imprezę, ja chcę jakąś imprezę! |
![]() ![]() |
![]() |
#2653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2654 |
Zakorzenienie
|
Ja mam tak, że nie lubię imprezować, wolę być w mniejszym towarzystwie, ale jednak nie pamiętam, kiedy mogłam się wyszaleć, chyba Sylwester, ale on też raczej był "przesiedziany" i towarzystwo również niezbyt ciekawe.
Jest 80% pewności, że źle bym się bawiła, ale jednak chcę iść, chcę gdzieś iść! |
![]() ![]() |
![]() |
#2655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wen Witamy ![]()
![]() |
#2656 |
Zakorzenienie
|
Ville, w sumie to wybrali papieża, ten stary został jest kamerlingiem czy kimś tam, A Langdon dostał tą książkę w prezencie.
Jak był moment jak Langdon z tą laską chcieli do watykanu się dostać przez te tunele i do drzwi się dobijali, to coś się posuło i wyłączyli film i zaświecili światła ![]() Na gg nie mam czasu, jestem jakieś 4 odcinki w tył, ale zakończenie widziałam ![]() ![]() Przebierała się któraś z was na pochód juwenaliowy ![]()
#2657 |
Zakorzenienie
|
Kto został? Strauss czy ten z preferiti, który przeżył?
Ja nie byłam na pochodzie, ale wiem, że u mnie było kilka czołgów i puszek po piwie. Moja znajoma widziała Lecha, Żubra i cośtam jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie, ale nie szlismy w pochodzie. u nas w ogole studenci sie przepieraja i zbieraja kase po ulicach, kazdy do wlasnej kieszeni.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2659 |
Zakorzenienie
|
ville w ksiazce zaden preferiti nie przezyl, a papiezem zostal ten ktory czuwal nad konklawe
![]() jutro kolos z fonetyki dyftongi transkrypcje i inne ![]()
#2660 |
Zakorzenienie
|
W ogóle już tej książki nie pamiętam
![]() Jutro i weekend, bo w piątek nie idę na wykład. Mój Boże, ale ja w tym półroczu się pogorszyłam pod względem frekwencji ![]() Ja mam kolokwium z fonetyki w poniedziałek, ale akurat w ogóle się nie boję. Niemiecka fonetyka jest łatwa. |
![]() ![]() |
![]() |
#2661 |
Zakorzenienie
|
Jakiś inny zupełnie.
Ja mam kilka wizji na przebranie ![]() ![]() ![]() Kurcze zadzwonili do mnie z agencji i dali propozycję pracy przez czerwiec, bo byli ze mnie bardzo zadowoleni i stawka całkiem spoko, nawet powiedzieli, że podwyższyli by mi od siebie, ale w czerwcu mam sesję i jeszcze 2 egzaminy w dniu pracy:/
#2662 |
Zakorzenienie
|
Tesiaczek w takim przypadku bym nie pracowala.
a co do czarownic, zawsze mozna byc bardzo seksowna czarownica ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2663 |
Zakorzenienie
|
Mam ochote na impreze, sexi ciuchy, butelkę szampana i dobre towarzystwo, za to mam stos notatek i zaliczenie ustne jutro rano
![]() Żebym to ja chociaż umiała dobrze to wszystko na jutro, ale niestety... nie mam nawet sił się uczyć, ostatnio ciągle chodzę przemęczona, a wczoraj się załamałam bo mam 70 letniej babci ![]() I wcale nie przesadzam...po wbiegnięciu po schodach na skm dostaje zadyszki i palpitacji serca ![]() Narzekam i narzekam, ale się poprawie, zaraz zrobie sobie melise na uspokojenie bo z nerwów zaczełam dobierać się do pazurów, wezme notatki i mimo techno, trance lecącego za dzrzwiami postaram się nauczyć czegokolwiek i liczyć na proste pytania jutro, jeśli nie zalicze, trudno... będzie następny raz. No i teraz pytanie do tych co robili 8min buns, legs itd, czy tez na początku miałyście problemy z tymi ćwiczeniami? czy tylko ja jestem kompletną kaleką i nie mam sił ![]() Chciałabym biegać, ale najtrudniej jest się zebrać, a tż powiedział, że nie będzie ganiał mnie wkoło boiska z kijem w ręku żebym nie spacerowała, a biegała. Leń, leń... Ide, jak widać naprawdę pada mi na glowę pisząć zbarwione nutką egoizmu posty. |
![]() ![]() |
![]() |
#2664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z czego masz jutro zaliczenie? ja w piatek mam pisemna nauke. i to takie oczywiste, ze az sie nei chce uczyc, ale facet pewnie bedzie wymagal uzycia swoich slow, wiec musze.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2665 |
Zakorzenienie
|
marta ja robilam ostatnio ten dance workout, nie dalam rady do konca, a zakwasy sa do tej pory
![]()
#2666 |
Zakorzenienie
|
powinnam sie uczyć ale nie mogę
jestem psychicznie wykończona... dobrze, że w piątek już będę w domu i spotkam się z moimi dziewczynkami z Kielc to odreaguję |
![]() ![]() |
![]() |
#2667 |
Zakorzenienie
|
A ja mam potworne zakwasy. Bolą mnie nogi przy chodzeniu, a gdy chcę siąść na podłodze, moje mięśnie płoną.
Poza tym wywaliłam się dziś na schodach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2668 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisałam wam, że kupiłam sobie takie obciążenie i mówię do koleżanki Ciekawe ile z tym minut będę w stanie skakać, a ona 15 ![]() ![]() od tygodnia mam zakwasy ![]() Cytat:
A czarownica z taką łachmaniarą mi się kojarzy ![]() ale już ułożyłam kilka zestawów - teraz coś wybrać ![]()
![]() |
#2669 |
Zakorzenienie
|
Dołączam się do posiadaczek zakwasów. Ja mam od hula hop
![]() ![]()
#2670 |
Zakorzenienie
|
Ja muszę wydrukować moje notatki z oferty kulturalnej w CK, bo jutro mam jakąś przeklętą pracę na pisaniu z tego tematu.
Tylko żebym miała tusz! She'll be right here in my arms... - powróciłam do korzeni i słucham sobie HIM ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.