|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Agunia że tak powiem- jesteś w temacie teraz, orientujesz sie co i jak w kwestii hodowli, wychowywania itp, ale nie każdy w ten sposób przygotowuje sie do wzięcia psa do siebie, wiadomo że są hodowle i pseudohodowle ale dopóki te drugie będą funkcjonować( mieć rynek zbytu) takie rzeczy będą sie działy, nie każdgo stać żeby kupic szczeniaka za parę tysięcy, nie każdy zdaje sobie sprawę z tego w jakich warunkach i w jaki sposób taki psiak mógł "powstać", dla jednych jest to po prostu uroczy szczeniaczek który będzie przytulanką dla dziecka, drudzy biorą bo chcą mieć "groźnego" psa na podwórku a jeszcze inni po prostu widzą okazję ...
a później jak się okazuje co taki szczeniaczek potrafi to winnych znaleźć ciężko... monai teraz doczytałam że świetowanie się udało super no i teraz ma Twój mężuś zagwozdkę co Tobie kupic ![]() a z psów to ja się chyba tylko mojego nie boje ale to jest taki kundelek malusi i juz stary bo 13 letni i pewnie nikomu by krzywdy nie zrobił ![]() Izuś powodzenia u ginka
|
#2012 |
|
Zakorzenienie
|
A no właśnie- kogoś nie stać, żeby dać więcej za psa, po którym przynajmniej wiadomo, czego się spodziewać, a chce mieć psa "agresywnego" (przepraszam, ale takie osoby jak dla mnie nadają się do leczenia). A jednocześnie ryzykuje swoje i innych zdrowie i życie. Na to go stać? Dlatego trzeba ludzi uświadamiać, uświadamiać i jeszcze raz uświadamiać. Bo ta pozorna oszczędność czasem może drogo kosztować... Dla nas ta kwota co dajemy dla psiaka też nie jest mała, wręcz przeciwnie, jest bardzo wysoka jak na nasze możliwości. Ale powoli pieniążki sobie odkładamy, jak się tylko chce, to się da... Nie trzeba mieć od razu, teraz i natychmiast wszystkiego.
A ja się zaraz zbieram do domku a potem podpisać umowę przedwstępną
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-05-21 o 15:55 |
|
|
|
#2013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(rany jak Ty ładnie ubierasz w słowa to co ja myslę) ![]() no to powodzenia żeby się wszystko udało
|
|
#2014 | |
|
Rozeznanie
|
coś wizażczytałam czasami o takich sytuacjach ale nie działo się mi nigdy tak ;/
Agunia to Ty też bliźniak? ![]() powodzenia przy umowie Cytat:
zmykam na razie do wieczora
|
|
|
|
|
#2015 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a no już taka humanistka ze mnie ![]() Cytat:
![]()
|
|
#2016 | |
|
Zadomowienie
|
Wróciłam od dżina i
mogę iść wreszcie na basenik... bo się wstydzem. ![]() ![]() Cytat:
...(usz ykowana miseczka czeka na mnie w kuchni...) Mam Cię (pyszna kruskawko) -zjem Cię(pyszna kruskawko) ![]() monai a ja tak to skrzętnie ukrywałam, tak się starałam, zeby to nie wyszło na światło dzienne, a tu proszę... Ale masz fajnie..my jeszcze dokładnie nie wiemy, ale raczej 99% nas zaproszą(chyba, ze małe wesele zrobią)...czyli wypadałoby na sierpnia. Fajniutkie te bobeczki...potem jak znajdę chwilkę, to CI wstawię po cichaczu fotkę mojej znajomej, która miała czarną bombę... Mniamniuśny snickersik.... m mm!![]() Ale WY jesteście kochane...wiecie?? I to wszystkie PM i każda z osobku... Za to wspieranie na każdym kroku... ![]() Byłam na solarce i strasznie mi ciepło na duszy się zrobiło...
Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-05-21 o 17:02 Powód: bo sem musiała dopisnać |
|
|
|
|
#2017 | |
|
Zakorzenienie
|
a my jesteśmy dwie ryby
jeden rocznik i 14dni różnicy w wieku (mąż starszy ) ![]() Cytat:
superowo że w porządku a dziewczyny po ile u Was są truskawki? bo wszystkie tak wcinacie i mi tylko ochotę robicie, ale dziś widziałam po 11zl/kg i stwierdziłam że jeszcze wytrzymam bo troche drogo ![]() ja za godzinkę się zbieram na piwko z koleżanką , mniaaam takie zimne piweczko gdy na dworze tak cieplusio
|
|
#2018 | |
|
Rozeznanie
|
A jednak jeszcze jestem ;p
najadłam się kanapek z pommidorem... jakaś taka zachciewajka mnie się trzymała nie wyobrażam sobie hihihihii nieźle dwa bliźniaki mój jest byk (jeden dzień później i też byłby bliźniak) i jest dokładnie na odwrót niż u moich rodziców - mama byk a tata bliźniak Cytat:
chociaż wolała bym sykienkę bo jak sięnapatrze na super bombkę to jeszcze bardziej będę chciała miec i jeszcze większa frustracja ;]Też mam ochotę na solarium... hmmm... może jutro bo dzisiaj to mi się nic nie chce... aczkolwiek musze iść do sklepu po masło bo wyżarłam mężowi i nie będzie jutro mial na kanapki do pracy ;p a potem wychodzę ale wracam jakby co
|
|
|
|
|
#2019 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2021 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, no prawie
A zgadnijcie kto jest starszy ![]() Aaaaa nie pisałam wam, jakiego farta mieliśmy z tym mieszkaniem... na wczoraj mieli jeszcze umówionych ludzi na oglądanie i facet mówi, że chciał sprawdzić, czy nam rzeczywiście tak mieszkania uciekają. I zaczął te osoby podpuszczać co do ceny. No i dawali więcej niż my, ale on się nie zgodził sprzedać Na fajnych ludzi trafiliśmy
|
#2022 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A kruskawki po 10zł kupiłam, ale nie mogłam się oprzeć... Ale 25 zł za fasolinkę już nie dałam... ![]() Dzięki moonik ![]() A ja sem z mężem Panna i Rak ![]() Cytat:
ehę.To jest właśnie sukienusia bomeczkowa, tyle, że czerń... Wyżeraczka... !! ![]() Uciekam dziewuszki...do wieczorka. |
||
|
|
|
#2023 | ||||
|
Rozeznanie
|
masło jednak kupię później ;] w sumie sklepy do 21 otwarte
![]() Cytat:
to sobie i pojadłam ;p przesyłam i Tobie a piwko też mi się chłodzi w lodówce ale poczekam na męża samej to bez sensu... nawet jeżeli to desperadosik ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() do wieczorka i ja mówię |
||||
|
|
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa i tak apropo psów i ras niebezpiecznych to mi się jeszcze jedna rzecz przypomniała, która pokazuje, jak ludzie w Polsce czasem myślą.... na psy agresywne owszem, pozwolenie mieć trzeba, ale tylko na rasowe, a jak ktoś ma mieszańca rasy pitbull czy amstaff, to mu nic nie grozi, może sobie mieć bez żadnych pozwoleń czy ograniczeń. A oczywiście które psy są najczęściej sprawcami pogryzień- rasowce czy mieszańce? Chyba nie potrzeba odpowiadać na to pytanie. W tym kraju absurdy gonią absurdy, a jak zawsze na sucho uchodzi tym, którym nie powinno...
|
#2025 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ludzie faktycznie fajni że Was nie zrobili na szaro, bo w sumie mogli, jak tamci dawali więcej kasy ![]() enyłej superowo wyszło ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a tymczasem dziękuje i spadam na browarkaaaaaaaa miłego wieczorka Żaby
|
|
#2026 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2027 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
BRY
![]() Ach jakoś nie umiem się wyrabiać z wszystkim odkąd pracuję i przez to nie mam za bardzo czasu na wizaż Bez sensu że mam w pracy poblokowany ale tak sobie wymyśliłam że może by tak w niedalekiej przyszłości zacząć bliższe znajomości z naszymi informatykami w pracy - może by mi tak wyjątkowo odblokowali wizaż chytre, co nie ?A dziś byłam się zapisać na aerobik Zapisałam się 2 razy w tygodniu na "płaski brzuch" i "Fat burnning" Cytat:
![]() Cytat:
Może tak nie stresuj męża i mu trochę zasugeruj co ci ma kupić ?Cytat:
Oczyewiście nie uogulniam tutaj. Moja babcia ma sukę amstafa - i jest to najbardziej kochany psiurek jakiego znam, a przy tym tak dokładnie ułożony, że czasami się dziwie jak się babci udało tak go wychować. A swoją drogą - szczeniaka podrzucił jej wnuk, który też kupił psa dla szpanu...Cytat:
nadstawiam talerzyk ![]() izka - uciekła mi twoja wypowiedź Super że u gina ok - i co się wstydzisz, to całkiem normalne że sexić ci się chce |
||||
|
|
|
#2028 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam wieczorkowo
Dziękuję za komentarze odnośnie mojej figurki Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() to już mieszkanko prawie Wasze mój mąz też bliźniak, ja waga, synek też miał być bliźniak, ale jest baranek ![]() Cytat:
|
|
#2029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W końcu nie podpisaliśmy dzisiaj, bo tamci mogli dopiero o 21 (coś im wyskoczyło) a mąż pomagał tacie w remoncie, więc o 21 to już byłby padnięty. Jutro zgodnie stwierdziliśmy że piątek zły początek i umówiliśmy się na sobotę Ad.2 O rany, no to współczuje.... Mój tato baran, mój teściu baran, i czasem mówię, że to są NAPRAWDĘ barany. Oj nie lubię tego znaku. Ale mam nadzieję, że Twój synuś będzie chlubnym wyjątkiem
|
|
#2030 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ma taka pomyslowa zoncie to jak moglo byc inaczej ![]() dzieki zakupy udane!! kupilam za***iscie sexi koszulke z majtkami tej kuzynce na to panienskie- ale sama sobie taka sprawie jak wroce do figury po ciazy zeby tz kusic Cytat:
to najbardziej zycze tego czego sie tak wstydzasz- malz pewnie bedzie zadowolony
|
|
#2031 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj dzisiaj tak pusto tutaj
Gdzie jesteście ??
|
|
|
|
#2032 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
hej pyśki węża nie ma.... ale tak mnie spanie łamie, że chyba się walnę... ja dziś znowu na uno ![]() moze uda mi sie usnąc Cytat:
buzi dla Cię ja tez ciec malinowy jestem... bo nie umiem pływac... a baaaaaaaaaaaaaardzo podoba mi się jak ktoś pływa... nie wiem czemu... jakoś mi to tak imponuje ![]() Cytat:
Gratuluję I... mnie osobiście... ten wystrój jak najbardziej pasi Cytat:
spokojniejsza na pewno troche jestem... ale najbardziej meczy mnie to niespanie do późna bardzo bardzo jestem z niego dumna! jak nigdy ![]() a zakupki kiepskie- tylko 1 bluzka w orsayu - taka se- na latokurka obsługiwała mnie ta sama dziewczyna co wtedy co kupowałam sukienkę -Kaśka jak to się dzieje, że nawet w sklepach we Wrocławiu Cię znają?? fiu fiu jaki debiut pijemy mooooooooooooja kochana Cytat:
dbaj o wężyka ![]() Cytat:
![]() dobrze, że sie zorientowałaś no i... po żurku Cytat:
2- bosze... jakie to durne takie małe stworzenie z tej Izki nooo uffff... uśmiałam się jak osioł No nic, lecę żabki Postaram się usnąc... Was i tak tu pewnie nie ma, bo nie lubicie ze mna gadac wieczorem ![]() mła
|
|
#2033 | |
|
Wtajemniczenie
|
my z mężem też mamy taką nadzieję
![]() Cytat:
ad. 2 aleś mi teraz pochlebiła Zmykam spać. Dobrej nocki wszystkim życzę
|
|
#2034 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Kurka wodna, pogoda się popsuła, a ja czuje że mnie coś łamie. Mam nadzieję, że mnie nic nie chce rozkładać... Cytat:
Co do wystroju, cóż, mieszkać tak bym mogła, ale osobiście preferuję styl bardziej modern
|
|
#2035 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej mróweczki
Cytat:
![]() 2- sama prawda Cytat:
2- mnie się podobają i takie i takie wystroje Jeśli wszystko ładnie się komponuje razem ![]() Coś mnie pałka dziś boli ![]() Ciekawe jaka dziś będzie pogoda ![]() A jak Wasze samopoczucie robaki? ![]() CzekoTubka!!!!!!!!!!!!!!! !!!! Czy ktoś wie co się z nią dzieje??????????????????? ??? ![]() I gdzie jest Lolek??????????????
|
|
#2036 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej. Zła jestem. Dzisiaj miałam mieć grilka a tu leje jak cholera
Focham sięZgadzam się Cytat:
A tak na marginesie to według mnie najlepsze są kundelki i najmądrzejsze (nie licząc jamników, które uwielbiam)Cytat:
![]() 2. Mogę ale najwcześniej za dwa trzy lata bo jeżeli wyjdzie nam z dzidzią to przecież niemowlaka nie zostawię...no chyba że bym zostawiła (żart). Poza tym to też kwestia pieniędzy a konkretniej walut, które są bardzo drogie (czytaj bardzo drogie euro)Cytat:
2. Hmmm... dzisiaj też muszę piwko ![]() Fajnie, tyle sie teraz słyszy o sprzedaży mieszkań, że dobrze trafić na kogoś uczciwego. Cytat:
|
||||
|
|
|
#2037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!!Witam zoneczki!!! jesli ktoras ma ochcote na zielona herbatke o smaku malinowym to zapraszam ![]() u nas cos zbiera sie na deszcz a wczoraj tak slonecznieeeee bylo..... na dzisiaj nie mam zadnych planow oprocz sprzatania chaty- cos trzeba robic zeby nie byc calkiem leniem hehe ostatnio mialam wielka ochote na drinka i juz sobie obiecalam ze jak przestane juz potem karmic to idziemy z tż na jaks impreze i bede sie delektowac trunkami hehe
|
|
#2039 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczeta. Ktos tu zielona herbata czestuje. Ja chetna
Ale szalejecie z tymu kruskawkami. A u nas po 13 zl ... straszne . Musze jeszcze troche poczekac niestety. Choc wczoraj poszlismy na spacer i tutaj przy stawie mamy knajpke wiec cala trojka usiedlismy przy stoliku (pies pod stolkiem ![]() Oczywiscie u nas nic szalenie ciekawego sie nie dzieje. Dzis jedziemy nocowac w Legionowie bo jutro z samego rana wieszamy karnisz nad wneka sypialniana, demontujemy szafe i przygotowywujemy rozrys dla ekipy elektrycznej. Nastepnie spotkanie z facetem od mebli kuchennych i przebiezka po targu . Z naszym malenstwem znow bylismy u weta. Tam to juz nas znaja heheh. Zaszczepilismy ja przeciw wsciekliznie i .... wet dokonal oproznienia gruczolu okoloodbytniczego. Oczywiscie dokonalismy zwazenia i ma juz 11 kg ![]() Malutka super ze figurka sie trzyma jeszcze troche i spodnie beda za luzne. Agunia no to kciukasy za sobotnie spotkanie Kasienko super ze jestes dumna z weza. to najwazniejsze wszakMonai ekstra te zdjecia. A wieczorek superasnie obmyslilas szkoda ze prawie wszystko zdradzilas przed czasem Anulka sadze ze lepsza komitywa z informatykami pozwoli Ci uzyskac dostep do wizazu. |
|
|
|
#2040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za kciukasy dziękuję A co do remontu- to my mamy ambitny plan zmieścić się maks w jednym tyg Jak nie krócej Ale mężuś weźmie urlop i będzie robił całymi dniami, a wieczorami teściu pomoże No i teściu nam jeszcze załatwi tańsze materiały, bo sam po godzinach często robi remonty i ma już znajomości ![]() A za Wasze plany dalsze remontowe trzymam co by wszystko sprawnie poszło
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.

super

bo się wstydzem. 
rozgryzłam Cię 

...(usz ykowana miseczka czeka na mnie w kuchni...)

hihihihii nieźle dwa bliźniaki 

ciekawe jak mu się uda za niecałe dwa tygodnie moje urodziny
Super że u gina ok - i co się wstydzisz, to całkiem normalne że sexić ci się chce 

Focham się
hand-made: urodzinowo na 40tkę
co by wszystko sprawnie poszło