Moja kolekcja perfum - część IV - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-17, 18:23   #3391
Twitter
Zakorzenienie

Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV

Cytat:
Napisane przez asia08368 Pokaż wiadomość
Tadam
a oto i mój biedny uczniowsko-studencko-bezrobotny zbiorek
jako, ze dopiero skończyłam szkołe, od października zaczynam studia, nie mam pracy mój' zbiór' perfum jest marny niektóre to prezenty [burberry red dostała siostra, ale jej zabrałam , a chupa chups od 10-letniej dziewczynki ]
Jednak jak tylko znajdę pracę przerzucę się z avonu na wyższe półki. Do tej pory wolałam kupić avon czy yr zamiast podróbek, ale jak zacznę sama zarabiać [] to zacznę tez kupować coś lepszego
na zdjęciu jest też troszkę próbek, większość z wymianek
Przybijmy piątesię Dieslem zielonym (czyli prasowalnią ) i delikatnie waniliowym Tomorrow Avon - mam do nich sentyment. Trzymam kciuki za Twoja przyszłą kolekcję

Cytat:
Napisane przez beyza Pokaż wiadomość
A oto i moja kolekcja

1. Little Black Dress
Pur Blanca x 2
Odlewka Today Tomorrow Always in Bloom
Blue Rush
Exotic Beaches
Passion Dance x 2
Today

2. Odlewka Ming Shu
Curious- Britney Spears
Glow After Dark- J. Lo
Addict
Organza (miniaturka)
Omnia Green Jade (miniaturka)
Midnight Fantasy- Britney Spears
Premier Figuier Extreme
Green Tea
Ogródek Nilowy

3.Green Tea
Angel Innocent
Lacoste for Woman
Opium <wciaz nie moge sie przemoc zeby otworzyc, trzymam gleboko schowany i czekam na odpowiedni moment>
Chanel no 5 Eau Premiere

4.Chloe Narcisse (Karl Lagerfeld)
Chloe klasyczna (Karl Lagerfeld)
Gucci EDP
Bijan EDP by Bijan

5.Nina
Beyond Paradise EL
Sun Moon Stars
Les Belles
Dolce Vita
Lolita Lempicka EDT
Casmir Chopard
Crystal Noir

6. Dwa staaare piorniki- moj sposob na probki
Piękne Lagerfeldy a pórniczki wymiatają
Stary 2009-05-17, 18:52   #3392
Aszku73
Rozeznanie

GG do Aszku73

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Moje perfumy:
Radosna, dziewczęca kolekcja
Cytat:
Napisane przez Ally83 Pokaż wiadomość
Moja kolekcja
Mamy wspólnego tylko Niewinnego ale
Cytat:
Napisane przez iwona-jk Pokaż wiadomość
A to moja kolekcja pt. "Angele i Kleiny". Reszty tym razem nie fotografowałam.
Lempicka też się chciała sfotografować, modelka jedna
Całkiem doborowe towarzystwo sobie wybrała
Cytat:
Tadam
jako, ze dopiero skończyłam szkołe, od października zaczynam studia, nie mam pracy mój' zbiór' perfum jest marny niektóre to prezenty [burberry red dostała siostra, ale jej zabrałam , a chupa chups od 10-letniej dziewczynki ]
Jednak jak tylko znajdę pracę przerzucę się z avonu na wyższe półki. Do tej pory wolałam kupić avon czy yr zamiast podróbek, ale jak zacznę sama zarabiać [] to zacznę tez kupować coś lepszego
Lepsze, gorsze nie używałabym takich określeń. Fakt, zasoby finansowe w dużym stopniu determinują to co kupujemy. Jak dla mnie przede wszystkim chwali się to, że nie używasz podróbek
I tak trzymać

Cytat:
A oto i moja kolekcja
Sposób na przechowywanie próbek Super !
Nie wpadłabym na to. Ale widać za stara jestem i piórnik to już dla mnie inny świat
Stary 2009-05-17, 23:28   #3393
mariolasl
Zakorzenienie

Smile Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV

luskap gratuluje zbiorku!

asia08368 widzę smaczny Brit Red oraz śliczną Neblinę na którą czaję się od dawna. Fajny zbiorek i nie ma się czego wstydzić. Wstydzić to się trzeba używania podróbek

beyza również gratuluję . Łączą nas Opium oraz Chanel no 5 Eau Premiere

iwona-jk Angele i Kleiny pięknie się prezentują. Gratuluję.
Stary 2009-05-18, 10:07   #3394
iwona-jk
Wtajemniczenie

GG do iwona-jk

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
iwona-jk Angele i Kleiny pięknie się prezentują. Gratuluję.
Dziękuję pięknie

Dopisek:
beyza, piórniki są czadowe. Gratuluję pomysłu

Edytowane przez iwona-jk
Czas edycji: 2009-05-18 o 11:22
iwona-jk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 10:16   #3395
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Tadam
asiu, Twoj zbior calkiem spory i dorodny, nie ma co sie wstydzic!!

Cytat:
A oto i moja kolekcja
...
beyzo, zapachy fajne, zwlaszcza Dolce Vita i Sun Moon Stars
a piorniki rewelacja
siarka40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 18:22   #3396
201610111032
Konto usunięte

Zazdroszczę wam kobitki tych pięknych, dużych kolekcji. Zawsze królował na mojej półce głównie Avon, Oriflame, Demeter czy Elizabeth Arden. Nie to że nie było mnie stać na wysokopółkowe ale większą wagę przywiązywałam do ciuchów. Jednak ostatnimi czasy " role się odwróciły " Coraz częściej zaczęłam zwracać uwagę na to czym pachnę. Kupiłam w marcu Dior Midnight Poison oraz CK One. Od tamtego czasu mam chrapkę na kolejną flaszkę. Nie podnieca mnie już kolejna para butów. Zresztą i tak moja szafa już pęka od nadmiaru klamotów.Chętnie i ja bym się pochwaliła swoją kolekcją ale na razie nie ma czym.
201610111032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-21, 17:41   #3397
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69

Cytat:
Napisane przez miszona Pokaż wiadomość
Zazdroszczę wam kobitki tych pięknych, dużych kolekcji. Zawsze królował na mojej półce głównie Avon, Oriflame, Demeter czy Elizabeth Arden. Nie to że nie było mnie stać na wysokopółkowe ale większą wagę przywiązywałam do ciuchów. Jednak ostatnimi czasy " role się odwróciły " Coraz częściej zaczęłam zwracać uwagę na to czym pachnę. Kupiłam w marcu Dior Midnight Poison oraz CK One. Od tamtego czasu mam chrapkę na kolejną flaszkę. Nie podnieca mnie już kolejna para butów. Zresztą i tak moja szafa już pęka od nadmiaru klamotów.Chętnie i ja bym się pochwaliła swoją kolekcją ale na razie nie ma czym.

Zawsze jest czym Nawet jezeli to tylko jedna flaszka.
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 20:00   #3398
Wika28
Zakorzenienie

Dawno tutaj nie zagladalam a tu tyle pieknosci dziewczyny zamiescily

zizou, czy wsrod 3 kolumienek o nazwie organza jest w srodku first ligh, czy sie myle? Przymierzam sie od dawna do kupna, bo zuzylam miniaturke i nawet mi sie podobala. Jak jest z jej trwaloscia?

golgie, jestem pod wrazeniem! Czy Ty jestes w stanie zuzyc taka ilosc perfum??? A gdzie je trzymasz? Pewnie maja oddzielny pokoj dla siebie z kilkoma porządnymi szafami

feliz1984, chrapka na coraz wiecej pojawia sie miare zagladania na forum o nazwie perfumy. Ja zaczynalam 2 lata temu od jednej buteleczki. Teraz mam ok. 20 i staram sie jak moge, by ten stan utrzymac, choc jest to bardzo trudne, gdy sie takie kolekcje oglada

Bulba1, zabralabym Ci polowe tej kolekcji - moje marzenia na dzis: Lolita, HP, Code, Kenzo amour, OI, Nina, Princess, a łaczy nas na razie organza, mialam tez eternity moment i love love, ale puscilam juz w swiat

Hawa, gratuluje szczegolnie Niny, bombki i Lolity .W swojej kolekcji mam resztke j`adore i zastanawiam sie nad kupnem jakiejs trzydziestki. Insolence tez mnie kusi. Natomiast do slonia i hypnose chyba sie nie przekonam - robie juz kolejne podejscie i nic z tego

Estell, zazdroszcze 2 flaszeczek Dune. Ja wlasnie koncze 30 ml i mam wielkie pragnienie nabycia 100 ml. Soir de Lune leci do mnie w malej probce - ciekawa jestem strasznie tego zapachu. Zazdroszcze rowniez Allure, Lolity i HP. The One wlasnie testuje, ale nie mam jeszcze swojego zdania a łaczy nas alien, organza, image i j`adore. Tak w ogole, to mysle, ze najlatwiej w Twojej kolekcji bym sie odnalazla

MoniaK rowniez gratuluje!Wiekszosci nie znam, ale przewinely sie przez moj zbior image, bombka i odlewka Lolity

Kisssek, swietna kolekcja! L`eau D`issey naleza do moich ulubionych perfum na ten moment poza tym masz perceive avonu - moja wielka milosc z czasow studenckich

StudentkaM, popularne? nie wszystkie popularne ale za to jakze piekne cudenka Rowniez gratuluje!

Gabipati, rzeczywiscie, avonowo, ale bardzo ladnie. Celebre mam do dzis - to bardzo ladny zapach

Skarbiatko, rowniez gratuluje! Choc wiekszosci zapachow nie znam, jedynie flowerbombke, to niektore z nich mam ochote potestowac. Desnude, OI niebawem bede sprawdzac. Chyba Soir de Lune tez widze.

Zielona30, Twoja kolekcja to juz wyzsza szkola jazdy. W zasadzie niewiele tutaj znam, ale przed wszystkim chyla czola. Łaczy nas tylko champs-elysees, flowerbombka, ktora przez chwile mialam zanim rozbilam i HP, ktory niebawem zagosci i u mnie. Co prawda zwykla buteleczka, nie taka piekna jak Twoja, ale zawsze to cos. Widze tez black cashmere, ktore do niedawna znalam tylko z opisow (kadzidla, mroczny kosciol, nawet ktos okreslil jako rozkladajace sie zwloki) i omijalam z daleka. Zdecydowalam sie jednak potestowac i przepadlam piekne suszone sliwki, delikatne kadzidlo. Polubily sie z moja skora bardzo. Masz tez sliczna buteleczke alchimie - zapach mi podpadl, ale buteleczke uwazam za najladniejsza wsrod znanych mi butelek i chyba kupie jakas niewielka pojemnosc dla samej butelki Gratuluje i zazdroszcze!

babeczka81, zapachow nie znam, ale szczerze gratuluje. Szczegolnie pierwsze zdjecie robi wrazenie i kusi by siegnac i potestowac cos z L` Artisanow... Ale boje sie, ze jak potestuje, to przepadne

little.b.blue, zbiorek calkiem sympatyczny. Nie ilosc, lecz jakosc sie liczy a ta jest calkiem, calkiem Po raz kolejny w kolekcji widze perceive. Moze czas, by do niego wrocic? Love, love tez bardzo lubie

Aszku73, nie wiem co jest na fotce ale buteleczka w ksztacie figi po prostu rwie oczy pewnie to, co w buteleczkach rownie mocno rwie nosek, wiec wole nawet go nie wkladac w takie cuda, bo dla mojej kieszeni zle sie moze to skonczyc

rachelo, dune i black cahmere chetnie bym Ci podebrala. Ze smokami sie nie polubilam, choc wygladaja u Ciebie imponująco. A czarnych buteleczek to juz w ogole nie znam

Anulek, zbiorek wcale nie taki mały. No i kryje w sobie prawdziwe cudenka: coco, gucci, lacoste. Łaczy nas black xs, ale jest w tej chwili na wylocie, bo za rzadko go uzywam

Mysha, pod wplywem wizazu na pewno kolekcja Ci sie rozrosnie, choc wcale malutka nie jest. Bardzo lubie evidence YR

Lynn, kolekcja rzeczywiscie cudowna teraz widze flaszeczki z ktorych dostalam tyle ladnych probek. Zarazilas mnie mocno black casmehre, code tez musze nabyc, bo sliczne. I kenzo amour mi sie podoba, princessa tez sliczna reszty nie zdazylam przetestowac, bo katar mnie dopadl, ale pewnie wiele innych slicznosci odnajde. Zazdrosze tez niezmiennie HP i Allure. Gratuluje!

wredziulek, rowniez gratuluje! duzo slicznosci skrywa kolekcja - szczegolnie poisony, ktore sukcesywnie poznaje i niestety, nabywam

coconutka, z przyjemnoscia obejrze Twoja kolekcje

luskap, slicznie u Ciebie, choc znam jedynie extraordinary, tresselle i little black dress

Ally83, rzeczywiscie slodziutko. HP i Lolite chetnie bym Ci zabrala. Laczy nas black xs

iwona-jk, rowniez gratuluje Angel kiedys "zabil" mnie swoja intensywnoscia i slodycza, ale byly to czasy, gdy kochalam wylacznie swiezaki. Wiec chyba znowu siegne do Angela, bo buteleczki wygladaja przeslicznie. A Angel Violette, ktorego probke dostalam od Lynn, po pierwszym tescie nawet mi sie mocno podoba

asiu, zbiorek sliczny. Wiadomo, ze perfumy kosztuja i nie zawsze mozna sobie na nie pozwolic. Ale avon tez ma kilka bardzo ladnych zapachow. Ja do dzis w zbiorach mam pur blance i jak ja tylko skoncze buteleczke, to nabywam nowa. Choc wole te z atomizerem, nie kule. Przymierzam sie tez do perceive i extraordinary, lubie celebre

beyza, kolekcja sliczna, ale tez jestem pod wrazeniem piornikow swietny pomysl!

miszona, kazda buteleczka perfum jest warta pokazania
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-23, 20:23   #3399
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość
Hawa, gratuluje szczegolnie Niny, bombki i Lolity .W swojej kolekcji mam resztke j`adore i zastanawiam sie nad kupnem jakiejs trzydziestki. Insolence tez mnie kusi. Natomiast do slonia i hypnose chyba sie nie przekonam - robie juz kolejne podejscie i nic z tego

Dziekuje;-) Niestety bombka juz mi sie skonczyla;-(

http://www.angtest.pl
Testy z angielskiego!

http://wojnowski.net.pl
Blog o Wordpresie
Hawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-23, 21:24   #3400
edytapa68
Zakorzenienie

Untitled 2.jpgZałącznik 2266011Moi drodzy, teraz ja się pochwalę moimi skarbami

Edytowane przez edytapa68
Czas edycji: 2009-05-24 o 17:30
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-23, 21:28   #3401
iwona-jk
Wtajemniczenie

GG do iwona-jk

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
Załącznik 2266011Moi drodzy, teraz ja się pochwalę moimi skarbami

Edytko, piękna kolekcja. Gratuluję!Widzę moje ulubione Innocent i Wish I chyba Truth się tam czai

Wiko, dziękuję

Edytowane przez iwona-jk
Czas edycji: 2009-05-24 o 10:56
Stary 2009-05-24, 01:40   #3402
KasiaxQ
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo, ja Cię... Hirisek. Nie znam go, ale jakoś ostatnio ślinka mi cieknie na widok tej butelki.
Gratulacje, Edytko!

KasiaxQ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-24, 08:24   #3403
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluję Jedynie co nas łączy to Tumulte, które kiedyś miałam

Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość
Dawno tutaj nie zagladalam a tu tyle pieknosci dziewczyny zamiescily

Lynn, kolekcja rzeczywiscie cudowna teraz widze flaszeczki z ktorych dostalam tyle ladnych probek. Zarazilas mnie mocno black casmehre, code tez musze nabyc, bo sliczne. I kenzo amour mi sie podoba, princessa tez sliczna reszty nie zdazylam przetestowac, bo katar mnie dopadl, ale pewnie wiele innych slicznosci odnajde. Zazdrosze tez niezmiennie HP i Allure. Gratuluje!
Dziękuje Ci bardzo Chętnie bym zobaczyla Twoją kolekcję Juz wiem, że zazdroszczę Ci NOA
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-24, 19:26   #3404
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona-jk Pokaż wiadomość
Edytko, piękna kolekcja. Gratuluję!Widzę moje ulubione Innocent i Wish I chyba Truth się tam czai
Iwono, ale masz sokoli wzrok,przy tak małej fotce... Zmieniłam na większą,co by wam się oczka nie popsuły
Cytat:
Napisane przez KasiaxQ Pokaż wiadomość
Ooo, ja Cię... Hirisek. Nie znam go, ale jakoś ostatnio ślinka mi cieknie na widok tej butelki.
Gratulacje, Edytko!
Dziękuję Jak chcesz solidną próbkę Hirisa,to zapraszam na PW
Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Gratuluję Jedynie co nas łączy to Tumulte, które kiedyś miałam

Dzięki
Zaraz muszę zobaczyć Twoja kolekcję,skoro jest tak inna...
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 14:51   #3405
jodie
Zakorzenienie

moja mała kolekcja
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2009_05_01 080.jpg (98,7 KB, 298 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2009_05_01 078.jpg (88,7 KB, 279 załadowań)
Stary 2009-05-25, 15:06   #3406
studentkaAM
Zakorzenienie

GG do studentkaAM Wyślij wiadomość przez MSN do studentkaAM

Edytko gratuluję kolekcji Nic nas nie łączy, ale co by to była za frajda, gdybyśmy wszyscy nosili to samo

Jodie kolekcja bardzo moja Łączyło nas Miracle, J'adore, łączy Eternity Moment, Euphoria, Halloween, a kocham Hypnose, Code, MDC L'eau już mniej , Flowerbomb i Diesel. Ech gratuluję całego zbioru

Edytowane przez studentkaAM
Czas edycji: 2009-05-25 o 15:08
studentkaAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 18:50   #3407
iwona-jk
Wtajemniczenie

GG do iwona-jk

Cytat:
Iwono, ale masz sokoli wzrok,przy tak małej fotce... Zmieniłam na większą,co by wam się oczka nie popsuły

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
moja mała kolekcja
Piękna

Stary 2009-05-25, 19:09   #3408
kisssek
Zakorzenienie

Cytat:
moja mała kolekcja
Cudowny zbiór i wszystko pełniutkie !!!
Gratuluję!!

kisssek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 19:51   #3409
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Dziękuje Ci bardzo Chętnie bym zobaczyla Twoją kolekcję Juz wiem, że zazdroszczę Ci NOA
Moja kolekcja przeżywa teraz ciężkie chwile bezlitośnie pozbywam się tego, co mnie nie urzeka a jedynie jest na zasadzie "podoba mi sie" i nabywam kolejne nowe buteleczki. Ale myślę, że kiedys tez zamieszcze aktualne fotki. Noa jest ze mna od poczatku - perfumy bardzo nietrwale na mojej skorze, ale darze je sentymentem

Cytat:
moja mała kolekcja
Gratuluje! Swietna kolekcja zazdroszcze coco i bombki a łączą nas eternity moment, choc niedawno wypuscilam pol butelki w swiat, i j`adore. Mialam kiedys miracle. A od dawna juz przymierzam sie do testowania miss dior cherie, bo wstyd sie przyznac, ale nie znam

Cytat:
Załącznik 2267348Załącznik 2266011Moi drodzy, teraz ja się pochwalę moimi skarbami
oj, rwie oczy, rwie choc wszystko z Twoich zbiorow dopiero do poznawania. Czesc juz mam w probkach, lou lou, amarige givenchy, leci do mnie soir de lune, tumulte i chopard. Znam jedynie slonika, ale moja skora go nie polubila Niemniej, mocno gratuluje
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 15:55   #3410
x0x0
Raczkowanie

No to może ja też wprowadzę się na forum ze swoją małą kolekcją
Dopiero nie tak dawno zaczęłam się poważniej interesować perfumami, i raczej niekoniecznie będę kiedyś miałą ogromną kolekcję, ale sprawia mi przyjemność testowanie nowych zapachów i noszenie tych, które kocham

Na zdjęciach widoczne:

Guerlain Shalimar - mgiełka
Dior Dune Parfum
Dior Dune EDT
Thierry Mugler - Angel EDP
Giorgio Armani - Sensi EDP
L'Artisan - Piment Brulant EDT
L'Occitane - Vanille Bourbon Parfum Extrait
Chanel - no.5 EDP
Chanel - Coco Mademoiselle EDP
Błekitna flaszka ze zdobieniami - należała kiedyś do mojej babci, niestety zawartość jest już nie nadająca się do użytku i nieznajoma lecz ma wartość sentymentalną, wiem tylko, że jest tam konwalia
Chloe - Chloe EDP
Bulgari - au The Vert Cologne
Estee Lauder - Pure White Linen Light Breeze EDP
Marc Jacobs - Daisy EDT

i mała gromadka próbek i odlewek nie na zdjęciach:
-YSL Opium
-YSL Cinema
-Must de Cartier
- Acqua di Parma - Mandorlo di Sicilia
- Acqua di Parma - Iris Nobile
- Guerlain - Insolence EDP i EDT
- Givenchy - Amarige
- Lubin - Idole
- Molecule 01
- L'Artisan - Safran Troublant
- Viktor & Rolf - Flowerbomb
- Tommy Hilfiger - Tommy Girl
-JPG - Classique
- Trussardi - Essenza del Tempo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0074.jpg (127,0 KB, 228 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0075.jpg (126,0 KB, 242 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0076.jpg (119,0 KB, 212 załadowań)

x0x0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 16:24   #3411
camelia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez x0x0 Pokaż wiadomość
Dopiero nie tak dawno zaczęłam się poważniej interesować perfumami, i raczej niekoniecznie będę kiedyś miałą ogromną kolekcję, ale sprawia mi przyjemność testowanie nowych zapachów i noszenie tych, które kocham

Na zdjęciach widoczne:

Guerlain Shalimar - mgiełka
Dior Dune Parfum
Dior Dune EDT
Thierry Mugler - Angel EDP
Giorgio Armani - Sensi EDP
L'Artisan - Piment Brulant EDT
L'Occitane - Vanille Bourbon Parfum Extrait
Chanel - no.5 EDP
Chanel - Coco Mademoiselle EDP
Błekitna flaszka ze zdobieniami - należała kiedyś do mojej babci, niestety zawartość jest już nie nadająca się do użytku i nieznajoma lecz ma wartość sentymentalną, wiem tylko, że jest tam konwalia
Chloe - Chloe EDP
Bulgari - au The Vert Cologne
Estee Lauder - Pure White Linen Light Breeze EDP
Marc Jacobs - Daisy EDT

i mała gromadka próbek i odlewek nie na zdjęciach:
-YSL Opium
-YSL Cinema
-Must de Cartier
- Acqua di Parma - Mandorlo di Sicilia
- Acqua di Parma - Iris Nobile
- Guerlain - Insolence EDP i EDT
- Givenchy - Amarige
- Lubin - Idole
- Molecule 01
- L'Artisan - Safran Troublant
- Viktor & Rolf - Flowerbomb
- Tommy Hilfiger - Tommy Girl
-JPG - Classique
- Trussardi - Essenza del Tempo
Wspaniała kolekcja mimo, że nie moje klimaty. Łączy nas jedynie Daisy.
Niebieska buteleczka jest przepiękna i zapewne jako spadek po Babci dużo dla Ciebie znaczy
camelia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 16:49   #3412
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
piękna kolekcja kilka pozycji mile widziałabym u siebie gratuluję
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 23:11   #3413
KasiaxQ
Zakorzenienie

Cytat:
Xoxo - urocza kolekcja! Gratuluję!

Stary 2009-05-27, 00:19   #3414
Aguniella
Raczkowanie

No to teraz ja. Fotografowałam w większości bez żadnego ładu i składu, bo to i pora późna, a i koncepcji na ekspozycję brak. Przypadkowy wycinek kolekcji - ostatnio ulega ona dużym przeobrażeniom, efekt końcowy nie jest mi znany...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lutensy.jpg (141,6 KB, 198 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg escady.jpg (140,9 KB, 206 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg różności.jpg (147,3 KB, 194 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg biagiotti.jpg (143,4 KB, 171 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg annick.jpg (141,7 KB, 140 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg różności1.jpg (146,5 KB, 174 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg różności2.jpg (141,4 KB, 185 załadowań)
Aguniella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 00:27   #3415
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aguniella Pokaż wiadomość
No to teraz ja. Fotografowałam w większości bez żadnego ładu i składu, bo to i pora późna, a i koncepcji na ekspozycję brak. Przypadkowy wycinek kolekcji - ostatnio ulega ona dużym przeobrażeniom, efekt końcowy nie jest mi znany...
Cytat:
Cytat:
moja mała kolekcja
Cytat:
Załącznik 2267348Załącznik 2266011Moi drodzy, teraz ja się pochwalę moimi skarbami

gratuluje zbiorow to teraz moge sobie palnac nastepna flaszke bez wyrzutow sumienia, dzieki dziewczyny

sure. fine. whatever.

LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 00:33   #3416
Twitter
Zakorzenienie

Cytat:
Xoxo, jestem zauroczona malutką, niebieską buteleczką- prześliczna!

Cytat:
Napisane przez Aguniella Pokaż wiadomość
Aguniella, piękna kolekcja, śliczny flakonik Escady w róże.
Róg obfitości
A Goutal, to jakie tam się prezentują, bo nie mogę odczytać?
Stary 2009-05-27, 00:42   #3417
Aguniella
Raczkowanie

No rzeczywiście, jeżeli chodzi o panią Goutal to raczej nie zaprezentowałam mistrzostwa fotograficznego. To mieszanka ziołowo - słodka: Mandragore i Vanille Exquise.
Aguniella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 00:44   #3418
KasiaxQ
Zakorzenienie

W końcu i ja się zebrałam do zrobienia zdjęć...
Brakuje tu jeszcze tylko dwóch flaszek Voluspy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (48,1 KB, 253 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (43,8 KB, 235 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (44,1 KB, 242 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (40,9 KB, 239 załadowań)

Stary 2009-05-27, 00:51   #3419
x0x0
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Twitter Pokaż wiadomość
Xoxo, jestem zauroczona malutką, niebieską buteleczką- prześliczna!
Swego czasu prowadziłam dość długie śledztwo aby zorientować się co to za flakon perfum. Byłam przekonana, że grawer na nakrętce "First Impressions" to nazwa perfum, a ta niestety nigdzie nie figurowała
Po jakimś czasie szperania w internecie okazało się, że First Impressions to nazwa firmy powstałej w '75 roku zajmująca się produkcją dekoracyjnych przedmiotów, w tym flakonów do perfum
Nawet mają swoją stronę internetową https://www.ffirstimpressions.com/pr...e-bottles.html
A swoją drogą nazwa "First Impressions" doskonale odnosi się też do perfum wg. mnie

x0x0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 00:52   #3420
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KasiaxQ Pokaż wiadomość
W końcu i ja się zebrałam do zrobienia zdjęć...
Brakuje tu jeszcze tylko dwóch flaszek Voluspy
Bardzo ladna kolekcja

sure. fine. whatever.

LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości