Byly i nowy ;( - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-05-21, 12:58   #1
tylkotykoteczkuuu
Przyczajenie

Byly i nowy ;(

Witam kochane ;**

Mam serdecznie dosyc mojego bylego , ostatnio dowiedzialam sie od przyjaciolki ktora on tez zna ( bylam z nim na jej urodzinach ) ze bylam z nim niby 2 tygodnie a to bylo ponad 2 miesiace ale on twierdzi ze to byly 2 tygodnie pominajac fakt ze zrewal ze mna gadu gadu bez podania przyczyny zerwania , tylko poprostu napisal ' zostanmy przyjaciolmi ' no oke...ale przejdzmy do glownej przyczyny ktora mnie denerwuje on mnie oczernia do wszystkich , mowi kazdemu ze jestem glupia , i Bog wie jeden co jeszcze... Do mojej przyjaciolki u ktorej wlasnie razem, bylismy na urodzinach powiedzial iz ' jestem glupia , mam zrabany charakter ( a wczesniej mu sie podobalo ze jestem wrazliwa i mowil ze nie zna dziewczyny o lepszym charakterze )...

Chce tak mowic niech sobie mowi... Ale na jaka ze powiem na jaka cholore przez kolege powiedzial ze rzucilam sie niby na niego... To znaczy moj obecny chlopak( mieszka 5 godzin drogi od de mnie ) zna chlopaka ktory zna mojego bylego( byly mieszka w tym samym miescie co ja )...Moj byly i obecny znaja tego chlopaka jeszcze z Polski bow szyscy obecnie zamieszkujemy Anglie... No i otoz moj byly nawkrecal temu koledze ze rzucilam sie na niego i kilka jeszcze bardzo interesujacyh rzeczy po ktorych nie wiem bo moj obecny chlopak nie chce o tym gadac bo go wkurza moj byly z tego wzgledu ze jeszcze zanim zaczelam byc z moim obecnym rozmawialam z nim o moim bylym ze tesknie za nim i tp... Dowiedzialam sie o tym od mojego TZ gdy zadzownil na mnie i spytal sie o to czy to prawda... Moj TZ gadal z swoim kolega a ten mu wyslal rozmowe jego z moim bylym i tak moj TZ poczytal sobie jak moj byly wkreca glupoty o mnie ..Nie ukrywajac ze moj TZ jest zazdrosny o mojego bylego wiec cala sprawa ze niby sie rzucilam na mojego bylego byla bardzo napieta i zaczela sie awantura on do mnie mowil a ja na niego krzyczalam ze jak moze w to wierzyc ... No i powiedzialm kilka bolac slow ze 'ciesze sie ze mnie nie kocha jeszcze '... No ale juz sie pogodzilismy i wybaczyl mi slowa ktore wykrzyczalam mu w nerwach...

Ale co ja mam zrobic ? Moj byly jak go widze ( z niechcianej woli ) jest dla mnie mily , wmawia mi ze zadnego slowa zlego na mnie nie mowi...
Chodzi glownie o to ze boje sie ze ktoregos dnia moj obecny uwierzy w chore gierki mojego bylego....

Porozmwaiac z mim bylym dlaczego tak robi ?? czy co ??

cala sprwa mnie dobija...

przepraszam jesli napsialam z bledami badz chaotycznie...
tylkotykoteczkuuu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-21, 13:04   #2
Dotka90
Zakorzenienie

Dot.: Byly i nowy ;(

Rany. Przepraszam, ale ja nic nie zrozumiałam, kto gdzie mieszka, kto kogo zna i kto co komu powiedział i dlaczego
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-21, 13:06   #3
arrabbiata
Zadomowienie

Nic nie zrozumiałam z twojego posta, może ogarnij go jakoś?
arrabbiata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-21, 13:10   #4
tylkotykoteczkuuu
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Rany. Przepraszam, ale ja nic nie zrozumiałam, kto gdzie mieszka, kto kogo zna i kto co komu powiedział i dlaczego
ja i moj byly mieszkamy w tym samym miescie , moj obecny mieszka 5 godzin od de mnie....
moj byly nawkreal swojemu kumplowi ze rzucilam sie na niego znaczy na mojego bylego , ten kolega wyslal to mojejmu obecnemu cala rzomwoe ktora byla pomiedzy moim bylym a koega mojego bylego i obecnego...

wybacz ze tak chaotycznie pisze ale nawet gdybym napisala , po imieniu i tak by nikt nie doszedl do tego poniewaz oby dwoje maja na imie Pawel...
tylkotykoteczkuuu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-21, 13:11   #5
Marseille
Rozeznanie

nic nie zrozumialam z Twojej wypowiedzi. Co do poczatku to nie rozumiem tego czemu sie tak unioslas jak twoj ex powiedzial ze byl z toba 2 tyg a nie 2 miesiace. Zalezy Ci na tym, zeby twierdzil ze wasz zwiazek trwal dluzej? Masz nowego faceta to zajmij sie nim, a starego pusc w niepamiec.
Stary 2009-05-21, 13:13   #6
Bezwstydnica
Rozeznanie

Przezytałam dwa razy.Wkurza Cię były chłopak bo gada głupoty o Tobie i to wszystko dochodzi do twojego obecnego i on się na Ciebie za to wkurza bo jest zazdrosny tak?
Stary 2009-05-21, 13:37   #7
Malinka Wola
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Bezwstydnica Pokaż wiadomość
Przezytałam dwa razy.Wkurza Cię były chłopak bo gada głupoty o Tobie i to wszystko dochodzi do twojego obecnego i on się na Ciebie za to wkurza bo jest zazdrosny tak?
Ja też tak zrozumiałam, więc chyba tak
Malinka Wola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-21, 14:37   #8
emememsik
po prostu Em :)

Urażona męska duma - nie ma nic gorszego.
Oczywiście, że teraz będzie robił wszystko, żeby nie było Ci za dobrze. A Twój obecny facet powinien się trochę ogarnąć i mieć do Ciebie więcej zaufania i pewności i wierzyć na początku Tobie, a dopiero potem wszystkim "życzliwym".
Stary 2009-05-21, 14:58   #9
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Powiedz obecnemu jaka jest sytuacja, że były chce się odgrywać i opowiada jakieś kłamstwa. I żeby nie wierzył w to co słyszy od niego lub jego kolegów.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-21, 15:46   #10
dzustam
Zakorzenienie

Pogadaj z obecnym, powiedz, że nie czujesz się bezpiecznie, bo tamten ma dziwne zagrywki.

wystarczy powiedzieć prawdę

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-21, 21:50   #11
FALLinLOVE
Realistka

pogadaj z tz byłego nie ma co ruszac bo i tak poprzekreca

wytłumacz obecnemu co i jak powinien zrozumiec
Stary 2009-05-21, 22:09   #12
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Absolutnie nie rozmawiaj z byłym i niczego nie próbuj z nim wyjasniać, a jak go spotkasz, powiedz mu, że wiesz doskonale, że opowiada o Tobie klamstwa i żeby trzymał sie od Ciebie z daleka, bo jest żałosny.

Co do obecnego faceta - powiedz mu jak sytuacja wygląda i że nie życzysz sobie aantur i atakow zazdrości z powodu bylego.

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-21, 22:19   #13
Lady_kejsi
Raczkowanie

o losie

Rozmawiać z nim? po co? Skoro wiesz, że robi Ci koło tyłka, a udaje świętoszka to rozmowa nic nie da. Wyprze się i już.

Kocham od początku
'każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą'
Lady_kejsi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-22, 09:54   #14
Elfir
Zakorzenienie

Powiedziec obecnemu TŻ , ze eks stara się ciebie oczernic. Że TŻ może usłyszeć dziwne rzeczy na twoj temat, wiec, jesli ma jakiekolwiek wątpliwości, to zeby tobie powiedział o tym a przede wszystkim zaufał, ze kochasz teraz tylko jego. Ze zobaczylas jaki dziecinny jest twoj eks i ze nie przystaje do obecnego TŻ.

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett
Elfir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości