Panny Młode 2010 - cz. VI - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-22, 09:46   #4321
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI

ja zmykam do TZ-a i idziemy to najgorszego masakera wydziału oddać projekt aha! żeby było smieszniej to w zeszłym semestrze uwalił 5 osób jak tak można na ostatnim roku

my u niego zawsze zaliczamy w I terminie, ale i tak się go boję

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 09:50   #4322
szana
Zadomowienie

u mnie (a raczej na śląsku) plac to jest po prostu podwórko ale pewnie u Lain co innego

ja mam jutro 1 egzamin;/ dziś na wykłady muszę jechać a mi się nie chce,wolała bym się pouczyć na jutro.

zaraz śniadanie muszę sobie zrobić bo już mi się żołądek przykleja do kręgosłupa
coś się dziś obudzić nie umiałam,budzik mi dzwonił już jakby chciał mi przywalić a ja nic,dopiero siostra weszła do pokoju bo myślała,że mi się coś stało
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 09:52   #4323
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
U mnie pięknie i słonecznie także przesyłam promyki w Twoją stronę
a dziękuję, przydadzą się

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja zmykam do TZ-a i idziemy to najgorszego masakera wydziału oddać projekt aha! żeby było smieszniej to w zeszłym semestrze uwalił 5 osób jak tak można na ostatnim roku

dasz radę...
chociaż u mnie też jest taki dziadek, który tylko same problemy robi nam ostatnio z egzaminem... ale nie damy się

aaaaaaaa plac to podwórko to już rozumiem
u mnie podwórko to podwórko

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 09:55   #4324
madziulka_
Zakorzenienie

Dziewczyny pojawiła mi się trójka, na którą bardzo czekałam
Pozostało mi 399 dni

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
hmmm ewidentnie cos mi nie lezy w przejsciu z czesc gorsetowej do czesci falbankowej

to trzymam kciuki za oba dzisiejsze egzaminy

ja dzis mam wolne, wiec siedze w domu i nadganiam projety, bo oczywiscie wszelkie badania, robienie raportow itp. kumuluja sie zawsze na czas przedsesyjny czyli najwieksza masakre pila mechaniczna

moja mama (urlopowiczka) wlasnie wrocila z placu i mowi, ze cos sie zbiera na burze. za to przyniosla mi cala siate truskawek! slodziutkie sa polskie
Jejq zazdraszczam tych truskawek baldzio

Ja właśnie wróciłam ze sklepu i miałam robić śniadanie, ale tak mi się nie chce

Aaa jutro mamy jechać do Belgii i Antwerpii pozwiedzać, zrelaksować się itd.

Edytowane przez madziulka_
Czas edycji: 2009-05-22 o 09:56
madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 09:55   #4325
szana
Zadomowienie

Lusmarijko ale u Lain może znaczyć co innego ,może targ? ja tylko wiem jak jest u mnie
Madziulka Tobie to dobrze zagranicą
Stary 2009-05-22, 09:56   #4326
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:

To powodzenia Kaśka

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
u mnie (a raczej na śląsku) plac to jest po prostu podwórko ale pewnie u Lain co innego

ja mam jutro 1 egzamin;/ dziś na wykłady muszę jechać a mi się nie chce,wolała bym się pouczyć na jutro.

zaraz śniadanie muszę sobie zrobić bo już mi się żołądek przykleja do kręgosłupa
coś się dziś obudzić nie umiałam,budzik mi dzwonił już jakby chciał mi przywalić a ja nic,dopiero siostra weszła do pokoju bo myślała,że mi się coś stało
Hehe Szana ty śpiochu Ale powiem Ci że moje współlokatorki wstawały dziś 45 minut musiały 9 razy sobie na budziku drzemkę uruchamiac
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 09:58   #4327
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
yyy 1 rok 3 miechy i 27 dni

wiecie co nadal choruję na Carrerę tu macie na zywej dziewczynie
http://www.przewodnikmp.pl/forum/top...f24801e6dc857d
1 rok 2 miesiące i 30 dni

Kasia ja ci się nie dziwię że chorujesz na Carrerę bo śliczna jest ta suknia ja też choruję na moją Emmę i pierwsza myśl po przebudzeniu to właśnie mój widok w lustrze w tej sukni za 2 godzinki będę wiedziała kiedy najpóźniej mogę ją zamówić i znając siebie pewnie ją zamówię wtedy moje marzenie o idealnej sukni ślubnej się spełni

a tak patrzę na to zdjęcie sukni co wam wklejałam ale ta babka jest jakoś tak dziwnie w tą suknię wsadzona... bo ja mam małe piersi- rozmiar A i suknia na mnie przylegała, to samo na biodrach- pani w salonie powiedziała że trzeba mieć szczupłe bioderka do tej sukni i nie każdemu pasuje ale ja jestem stworzona do tej sukni a na tej babie sterczy jak nie wiem...bo w tych węższych czułam się jak kokon.. a tą modelkę to powinni wywalić z tej sukni i wsadzić mnie

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2009-05-22 o 09:59
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 10:07   #4328
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
ej dziewczyny, powiedzcie mi, któraś juz kiedyś tak pisała, teraz jeszcze Lain co to jest ten plac???
Wy tak mówicie na miejsce gdzie się kupuję owoce, warzywa itp.????
plac targowy (czy tez slownikowo: bazar, targ)
miejsce gdzie mozna kupic od rolnikow i nie tylko warzywka, owoce, jest tez masarnia, piekarnia i takie tam
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 10:10   #4329
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Hehe Szana ty śpiochu Ale powiem Ci że moje współlokatorki wstawały dziś 45 minut musiały 9 razy sobie na budziku drzemkę uruchamiac
tylko,że ja wcale nie jestem śpiochem i to jest tutaj dziwne ja zawsze wstaje normalnie,nawet przed budzikiem a dziś to był koszmar
niezłe te Twoje koleżanki
Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
Kasia ja ci się nie dziwię że chorujesz na Carrerę bo śliczna jest ta suknia ja też choruję na moją Emmę i pierwsza myśl po przebudzeniu to właśnie mój widok w lustrze w tej sukni za 2 godzinki będę wiedziała kiedy najpóźniej mogę ją zamówić i znając siebie pewnie ją zamówię wtedy moje marzenie o idealnej sukni ślubnej się spełni

a tak patrzę na to zdjęcie sukni co wam wklejałam ale ta babka jest jakoś tak dziwnie w tą suknię wsadzona... bo ja mam małe piersi- rozmiar A i suknia na mnie przylegała, to samo na biodrach- pani w salonie powiedziała że trzeba mieć szczupłe bioderka do tej sukni i nie każdemu pasuje ale ja jestem stworzona do tej sukni a na tej babie sterczy jak nie wiem...bo w tych węższych czułam się jak kokon.. a tą modelkę to powinni wywalić z tej sukni i wsadzić mnie
Tancerko i zaraz napisz co się dowiedziałaś
cieszę,się,że masz już tę swoją wymarzoną szkoda,że sobie fotki w niej nie mogłaś zrobić to byś siebie miała na pulpicie

a ja wczoraj oglądałam program "say yes to the dress" na travel and livning i kurcze taka piękna suknia tam była,czekałam aż powiedzą nazwę a tu nic ale piękna była! rybkowata A,cała w kryształkach,jakieś hafty miała czy coś,ładny tren,nie za duży i nie za mały i gorset nie całkiem prosty tylko tak lekko wcięty(zaokrąglone serduszko) ,jejciu piękna!!!
Stary 2009-05-22, 10:17   #4330
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
To powodzenia Kaśka
nie dziękuję

Stary 2009-05-22, 10:20   #4331
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
1 rok 2 miesiące i 30 dni
wooooooow, niedługo naprawdę będzie tylko roczek

Cytat:
plac targowy (czy tez slownikowo: bazar, targ)
miejsce gdzie mozna kupic od rolnikow i nie tylko warzywka, owoce, jest tez masarnia, piekarnia i takie tam
aha, u mnie to po prostu rynek

Cytat:
mi by się nie chciało i juz dla świetego spokoju bym wstała

Stary 2009-05-22, 10:23   #4332
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
Tancerko i zaraz napisz co się dowiedziałaś
cieszę,się,że masz już tę swoją wymarzoną szkoda,że sobie fotki w niej nie mogłaś zrobić to byś siebie miała na pulpicie
babka powiedziała że dziś o tej samej porze co wczoraj mam się odezwać więc jeszcze z godzinkę poczekam i zadzwonię i na pewno powiem wam czego sie dowiedziałam.. najgorzej jak sie okaże że np tylko do września suknię można zamawiac.. ale cóż.. wtedy w wakacje będę mierzyła kiecki ślubne i jak mi się żadna inna nie spodoba to biorę ją

Szana ja też żałuję że fotek nie zrobiłam ale powiem ci że to jest takie coś niesamowieteze zapominasz co masz robic- nagle ogarnia cię takie wielkie uczucie do tej sukni i tylko się gapisz w lustro jak zaczarowana- babka mi powiedziała żebym chociaż sobie też popatrzyła z boku i z tyłu jak suknia się prezentuja a ja tak stałam tam nieruchomo ze szczęką do ziemi i moja koleżanka też
nie no dziewczyny życzę wam żebyście już wkrótce i wy spotkały swoją suknię marzeń to potem jak ja będziecie takie
Stary 2009-05-22, 10:25   #4333
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
bSzana ja też żałuję że fotek nie zrobiłam ale powiem ci że to jest takie coś niesamowieteze zapominasz co masz robic- nagle ogarnia cię takie wielkie uczucie do tej sukni i tylko się gapisz w lustro jak zaczarowana- babka mi powiedziała żebym chociaż sobie też popatrzyła z boku i z tyłu jak suknia się prezentuja a ja tak stałam tam nieruchomo ze szczęką do ziemi i moja koleżanka też
nie no dziewczyny życzę wam żebyście już wkrótce i wy spotkały swoją suknię marzeń to potem jak ja będziecie takie
Tancerka coś o tym wiem, mierzyłam już chyba z 10 sukni, ale ta była normalnie aż nie chciałam jej zdejmować

Stary 2009-05-22, 10:26   #4334
onaella
Zakorzenienie

Tancerka jak możesz to wstaw jeszcze raz zdjęcie tej swojej sukni bo nie mogę sobie przypomniec która to

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 10:26   #4335
lain
Zakorzenienie

Cytat:
aha, u mnie to po prostu rynek
w Krk to nie moglby byc poprostu rynek, bo rynek jest jednoznacznie jeden, ten glowny (a jak sie mowi o malym rynku (tym przy Siennej to sie dodaje, ze maly, zeby bylo jasne )
prawde mowiac nie wiem jak sie mowi na taki targ ogolnie w Krk. moja mama zawsze mowic plac (w domysle targowy), wiec i ja tak mowie. a jak sie idzie na Kleparz (najslynniejszy plac targowy w Krk) to sie mowi, ze sie idzie na Kleparz, a nie na targ czy plac
Stary 2009-05-22, 10:31   #4336
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
w Krk to nie moglby byc poprostu rynek, bo rynek jest jednoznacznie jeden, ten glowny (a jak sie mowi o malym rynku (tym przy Siennej to sie dodaje, ze maly, zeby bylo jasne )
prawde mowiac nie wiem jak sie mowi na taki targ ogolnie w Krk. moja mama zawsze mowic plac (w domysle targowy), wiec i ja tak mowie. a jak sie idzie na Kleparz (najslynniejszy plac targowy w Krk) to sie mowi, ze sie idzie na Kleparz, a nie na targ czy plac
jak pisałam jak to jest u mnie, to sobie o tym własnie pomyślałam, że w Krk trochę dziwnie by to brzmiało, bo faktycznie rynek to rynek i każdy wie o co chodzi i gdzie to jest

hmmmmmmm... a mnie jakoś nie kręci wybieranie sukni na chwile obecną... nie wiem jak przyjdzie czas i pora to się dopiero wtedy za to zabiorę, nie mam ani jednej faworytki, nawet wirtualnej

Edytowane przez lusmarija
Czas edycji: 2009-05-22 o 10:35
Stary 2009-05-22, 10:37   #4337
lain
Zakorzenienie

Cytat:
jak pisałam jak to jest u mnie, to sobie o tym własnie pomyślałam, że w Krk trochę dziwnie by to brzmiało, bo faktycznie rynek to rynek i każdy wie o co chodzi i gdzie to jest
wiem, wiem, ze napisalas jak to jest u ciebie a ja napisalam jak jest w krk

rozwalilam antyrame, bo cchialam mamie dac z niej plakat
kto to robi takie cienkie szklo

chyba wybierzemy z TZem jakies zdjecie z naszych zbiorow, damy do wywolania jako plakat i sobie powiesze na scianie
tylko najpierw kupie nowa antyrame

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-05-22 o 10:39
Stary 2009-05-22, 10:38   #4338
kaska87
Zakorzenienie

co za nowiny na PM2009 jedna z wizażanek jest w ciąży

Stary 2009-05-22, 10:38   #4339
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
wiem, wiem, ze napisalas jak to jest u ciebie a ja napisalam jak jest w krk
to się dogadałyśmy

Stary 2009-05-22, 10:39   #4340
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Tancerka coś o tym wiem, mierzyłam już chyba z 10 sukni, ale ta była normalnie aż nie chciałam jej zdejmować
ja tak samo!!!!!! nie mogłam się napatrzeć na siebie ale w kolejce pani miała jeszcze 4 suknie więc w końcu zdjęłam ale potem ani ja ani koleżanka z którą byłam już nie mogłyśmy myśleć o żadnej innej mimo ze inne też były prześliczne to tamta miała w sobie "to coś" co sprawiło że normalnie się zakochałam!!!!! mam teraz do kochania tżta i suknię ale spokojnie mam duuużo miłości i starczy dla wszystkich

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
Tancerka jak możesz to wstaw jeszcze raz zdjęcie tej swojej sukni bo nie mogę sobie przypomniec która to
wiesz Onaelciu nie mam dokładnego zdjęcia sukni jaką mierzyłam bo nie ma tego modelu w internecie- ale wstawię ci podobną suknię do tej co mierzyłam. tylko że moja suknia była śnieżnobiała, dodatkowo pod biustem miała taki paseczek i pod prawą piersią taka skośna kokardka urocza była, ale miała właśnie takie podbierane warstwy materiału z boku na których była mocno mieniąca się dekoracja i taka sama na górze- suknia mieniła się przepięknie przy każdym ruchu. Zdjęcie zupełnie nie oddaje uroku sukni- ale wyczytałam w internecie że włąśnie dziewczyny skarżą się że te piękne suknie mają straszne zdjęcia- moze żeby nie kopiować ich i nie iść do krawcowej suknia w necie to model EMME a ja mam model EMMA czyli jednak to nie ta sama suknia... ale co tam wyślę wam jeszcze raz moją najpiękniejsza

a bratowa w koncu kupiła jakąś suknię???
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg emme.jpg (46,5 KB, 18 załadowań)
Stary 2009-05-22, 10:40   #4341
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
widziałam ciekawe jakie to uczucie- robisz test a tu pozytywny iiiii się okazuje że w twoim brzuszku jest fasolka
Stary 2009-05-22, 10:47   #4342
kaska87
Zakorzenienie

Tancerka poszukaj tutaj tej sukni ok? bo mi sie coś wydaje, że ta co mierzyłas to nie jest herm's bo nigdzie jej nie ma
http://www.salonmonalisa.pl/sweetheart,7.html

Stary 2009-05-22, 10:47   #4343
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz Onaelciu nie mam dokładnego zdjęcia sukni jaką mierzyłam bo nie ma tego modelu w internecie- ale wstawię ci podobną suknię do tej co mierzyłam. tylko że moja suknia była śnieżnobiała, dodatkowo pod biustem miała taki paseczek i pod prawą piersią taka skośna kokardka urocza była, ale miała właśnie takie podbierane warstwy materiału z boku na których była mocno mieniąca się dekoracja i taka sama na górze- suknia mieniła się przepięknie przy każdym ruchu. Zdjęcie zupełnie nie oddaje uroku sukni- ale wyczytałam w internecie że włąśnie dziewczyny skarżą się że te piękne suknie mają straszne zdjęcia- moze żeby nie kopiować ich i nie iść do krawcowej suknia w necie to model EMME a ja mam model EMMA czyli jednak to nie ta sama suknia... ale co tam wyślę wam jeszcze raz moją najpiękniejsza

a bratowa w koncu kupiła jakąś suknię???

suknia rzeczywiście piękna bardzo mi sie podoba

a bratowa zamówila suknię w Jacqueline, chcialam wam pokazać zdjęcie ale nie ma jej na stronie
Suknia ładna, z bezowatych, bogato zdobiona ale musze przyzanć ze pasuje do niej i ladnie wygląda. Ma troszeczkę opuszczony stan a dół troszkę drapowany, wyszywana srebrnymi cyrkoniami i koronką (jak dla mnie ta koronka jest ciut przy duza na dole sukni ale generalnie nie jest źle

14.08.2010
baby
Stary 2009-05-22, 10:52   #4344
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Aż poszłam sobie popatrzyc kiedy ma datę ślubu Ale w sumie już bardzo bardzo niedługo
Ciekawe czy u nas się to którejś przytrafi
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 10:58   #4345
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Tancerka poszukaj tutaj tej sukni ok? bo mi sie coś wydaje, że ta co mierzyłas to nie jest herm's bo nigdzie jej nie ma
http://www.salonmonalisa.pl/sweetheart,7.html
Kasiu dobrze zaraz jeszcze tutaj poszukam ale dam sobie głowę uciąć ze to jest Herm's bo w salonie był cały katalog z tymi sukniami! no ja to jeszcze mogę powiedzieć że jestem ślepa ale pani dała mi taką ulotkę gdzie było miejsce na notatki i zapisała mi jakie suknie mi się podobały i to Herm's
ja najpierw oglądałam z panią katalog żeby powybierać styl jaki mi się marzy a pani podpowiadała i weryfikowała moje marzenia- np ja jej powiedziałam że mi się podoba dekolt serduszko a ona powiedziała że do dekoltu seruszkowatego to spore piersi trzeba mieć bo włąśnie stąd to serduszko powstało że się na piersiach ładnie układa- i rzeczywiście pomierzyłam i serduszko i inny i już się nie będę upierać na serduszko bo pani miała rację

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
suknia rzeczywiście piękna bardzo mi sie podoba

a bratowa zamówila suknię w Jacqueline, chcialam wam pokazać zdjęcie ale nie ma jej na stronie
Suknia ładna, z bezowatych, bogato zdobiona ale musze przyzanć ze pasuje do niej i ladnie wygląda. Ma troszeczkę opuszczony stan a dół troszkę drapowany, wyszywana srebrnymi cyrkoniami i koronką (jak dla mnie ta koronka jest ciut przy duza na dole sukni ale generalnie nie jest źle
jejku wreszcie ktoś kto powiedział że suknia mu się podoba na zdjęciu chociaż jeszcze moja siostra powiedziała że suknia ewidentnie pasująca do mnie- no ale siostra to mnie zna od zawsze dziękuję Onaelcia za podniesienie na duchu bo troszkę tż mnie zmartwił bo ja si erajcuję suknią mama się rajcuje siostra i przyjaciółka się rajcuja a tż przyjął to zdjęcie normalnie bez żadnego podskakiwania

i super że bratowa znalazła suknie- a te z Jacqueline to tak ładne są? i czy drogie?
Stary 2009-05-22, 11:14   #4346
onaella
Zakorzenienie

Cytat:

jejku wreszcie ktoś kto powiedział że suknia mu się podoba na zdjęciu chociaż jeszcze moja siostra powiedziała że suknia ewidentnie pasująca do mnie- no ale siostra to mnie zna od zawsze dziękuję Onaelcia za podniesienie na duchu bo troszkę tż mnie zmartwił bo ja si erajcuję suknią mama się rajcuje siostra i przyjaciółka się rajcuja a tż przyjął to zdjęcie normalnie bez żadnego podskakiwania

i super że bratowa znalazła suknie- a te z Jacqueline to tak ładne są? i czy drogie?
jak dla mnie ta suknie jest super, a w białym kolorze to będzie po prostu fantastyczna i na tym zdjęciu bardzo mi się podoba

co do tego salonu, to w sumie suknie już były za (najtańsza chyba) 2100 zł - i była bardzo ładna
najdorższa chyba (akurat tą co bratowa zamowiła) to jakos nie całe 3000 zł (chyba 2800, czy jakoś tak).

kurcze Dziewczyny, niedługo musze wychodzić do tego lekarza i jak wczoraj nic a nic sie nie balam tak teraz serducho mi wali jak nie wiem

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

a w ogóle okazało sie ze nie jade po Tż na lotnisko

nasz kolega, który po niego jedzie musial rano pojechac nadzorowac jakas awarie i to gdzies na trasie jak sie jedzie na warszawe i nie zdazy po mnie wrócic do lublina bo jak by po mnie jechał to nie dość, że musial strasznie duzo km nadrabiać to jeszcze Tż na lotnisku by z godzine conajmniej musial czekać, więc bez sensu, ale jak beda wracac to w nocy zajada do mnie na chwilke chociaz a jutro z samego rańca jade do Tż

14.08.2010
baby
Stary 2009-05-22, 11:16   #4347
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
hmmmmmmm... a mnie jakoś nie kręci wybieranie sukni na chwile obecną... nie wiem jak przyjdzie czas i pora to się dopiero wtedy za to zabiorę, nie mam ani jednej faworytki, nawet wirtualnej
Mnie też nie Nawet nie mam swojego typu. Ale bardzo mi się podobają welony z koronką, ale ja pewnie nie będę mogła takiego mieć
Cytat:
rozwalilam antyrame, bo cchialam mamie dac z niej plakat
kto to robi takie cienkie szklo
chyba wybierzemy z TZem jakies zdjecie z naszych zbiorow, damy do wywolania jako plakat i sobie powiesze na scianie
tylko najpierw kupie nowa antyrame
Też kiedyś zbiłam antyramę. One są z bardzo cienkiego szkłą i trzeba uważać. I na ścianie w pokoju mam taką duż antyramke a w niej umieszczone zdjęcia z tżtem, przyjaciół, rodzinki I już czas zmienić fotki, bo Amelka ma 2 latka prawie a ja mam jej fotki jak niemowlakiem była

Cytat:
widziałam ciekawe jakie to uczucie- robisz test a tu pozytywny iiiii się okazuje że w twoim brzuszku jest fasolka
Nie wiem jakie to uczucie, ale moja kuzynka jest w ciąży i nawet nie wiesz jaka jest szczęśliwa. Jak sie dowiedzieli to całą rodzinkę powiadomili tak się cieszą Jeszcze nigdy nie widziałm żeby ktoś tak się cieszył No oprócz mojej siostry jeszcze

Edytowane przez obca7
Czas edycji: 2009-05-22 o 11:17
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 11:25   #4348
tancerka212
Zakorzenienie

no więc dzwoniłam do tego salonu ale pani co odebrała to w ogóle nie wiedziała o co chodzi i już się wkurzyłam ale na szczęście druga pani się zczaiła o co chodzi bo to z nią wczoraj rozmawiałam i powiedziała mi że producent obiecał oddzwonić w tej sprawie do szefowej ale szefowa albo dziś będzie popołudniu albo dopiero jutro więc chyba wyluzuję już z tą suknią i nie będę tam dziesięć razy wydzwaniać jak zdesperowana wariatka aczkolwiek mam niedosyt po tej rozmowie... ale ta pani z którą gadałam dziś-czyli ta co nie wiedziała o mojej sprawie- powiedziała że zazwyczaj szycie sukni nie urywa się tak w środku roku i do końca roku pewnie będę mogła ją zamówić... no ale jak chcę znać opinię producenta to mam jutro tam zadzwonic.. ale nie wiem czy zadzwonię bo jak odbierze jakas trzecia babka to już calkiem poczuję się durnie że stawiam na nogi i angażuję w swoją sprawę cały salon z sukniami a do ślubu ponad rok co wy myślicie?? dać sobie już spokój i nie wymyślać czy dowiedzieć się i doprowadzić sprawę do konca?
Stary 2009-05-22, 11:28   #4349
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość

Też kiedyś zbiłam antyramę. One są z bardzo cienkiego szkłą i trzeba uważać. I na ścianie w pokoju mam taką duż antyramke a w niej umieszczone zdjęcia z tżtem, przyjaciół, rodzinki I już czas zmienić fotki, bo Amelka ma 2 latka prawie a ja mam jej fotki jak niemowlakiem była
to ja w mojej mialam plakat z obrazem Salvadora Dali ale teraz pora na zmiany, bo ten plakat juz tu dobre kilka lat wisial. chcialabym nasze zdjecie jako duzy plakat, ale najwieksze jakie robia u fotografa i tak sa za male wiec sama nie wiem. chyba ze mniejsza antyrame kupie.

ja to zdecydowanie nie doroslam do ciazy. jakby mi sie przytrafilo to chyba bym sie poplakala (i to wcale nie ze szczescia )

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-05-22 o 11:29
Stary 2009-05-22, 11:36   #4350
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
ja to zdecydowanie nie doroslam do ciazy. jakby mi sie przytrafilo to chyba bym sie poplakala (i to wcale nie ze szczescia )
ja tak samo.... żadna to by dobra nowina była... ale jak ktoś oczekuje dzidzi to musi być istne szaleństwo

wlasnie oglądałam na naszej klasie zdjęcia z pleneru tej dziewczyny co miala taki wypasiony slub i wesele ale jakos mnie nie powaliły...zdjecia mieli artystyczne ale jak dla mnie to nie najszczęśliwszy pomysł na plener w jakimś opuszczonym miejscu gdzie są walące się i zagrzybiałe bure ściany... ja mam zamiar mieć jakies ladne i koloowe fotki żeby budziły miłe skojarzenia ze śłubem a nie żeby wyglądały jak sceny z horroru
znów dziś jestem rozdrażniona i nic mi się nie podoba jakbym się dowiedziała czegoś konkretnego o sukni to może bym inaczej gadała a tak to się rozczarowałam z rana i już
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości