|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
to nie był sklep typowo slubny tylko normalny obuwniczy. w typowo slubnych są wyzsze ceny niestety, wiec nawet do takich nie zachodziłam. mysle, ze mozesz do kazdego obuwniczego zajsc i poszukac
|
|
|
|
#3992 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najpierw jednak pojadę na bazar różyckiego. Moze tam?a póżniej do Akadii. Naprawdę piękne te Twoje buciki-takie eleganckie
|
|
#3993 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, czytałam.
|
|
#3994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie tez oczarowały a myslałam, ze będa problemy z ich znalezieniem a tu prosze, pojechalam zamówic obraczki i od razu wszytsko inne kupiłam![]() ty tez napewno cos znajdziesz |
|
|
|
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
http://zylaki.odbytu.pl/w poniedziałek idę do lekarza ... |
|
|
|
#3996 |
|
Zakorzenienie
|
emilcia glowka do gory
to jest choroba cywilizacyjna ![]() a już masz krwawiące? Musisz zmienić dietkę na bogata w blodnnik i pic duzo wody. |
|
|
|
#3997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w pracy ciągle siedzę prawie i tak to jest nie powiem narazie TŻ, bo po co ma się martwić.
Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2009-05-22 o 13:59 |
|
|
|
|
#3999 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja noszę już 9 lat. Myślę że od razu się przyzwyczaisz bo ich się nie czuje na oczach...
|
|
#4000 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przecież te buty nie są papierowe, chyba że to taka tandeta, że przy 1 deszczu odkleją się podeszwy. Jakby iść tym tropem to sukienke też drugą trzeba mieć bo jak ta na szwach pójdzie po obiedzie Ja kupilam swoje w Ryłko i się nie boje. ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4001 |
|
Rozeznanie
|
Mojej ciotce guma w majtkach pękła hehe
|
#4002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Emilko, coś Ty taka dziś nerwowa?
|
|
#4004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz sama nie wiem.
|
|
|
|
|
#4005 |
|
Raczkowanie
|
Trzymajcie kciuki, zaraz ruszam po buciki
Mam nadzieję że tym razem się uda
|
#4006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobilam bransoletke jeszcze tylko żyłke musze odciać chociaz zdjecia jakies nie bardzo mi wyszły w rzeczywistosci kryształki ładnie załamuja swiatło tak wyglada moja ślubna biżuteria Co myślicie oceńcie??? |
|
|
|
|
#4007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wesoło było
|
|
#4008 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Cytat:
ale nie trać nadziei, jeszcze jest szansa. Mocno wierzę w to, że będzie dobrzegratuluje W dniu ślubu będziecie juz w trójeczke Cytat:
dobrze, że jesteś pod bardzo dobrą opieką lekarską, w sumie to bardzo dobrze, że chcą powtórzyć badanie, przynajmniej będą wiedzieć dokładnie, na 100 % co ci jest i czy ten wycinek jest konieczny. Będzie dobrze :gasiu:Cytat:
Cytat:
w pierwszej części wątku już była jedna dziewczyna w ciąży, ale ostatecznie wzięła ślub w zeszłym roku. nie mniej jednak planowo miała być PM 2009fajny komplet |
||||
|
|
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
Agnes ładny ten komplecik
|
|
|
|
#4010 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć!
Cytat:
Wow gratuluję!! bardzo się cieszę, co za super nowinka ![]() Cytat:
A ta kulka to może być kaszak. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pokaże Wam mój projekt karteczek na stół z planem wesela. Na sierpniowym wątku dziewczyny podsunęły pomysł z menu i planem wesela. Pomyślałam, że fajne to takie i praktyczne. Z menu zrezygnowaliśmy, bo mamy takie zwykle, tradycyjne, wiec nie ma co cudować, ale taki plan wesela jest super, bo fajnie jest wiedzieć co o której godzinie będzie. Czasami gdzieś się wychodzi na papierosa, przewietrzyć i omija nas coś ciekawego. To będą takie karteczki troszkę większe od winietek, na tym samym papierze ecri i chcemy je wsadzić w takie szpilki cenowe i wbić je w ferrero rocher (bo dekorację też mamy złotą). Ustawimy kilka na stole, ok 15 sztuk powinno starczyć. na razie wydrukowałam tak na próbę, najgorzej, ze nei wiem gdzie takie szpilki kupić:/ |
||||||
|
|
|
#4011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ucieszylam sie ze moi rodzice tak do tego podeszli.Choc ja nie wyobrazam sobie tak mowic do mojej tesciowej-tymbardziej ze nie przepadam za nia![]() kasiaher no ladnie.W trojke do oltarza pojdziecie gratulacje!
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-05-22 o 16:07 |
|
|
|
|
#4012 |
|
Zakorzenienie
|
Anula fajny pomysł. ja sie zastanawiam nad tym menu, ale sama jakos nie jestem do tego przekonana. mama mnie za to na to szalenie namawia
![]() no pieknie... cały dzien było słonecznie, a jak ja musze wyjsc to zaczęło padac O 14 mu napisałam o której bedzie wiec odpisał, ze po obiedzie. obiad zasze ma ok 15-15-30 jak jego mama akurat ma przerwe w pracy bo od 16 znowu ma dyzur (jest lekarzem) jeszcze go nie ma. a ja stwierdziłąm,z e od dzis nie am zamiaru sie niczym przejmowac, mam wszytsko gdzies i nic mi nie zepsuje humoru. dlatego tez sama wybrałam miejsce, warunki na jakisch mi najbardziej zalezy. powiedziałąm rodzicom a oni mają wybrac sami hotel jaki im sie bedzie podobał i to bedzie juz dla nas niespodzianka ooo za 40 min jade do poradnii i nie wiem czemu ale jakos sie strasznie denerwuje. |
|
|
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia zartujesz?o śluzie opowiadac
![]() Juz wiecie gdzie jedziecie w podroz??
|
|
|
|
#4014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyna pisała, ze musiała przy wszystkich opowiadac jaki miała śluz itp.) masakra. TZ dzwonił jakie mam plany na dzis ![]() ![]() Tak jedziemy na Krete. choc do wczoraj nie wiedziałam Kreta, Rodos czy Cypr, ale jednak zdecydowałam , że Kreta. |
|
|
|
|
#4015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ta poradnia nie martw sie na zapas.U nas nie bylo czegos takiego.Ja bym chyba wyszla....bez przesady |
|
|
|
|
#4016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny opłaca sie brc opcje all inclusive na wycieczce?? na 2 tygodnie jade i juz sama nie wiem. |
|
|
|
|
#4017 | |
|
Raczkowanie
|
Ale wy postów produkujecie Dziewczyny!
Kasiaher, ja Ci uwierzylam i Ci zazdroszczę bo też bym chciała być w ciąży... ale musze jeszcze 2 latka poczekać.Ja wróciłam z zajęć, fajny zbieg okoliczności, przyjmowałam dzisiaj na oddział Dzidzie na kardiologie, przy porodzie której byłam w poniedziałek na neonatologii ![]() Cytat:
ja w swoim mam jeszcze np. sprzęt wodny, korty.
Edytowane przez anjadka Czas edycji: 2009-05-22 o 16:22 |
|
|
|
|
#4018 |
|
Zakorzenienie
|
ja z jednej strony bym chciałą juz byc w ciązy a z drugiej ... nie mamy samodzielnego mieszkania, stałej pracy i to jest duzy minus
---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- ale jesli przez połowę pobytu bede zwiedzała to w sumie nie bede w pełni korzystała z tej opcji all. ach.. sama nie wiem. |
|
|
|
#4019 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jedziesz na 2 tyg pobytu czy na tydzien pobytu i tydzien zwiedzania? Ja mam tydzien pobytu i tydzien zwiedzania, ale wlasciwie w moim hotelu nie bylo innej opcji, tylko all inclusive, ale zastanów się ile to drożej jest, bo jak będziesz miała ochote na kawkę, czy coś do picia... to nie musisz płacić. Edytowane przez anjadka Czas edycji: 2009-05-22 o 16:26 |
|
|
|
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
madzia u nas byly tylko dwa spotkania ,wyklady.Ale to bylo tu w Irlandii ,wiem ze w polsce to roznie bywa
![]() opcja all inc jest wygodna,ale tylko jesli planujesz przebywac duzo w hotelu.Bo jesli chcecie jezdzic i zwiedzac to nie wykorzystasz w pelni,bo przeciez nie bedziecie wracac w porach posilkow.My teraz jedziemy do Hiszpanii i nie mamy posilkow oprocz sniadan.Czasem to lepiej bo niggy nie wiesz jakie jedzenie bedzie w hotelu... anjadka pracujesz w szpitalu?
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-05-22 o 16:25 Powód: dopisek |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.

Najpierw jednak pojadę na bazar różyckiego. Moze tam?a póżniej do Akadii. Naprawdę piękne te Twoje buciki-takie eleganckie

to jest choroba cywilizacyjna 

juz sama nie wiem.