|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI
ja zmykam do TZ-a i idziemy to najgorszego masakera wydziału
aha! żeby było smieszniej to w zeszłym semestrze uwalił 5 osób jak tak można na ostatnim roku![]() my u niego zawsze zaliczamy w I terminie, ale i tak się go boję
|
#4322 |
|
Zadomowienie
|
u mnie (a raczej na śląsku) plac to jest po prostu podwórko ale pewnie u Lain co innego
![]() ja mam jutro 1 egzamin;/ dziś na wykłady muszę jechać a mi się nie chce,wolała bym się pouczyć na jutro. zaraz śniadanie muszę sobie zrobić bo już mi się żołądek przykleja do kręgosłupa ![]() coś się dziś obudzić nie umiałam,budzik mi dzwonił już jakby chciał mi przywalić a ja nic,dopiero siostra weszła do pokoju bo myślała,że mi się coś stało
|
|
|
|
#4323 | |
|
Wtajemniczenie
|
a dziękuję, przydadzą się
![]() Cytat:
chociaż u mnie też jest taki dziadek, który tylko same problemy robi nam ostatnio z egzaminem... ale nie damy się ![]() aaaaaaaa plac to podwórko to już rozumiem ![]() u mnie podwórko to podwórko
|
|
#4324 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pojawiła mi się trójka, na którą bardzo czekałam
![]() Pozostało mi 399 dni Cytat:
![]() Ja właśnie wróciłam ze sklepu i miałam robić śniadanie, ale tak mi się nie chce ![]() Aaa jutro mamy jechać do Belgii i Antwerpii pozwiedzać, zrelaksować się itd. ![]()
Edytowane przez madziulka_ Czas edycji: 2009-05-22 o 09:56 |
|
|
|
|
#4325 |
|
Zadomowienie
|
Lusmarijko ale u Lain może znaczyć co innego ,może targ? ja tylko wiem jak jest u mnie
![]() Madziulka Tobie to dobrze zagranicą
|
|
|
|
#4326 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale powiem Ci że moje współlokatorki wstawały dziś 45 minut musiały 9 razy sobie na budziku drzemkę uruchamiac ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#4327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasia ja ci się nie dziwię że chorujesz na Carrerę bo śliczna jest ta suknia ja też choruję na moją Emmę i pierwsza myśl po przebudzeniu to właśnie mój widok w lustrze w tej sukni i znając siebie pewnie ją zamówię wtedy moje marzenie o idealnej sukni ślubnej się spełnia tak patrzę na to zdjęcie sukni co wam wklejałam ale ta babka jest jakoś tak dziwnie w tą suknię wsadzona... bo ja mam małe piersi- rozmiar A i suknia na mnie przylegała, to samo na biodrach- pani w salonie powiedziała że trzeba mieć szczupłe bioderka do tej sukni i nie każdemu pasuje ale ja jestem stworzona do tej sukni a na tej babie sterczy jak nie wiem...bo w tych węższych czułam się jak kokon.. a tą modelkę to powinni wywalić z tej sukni i wsadzić mnie![]()
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-05-22 o 09:59 |
|
|
|
|
#4328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miejsce gdzie mozna kupic od rolnikow i nie tylko warzywka, owoce, jest tez masarnia, piekarnia i takie tam
|
|
|
|
|
#4329 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja zawsze wstaje normalnie,nawet przed budzikiem a dziś to był koszmar![]() niezłe te Twoje koleżanki Cytat:
![]() cieszę,się,że masz już tę swoją wymarzoną szkoda,że sobie fotki w niej nie mogłaś zrobić to byś siebie miała na pulpicie![]() a ja wczoraj oglądałam program "say yes to the dress" na travel and livning i kurcze taka piękna suknia tam była,czekałam aż powiedzą nazwę a tu nic ale piękna była! rybkowata A i gorset nie całkiem prosty tylko tak lekko wcięty(zaokrąglone serduszko) ,jejciu piękna!!! |
||
|
|
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4331 | ||
|
Wtajemniczenie
|
wooooooow, niedługo naprawdę będzie tylko roczek
Cytat:
Cytat:
|
|
#4332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szana ja też żałuję że fotek nie zrobiłam ale powiem ci że to jest takie coś niesamowiete nie no dziewczyny życzę wam żebyście już wkrótce i wy spotkały swoją suknię marzeń to potem jak ja będziecie takie
|
|
#4333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4335 |
|
Zakorzenienie
|
w Krk to nie moglby byc poprostu rynek, bo rynek jest jednoznacznie jeden, ten glowny
(a jak sie mowi o malym rynku (tym przy Siennej to sie dodaje, ze maly, zeby bylo jasne )prawde mowiac nie wiem jak sie mowi na taki targ ogolnie w Krk. moja mama zawsze mowic plac (w domysle targowy), wiec i ja tak mowie. a jak sie idzie na Kleparz (najslynniejszy plac targowy w Krk) to sie mowi, ze sie idzie na Kleparz, a nie na targ czy plac
|
|
|
|
#4336 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmmmmmmm... a mnie jakoś nie kręci wybieranie sukni na chwile obecną... nie wiem jak przyjdzie czas i pora to się dopiero wtedy za to zabiorę, nie mam ani jednej faworytki, nawet wirtualnej
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2009-05-22 o 10:35 |
|
|
|
|
#4337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja napisalam jak jest w krk ![]() rozwalilam antyrame, bo cchialam mamie dac z niej plakat ![]() kto to robi takie cienkie szklo ![]() chyba wybierzemy z TZem jakies zdjecie z naszych zbiorow, damy do wywolania jako plakat i sobie powiesze na scianie ![]() tylko najpierw kupie nowa antyrame
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-05-22 o 10:39 |
|
|
|
|
#4338 |
|
Zakorzenienie
|
co za nowiny na PM2009
jedna z wizażanek jest w ciąży
|
#4339 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4340 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
suknia w necie to model EMME a ja mam model EMMA czyli jednak to nie ta sama suknia... ale co tam wyślę wam jeszcze raz moją najpiękniejsza![]() a bratowa w koncu kupiła jakąś suknię???
|
|
#4341 |
|
Zakorzenienie
|
widziałam
iiiii się okazuje że w twoim brzuszku jest fasolka
|
#4342 |
|
Zakorzenienie
|
Tancerka poszukaj tutaj tej sukni ok? bo mi sie coś wydaje, że ta co mierzyłas to nie jest herm's bo nigdzie jej nie ma
![]() http://www.salonmonalisa.pl/sweetheart,7.html
|
#4343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
suknia rzeczywiście piękna a bratowa zamówila suknię w Jacqueline, chcialam wam pokazać zdjęcie ale nie ma jej na stronie ![]() Suknia ładna, z bezowatych, bogato zdobiona ale musze przyzanć ze pasuje do niej i ladnie wygląda. Ma troszeczkę opuszczony stan a dół troszkę drapowany, wyszywana srebrnymi cyrkoniami i koronką (jak dla mnie ta koronka jest ciut przy duza na dole sukni ale generalnie nie jest źle
|
|
|
|
|
#4344 |
|
Wtajemniczenie
|
Aż poszłam sobie popatrzyc kiedy ma datę ślubu
Ale w sumie już bardzo bardzo niedługo ![]() Ciekawe czy u nas się to którejś przytrafi
|
|
|
|
#4345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja najpierw oglądałam z panią katalog żeby powybierać styl jaki mi się marzy a pani podpowiadała i weryfikowała moje marzenia- np ja jej powiedziałam że mi się podoba dekolt serduszko a ona powiedziała że do dekoltu seruszkowatego to spore piersi trzeba mieć bo włąśnie stąd to serduszko powstało że się na piersiach ładnie układa- i rzeczywiście pomierzyłam i serduszko i inny i już się nie będę upierać na serduszko bo pani miała rację ![]() Cytat:
chociaż jeszcze moja siostra powiedziała że suknia ewidentnie pasująca do mnie- no ale siostra to mnie zna od zawsze dziękuję Onaelcia za podniesienie na duchu bo troszkę tż mnie zmartwił bo ja si erajcuję suknią mama się rajcuje siostra i przyjaciółka się rajcuja a tż przyjął to zdjęcie normalnie bez żadnego podskakiwania![]() i super że bratowa znalazła suknie- a te z Jacqueline to tak ładne są? i czy drogie?
|
|
#4346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do tego salonu, to w sumie suknie już były za (najtańsza chyba) 2100 zł - i była bardzo ładna najdorższa chyba (akurat tą co bratowa zamowiła) to jakos nie całe 3000 zł (chyba 2800, czy jakoś tak). kurcze Dziewczyny, niedługo musze wychodzić do tego lekarza i jak wczoraj nic a nic sie nie balam tak teraz serducho mi wali jak nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- a w ogóle okazało sie ze nie jade po Tż na lotnisko nasz kolega, który po niego jedzie musial rano pojechac nadzorowac jakas awarie i to gdzies na trasie jak sie jedzie na warszawe i nie zdazy po mnie wrócic do lublina bo jak by po mnie jechał to nie dość, że musial strasznie duzo km nadrabiać to jeszcze Tż na lotnisku by z godzine conajmniej musial czekać, więc bez sensu, ale jak beda wracac to w nocy zajada do mnie na chwilke chociaz a jutro z samego rańca jade do Tż |
|
|
|
|
#4347 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nawet nie mam swojego typu. Ale bardzo mi się podobają welony z koronką, ale ja pewnie nie będę mogła takiego mieć![]() Cytat:
I już czas zmienić fotki, bo Amelka ma 2 latka prawie a ja mam jej fotki jak niemowlakiem była![]() Cytat:
Nie wiem jakie to uczucie, ale moja kuzynka jest w ciąży i nawet nie wiesz jaka jest szczęśliwa. Jak sie dowiedzieli to całą rodzinkę powiadomili tak się cieszą Jeszcze nigdy nie widziałm żeby ktoś tak się cieszył No oprócz mojej siostry jeszcze
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-05-22 o 11:17 |
|||
|
|
|
#4348 |
|
Zakorzenienie
|
no więc dzwoniłam do tego salonu ale pani co odebrała to w ogóle nie wiedziała o co chodzi
i już się wkurzyłam ale na szczęście druga pani się zczaiła o co chodzi bo to z nią wczoraj rozmawiałam i powiedziała mi że producent obiecał oddzwonić w tej sprawie do szefowej ale szefowa albo dziś będzie popołudniu albo dopiero jutro więc chyba wyluzuję już z tą suknią i nie będę tam dziesięć razy wydzwaniać jak zdesperowana wariatka aczkolwiek mam niedosyt po tej rozmowie... ale ta pani z którą gadałam dziś-czyli ta co nie wiedziała o mojej sprawie- powiedziała że zazwyczaj szycie sukni nie urywa się tak w środku roku i do końca roku pewnie będę mogła ją zamówić... no ale jak chcę znać opinię producenta to mam jutro tam zadzwonic.. ale nie wiem czy zadzwonię bo jak odbierze jakas trzecia babka to już calkiem poczuję się durnie że stawiam na nogi i angażuję w swoją sprawę cały salon z sukniami a do ślubu ponad rok co wy myślicie?? dać sobie już spokój i nie wymyślać czy dowiedzieć się i doprowadzić sprawę do konca?
|
#4349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale teraz pora na zmiany, bo ten plakat juz tu dobre kilka lat wisial. chcialabym nasze zdjecie jako duzy plakat, ale najwieksze jakie robia u fotografa i tak sa za male wiec sama nie wiem. chyba ze mniejsza antyrame kupie.ja to zdecydowanie nie doroslam do ciazy. jakby mi sie przytrafilo to chyba bym sie poplakala (i to wcale nie ze szczescia )
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-05-22 o 11:29 |
|
|
|
|
#4350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlasnie oglądałam na naszej klasie zdjęcia z pleneru tej dziewczyny co miala taki wypasiony slub i wesele ale jakos mnie nie powaliły...zdjecia mieli artystyczne ale jak dla mnie to nie najszczęśliwszy pomysł na plener w jakimś opuszczonym miejscu gdzie są walące się i zagrzybiałe bure ściany... ja mam zamiar mieć jakies ladne i koloowe fotki żeby budziły miłe skojarzenia ze śłubem a nie żeby wyglądały jak sceny z horroru ![]() znów dziś jestem rozdrażniona i nic mi się nie podoba jakbym się dowiedziała czegoś konkretnego o sukni to może bym inaczej gadała a tak to się rozczarowałam z rana i już
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:50.

aha! żeby było smieszniej to w zeszłym semestrze uwalił 5 osób
jak tak można na ostatnim roku

także przesyłam promyki w Twoją stronę