![]() |
#2491 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
Cytat:
![]() szkoda,że masz tak pozno, ja miałam z rana i tak jest wg.mnie najlepiej.. Trzymamy kciuki ![]() Kasiu, sprawdziłam ten skład. Myśle,że nie powinien zapychać.. jedyne co w nim jest "nie tak" to duża ilość silikonów (methicone w nazwie), dzieki nim podkład jest śliski, fajnie sie rozprowadza, wygładza.. Mnie silikony nie zapychają i chyba też mało kogo. Typowo złych składników nie widze.. Może to nie jego wina, a kremu jaki pod niego dajesz? Poza tym wiem,że Ty sie na zapychanie raczej nie skarżysz, pamiętam jak mówilas,że kładziesz czasem balsam albo krem nivea na twarz ![]() Jeżeli krem nivea Cie nie zapchał, a w nim sa same potencjalne zapychacze, tymbardziej silikony w tym podkładzie nie powinny.. Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-21 o 08:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2492 |
Zakorzenienie
|
ckin2u bo mam usg na 15 i moge tylko wode niegazowana pic ;(
#2493 |
Zakorzenienie
|
Ojej, ja wiem, ciężko tak bez jedzenia, tymbardziej gdy zawsze do tej godziny sie juz jadło
dasz rade ![]() Ja najdłuzej nie jadłam tydzień, tylko cytuje "mogłam moczyc usta wodą" a po tygoniu juz nawet głodu nie czułam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2494 |
Zakorzenienie
|
Renatka89 patrzac na Twój tydzien, to u mnie to pikus
![]()
#2495 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2496 |
Zakorzenienie
|
wlasnie juz rozmyslam co sobie zjem jak wyjde
![]() ![]() jak ja wytrzymam, juz jestem glodna, nawet kawy nie pilam dzisiaj ![]()
#2497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kebab, mniaaam ![]() ale nie nie, ja sie trzymam diety ![]() Dobra, dziewczynki, kiedyś sie zarzekałam... ale poszukuje cielistej kryjacej pomadki w rozsądnej cenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2498 |
Rozeznanie
|
witam
![]() RedApple, trzymam kciuki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2499 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2500 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
![]() ![]() dziękuję, że trzymalyście kciuki ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
[quote=Renatka89;12394780] Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2501 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2502 |
Zakorzenienie
|
kasiaaczek oby wszystko było dobrze
![]() cashmere, gratuluje ![]() Wobec tego bede szukac leginsow i bokserki też w Bershce ![]() i sie przejde do Douglasa ![]() idę sie wydepilowac ![]() ![]() Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-21 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2503 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ja wczoraj również płakałam, miałam okropny wieczór, z winy mojego tż.
Jesteśmy razem dopiero 1,5 miesiąca, a on już mi wyrobi wymówki, ale wczoraj to mnie zatkało totalnie. Jeszcze żaden facet nigdy nie mówił mi jak mam się ubierać, a jak nie. Nie komentował mojego stroju w negatywny sposób, a mój tż stwierdził że: powinnam zrzucic spodnie i ubierac sie w sukienki ,nie pasuja do mojej figury te spodnie ktore noszę,nie wygladam w nich dobrze ![]() ![]() A noszę spodnie dopasowane, nie za obcisłe, bo mam za chude nogi i jak mam maksymalnie obcisłe to wyglądam strasznie, jak taka wystrugana rura, nawet mama z siostrą tak uważają, a on do mnie, że ja wyglądam źle w tych spodniach, które noszę ![]() ![]() jestesmy razem tak krótko, a on już próbuje mnie zmienić. Nie jest łatwo na mnie znaleźć spodni, stwierdził, że następnym razem pojedziemy na zakupy i on mi coś znajdzie. No dla mnie to jest poniżające, upokorzył mnie, dla kobiety nie ma nic gorszego niż słowa negatywne od faceta dotyczące tego, że kobieta wygląda źle w tym, co sobie kupuję, co nosi itd. Wygląd dla kobiety jest jej wizytówką, dobrze wie, że nie akceptuje samej siebie, bo jestem za chuda itd, a on mi tutaj jeszcze z takimi tekstami wyjeżdża;( Popłakałam się normalnie, zranił mnie tymi słowami. Niby potem przepraszał, że przesadził itd, że go ostatnio wszystko wkurza i wszystkich się czepia, no ale bez przesady!! Jak ja mam teraz nabrać pewności siebie, skoro zacznę się już teraz źle czuć w swoch "zakrytych" ciuchach, że wyglądam źle, a co dopiero krótkie spodenki, strój kąpielowy itd, a mamy jechać na wakacje ![]() faceci to świnie!!!!!!!!
Edytowane przez coolasana Czas edycji: 2009-05-21 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2504 |
Zakorzenienie
|
To u mnie znowu w Douglasie tak jest, że ochroniarze chodzą za wszystkimi i patrzą jak na złodzei.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2505 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() faceci nie maja wyczucia. Ja bym mu od razu odpaliła tym samym, albo uderzyła w jego czuły punkt. niech wie jak to jest. wg mnie facet powinien wspierać nas, nie dołowac jeszcze.... ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Ja kiedyś w Rossmanie (ale to już dawno temu) oglądałam błyszczyk, z napisem Tester i nawet go nie odkreciłam poprostu wyciągałam i patrzyłam na kolor bo tak to na półcce nie było widać zabardzo. A jakaś ekspedientka do mnie, że to nie tester i coś tam jescze gadała. Odłożylam i wyszłam ze sklepu. Dziwne są nie raz te ekspedientki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2507 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale miałam nadrabiania, już nawet nie pamiętam co chciałam napisać ![]() Propo zachowania niektórych ekspedientek/ochroniarz, brryyyy.... pracowałam w perfumerii, tzn. odbywałam staż i właścicielka każdego klienta traktowała jak potencjalnego złodzieja ![]() ![]() A mnie dopadło jakieś przeziębienie po ostatnim (bardzo udanym zresztą) weekendzie ![]() Dziś robię sobie domowe SPA, przed chwilą wzięłam prysznic, peeling kawowy i nasmarowałam się balsamami i taaaaaaak mi dobrzeeeee ![]()
![]() |
#2508 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() U mnie w Rossmanie to też tak ochroniarze chodzą i patrzą jak na złodziei. Okropne uczucie, nie można się spokojnie na zakupach skupić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2509 | ||
Zadomowienie
|
dzień dobry dziewczynki
![]() Cytat:
Cytat:
![]() normalnie szok, szczególnie że wiem że masz jakieś tam kompleksy na punkcie swojej figury (niepotrzebne ![]() ![]()
![]() |
#2510 | ||
Moderator
|
Cytat:
![]() Renatko właśnie nigdy nic mnie nie zapychało ale ewidentnie ten podkład mi nie służy ![]() Stosowałam go na różne kremy i bez kremu (fajnie sie go nakłada bo ma tą bazę) więc to nie to. Poczytałam wczoraj na KWC i kilka dziewczyn pisało że pogorszyła im sie cera, jedna pisała ze robiło jej sie to co mnie z tym że po tygodniu zmieniła ocenę bo skóra sie przystosowała i jest ok. Jak myślisz możliwe jest "przystosowanie, przyzwyczajenie" skóry tak aby już niespodzianki nie wyskakiwały. Bo nie wiem czy to nie bajka a do ślubu pozostało mi niecałe 40 dni i nie chcę mieć wysypu w ten wielki czas ![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2511 |
Zakorzenienie
|
wydepilowałam sie, zrobiłam peeling kawowy, ale nie zeszło wszystko do końca, bede musiała powtarzac, bo jestem w łatki
![]() ![]() coolasana, ale bym takiego kopneła w jaja! On chce Ci przebrać.. wrrr Kasiu, no to najwidoczniej Twoja skóra nie lubi silikonów. One mogą zapychac, ale zdarza sie to rzadko, Tyle,że w tym podkładnie jest ich wyjatkowo duzo i to na początku składu (czyli wieksza ilosc ich jest). To te wszystkie składniki z methicone w nazwie. a przystosowanie skóry.. może i jest mozliwe, sama nie wiem, ale ja bym nie ryzykowała, tym bardziej przed ślubem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2512 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale lepiej nie ryzykuj przed slubem i go nie uzywaj ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2513 |
Zakorzenienie
|
o właśnie, jak mogłam nie wspomniec o alergii, nie wiadomo co, ale cos moze Cie uczulac.
Przejrzyj składy kosmetykow ktore lubisz, wyeliminujesz w ten sposob to co CI służy, ta na te co zostana uważaj ![]() Tygrryska, z jakiej firmy masz taki fluid brązujacy? No i jak wypada w porównaniu do tradycyjngo brązera...? Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-21 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2514 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaz watpie ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
wydaje mi sie ze to jest troche trwalsze niz sam w pudrze bo taki latwo znika z twarzy. zwykle robie tak ze : podklad, fluid, puder normalny, puder brazujacy |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2515 |
Zakorzenienie
|
Chyba jednak zostane przy norlamnym pudrze brązujacym
![]() dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2516 | |||
Wtajemniczenie
|
Fajna ta pantereczka, ja bym ją nosiła do spodni albo spódniczek, bo nie lubię u sibie połączenia legginsów z tubami
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kassaiczek - też niedługo będę miała robiony rezonans, mam nadzieje że nie będzie wstrzykiwania kontrastu dożylnie jak przy tomografii ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2517 |
Zakorzenienie
|
ten wstrzykiwany kontrast dożylnie to paskudstwo, miałam kilka razy tomografie i zle ją wspominam wlasnie tyko przez ten kontrast... bleee
|
![]() ![]() |
![]() |
#2518 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy dziś cos kupię, cholera no masakra nic od rana nie tknełam a w koncu bym musiała ![]() ide pod prysznic powtórzyć jeszcze raz prace...... o 14;50mam busa dopiero |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2520 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.