|
|
#2491 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
Cytat:
szkoda,że masz tak pozno, ja miałam z rana i tak jest wg.mnie najlepiej.. Trzymamy kciuki Kasiu, sprawdziłam ten skład. Myśle,że nie powinien zapychać.. jedyne co w nim jest "nie tak" to duża ilość silikonów (methicone w nazwie), dzieki nim podkład jest śliski, fajnie sie rozprowadza, wygładza.. Mnie silikony nie zapychają i chyba też mało kogo. Typowo złych składników nie widze.. Może to nie jego wina, a kremu jaki pod niego dajesz? Poza tym wiem,że Ty sie na zapychanie raczej nie skarżysz, pamiętam jak mówilas,że kładziesz czasem balsam albo krem nivea na twarz Jeżeli krem nivea Cie nie zapchał, a w nim sa same potencjalne zapychacze, tymbardziej silikony w tym podkładzie nie powinny.. Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-21 o 09:46 |
|
|
|
|
#2492 |
|
Zakorzenienie
|
ckin2u bo mam usg na 15 i moge tylko wode niegazowana pic ;(
|
#2493 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej, ja wiem, ciężko tak bez jedzenia, tymbardziej gdy zawsze do tej godziny sie juz jadło
dasz rade Ja najdłuzej nie jadłam tydzień, tylko cytuje "mogłam moczyc usta wodą" a po tygoniu juz nawet głodu nie czułam |
|
|
|
#2494 |
|
Zakorzenienie
|
Renatka89 patrzac na Twój tydzien, to u mnie to pikus
|
#2495 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2496 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie juz rozmyslam co sobie zjem jak wyjde
Tz zaproponowal mi juz kebab'a na obiad ![]() jak ja wytrzymam, juz jestem glodna, nawet kawy nie pilam dzisiaj
|
#2497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kebab, mniaaam ![]() ale nie nie, ja sie trzymam diety ![]() Dobra, dziewczynki, kiedyś sie zarzekałam... ale poszukuje cielistej kryjacej pomadki w rozsądnej cenie
|
|
|
|
|
#2498 |
|
Rozeznanie
|
witam
![]() RedApple, trzymam kciuki Ja też miałam maturkę po południu przy nieciekawej komisji ale jakoś poszło
|
|
|
|
#2499 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
Cytat:
więc aż tyle nie głodowałam Mnie jutro rezonans czeka i ci lekarze to mnie tylko załamują, no ale mam nadzieję, że pomogą. Cytat:
|
|||
|
|
|
#2500 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
szybko was nadrobiłam, bo zaraz lecę na rolki![]() dziękuję, że trzymalyście kciuki siła WP pomogła zdałam![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
[quote=Renatka89;12394780] Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2501 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mam straszną ochotę na rolki, a chętnych brak. samej mi się jeździć nie chce
|
|
#2502 |
|
Zakorzenienie
|
kasiaaczek oby wszystko było dobrze
cashmere, gratuluje ![]() Wobec tego bede szukac leginsow i bokserki też w Bershce i sie przejde do Douglasa ![]() idę sie wydepilowac ![]()
Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-21 o 11:40 |
|
|
|
#2503 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ja wczoraj również płakałam, miałam okropny wieczór, z winy mojego tż.
Jesteśmy razem dopiero 1,5 miesiąca, a on już mi wyrobi wymówki, ale wczoraj to mnie zatkało totalnie. Jeszcze żaden facet nigdy nie mówił mi jak mam się ubierać, a jak nie. Nie komentował mojego stroju w negatywny sposób, a mój tż stwierdził że: powinnam zrzucic spodnie i ubierac sie w sukienki ,nie pasuja do mojej figury te spodnie ktore noszę,nie wygladam w nich dobrze że mam się nie bać nosić obcisłych rzeczy, i mam nie nosić czarnych rajstop bo mnie postarzają![]() A noszę spodnie dopasowane, nie za obcisłe, bo mam za chude nogi i jak mam maksymalnie obcisłe to wyglądam strasznie, jak taka wystrugana rura, nawet mama z siostrą tak uważają, a on do mnie, że ja wyglądam źle w tych spodniach, które noszę ![]() jestesmy razem tak krótko, a on już próbuje mnie zmienić. Nie jest łatwo na mnie znaleźć spodni, stwierdził, że następnym razem pojedziemy na zakupy i on mi coś znajdzie. No dla mnie to jest poniżające, upokorzył mnie, dla kobiety nie ma nic gorszego niż słowa negatywne od faceta dotyczące tego, że kobieta wygląda źle w tym, co sobie kupuję, co nosi itd. Wygląd dla kobiety jest jej wizytówką, dobrze wie, że nie akceptuje samej siebie, bo jestem za chuda itd, a on mi tutaj jeszcze z takimi tekstami wyjeżdża;( Popłakałam się normalnie, zranił mnie tymi słowami. Niby potem przepraszał, że przesadził itd, że go ostatnio wszystko wkurza i wszystkich się czepia, no ale bez przesady!! Jak ja mam teraz nabrać pewności siebie, skoro zacznę się już teraz źle czuć w swoch "zakrytych" ciuchach, że wyglądam źle, a co dopiero krótkie spodenki, strój kąpielowy itd, a mamy jechać na wakacje faceci to świnie!!!!!!!!
Edytowane przez coolasana Czas edycji: 2009-05-21 o 11:46 |
|
|
|
#2504 |
|
Zakorzenienie
|
To u mnie znowu w Douglasie tak jest, że ochroniarze chodzą za wszystkimi i patrzą jak na złodzei.
|
|
|
|
#2505 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
faceci nie maja wyczucia. Ja bym mu od razu odpaliła tym samym, albo uderzyła w jego czuły punkt. niech wie jak to jest. wg mnie facet powinien wspierać nas, nie dołowac jeszcze.... ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Ja kiedyś w Rossmanie (ale to już dawno temu) oglądałam błyszczyk, z napisem Tester i nawet go nie odkreciłam poprostu wyciągałam i patrzyłam na kolor bo tak to na półcce nie było widać zabardzo. A jakaś ekspedientka do mnie, że to nie tester i coś tam jescze gadała. Odłożylam i wyszłam ze sklepu. Dziwne są nie raz te ekspedientki. |
|
|
|
|
#2507 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Super musi wyglądać, gdzie kupiłaś?![]() Ale miałam nadrabiania, już nawet nie pamiętam co chciałam napisać :confuse d:Propo zachowania niektórych ekspedientek/ochroniarz, brryyyy.... pracowałam w perfumerii, tzn. odbywałam staż i właścicielka każdego klienta traktowała jak potencjalnego złodzieja Zawsze kazała patrzeć i sprawdzać, a że to najlepsza perfumeria w mieście (jednocześnie są tam usługi kosmetyczne), to klientki jednorazowo potrafiły wydawać po 600zł, więc wątpię, by którąś pokusiło by coś "zwędzić"![]() A mnie dopadło jakieś przeziębienie po ostatnim (bardzo udanym zresztą) weekendzie ![]() Dziś robię sobie domowe SPA, przed chwilą wzięłam prysznic, peeling kawowy i nasmarowałam się balsamami i taaaaaaak mi dobrzeeeee
|
|
|
#2508 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie w Rossmanie to też tak ochroniarze chodzą i patrzą jak na złodziei. Okropne uczucie, nie można się spokojnie na zakupach skupić
|
|
|
|
|
#2509 | ||
|
Zadomowienie
|
dzień dobry dziewczynki
Cytat:
Cytat:
![]() normalnie szok, szczególnie że wiem że masz jakieś tam kompleksy na punkcie swojej figury (niepotrzebne
|
|
#2510 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
Renatko właśnie nigdy nic mnie nie zapychało ale ewidentnie ten podkład mi nie służy . Już 3 razy robiłam do niego podejście i objawy te same. Dużo krosteczek na twarzy. Odstawiam i stosuję garniera 3 w 1, puder propolisowy, maść na wypryski i mija.Stosowałam go na różne kremy i bez kremu (fajnie sie go nakłada bo ma tą bazę) więc to nie to. Poczytałam wczoraj na KWC i kilka dziewczyn pisało że pogorszyła im sie cera, jedna pisała ze robiło jej sie to co mnie z tym że po tygodniu zmieniła ocenę bo skóra sie przystosowała i jest ok. Jak myślisz możliwe jest "przystosowanie, przyzwyczajenie" skóry tak aby już niespodzianki nie wyskakiwały. Bo nie wiem czy to nie bajka a do ślubu pozostało mi niecałe 40 dni i nie chcę mieć wysypu w ten wielki czas Cytat:
|
|
|
#2511 |
|
Zakorzenienie
|
wydepilowałam sie, zrobiłam peeling kawowy, ale nie zeszło wszystko do końca, bede musiała powtarzac, bo jestem w łatki
![]() coolasana, ale bym takiego kopneła w jaja! On chce Ci przebrać.. wrrr Kasiu, no to najwidoczniej Twoja skóra nie lubi silikonów. One mogą zapychac, ale zdarza sie to rzadko, Tyle,że w tym podkładnie jest ich wyjatkowo duzo i to na początku składu (czyli wieksza ilosc ich jest). To te wszystkie składniki z methicone w nazwie. a przystosowanie skóry.. może i jest mozliwe, sama nie wiem, ale ja bym nie ryzykowała, tym bardziej przed ślubem
|
|
|
|
#2512 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ci faceci czasami kompletnie nie mysla co mowia,,,Cytat:
ale lepiej nie ryzykuj przed slubem i go nie uzywaj
|
|||
|
|
|
#2513 |
|
Zakorzenienie
|
o właśnie, jak mogłam nie wspomniec o alergii, nie wiadomo co, ale cos moze Cie uczulac.
Przejrzyj składy kosmetykow ktore lubisz, wyeliminujesz w ten sposob to co CI służy, ta na te co zostana uważaj ![]() Tygrryska, z jakiej firmy masz taki fluid brązujacy? No i jak wypada w porównaniu do tradycyjngo brązera...? Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-21 o 12:55 |
|
|
|
#2514 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaz watpie ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
wydaje mi sie ze to jest troche trwalsze niz sam w pudrze bo taki latwo znika z twarzy. zwykle robie tak ze : podklad, fluid, puder normalny, puder brazujacy |
||
|
|
|
#2515 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba jednak zostane przy norlamnym pudrze brązujacym
dziekuje
|
|
|
|
#2516 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Fajna ta pantereczka, ja bym ją nosiła do spodni albo spódniczek, bo nie lubię u sibie połączenia legginsów z tubami
Cytat:
ale jeżeli by mi to powiedział chłopak to też bym się zdenerwowała i zadawała sobie pytanie o co mu chodzi?Cytat:
Cytat:
Kassaiczek - też niedługo będę miała robiony rezonans, mam nadzieje że nie będzie wstrzykiwania kontrastu dożylnie jak przy tomografii
|
|||
|
|
|
#2517 |
|
Zakorzenienie
|
ten wstrzykiwany kontrast dożylnie to paskudstwo, miałam kilka razy tomografie i zle ją wspominam wlasnie tyko przez ten kontrast... bleee
|
|
|
|
#2518 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy dziś cos kupię, cholera no masakra nic od rana nie tknełam a w koncu bym musiała ide pod prysznic powtórzyć jeszcze raz prace...... o 14;50mam busa dopiero |
|
|
|
|
#2520 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.

Ja też miałam maturkę po południu przy nieciekawej komisji ale jakoś poszło

że mam się nie bać nosić obcisłych rzeczy, i mam nie nosić czarnych rajstop bo mnie postarzają
Ci faceci czasami kompletnie nie mysla co mowia,,,