|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. XV
|
|
|
|
#1652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
okrutnik ...jest piękny a na all zobaczyłam jeszcze opcję różową która mnie pokonała ,.... ale kurde jestm bez kasy euro muszę na wczasy kupić.
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do Grecji jadę... ale jakoś mam coraz mniejszą ochotę sama nie wiem czemu...
|
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1656 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
musisz kupić szpilkę z kuleczką na końcu żeby kryształek nie spadł, ja mam 2 kryształki w 1 kolczyku rozdzielone przekładka i kuleczkami zaciskowymi no a póżniej na końcu zakręcasz szpilkę u góry tak żeby wyszło oczko za które przyczepiasz ją do kolczyka. Zrobie foteczki to zobaczysz dokladnie o co mi chodzi nie nawoziłam jeszcze powiedz mi ja całość tego co mi przysłałas mam rozpuścic w wodzie??? czy jakos po troche??Cytat:
|
||
|
|
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
oby... ![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- [1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12414332] zabierz mnie ze soba w sumie chudzinka jesteś... zmieścisz się do walizki i nadbagażu bym płacić nie musiała .... hmmm
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12413849]
zrobiłam sobie wczoraj z zakupionych kryształków i innych elementów długie wiszące kolczyki na szpilce wszyscy dziś w pracce sapia i wydaja ochy i achy na ich widok i jedna z koleżanek zamówiła sobie u mnie takie same tyle że w innym kolorku....[/quote]a mówiłaś że kolczyki są be ![]() A jakie kryształy tam zamocowałaś?
|
|
|
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12414332]pokaże pod warunkiem że necik mi będzie w domu działał...
musisz kupić szpilkę z kuleczką na końcu żeby kryształek nie spadł, ja mam 2 kryształki w 1 kolczyku rozdzielone przekładka i kuleczkami zaciskowymi no a póżniej na końcu zakręcasz szpilkę u góry tak żeby wyszło oczko za które przyczepiasz ją do kolczyka. Zrobie foteczki to zobaczysz dokladnie o co mi chodzi nie nawoziłam jeszcze powiedz mi ja całość tego co mi przysłałas mam rozpuścic w wodzie??? czy jakos po troche??zabierz mnie ze soba tą porcę co masz rozpuść na 0,5 wody masz to 10 m 2 wic starczy na długo jak to rozpuścisz to weż niewiem może tak z 4 nakrętki po wodzie i rozpuść jeszcze i podlej zawsze możesz jedną garstke sypnąć na ziemię i poczekac aż samo się rozupuści i oczywiście podlać obficie wodą ale lepeij rozpuścić ( ja jak swoje kwatki podlałam mszyca uciekła ) więc to dowód że nawozik sprawuje ochronę nad roślinką
|
|
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
a tak w ogóle to Dzień Dobry
![]() Dziś listonosz przyniósł ostatnie 3 próbasy perfumowe i tak: Guerlain Insolence - śmierdziel, bleeee.... jak perfumy Avon coś tam Gold, identycznie Noa Perle - śliczny Secret Obsession tez super a Narciso Rodriguez pachnie jak któres Treselle Avonu, chyba chodzi o ten lotos... |
|
|
|
#1661 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I można sobie odpuścić kawiarnie ![]() Fajne sklepy netowe z kawiarkami to: http://www.aprotrade.pl/start.php?og...d%3F+do+sklepu http://www.dommarket.pl/bialetti-m-131.html W sklepach stacjonarnych sa dużo droższe ![]() Ja mam kawiarkę elektryczną, ale tradycyjna to taka do stawiania na gazie (i jest tańsza). Patrzcie tez w razie czego na pojemność (czyli ilość filiżnaek). Ja i TZ jesteśmy fanami kawiarek. Mamy kilka w domu ![]() idę zobaczyć ten różowy... ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
Ja mam w tym roku marne szanse na urlop (bo wykorzystałam go na praktyki przedszkolne). Na przełomie lipca i sierpnia wyjeżdżamy na 4 dni do Londynu i Bristolu odwiedzić przyjaciół i moją kuzynkę. Bileciki juz kupione (strasznie podrożały ).Szkoda tylko, że tak krótko... |
||
|
|
|
#1662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1663 | |||
|
Zakorzenienie
|
Przydzielili mi jakąś stażystkę.
Utrapienie, bo zieloniutka jest, trzeba wszystko powiedzieć, pokazać palcem, etc. Sama szybciej bym coś zrobiła, zanim mam cokolwiek wytłumaczyć. No ale każdy kiedyś zaczynał. Jestem cierpliwa i miła. Przepięknie. Cytat:
My tak zawsze szpiegujemy. Cytat:
Po to m.in. przyjechał do mnie - by mi zakomunikować że koniec kontaktów z ex... Do tygodnia może dofrunie nasza paczucha. Cytat:
Przepiękna krówka. Bye [1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12413849]doberek zrobiłam sobie wczoraj z zakupionych kryształków i innych elementów długie wiszące kolczyki na szpilce wszyscy dziś w pracce sapia i wydaja ochy i achy na ich widok i jedna z koleżanek zamówiła sobie u mnie takie same tyle że w innym kolorku....[/quote]Doberek Gabi Też chcę sobie zrobić takie kolczyki.
|
|||
|
|
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12414332]pokaże pod warunkiem że necik mi będzie w domu działał...
musisz kupić szpilkę z kuleczką na końcu żeby kryształek nie spadł, ja mam 2 kryształki w 1 kolczyku rozdzielone przekładka i kuleczkami zaciskowymi no a póżniej na końcu zakręcasz szpilkę u góry tak żeby wyszło oczko za które przyczepiasz ją do kolczyka. Zrobie foteczki to zobaczysz dokladnie o co mi chodzi nie nawoziłam jeszcze powiedz mi ja całość tego co mi przysłałas mam rozpuścic w wodzie??? czy jakos po troche??[/quote] Gabi - takie? http://www.allegro.pl/item638298596_..._2szt_new.html Hej Sis No właśnie - jakie kryształki do tego? |
|
|
|
#1665 |
|
Zakorzenienie
|
Miłeczko nie załamuj ja juz od roku patrze na ten ekspresik za 250 widziałam w Jankach
|
|
|
|
#1666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam się. Guerlaina nie znam, ale skoro mówisz że śmierdzi, to nie chcę niuchać.
|
|
|
|
|
#1667 |
|
Zakorzenienie
|
A ja poproszę komplecik kawiarkę Mukka + patelnię krówkę
|
|
#1668 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cieżko jest Cytat:
![]() Nie wachaj |
|||
|
|
|
#1669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie znalazłam te patelnie na All. I tak bardzo potrzebuje małej patelni (do amerykańskich naleśników), więc chyba sobie sprawię prezent na dzień dziecka niedługo
|
|
|
|
|
#1670 | |
|
Zakorzenienie
|
I będziesz piła kawę w piżamce z LS krówce.
Cytat:
Nasze nosy są ok. |
|
|
|
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1672 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
marze o tej piżamcę a nikt na mnie nie zaczekał z zamówieniem
|
||
|
|
|
#1673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na balkoniku posiedzimy sobie do tego jeszcze Bacardi z colą i już - pełen wypas. A, i Nulaka jeszcze po drodze zabierzemy ze sobą ![]() Ja mogę zrobić zamówienie do LS dopiero od 5 czerwca, teraz jestem spłukana, moja karta też Ale przedtem przejdę się do stacjonarnego sklepu LS bo ja szczuplak jestem i chcę sprawdzić jaki rozmiar dla mnie bedzie ok.
|
|
|
|
|
#1674 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1675 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a bo jak dla mnie be są takie krótkie...kretyńsko w nich wyglądam, a długie wiszące mi sie podobają ![]() takie: na samym dole miseczka srebra, potem idzie kuleczka taka: http://www.allegro.pl/item633035258_...etyst_6mm.html następnie jest malusieńka kuleczka srebrna potem centymetr przerwy i kuleczka zaciśkowa nad nią taki kryształek: http://www.allegro.pl/item641217466_...2_kolorow.html nad nim znów malusienka srebrna kuleczka i tyle ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1676 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymaj się |
|
|
|
|
#1678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podeszła do półki dała nowy zapytała jak się nim maluje bo chciała go wziąc pogadałyśmy i se poszłam ma się te karasie jak mówi Asia ![]() a wiecie jak mnie dziś skomplementowała koleżanka moja że wygladam ku***sko nobliwie a kolega zaniemówił i stanął jak wryty jak mu otworzyłam drzwi chyba cos jest w powietrzu
|
|
#1679 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12415007]
a bo jak dla mnie be są takie krótkie...kretyńsko w nich wyglądam, a długie wiszące mi sie podobają ![]() takie: na samym dole miseczka srebra, potem idzie kuleczka taka: http://www.allegro.pl/item633035258_...etyst_6mm.html następnie jest malusieńka kuleczka srebrna potem centymetr przerwy i kuleczka zaciśkowa nad nią taki kryształek: http://www.allegro.pl/item641217466_...2_kolorow.html nad nim znów malusienka srebrna kuleczka i tyle ![]() [/quote] czadowe, dostałam fotę Cytat:
|
|
|
|
|
#1680 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:03.

Rany.... ja też go chcę....

okrutnik ...
ale kurde jestm bez kasy
euro muszę na wczasy kupić.
a gdzie jedziesz ????
a jak na szpilce zaczepiłas mam juz kilka pomysłow tylko niewiem jak to zrobić 

wszyscy dziś w pracce sapia i wydaja ochy i achy na ich widok