![]() |
#31 | ||||
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy, część VIII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
do MalaLejdi i ElleEstJolieeeee-> uwielbiam jogurty po prostu (zwlaszcza ze swiezymi owocami), poza tym na sniadanie lubie zjesc cos plynnego:P Juz drugi raz taka rade dostaje, wiec moze zmienie activie na zwykly naturalny? Ale to dopiero od przyszlego tygodnia, bo na ten mam jeszcze zapas activii w lodowce;]
A ta oliwa oczywiscie z oliwek, tylko tak skrotowo napisalam Dzieki wielkie za komentarze i rady ![]() ![]() ![]() Edytowane przez pussszek Czas edycji: 2009-05-20 o 08:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za mało? Wszyscy na tym wątku mi to sugerują, a ja mam schizę, że teraz, gdy na dobrą sprawę cały dzień spędzam siedząc przed kompem, to i tak za dużo! Już sama nie wiem... ![]()
![]() |
#35 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Brakuje wegli do 2 sniadanka no i nnkt, niby jest oliwa z oliwek ale smażona, wrzuć gdzies garstke orzechów ;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
No wlasnie z tymi cwiczeniami to jest tak, ze chodze na silownie w pracy mojej matki - za darmo, ale niestety kolo 21 dopiero, wiec cwicze jakas godzine, dwie po kolacji. Czy to bardzo zle? Nie mam za bardzo innej mozliwosci...
Do slatki z tunczyka dodalam wlasnie ryz brazowy, wiec sa i wegielki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Witam w nowym wątku
![]() Wczorajsze U: Śn: miska kaszy gryczanej na mleku(3/4 szklanki) ze slodzikiem(wiem syf:P) , duża grahamka z plastrem sera żółtego,ogórkiem,rzodkiew ką,szczypiorkiem zapieczona w opiekaczu i polana ketchupem ![]() II sn: miska crunchy owocowego (ok 50g)+ parę łyżek jog.nat. ; jabłko O: ziemniaki młode (sporo), 5 kotletow sojowych smazonych w jajku na oliwie, warzywa gotowane(marchew,kalafior ,brokuły), dużo szczypiorku i trochę ogórków ze śmietaną, marchewka deser: big milk P: dużakromka żytniego słonecznikowego z masłem,boczkiem wędzonym, pomidorem,rzodkiewką i szczypiorkiem,herbata z cytryną K: serek homo nat. ze startym jabłkiem, marchewką,slonecznikiem ; inka z mlekiem i cynamonem Edytowane przez sailormoon00011 Czas edycji: 2009-05-20 o 10:36 Powód: pomyłka |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
moje RRRRR proszę o ocene
Śn. jajecznica z 2 jaj na 1/4 łyzeczce masła, jabłko - wiem że mało ale zaspałam i ytlko to było pod ręką II śn. grahamka 60g z Bieluchem szczypiorkowym,(on sie nadaje na redukcje?) cały pomidor. obiad bedzie miesko zapewne gotowane na parze - albo mintaj, 1/2 szkl. makaronu pełnomziarmnistego, sałatka warzywna z jogurtem naturalnym podwieczorek twarozek z rzodkiewką i ogórkiem, garść pestek slonecznika kolacja: 1/2 puszki tunczyka wsw z pomidorem, ogorkiem, rzodkiewką a ja mam problem.. wiem ze to nie watek tutaj, chociaz pewnie cos jest nie tak z moimi jadłospisami.. może problem tkwi w nich? otóż czy to mozliwe aby od soboty przytyć 1 kg przy trzymaniu sie takiego mniej wiecej sposobu odzywaiana? podzcas gdy waga ładnie leciała w dół. czy może to mieć związek z braniem tabletek anty (np. zatrzymanie wody w organiźmie) ? aha dodam, że wymiary lecą w dół. ćwiczę także, pije dużo wody, słodyczy w ogóle niet. no i staram sie jesli chodzi o jadłospisy. waga rośnie a mnie to zniecheca strasznie. prosze o odpowiedź koos kto sie może na tym znac i przepraszam za OT
#41 | |
Wtajemniczenie
|
[quote=sailormoon00011;123 85940]Witam w nowym wątku
![]() Wczorajsze U: Śn: miska kaszy gryczanej na mleku(3/4 szklanki) ze slodzikiem(wiem syf:P) , duża grahamka z plastrem sera żółtego,ogórkiem,rzodkiew ką,szczypiorkiem zapieczona w opiekaczu i polana ketchupem ![]() ![]() II sn: miska crunchy owocowego (ok 50g)+ parę łyżek jog.nat. ; jabłko ![]() ![]() O: ziemniaki młode (sporo), 5 kotletow sojowych smazonych w jajku na oliwie, warzywa gotowane(marchew,kalafior ,brokuły), dużo szczypiorku i trochę ogórków ze śmietaną, marchewka Ladny obiadeek ![]() deser: big milk tez uwielbiam ![]() P: dużakromka żytniego słonecznikowego z masłem,boczkiem wędzonym, pomidorem,rzodkiewką i szczypiorkiem,herbata z cytryną jejkuu kiedy ja jadlam boczek ![]() K: serek homo nat. ze startym jabłkiem, marchewką,slonecznikiem ; inka z mlekiem i cynamonemt tutaj troche skromnie,ale rozumiem,ze na wiecej nie mialas ochoty[/quote] jw ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
gorzkakawa, olalola24, chanelka - dziękuję za ocene jadłospisu w już zamkniętym wątku
![]()
#44 |
Zadomowienie
|
R
I. Owsianka(4 lyzki platkow owsianych, gruby plaster sera bialego chudego, mala pomarancza) II. 2 kromki chleba razowego z pasztetem sojowym pomidorowym, salata, papryka, maly grejpfrut III. 4 kotlety sojowe gotowane, pol woreczka kaszy gryczanej, salata polana jogurtem nat. z czosnkiem IV. wiesniak lekki z lyzeczka kawy |
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dziekuje za odpowiedź ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez stupify Czas edycji: 2009-05-20 o 12:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
Mój pierwszy post w tej części forum
![]() Mój, pierwszy ekhem jadłospis... ![]() Śniadanie: wieśniak, 2 kromki razowca z masełkiem, pomidor, green tea II śniadanie: jabłko, musli z jogurtem naturalnym Obiad: ryż (niestety biały), filet z rybki, warzywa (brokuły, kalafior, marchewka, fasola) Podwieczorek: wiśnie z kompotu ![]() Kolacja: jajko na miękko x2, brokuły, 2 kromki razowca z masełkiem, green tea
My dr House ![]() Everybody lies! Świat się nam przygląda i nie życzy źle. A jeśli jest inaczej to świat mam cały gdzieś. Bóg nam nie daruje, Bóg dokopie nam, gdy ktoś z nas zepsuje to, co dał nam sam. http://verifash.blogspot.com Edytowane przez WszystkoJedno Czas edycji: 2009-05-20 o 12:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#48 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez chanelkaa Czas edycji: 2009-05-20 o 12:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
tak,tak
![]() Najgorsze to, że kocham biały ryż, a nienawidzę brązowego, trudno mi się do niego przekonać. Kaszę gryczaną lubię, ale ile można ![]() Co do masełka to nie wiem czy potrafię go całkowicie wyrzucić ![]() Ogólnie to wydaję mi się, że jem za mało owoców :/
My dr House ![]() Everybody lies! Świat się nam przygląda i nie życzy źle. A jeśli jest inaczej to świat mam cały gdzieś. Bóg nam nie daruje, Bóg dokopie nam, gdy ktoś z nas zepsuje to, co dał nam sam. http://verifash.blogspot.com |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Stupify dziekuje za ocene
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Dzisiejsze R:
Śn.-dwie kromki ciemnego fitness z wiejskim light, pół wielkiego ogóra doprawionego pieprzem, jajko z ketchupem 2 śn.-nie było, za wcześnie wstałam, jakąś godzinkę przed obiadem przegryzłam tylko 3 suszone śliwki Obiad: u babci, czyli tłusto. "Zapiekanka" - ziemniaki, mielone (ocyzwiście smażone na tłuszczu z cebulką), pieczarki i to polane jakimś sosem Winiary pomysł na. Smakowało wyśmienicie, ale strasznie tłuste, jeszcze śmietana 12% do tego:/ Czuję się obrzydliwie! Będzie: wycieczka rowerowa (godzina w jedną stronę), po przyjeździe 1 big milk Podwieczorek: tuńczyk w sosie własnym Kolacja: tu zaczynają się schody, o ile w ogóle będę głodna to zjem jakiś owoc (mogę, dobrze na mnie działają wieczorem) bądź serek homo. Bardzo proszę o ocenę, bo ostatnio coraz gorzej u mnie i o dziwo tyję! |
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Limonka1987 - to nie jest dużo. Zwłaszcza, że masz 2h trening i posilki okolotreningowe sa calkowicie bez węgli!Więc Twoja aktywnosc nie jest mała ![]()
I'm delighting in the air but I'm hungry .. for you Edytowane przez ElleEstJolieeeee Czas edycji: 2009-05-20 o 14:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
airwaves - dziękuję za ocenę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
dzisiaj śniadanie : owsianka (5 łyżek , 1 łyzka otrębów pszennych z jabłkiem i cynamonem kilka rodzynek)
2 ś w szkole: 2 kanapki z razowego . jedna z twarożkiem plastrem szynki i pomidorem druga z 2 plastremi szynki pomidorem i sałata ;D obiad : filet z piersi kurczaka pół woreczka kaszy gryczanej polane połową jogurtu nat. bez cukru 2 ogórki konserwowe podwieczorek będzie : jakieś orzeszki po któe zaraz jadę z serkiem homo jeśli znajde w naszym "supermarkecie ![]() kolacja : kawałek piersi z kurczaka twarożek z cynamonem chyba ;]] później jajko bo pewnie późno pójde spać . gorzej z czwartkiem i piątkiem bo jedziemy na 2 dni do wrocławia a wiecie jak jest z jedzeniem na wycieczkach :/ napewno zrobie sobie kanapki jakieś . na obiad pewnie nam dadzą jakiegoś tłustego kotleta iziemniaki albo frytki ..
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
moje P (tyję za szybkooo
![]() I: miska granoli orzechowej z maślanką straciatella, garścią daktyli, śliwek i suszonej żurawiny, gruszka, snickers peanut II: drożdżówka z serem, śliwką, kruszonką i lukrem, koktajl bananowy (banan, mleko, serek homo waniliowy, cukier, cynamon) III: smażona polędwica z jajkiem sadzonym, zasmażane ziemniaki ze śmietaną, masłem i koperkiem, surówka z sałaty i szczypiorku ze śmietaną, octem i cukrem po: lód tartufo bianco (waniliowo-kokosowy z sosem advocat), duża bajaderka, paczka petitków w czekoladzie IV: miska truskawek z bitą śmietaną i sosem czekoladowym V: 3 grube pajdy domowego chleba (każda chyba po +100g ![]() - z masłem, tłustym twarogiem i miodem gryczanym - z masłem, pasztetem, ogromem keczupu i ogórkami małosolnymi - z masłem, sałatą, żółtym serem i pastą jajeczną (2 jaja, cebula, dużo majonezu) + opakowanie 250g sardynek w oleju VI: ponad 100g jaśków migdałowych z dużą jogobellą gruszkową, 3 bit xxl VII: lód śmietankowo-orzechowy w polewie czeko, jabłko najbardziej żałosne jest to, że zmieściłabym jeszcze więcej. Cholerne kompulsy...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:56.