|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. XV
|
|
|
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewuszki
wywala mi i wywala i nie chce cytować ![]() więc tak: nulko o nawilżaniu czytam tak se w necie napisałam do BU z prośbą o pomoc i odpisali okularki są superaśne z polaryzacją - potrzebuje takich do samochodu bo sa ciemne Asiaku ................brak słów tylko tyle Kryształki macie boskie ![]() wszystkim jubilatkom gratuluję ![]() Aniu nie-z-kalisza za uszki Cie wyciagnęłam a nie zaprosiłam i jeszcze za to żeby się stało co ma się stać idę znaleśnikować
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
Moniś, ale brak słów, czyli źle ze mną?
![]()
|
|
|
|
#1355 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wizaz padł
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1356 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
no wreszcie wizaz ruszyl!!! co to sie dzialo??
no ale dzieki temu juz jestem wykapana i z lozeczka klikam ![]() ok Paulinko Cytat:
chyba rzeczywiscie temu facetowi zalezy na Tobie i widze ze Tobie na nim tez i to bardzo ![]() niesamowite przeboje!! ![]() Cytat:
![]() hej Aniu Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
to dla mnie chyba S-ka krowka, a dla mamy L-ka cio? Cytat:
|
|
#1357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, co się działo. Chyba serwer padł. Ale w tym czasie zdążyłam się trochę zdrzemnąć, potem wypluskać, zanaleśnikować i poplotkować z Basieńką. ![]() Wrażenia były... Tak, zależy mi na Nim, mimo wszystko. Ciężko tak o uczuciach mówić, jak człowiek sam nie jest ich pewien... Ale wiem, że bardzo Go lubię i On mnie też. ![]() Tak szczerze powiem, to stale (pierwszy raz) podkreślał, że pięknie wyglądam... Te 3 m-ce zrobiły swoje, ja jednak sporo się zmieniłam fizycznie od tego czasu. Do tego ten ubiór, szpilki... Dobry miałyśmy plan Anulko z tym obcasami od wiosny. Jak mnie widział w zimie w kurtce, w kozakach, okutaną w czapkę, szalik... to co On tam mógł zobaczyć. Pięknie mi te konwalie pachną... To ja mam z LS brać dwie piżamki, to już wiemy. Ale S-kę, czy M-kę?
|
|
|
|
|
#1358 |
|
Zakorzenienie
|
Zatwierdzam projekt łazienki na odległość.Chyba się pochlastam albo wnerwię zaraz
![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Asieńko rób tak jak ci rozum dyktuje, bo serce nie zawsze jest dobrym doradcą |
|
|
|
#1359 |
|
Rozeznanie
|
Wpadłam na sekundę, sprawdzić pracowniczą pocztę no i oczywiście zajrzałam tu. Zmykam spać, bo oczy same się zamykają, więc życzę spokojnej nocy i słonecznego poranka.
|
|
|
|
#1360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozum to mi podpowiadał, żeby to grzecznie zakończyć... i tak zrobiłam. Ale w tym sęk, że teraz to ja mam mętlik w głowie... Za dużo się wydarzyło w krótkim czasie. Na razie chyba nie umiem obiektywnie i na spokojnie na to spojrzeć. Musi minąć trochę czasu, muszę ochłonąć po tym całym stresie, nerwowych dniach i na spokojnie podjąć jeszcze raz sama ze sobą ten temat. Bo nikt za mnie nie podejmie jakiejkolwiek decyzji, a ja sama odpowiadam za swoje czyny. Staram się więc na razie o tym nie myśleć bo i tak nic nie wymyślę konstruktywnego. A czas pokaże, czy coś z tego jednak będzie, jeśli tak - to co... czy może każde z nas pójdzie swoją drogą. Zatwierdzanie projektu na odległość, to niemalże jak kupowanie stringów na LS.
|
|
|
|
|
#1361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz rację daj sobie czas żeby spojrzeć na wszystko z dystansu. |
|
|
|
|
#1362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno. ![]() Zawsze tak czynię. Będzie chciał, to niech się stara, pokaże że Mu zależy. Nie, to nie. Ja pierwsza odzywać się nie będę. --------- Anulko - z LS ja chcę: http://www.lasenza.co.uk/nightwear/s...9_6&dso=300170 oraz: http://www.lasenza.co.uk/nightwear/s...008572*S909_27 Myślę że wlizę w S-ki ale jeszcze co do rozmiaru, to napisałam do Candace. Liczę że mi pomoże w tej kwestii. ![]() Dziewczęta - szykujmy się do zamówienia, bo boję się że nam wykupią piżamki. Sis... smutno bez Ciebie.
|
|
|
|
|
#1363 |
|
Wtajemniczenie
|
Melduję się wieczorem
![]() Asieńko, ale miałaś wrażenia trzymam ![]() Dziewczyny, piękne są Wasze kryształy A ja z TŻ pojechaliśmy na zakupy, on miał sobie pasek kupić itp., a ja jako doradca I co? On nic nie kupił, a ja mam buty i pasek![]() Poza tym wygrałam upominek w sklepie z jakiegoś kuponu w realu
|
|
|
|
#1364 | ||
|
Zakorzenienie
|
wciaz rozmyslam o tej bluzeczce co dzis wypatrzylam achhh
![]() Cytat:
Cytat:
patrz, a ja sie nie moge TŻa o konwalie doprosic... a tu maj sie konczy niedlugo... jesli Ci na nim zalezy to warto dac mu jeszcze jedna szanse, ale badz ostrozna Kochana
|
|
#1365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro za moją Sis. Hehe... to fajne miałaś zakupy. A jaki upominek wygrałaś?
|
|
|
|
|
#1366 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1367 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki!!! zbieram zamowienie z LS bo wykupia nam![]() 1) ja : 2 pizamki i 2 pary majteczek 2)Asiak: 2 pizamki 3)m-habibek: 2 pizamki i 1 para majteczek potrzebujemy jeszcze kogos na 2 pary gatkow z promo 5 za 12 ![]() a co z Ryskiem i Gabi?? one cos chcialy tez ale nie ma ich na wiz ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja wciaz szukam spoznionego prezentu imieninowego dla TŻa a ciagle sobie cos upatrze a dla niego nic nie moge fajnego znalezc...
|
|
#1368 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No też myślę o S-kach, tym bardziej jak porównałam te wymiary co podała Albinka z eMek to będą raczej za duże na mnie. Ja pierwszy raz w życiu dostałam konwalie od faceta. Uwielbiam te kwiaty, zapamiętał to bo ostatnio mówiłam że lubię frezje i konwalie... A On dodał: "nie dziwię się... są tak kruche i delikatnie jak Ty, niczym porcelanowa laleczka". ![]() Jestem ostrożna. Sęk w tym że to On musi zakończyć sprawy z przeszłości, zanim cokolwiek zacznie myśleć o mnie. I dobrze o tym wie, bo ja sprawę postawiłam jasno. Jeśli nie, to nie mamy o czym rozmawiać, jeśli chodzi o budowanie jakiegoś związku. A co do Przyjaźni w takim wypadku, też jestem sceptycznie nastawiona. Dziękuję Anulko ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Fajny upominek. I bardzo przydatny. Cytat:
Anulko, jakby ew. nikt się nie zdecydował do kompletu z majtkami, to ja zamówię jakieś. Tylko nie stringi tym razem. Sis chciała na pewno piżamkę, wspominała też coś o cyckonoszu. A Gabi, nie wiem? |
||
|
|
|
#1369 |
|
Kici kici miau miau
|
czy to jest ten facet co wyjechal do Niemiec?
|
|
|
|
#1370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja chce 2 pary majteczek a nie wiesz Asiu co z dziewczynami i czy sie pojawia dzisiaj? chcialabym dzisiaj juz zlozyc to zamowienie, najpozniej jutro bo potem moze nie byc rozmiarkow i
|
|
#1371 | |
|
Zakorzenienie
|
To ten od filtra Avene z all. oraz od tuszu. Twój Ziomek z Trójmiasta Reniu ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
Tak, romantycznie... A potem patrzyliśmy na gwiazdy jak wracaliśmy z tej imprezy dyskotekowej. W blasku księżyca...Aha, czyli ktoś musiałby dokupić 3 pary jeszcze... Napisałam esa do Sis z zapytaniem.
|
|
|
|
|
#1372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moj TŻ to taki praktyczny facet, z romantyka nie ma za wiele![]() dobrze ze napisalas, moze dadza znac
|
|
#1373 |
|
Wtajemniczenie
|
Przypomniało mi się, że w SP jest ten tusz ysl za 79,99zł
|
|
|
|
#1374 |
|
Kici kici miau miau
|
aha.. cos mi swita
![]() jak bedziesz w 3 city daj znac
|
|
|
|
#1375 |
|
Zakorzenienie
|
brak słów jaka historia
![]() który Asiu? sztuczne rzęsy?????
|
#1376 |
|
Zakorzenienie
|
fajna promo
Dziewczynki, mozecie mi przypomniec stronke z ktorej zamawialo sie maseczki Belnatur??
|
#1377 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślę, że Sis wejdzie później. Na razie milczy. Anulko, w razie czego (bo ja muszę się zaraz położyć i wypocząć, bo jutro do pracy idę), to ja wezmę dwie piżamki w rozmiarze S. Mam nadzieję, że wlizę. Korzystna cena. Haha... pewnie, że dam znać w razie czego. ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Tak, to prawda. Dlatego już rozumiecie, dlaczego w poniedziałek zemdlałam. Cytat:
Zawsze możemy ![]() http://www.monimar.pl/ ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Dobranocka Truskaweczki, Tru snów. ![]() A jutro praca...
|
||
|
|
|
#1378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Asiu, czyli te 2 ktore podawalas ostatnio, obie w rozmiarze S. (wejdziesz na pewno!!) to wstrzymam sie z zamowieniem do jutra rana, moze dziewczyny sie odezwa dobranocka Romantyczko
|
|
#1379 |
|
Zakorzenienie
|
Nulaku
ja przeciez biore 2 pary a w sumie wezme 3 ![]() zaraz Ci dolinkuje
|
|
|
|
#1380 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.

za to żeby się stało co ma się stać

Pobiłam wtedy rekord w biegach przez moje osiedle - z mokrą głową... Ludzie naprawdę musieli pomyśleć, że całkiem ześwirowałam. Owszem, widzą że biegam, ale żeby taka w półnegliżu i z mokrą głową?
A auta nie było..., rozpłynęło się. Zmachana przybiegłam do domu i chwyciłam za telefon... Jego numer znam na pamięć i na nic zdało się to, że usunęłam wcześniej Jego kontakt ze znajomych...

trzymam
Dziewczynki!!! zbieram zamowienie z LS bo wykupia nam