Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-22, 17:51   #4051
zlotko855
Rozeznanie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
powiem ci, ze mi wisi czy odwoła swoje rodzine czy nie. i nawet mu nie napisze. jesli chce tam jechac niech sam zadzwoni do mnie i sie zapyta czy jedziemy.
ja sie tylko zastanwiam co z moim chrzestnym. on sie teraz buduje i ma dosłwonie urwanie głowy. dzis wyjątkowo udało mi sie z nim umóic. jego zona napewno upiecze jakies ciasto, cos do jedzenia . ona taka jest. i co teraz>> mam taki mętlik w głowie

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

ja juz ogłupiałam przez tą całą sytuację. nie wiem co on ysli, co zrobi... masakra
a samej pasuje isc zaprosic chrzestnego? chyba nie, co nie? moze zadzwon, ze mozesz byc, ale sama bo TZ cos wypadlo, a nie chcesz przekladac juz wizyty, moze sami zaproponuja inny dzien.

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 17:55   #4052
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
a samej pasuje isc zaprosic chrzestnego? chyba nie, co nie? moze zadzwon, ze mozesz byc, ale sama bo TZ cos wypadlo, a nie chcesz przekladac juz wizyty, moze sami zaproponuja inny dzien.
samej nie wypada, a poza tym nie będzie go kryła

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 17:59   #4053
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
samej nie wypada, a poza tym nie będzie go kryła

masz racje. Madzia zadzwon do niego i jedzcie razem, szkoda cioci, bo pewnie tak jak sadzisz przygotowala sie na wasza wizyte

Stary 2009-05-22, 17:59   #4054
kasiaher
Wtajemniczenie

byłam u lekarza , jestem w 5 tygodniu, narzie nic więcej nie moge powiedzieć bo sama nie wiem , ale jest ok w przyszłym tygodniu mam badania krwi i moczu i jakies przeciwciała, dostałam witamny ale kwasu foliowego nie ., mam zdjęcie z USG dobrze widac ale niesety nie pokaże wam bo nie mam skanera.
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 18:01   #4055
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
byłam u lekarza , jestem w 5 tygodniu, narzie nic więcej nie moge powiedzieć bo sama nie wiem , ale jest ok w przyszłym tygodniu mam badania krwi i moczu i jakies przeciwciała, dostałam witamny ale kwasu foliowego nie ., mam zdjęcie z USG dobrze widac ale niesety nie pokaże wam bo nie mam kanera.
Super Kasieńko a kiedy termin masz? czy jeszcze nie mówił
Kasiu a nie możesz zrobić fotki tego usg i nam wysłać

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 18:03   #4056
anjadka
Raczkowanie

Kasiaher... Dziwne ze nie dostalas kwasu...
anjadka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 18:04   #4057
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
byłam u lekarza , jestem w 5 tygodniu, narzie nic więcej nie moge powiedzieć bo sama nie wiem , ale jest ok w przyszłym tygodniu mam badania krwi i moczu i jakies przeciwciała, dostałam witamny ale kwasu foliowego nie ., mam zdjęcie z USG dobrze widac ale niesety nie pokaże wam bo nie mam skanera.
ale super kasia masz malenka kruszynke w sobie. jeszcze raz gratuluje

Stary 2009-05-22, 18:12   #4058
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
o super a może ten kwas jest w tych tabletkach co ci przepisał, kobiety w ciazy zazywają przecież kompleksy witaminowe i tam też kwas foliowy jest
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 18:35   #4059
zlotko855
Rozeznanie

weekend sie zaczal to coraz mniej PM na wizazu.
my zaraz zmykamy na wyczekiwany koncercik i o to sie dzis z reszta poklocilam z TZ, bo nie kupil biletow, a od miesiaca bebnil o koncercie i musialam jechac po nie sama do jakiegos skateshop'u, a mialam co innego w planach, a on w pracy siedzial. zreszta szkoda nerowow, sa inne problemy.

jutro slubuja nasze kolejne wizazanki, ale chyba nie odwiedzaly ostatnio forum?

Stary 2009-05-22, 18:40   #4060
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
weekend sie zaczal to coraz mniej PM na wizazu.
my zaraz zmykamy na wyczekiwany koncercik i o to sie dzis z reszta poklocilam z TZ, bo nie kupil biletow, a od miesiaca bebnil o koncercie i musialam jechac po nie sama do jakiegos skateshop'u, a mialam co innego w planach, a on w pracy siedzial. zreszta szkoda nerowow, sa inne problemy.

jutro slubuja nasze kolejne wizazanki, ale chyba nie odwiedzaly ostatnio forum?
co za koncert?
wlasnie a kto jutro slubuje?

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 18:53   #4061
n.ik.a
Zadomowienie

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...6#post12421046
tu moja wspaniała biżu ślubna)) jestem mega zadowolona

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 18:53   #4062
agnes208
Zakorzenienie

Madzialenka ja na twoim miejscu poszła bym sama prosic powiedziałabym ze Tż cos wypadło a ze swoja rodzina niech zrobi jak chce ale skoro twoj chrzestny taki zabiegany to nie lekcewaz ich teraz i idz zaprosic, tym bardziej ze tak sie wczesniej z nimi trudno było umowic.

N.ik.a bardzo ładna ta twoja biżuteria

Edytowane przez agnes208
Czas edycji: 2009-05-22 o 18:54
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 18:54   #4063
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
co za koncert?
wlasnie a kto jutro slubuje?
jutro slubuja: uleczka67, Lilith1, parasiempre, Asiulak
tak szczerze to ja ich nie kojarze:/, bo chyba pozniej tutaj dolaczylam.
a koncert Hemp Gru, moze tez sie wybierasz?
edit: teraz zobaczyam u ciebie - lokalizacja: zagranica, takze pytania nie ma

Edytowane przez zlotko855
Czas edycji: 2009-05-22 o 18:59
Stary 2009-05-22, 18:59   #4064
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
jutro slubuja: uleczka67, Lilith1, parasiempre, Asiulak
tak szczerze to ja ich nie kojarze:/, bo chyba pozniej tutaj dolaczylam.
a koncert Hemp Gru, moze tez sie wybierasz?
hmm ja tez ich nie kojarzea jestem tu juz od roku

Nie jestem w Polsce

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 19:01   #4065
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Super Kasieńko a kiedy termin masz? czy jeszcze nie mówił
Kasiu a nie możesz zrobić fotki tego usg i nam wysłać
Cytat:
Napisane przez anjadka Pokaż wiadomość
Kasiaher... Dziwne ze nie dostalas kwasu...
Cytat:
ale super kasia masz malenka kruszynke w sobie. jeszcze raz gratuluje
Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
o super a może ten kwas jest w tych tabletkach co ci przepisał, kobiety w ciazy zazywają przecież kompleksy witaminowe i tam też kwas foliowy jest
może rzeczywiście w tych tabletkach jest co mi przepisał
aha narazie powiedział że planowany poród 14 -16 stycznia
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 19:34   #4066
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
gartuluję po prostu super

stokrotka jestem z Toba tak jak z reszta pozostale dziewczyny, 3maj sie mocno i mysle, ze ksiadz mial racje...nie odkladajcie slubu niech tato cieszy sie razem z wami tutaj

madzialenka ja cie rozumiem, pewnie zrobilabym tak samo..,

cos jest nie tak kurcze nie wiem czy to w powietrzu czy to taki stres prxed slubem?? ale my dzis znowu mielsimy duze spiecie i to o nic momentami barkuje mi sil
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 19:48   #4067
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
może rzeczywiście w tych tabletkach jest co mi przepisał
aha narazie powiedział że planowany poród 14 -16 stycznia
Kasia, super!!!!! Ciocia Maggie bardzo sie cieszy niech Ci tz ucaluje brzuszek ode mnie

a moj tz mnie ostatnio zawiodl-mowilam Wam, ze mam problemy w pracy i nie wiem co bedzie dlaej i rozmawialismy z tz, ze dobrze by bylo, jakbym teraz zaciazyla, poki mam umowe na czas nieokreslony, tymbardziej ze mam juz swoje latka i tak nie chcielismy odkladac tej decyzji ........ no i jakos wtedy po tych rozmowach doszlo do przytulanek i tz sie gramoli po gumke, a ja na to, ze mial byc dzidzius i co a on na to "NO CO TY, A JAK DOROSNIE I SIE DOLICZY, ZE PRZED SLUBEM" myslalam, ze padne no wiec coz, tatus zarzadzil i kropka, a na stepne dni plodne w noc poslubna
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 20:08   #4068
stokrotka24
Zakorzenienie

dziękuję jeszcze raz za dobre słowa, to naprawdę pomaga. Postanowiłam sobie, że nie będę się zadręczać myślami o śmierci. Musze mieć nadzieję.
Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
Dziewczyny nosi ktoras z Was moze szkła kontaktowe??
Na codzien nosze okulary ale na ślub zamowilam soczewki i zastanawiam sie czy sie zdaze do nich przyzwyczaic w niecałe 2 tygodnie.
ja zaczęłam niedawno nosić- jakieś 1,5 tygodnia temu. Myślę, że zdążysz się spokojnie w tym czasie nauczyć je nakładać. Ja jestem bardzo zadowolona ze szkieł. Boję się tylko jednego- jak zrobię sobie paznokcie to nie mam pojęcia jak ja wyjmę soczewki. Juz uszkodziłam jedną jak miałam trochę dłuższe.

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 20:58   #4069
jaga_2001
Zakorzenienie

Emilka, znam ten bol. Sama tez mam hemoroidy... Siedzacy tryb daje o sobie znac... Mnie pomaga ruch. Ruch to idealne lekarstwo na te dolegliwisc

Kasiaher, gratuleje Dobrze pamietam, ze o dzidziusia chcieliscie sie starac zaraz po slubie? Dam dobra rade. Jak nastepnym razem pojdziesz do gina to nie zapomnij wziac zaswiadczenia, ze jestes pod jego opieka od 5 tygodnia ciazy. Takie zaswiadczenie jest istotne, jesli chcesz pozniej dostac becikowe. Teraz wprowadzili taki obowiazek, ze kobieta musi miec taki swistek, ze do gina zglosila sie przed ukonceniem 10 tyg ciazy. Po tym terminie o bicikowym moze zapomniec.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 20:59   #4070
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
dziękuję jeszcze raz za dobre słowa, to naprawdę pomaga. Postanowiłam sobie, że nie będę się zadręczać myślami o śmierci. Musze mieć nadzieję.

ja zaczęłam niedawno nosić- jakieś 1,5 tygodnia temu. Myślę, że zdążysz się spokojnie w tym czasie nauczyć je nakładać. Ja jestem bardzo zadowolona ze szkieł. Boję się tylko jednego- jak zrobię sobie paznokcie to nie mam pojęcia jak ja wyjmę soczewki. Juz uszkodziłam jedną jak miałam trochę dłuższe.
Musisz być silna i moim zdaniem ksiadz ma racje nie ma co odkladac slubu tato bedzie jeszcze z wami w ten dzien. Napewno nie bedzie to łatwy dzien ani dla ciebie ani dla twoich rodziców ale bedziecie razem i to najwazniejsze nawet jak stanie sie najgorsze to piekne wspomnienia pozostana i beda goscic w twoim serduszku dłużej niz ból bo ten z czasem ustepuje ukojeniu. Cieszcie sie teraz soba i nie myślcie o najgorszym walczcie o niego a to napewno doda mu sił i nie bedzie sie poddawal.

a co do soczewek to widze jestes na biezaco. A nie czujesz ich jako cos obcego w oku?? Jak ci idzie ich zdejmowanie??
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 21:30   #4071
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
Musisz być silna i moim zdaniem ksiadz ma racje nie ma co odkladac slubu tato bedzie jeszcze z wami w ten dzien. Napewno nie bedzie to łatwy dzien ani dla ciebie ani dla twoich rodziców ale bedziecie razem i to najwazniejsze nawet jak stanie sie najgorsze to piekne wspomnienia pozostana i beda goscic w twoim serduszku dłużej niz ból bo ten z czasem ustepuje ukojeniu. Cieszcie sie teraz soba i nie myślcie o najgorszym walczcie o niego a to napewno doda mu sił i nie bedzie sie poddawal.

a co do soczewek to widze jestes na biezaco. A nie czujesz ich jako cos obcego w oku?? Jak ci idzie ich zdejmowanie??
zdejmowanie jest dużo prostsze od nakładania i sama się tego nauczyłam. Wogule trafiłam na beznadziejnego okulistę, który założył mi sam soczewki, czyli sama musiałam się nauczyć je zdejmować i nakładać. Przez pierwsze kilka dni nakładałam po 30 minut a oczy miałam czerwone. Trzeba być wytrwałym i cierpliwie nakładać. Nie czuć soczewek jak się do nich przyzwyczaisz. po 2 dniach jest już oki

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 21:44   #4072
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
też bym chciała wiedzieć gdzie takie szpilki można by dostać...
Jeśli chcesz ich dużą ilość, to możesz kupić tutaj
http://www.allegro.pl/item639057690_...z_atestem.html
ja chcę tylko max 20 szt. i mam problem:/

Cytat:
No i dupa. normalnie taka jestem wkurzona ze az sie popłakałam. TZ nigdy chyba nie bedzie punktualny. miał cały wolny dzien. a przyjechał po mnie spózniony bo o 16.52 (a na 17 mielismy poradnie) bylismy w połwie drogi jak była juz 17.04 wiec mu móie, z eja mam szacunek do ludzi i jak mam wchodzic spóxniona to walę to i TZ zakrecił i mówi, to jedziemy do ciebie. wyobrazacie to sobie, cały czekam i sie stresuja ta głupią poradnia a tu prxzez niego nic nie wychodzi. zaczelam sie na niego drzec, ze całe zycie sie spóźnia, ze nia ma przez to szacunku do mnie, ze ja zawsze na niego czekam. i ze mam gdzies to wsyztsko. Ze niech sam sobie zanosi te zaproszenia bo ja juz wszytsko olewam. TZ zasmiał sie ironicznie. wiec jeszcze badziej mnie wkurzył. cos tam sie darłm na niego. o braku szacunku. ze ma cały wolny dzien a i tak sie spóxnia. i w koncu rzuciłam w niego pierscionkiem (taki impuls w nerwach przyszedł), nawet nie wiem gdzie poleciał) TZ znowu zasmiał sie ironicznie i sie pyta czy wybieramu wycieczke dzis na podróz poslubną wiec sie zaczełam smiac , ze chyba sobie zartuje, bo ja mam gdzies ten slub. w ogóle chcialam aby mnie wysadził na miescie ale stwierdził,z e nie bo pada. ledwo sie zatrzymał u mnie pod domem a ja juz wyskoczyłam z samochodu. TZ powiedział, abym poczekała to pogadamy na to: i tak całe zycie na ciebie czekałam" , tzrasnełam drzwiami i poszłam. TZ odjechał.

i lipa. od 18 bylismy omówieni z TZ ciocią, potem z jego dziadkiem i na 20 z moim chrzestnym. co robic?? mam ich teraz odwołąc??

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Najchętniej to bym zadzwoniłą teraz do kolezanki i jak nie zadnych planów to bym sie z nią spotkała. ale kurde co z tymi osobami z którymi sie umówilismy??

Wybuchłam wiem, ale jakby ktos was przez całe zycie tak olewał i zawsze , dosłownie zawsze sie spózniał , przekładał plany bo cos tam to tez byscie kiedys nie wytrzymały. u niego cała rodzina jest taka.za to ja mam szacunek do ludzi i nie spóxniam sie nigdy. wiadomo, czasami człowiekowi cos juz naprwde wypadnie,a le zeby tak zawsze??

nie moge odżałowac tej poradnii.
nie wiem sama co robic ...
Madziu, wiem co czujesz. Ja czasami też mam takie napady...
Cytat:
Super, a jak to się stało, że zrobiłaś test?? Czułaś jakieś objawy czy tak regularnie sprawdzasz przy staraniach?

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...6#post12421046
tu moja wspaniała biżu ślubna)) jestem mega zadowolona
Piękna, ja mam prawie identyczną bransoletkę od dodomi, tylko bardziej przezroczysta, mieszane koralini szklane i swarovskiego
Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Kasiaher, gratuleje Dobrze pamietam, ze o dzidziusia chcieliscie sie starac zaraz po slubie? Dam dobra rade. Jak nastepnym razem pojdziesz do gina to nie zapomnij wziac zaswiadczenia, ze jestes pod jego opieka od 5 tygodnia ciazy. Takie zaswiadczenie jest istotne, jesli chcesz pozniej dostac becikowe. Teraz wprowadzili taki obowiazek, ze kobieta musi miec taki swistek, ze do gina zglosila sie przed ukonceniem 10 tyg ciazy. Po tym terminie o bicikowym moze zapomniec.
No coś Ty?? Trochę chore, bo czasami kobiety nie są świadome tego, że są w ciąży, trochę przesadzili.
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 22:10   #4073
BEAMI
Raczkowanie

Witam!!!
Troszki mnie tu nie było i tyle mi sie nazbierało do czytania.

stokrotka24 mam nadzieje, ze sie wystko ułozy i twój tata wyzdrowieje i bedzie lepiej niż lekarze rokują. Pomodle sie by było dobrze. A co do ślubu to uważam, że ksiądz ma racie.

kasiaher GRATULUJE Teraz moja droga dbaj o siebie i tą mało kruszynke.

Madzialenka12344321 nie dziwie się, ze tak wybuchłas. Ja też nie lubie jak mój TZ sie spóźnia.
Stary 2009-05-22, 22:33   #4074
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
No i dupa. normalnie taka jestem wkurzona ze az sie popłakałam. TZ nigdy chyba nie bedzie punktualny. miał cały wolny dzien. a przyjechał po mnie spózniony bo o 16.52 (a na 17 mielismy poradnie) bylismy w połwie drogi jak była juz 17.04 wiec mu móie, z eja mam szacunek do ludzi i jak mam wchodzic spóxniona to walę to i TZ zakrecił i mówi, to jedziemy do ciebie. wyobrazacie to sobie, cały czekam i sie stresuja ta głupią poradnia a tu prxzez niego nic nie wychodzi. zaczelam sie na niego drzec, ze całe zycie sie spóźnia, ze nia ma przez to szacunku do mnie, ze ja zawsze na niego czekam. i ze mam gdzies to wsyztsko. Ze niech sam sobie zanosi te zaproszenia bo ja juz wszytsko olewam. TZ zasmiał sie ironicznie. wiec jeszcze badziej mnie wkurzył. cos tam sie darłm na niego. o braku szacunku. ze ma cały wolny dzien a i tak sie spóxnia. i w koncu rzuciłam w niego pierscionkiem (taki impuls w nerwach przyszedł), nawet nie wiem gdzie poleciał) TZ znowu zasmiał sie ironicznie i sie pyta czy wybieramu wycieczke dzis na podróz poslubną wiec sie zaczełam smiac , ze chyba sobie zartuje, bo ja mam gdzies ten slub. w ogóle chcialam aby mnie wysadził na miescie ale stwierdził,z e nie bo pada. ledwo sie zatrzymał u mnie pod domem a ja juz wyskoczyłam z samochodu. TZ powiedział, abym poczekała to pogadamy na to: i tak całe zycie na ciebie czekałam" , tzrasnełam drzwiami i poszłam. TZ odjechał.

i lipa. od 18 bylismy omówieni z TZ ciocią, potem z jego dziadkiem i na 20 z moim chrzestnym. co robic?? mam ich teraz odwołąc??

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Najchętniej to bym zadzwoniłą teraz do kolezanki i jak nie zadnych planów to bym sie z nią spotkała. ale kurde co z tymi osobami z którymi sie umówilismy??

Wybuchłam wiem, ale jakby ktos was przez całe zycie tak olewał i zawsze , dosłownie zawsze sie spózniał , przekładał plany bo cos tam to tez byscie kiedys nie wytrzymały. u niego cała rodzina jest taka.za to ja mam szacunek do ludzi i nie spóxniam sie nigdy. wiadomo, czasami człowiekowi cos juz naprwde wypadnie,a le zeby tak zawsze??

nie moge odżałowac tej poradnii.
nie wiem sama co robic ...
Cytat:
Madzia wspolczuje klotni (my tez sie dzisiaj poklocilismy), ale przychodzi taki impuls, ze juz nie wytrzymujemy i krzyczymy co nam na sercu lezy. moim zdaniem mialas prawo sie wkurzyc. ja na Twoim miejscu nie dzwonilabym nigdzie i sie nikomu nie tlumaczylam, powiedz TZ, zeby to on zadzwonil, bo on zawalil. sama za duzo na siebie bierzesz, ciagle Ty sie wszystkim martwisz.

adit
pewnie, ze umow sie z kolezanka. przynajmniej wyjdziesz i sie wygadasz.
Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
madzialenka ja cie rozumiem, pewnie zrobilabym tak samo..,

cos jest nie tak kurcze nie wiem czy to w powietrzu czy to taki stres prxed slubem?? ale my dzis znowu mielsimy duze spiecie i to o nic momentami barkuje mi sil
Dziewczyny to cos w powietrzu chyba nie tak jest bo ja z moim Tż-tem tez sie dzisiaj kloce, Jak on mnie wnerwia ten czlowiek!!!!!
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 23:43   #4075
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

idz do ksiedza czy poradni oni powinnie miec was wspisanych na liscie i powinni wam przybic pieczaytki odrazu
dzieki kochana
jako jedyna pomoglas mi uff

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Strippi, bym zapomniała...gratuluję wynajęcia mieszkanka. Na pewno jesteście strasznie szczęśliwi!! a taka przeprowadzka to na pewno radocha
dzieki kochana
dzisiaj sprzatalam cala kuchnie i sypialnie
kupilismy pralke
jutro lodowke i lozko

do tego dostalam pelno naczyc firanek itd od mamci

Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
Dziewczyny to cos w powietrzu chyba nie tak jest bo ja z moim Tż-tem tez sie dzisiaj kloce, Jak on mnie wnerwia ten czlowiek!!!!!
ja tez sie troszku poklocilam ale tyci tyci
jestem przed okresem, a ten skubaniec jeszcze mnie denerwuje
Stary 2009-05-23, 00:50   #4076
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo sie ciesze ze wszystko ok

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-23, 08:50   #4077
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:
: jupi::j upi::ju pi::jup i:
gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
: jupi::j upi::ju pi::jup i:
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-23, 09:04   #4078
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

oj kobitki, ile napisałyscie przez 3 dni... ja teraz z TZ-em mieszkamy sobie w naszym mieszkanku... ale tylko do jutra, bo w pon juz majster przychodzi i bedzie malowac i plytki kłasc i cała reszte robic

heh... juz zostale mi niecale 2 tyg do slubu.... kurcze, tyle rzeczy jeszcze nie mam, a przez ten remont nie mam kiedy tego wszystkiego załatwic... ale z drugiej strony to przynajmniej nie mam kiedy sie stresowac

zabrałam z salonu swoja suknie, bo mieli strasznie niekumata krawcowa... jak zaszlam na przymiarke to normlanie sie popłakałam, tak mnie ta baba wkurzyla i zabralam kiece i wczoraj zanioslam do swojej krawcowej. Babeczka wrocila ze stanow gdzie szyla i poprawiala suknie slubne i przynajmniej zna sie na rzeczy

heh...piszecie o chorobach... okazało sie, ze moja mama bedzie musiala miec operacje na nogi, bo inaczej chodzic nie bedzie za jakis czas a ciocia ma nieoperacyjnego raka wątroby i guz na plecach....
ja czuje, ze ze mna tez niekoniecznie wszystko dobrze jest, ale po slubie biore urlop i bede sie badac na wszystko juz...

Kasiaher - gratuluje serdecznie heh... az troche zazdroszcze

a wszystkim dzisiejszym PM - wszystkiego naj naj i oczywiscie ładnej pogody i zeby wszysto dzis poszło po Waszej mysli

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-23, 09:39   #4079
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Kasia...ale super no to mamy wizażowego malucha...hehe...szczęści arz, będzie miał tyle ciotek

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-23, 09:41   #4080
kliwia
Zakorzenienie

nie nadrabiam ;]

kasiaher
to zrob zjdecie maluszka aparatem ihihi

misqa dobrze ze znalazlas ta krawcowa - czasami sie dziwie salonom e zatrudniaja byle kogo na stanowiksu krawcowej Ciekawe jaka krawcwa bedzie w moim salonie Widzialam jedna suknie, w stylu dzieciekwiat z muslinu i troche spieprzyla mojej kolezance, bo tak jej zwezyla, ze az jej sie pepek odznaczal
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości