|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
Witajcie dziewczyny
![]() Po pierwsze: Strippi, przezyłam szok, jak przeczytałam o stanie zdrowia Małej... Bardzo mocno trzymam za nia kciuki, często o niej mysle i juz wcoraj modliłam sie o jej zdrowie ![]() Stokrotko, trzymaj się mocno Gorąco będę się modlić za Twojego tatę Będzie dobrze jaguś, dużo zdrowia dla Twojej babci ![]() Cytat:
![]() strippi, gratuluję mieszkanka Ja też miałam I grupę, aż sama byłam w szoku ![]() Cytat:
![]() W ogóle, wszystkie dzieciaczki są śliczne, ostatnio tak się wszystkimi zachwycam ![]() Anulko, ja bym powiedziała otwarcie co myślicie o tym wynajmowaniu auta Zaczęlismy z TŻem chodzić na kurs tańca- indywidualnie, raz w tygodniu Bardzo mi się podobało ostatnio ![]() Dziś byłam ostatni raz na zajęciach na uczelni... teraz juz tylko oddanie pracy i obrona... Jeeezzzuuu, jakos mi smutno i troche sie poryczałam... 5 lat, to jednak kupa czasu... Mimo wszystko, piękne to były lata... Z wieloma ludźmi juz nigdy ie pewnie nie zobaczę... Tak to wszystko przeleciało, że nawet nie zdążyłam się do tego psychicznie przygotować...
|
||
|
|
|
#3872 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ana chodzi o laserowa korekcje wzroku - mialam ja robiona w zeszle lato. wade mialam -4,0 i -4,5 czy jakos tak. ale kolo 4 na pewno. zaaaabcia super buciki ja mialam takiego 3 miesacznego... i mam chrzesnice lobuzice-ma 7 lat, za rok komunia![]() dzieki baja anuuuula to dobrze, ze nie musisz na nim wymuszac wizyty u kosmetyczki, ja musialam zrobic to podstepem, ale jakos TZ nie narzeka "po" i daje mi ladnie oczy i buzke smarowac kremem, jak niemowlak hmmm a co do samochodu, to moze wezcie ten prezent, zeby darczyncom nie bylo przykro i pojedzcie nim na sale, ale na zdjecia nie jechalabym w ten sam dzien, tym bardziej ze nie chcecie, tylko planujecie plener w tygodniu, a zdjecia z samochodem mozecie zrobic sobie pod sala, wsiadajac pod kosciolem do auta i moze wszystcy beda zadowoleni?bzyczka sliczna sukienka, szkoda ze tak cie wykiwal sprzedawca. napisz do niego, ze ja odsylasz, daj mu negatywa i niech Ci kase odda. jaga przykro mi, wspolczuje dziewczyny a my wrocilismy z poradni, co prawda troche nam tam zeszlo, ale co tam pieczatka jest ![]() anjadka a Wy jak tam?
|
|
|
#3873 |
|
Zakorzenienie
|
No i w ogóle, przyszła już moja bizuteria slubna, ale na adres TŻa i jeszcze jej nie widziałam...
|
|
|
|
#3874 |
|
Wtajemniczenie
|
kurde wkurzyłam dzwonie do tz i pytam -
-" no cześc gdzie jesteś?" - " u pana A...a " - " a za ile będziesz w domu?" - " nie wiem" -" jak to nie wiesz , za ile będziesz w domu?" -"no nie wiem" " miłej zabawy,możesz wogóle nie wracać " ![]() ![]() ![]() wiem wiem przesadzam ale jestem przewrażliwiona tym wszystki a do tego miesiączka już jakies 10 dni mi się spóźnia czy jakos takl
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#3875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3876 |
|
Wtajemniczenie
|
wiem ale mnie trzyma jeszcze to wczorajsze
![]() a ja wiem czy on tam siedzi a może ..... żartuje
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#3877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co ze studiami?Juz skonczylas?Strippi gratulacje mieszkanka ![]() rybulko ja 5 lat temu konczylam studia boże kiedy to przelecialo Wiem co czujesz
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-05-21 o 20:18 |
|
|
|
|
#3878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3879 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do auta to jak będziecie jechali z kosciola na sale? mieliscie jakis pomysl poza propozycją znajomych? ja bym powiedziala znajomym cos na zasadzie, że Ty wiesz że to niespodzianka co będzie, ale widzialas taaaaaakie bossskie kabrio/zabytkowe autko /cokolwiek Ci sie podoba i że masz nadzieje ze to wlasnie będzie TO bo wtedy by spełnili Twoje marzenie ![]() unikniesz limuzyny a im będzie miło że spełnią "marzenie" ![]() albo inna wersja - porozmawiaj z tesciową i powiedz jej, że Ty nie przepadasz za limuzynami i zeby zasugerowala temu "KOMUS" zeby limuzyny nie wynajmowal ![]() a czy to czasem nie Twoja teściowka jest tym "tajemniczym darczyńcą"? cos mi za bardzo naciska na to ![]() Cytat:
kurcze strasznie mi przykro, że takie naciągactwo istnieje ![]() ja bym zadzwonila do kolesia mimo wyszstko i potem wysłała mu sukienkę - moze nastraszy sie groźby negatywa.. Cytat:
![]() Cytat:
mam nadzieje, że babcia szybko dojdzie do siebie Cytat:
![]() Cytat:
moj TZ mial focha przez pol dnia na mnie jak tak samo mu odpowiedzialam jak on mi - ale coś moze dotarlo |
||||||
|
|
|
#3880 |
|
Zakorzenienie
|
żabcia zapłaciłam za nią chyba 103 zł na pewno ponad 100zł, ale w sumie nawet jakbym ją kupiła za połowę ceny to to co oni pokazują na zdjęciu napewno nie jest tym co ja otrzymałam w przesyłce. Już pominę fakt podwyższonej ceny za przesyłkę (na all jest 10 zł a płaci 4zł
). Jutro odsyłam sukienkę, kseruje sobie list i zatrzymuje dla siebie. Mam nadzieje że uda mi się odzyskać pieniążki.
|
|
#3881 |
|
Wtajemniczenie
|
[quote=zlotko855;12407374]
dziewczyny a my wrocilismy z poradni, co prawda troche nam tam zeszlo, ale co tam pieczatka jest ![]() quote] OOOOO Złotko to zalapalas sie na numerek?Dlugo siedzieliscie?I JAK BYLO?DALO SIE WYTRZYMAC?
|
#3882 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3883 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3884 |
|
Raczkowanie
|
Riana, wlasnie powiedz jak wyglada to drugie spotkanie? Bo ona mowila ze jakies indywidualne???
Ja jestem zadowolona, pogadalam sobie z nią o dzidziusiach które leczymy w prokocimiu, moj TŻ się nawet nie odzywał hehe
|
|
|
|
#3885 | |
|
Rozeznanie
|
[/quote]
OOOOO Złotko to zalapalas sie na numerek?Dlugo siedzieliscie?I JAK BYLO?DALO SIE WYTRZYMAC?[/quote] tak zalapalismy sie bylismy przy koncu, ale przynajmniej nie odeszlismy z kwitkiem. troche dlugo tam bylismy, bo od 16.20 do 19.15 (wtedy wyszlismy od tej babki), ale sadze, ze warto bylo dla tej pieczatki nie bylo w sumie zle, czekajac poszlismy cos zjesc do kfc, jakos nawet zlecialo. kobieta tak jak pisalas - bardzo mila (dzieki za rade...)---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
my mielismy nr 6 a Wy? bylam z ta kolezanka, ktora dostala kartke 8 kojarzysz? za tydzien idziecie? jesli tak i kojarzysz to prosze sie odezwac my sie raczej wybieramy, zeby miec juz zalatwione, ale masakra, chyba bedziemy jeszcze wczesniej niz dzisiaj Riana pewnie, ze dobrze nam poradzilas. dzieki
|
|
|
#3886 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Musisz dołączyć odpowiednie pismo, z tej stronki możesz sobie ściągnąć wzór: http://www.sklepy24.pl/zakupy/zwrot_...ep/internetowy
|
|
|
#3887 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
siedziałysmy koło siebie na murku, masz sliczne wlosy!!! PIEKNE! My mielismy numerek 3, blondyn w szarej koszulce i brunetka w granatowych rurkach ![]() Tez sie wybieramy za tydzien... choc zajmuje to sporo czasu. |
|
|
|
|
#3888 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Riana pewnie, ze dobrze nam poradzilas. dzieki Niema za cio,polecam sie na przyszlosc ooooooooo to 8 numerkow bylo?to chyba duzo par chetnych Szkoda tylko tak sobie mysle ze jakbym byla to bysmy sie przynajmniej poznaly ahhh.....Dziewczyny badzcie o 16 to wejdziecie o 17 a tak to mus siedziec minimum do po 18 PLUS jest taki im wczesniej tym szybciej.Zawsze mozecie TZ wyslac a wy dojedziecie na 17---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- [quote=anjadka;12409000] blondyn w szarej koszulce i brunetka w granatowych rurkach quote]Fajnie sie opisujecie jako jednosc to cali ubrani
Wkoncu Pawełek,Dawidek i Hubercik maja siostrzyczke ![]() Nasz skarb nasze marzenie -Nicolka ząbale KLIK PLISSS http://[luksjab]471229[/luksjab] Edytowane przez Riana Czas edycji: 2009-05-21 o 21:24 |
|
|
|
|
#3889 |
|
Raczkowanie
|
Riana, ja bylam 16:15 i juz czekaly 2 pary
ale szybko w miare leciało, choc mojego TŻta głupawka napadła i cały czas o jednym gadał mi do ufa :PHehe rzeczywiscie smiesznie napisalam :P to od nowa: TŻ szara koszulka i jeansy, i ja granatowe rurki i bluzka kremowo-granatowa w "maziaje" taka szersza w pasie :P co by oponki nie bylo widac:P:P:P Edytowane przez anjadka Czas edycji: 2009-05-21 o 21:28 |
|
|
|
#3890 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i dawalismy znac ze bedziemy i tyle czasem 15 minut casem 2 godziny ale nigdzie niemielismy odmowy ze niby sa zmeczeni.. puki co dalismy zaproszenia tym ktorzy i tak wiezieli o slubie i beda na 100% juz nam potwierdzili obawiam sie tylko ze te ktore wysylmy beda mocno odmowne.. bo niestety juz takie mamy glosy ze iemoga i nieprzyjezdzaja.. zobaczymy...kasia zmienilismcie date.. rozumiem ale to juz nie bedzie wasze ukochanie 17.04? jak sie z tym czujesz;D moja ma 89 i tez sie modle zeby doczekala do slubu bo cos ostatnio choruje..
|
|
|
#3891 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to ja tez kojarze teraz. fajne mialas buty podobaly mi sie. a TZ dobrze wygladal, wyszykowal sie ? to on przyniosl ci drozdzowki? przepraszam, ze tak pytam, ale chce sie upewnic w takim razie widzimy sie za tydzien przynajmniej wyszliscie wczesniej niz my ale duzo czasu to zajmuje, dobrze ze z ta pania nie ma problemow. a jesli chodzi o wlosy - dziekuje
|
|
|
#3892 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
TŻ był prosto z zajęć i był bardzo nieszczęśliwy że się nie zdąrzył wyszykować.A za butki dzięki są mega wygodne.
|
|
|
|
|
#3893 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3894 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ooooooooo to 8 numerkow bylo?to chyba duzo par chetnych Szkoda tylko tak sobie mysle ze jakbym byla to bysmy sie przynajmniej poznaly ahhh.....Dziewczyny badzcie o 16 to wejdziecie o 17 a tak to mus siedziec minimum do po 18 PLUS jest taki im wczesniej tym szybciej.Zawsze mozecie TZ wyslac a wy dojedziecie na 17---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
wlasnie planujemy byc za tydzien jeszcze wczesniej zeby z poczatku wejsc. szkoda, ze ostatnio sie nie poznalysmy.... myslalam, ze sie uda ale tak jak pisalam musialam wyjechac ale moze jeszcze nic straconego?![]() a bylo 8 numerkow, poniewaz przyszla para osma i pani po rozdaniu 7 karteczek powiedziala im, zeby przyszli na koncu to ich jeszcze przyjmie. takze super. byla tez 9 para jakas poza programowo przyszla, takze babeczka chyba do 21 musiala tam siedziec.
|
|
|
#3895 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ciesze sie anjadka,zlotko ze macie juz pieczatki No i poznalyscie sie
|
|
#3896 |
|
Raczkowanie
|
Nas się wogóle nie pytała czy mieszkamy razem... dziwne, trochę się wkurze jak będziemy musieli potem jeszcze jeden raz jechać...
Też gadaliśmy i wykresie itd. |
|
|
|
#3897 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
He he moze forum czyta ,i cala w skowronkach i przyjmuje ile przyjdzie par---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
![]() Musisz jej mowic ze wszystko wiesz,ze znasz swoje cialo i najlepiej przy tej metodzie(temperatura) to sprawdza sie ale najlepiej jak bada sie sobie sluz jak "kurzy to plodne"bo jakby tam patrzac na temp to moze byc zdradliwa byle przeziebienie,zmiana pogody i juz jest inna a tak znajac swoje cialo to masz pewnosc.Aha po 16 dniu cyklu sa dni pewne ze mozna smialo .Wtedy bedzie ucieszona ze was nauczyla.A i jeszcze jedno na tym drugim pytala mnie o tabsy anty,musisz powiedziec ze jestes przeciwna ze od tego sa raki stwierdzone naukowo i ze biorac to juz zabija sie zarodek a to juz istota.Zapomnialam mi to wlasnie mowila,a ja tylko przytakiwalam.Dodalam od siebie ze biorac tabsy niema sie miesiaczki tak naprawde tylko krwawienia z odstawienia a kobirta majaca normalny okres to jest oznaka zdrowia.Powiedziala bardzo dobrze i przybila pieczatke magiczna.Takze jak bierzecie to cicho szaaaaaa
Wkoncu Pawełek,Dawidek i Hubercik maja siostrzyczke ![]() Nasz skarb nasze marzenie -Nicolka ząbale KLIK PLISSS http://[luksjab]471229[/luksjab] Edytowane przez Riana Czas edycji: 2009-05-21 o 22:18 |
||
|
|
|
#3898 |
|
Raczkowanie
|
Powiedzialam
bu i bede musiala iść jeszcze dwa razy?!Złotko a ona wam dzisiaj dała dwie pieczątki czy jedną? |
|
|
|
#3899 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie sadze, zebyscie musieli przyjezdzac jeszcze trzeci raz. mam taka nadzieje, ze da Wam od razu 2 pieczatki. wspominala cos o tym, ze tylko do konca czerwca przyjmuje i pozniej przerwa w wakacje, wiec pewnie dlatego przyjmuje wiecej par, zeby na koniec duzo nie miec. dlatego tez pewnie da Wam 2 pieczatki.
|
|
|
#3900 |
|
Wtajemniczenie
|
[quote=anjadka;12410207]Powiedzialam
bu i bede musiala iść jeszcze dwa razy?!quote] Mysle ze jak ja zagadacie to da dwie.Przeciez druga indywidualna a trzecia wspolna a wspolna mieliscie i pierwsza to mozesz powiedziec a po co przeciagac to trzecia tez,przeciez pogadalismy sobie.Ja odrazu powiedzialam o trzeciej a ona no wlasnie niebedziemy przeciagac
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:20.

ja mam zawsze I nie ma co uogólniac

). Jutro odsyłam sukienkę, kseruje sobie list i zatrzymuje dla siebie. Mam nadzieje że uda mi się odzyskać pieniążki.