Wymienię Zupełnie nowy wątek - perfumy, pielęgnacja, kolorówka, apteczne i inne dobra :) - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-05-21, 22:36   #421
ragutka
Zakorzenienie

Przekupka: 255 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Zupełnie nowy wątek - perfumy, pielęgnacja, kolorówka, apteczne i inne dobra :)

TUTAJ znalazłam o tej ryżowej serii , ja mam cleanser i toner
Stary 2009-05-22, 09:58   #422
biala_malpeczka
Zadomowienie

Przekupka: 98 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Zupełnie nowy wątek - perfumy, pielęgnacja, kolorówka, apteczne i inne dobra :)

Cytat:
Napisane przez fairlight Pokaż wiadomość
cos za Cacharel, Amor Amor, zestaw prezentowy nowy w pudełku: edt 50 ml, mleczko do ciała 50 ml i żel do mycia 50 ml.
Podoba mi się Kate Moss, Summer Time, ale to trochę mało

Cytat:
Napisane przez siek Pokaż wiadomość
czy znalazłabyś coś za Juicy Couture, edp spray z 50 ml pozostało ok 2/3, fotka na życzenie
lub piątki diora?
niestety nic

Cytat:
Napisane przez pallacanestra Pokaż wiadomość
i jak małpeczko?
Narazie nic dla siebie nie widzę

Cytat:
Napisane przez Nicole Pokaż wiadomość
- Aquolina, Scented Body Water Fragranza,zucchero a velo (icing sugar), 150 ml,
lub
- Avon Solutions, Cellu-Sculpt, wyszczuplający krem antycellulitowy, 200 ml,

Coś u mnie?
niestety nic

Cytat:
Napisane przez itaka Pokaż wiadomość
To akurat widoczne sa te kolorki na zdjeciach, ktore wisza na kilku ostatnich u mnie postach jako miejsce dla przyszlych fotek... np. #45 To te - ta paleta, akurat zdjecie jest aktualne
znalazłam, dzięki Niestety, w takich kolorkach wyglądam jak upiór
będę zaglądać

Cytat:
Napisane przez dabhdGARGAMELOWAdhbnhaskj Pokaż wiadomość
może coś u mnie za coś z poniższych:
Midnight Poison
Miracle
L'instant?
niestety nic

Cytat:
Napisane przez oolong Pokaż wiadomość
i ja, ja
Też narazie nic nie widzę dla siebie
Ale przekazuję delikatne uściski dla brzuszka

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Cytat:
Napisane przez toya2006 Pokaż wiadomość
prosze odp u mnie

- Cacharel, Amor Amor, zestaw prezentowy nowy w pudelku
- Chanel Chance eau fraiche, edt 50 ml,
Oriflame, swedish spa minerals, light moisturising oil spray, dwufazowy spray do ciała z olejkiem, 150 ml kilka razy użyte,
- Wella System Professional, Ultimation, lakier
niestety nic

Cytat:
Napisane przez ragutka Pokaż wiadomość
TUTAJ znalazłam o tej ryżowej serii , ja mam cleanser i toner
Fajne , a cleanser to się używa z wodą ? Nie wiem tylko czy toner by mi się przydał, bo przy dzieciach nie mam czasu na takie ceregiele , myję gębę w tempie ekspresowym, krem i do wyra karmić księciunia
A co byś chciała ode mnie ewentualnie za NR i cleanser ?

biala_malpeczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-22, 16:23   #423
ragutka
Zakorzenienie

Tak, cleanser to takie mycie jak mydełkiem , emulsja z dozownikiem - czyli jeszcze szybciej !
Mnie interesują te dwa zapachy co się o nie początkowo pytałam, czyli Gucci - to ta brązowa butla z dzyndzelkiem złotym ? I ten Tous Touch - ale to w ciemno, więc tak bardzo napalona nie jestem , ale z opisów cos tam miodowego mnie kusi...
To jak byś to widziała , z poprzedniego wątku mam jeszcze błyszczyk EL crystal gloss kolor plum wine , wypróbowałam ale on jednak daje kolor, póltransparentny ale jednak.
A , i mam jeszcze Clinique All About Eyes rich 15ml uzywany kilka dni i odstawiony do lodówki bo dostałam Yoskine do testowania
A z serii Aromatherapy TBS mam krem do ciała Ylang-Ylang wysmarowany ze trzy razy na ręce (obie) i ok.połowę butelki balsamu Peppermint 250 ml butla z dozownikiem .
A księciunio to musi mieć życie ! Moja książęca para po ponad dwa lata każde było uczepione do mleczarni

Edytowane przez ragutka
Czas edycji: 2009-05-23 o 12:10
ragutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-22, 19:17   #424
annamonica
Zakorzenienie

Przekupka: 62 pkt / 100% pozyt.
GG do annamonica

coś u mnie za
Lancome, kremowa pomadka le rouge absolu, 320 goutte de rose, róż, nowa???

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...3#post12351643

pozdrawiam
annamonica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-22, 21:00   #425
lilmary
BAN stały

Przekupka: 22 pkt / 96% pozyt.

U Ciebie interesuje mnie wiele rzeczy, więc powiedz czy znalazłabyś coś u mnie ?
lilmary jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-22, 22:19   #426
aaaania1989
Zakorzenienie

Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.

coś u mnie za :
Tołpa huminea, Rosaca L, Naturalna dermopielęgnacja skóry wrażliwej, naczyniowej i zaczerwienionej, zestaw: lekki krem wzmacniający spf 10 40 ml + bogaty krem wzmacniający spf 10 40 ml + delikatny żel micelarny do mycia twarzy i oczu, 150 ml,
Stary 2009-05-22, 22:23   #427
a1n2i3a
Raczkowanie

Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.

witaj, podobają mi się:
Estee Lauder, MagnaScopic Maximum Volume Mascara, 9 ml, czarna, użyta góra 5 razy, świeża i mokra, jednak nie na moje rzęsy ,
Isadora, build-up extra volume mascara with panthenol, 01 black, nowa,
Kadus Slalom, Magnify styling foam
L'oreal tecni.art, full volume extra
a1n2i3a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-24, 20:36   #428
biala_malpeczka
Zadomowienie

Cytat:
Tak, cleanser to takie mycie jak mydełkiem , emulsja z dozownikiem - czyli jeszcze szybciej !
Mnie interesują te dwa zapachy co się o nie początkowo pytałam, czyli Gucci - to ta brązowa butla z dzyndzelkiem złotym ? I ten Tous Touch - ale to w ciemno, więc tak bardzo napalona nie jestem , ale z opisów cos tam miodowego mnie kusi...
To jak byś to widziała , z poprzedniego wątku mam jeszcze błyszczyk EL crystal gloss kolor plum wine , wypróbowałam ale on jednak daje kolor, póltransparentny ale jednak.
A , i mam jeszcze Clinique All About Eyes rich 15ml uzywany kilka dni i odstawiony do lodówki bo dostałam Yoskine do testowania
A z serii Aromatherapy TBS mam krem do ciała Ylang-Ylang wysmarowany ze trzy razy na ręce (obie) i ok.połowę butelki balsamu Peppermint 250 ml butla z dozownikiem .
A księciunio to musi mieć życie ! Moja książęca para po ponad dwa lata każde było uczepione do mleczarni
Nie wiem, Gucci za NR ? a za drugi zapach np. ten cleanser i powiedzmy krem Ylang-Ylang ? Balsam Peppermint też mnie kusi ale nie chcę cię ograbić, nie wiem jak to wycenić

Cytat:
Napisane przez annamonica Pokaż wiadomość
coś u mnie za
Lancome, kremowa pomadka le rouge absolu, 320 goutte de rose, róż, nowa???

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...3#post12351643

pozdrawiam
Niestety nic

Cytat:
Napisane przez lilmary Pokaż wiadomość
U Ciebie interesuje mnie wiele rzeczy, więc powiedz czy znalazłabyś coś u mnie ?
Nie podałaś linka do wątku

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
coś u mnie za :
Tołpa huminea, Rosaca L, Naturalna dermopielęgnacja skóry wrażliwej, naczyniowej i zaczerwienionej, zestaw: lekki krem wzmacniający spf 10 40 ml + bogaty krem wzmacniający spf 10 40 ml + delikatny żel micelarny do mycia twarzy i oczu, 150 ml,
Niestety nic

Cytat:
Napisane przez a1n2i3a Pokaż wiadomość
witaj, podobają mi się:
Estee Lauder, MagnaScopic Maximum Volume Mascara, 9 ml, czarna, użyta góra 5 razy, świeża i mokra, jednak nie na moje rzęsy ,
Isadora, build-up extra volume mascara with panthenol, 01 black, nowa,
Kadus Slalom, Magnify styling foam
L'oreal tecni.art, full volume extra
Podoba mi się:

Estee Lauder - Advanced Night Repair - krem pod oczy - 5ml nowy nieużywany

Estee Lauder - Idealist - Pore Minimizing
- 15ml nowy nieużywany

TIGI Bed Head Peppermint Mask Treat me Right - maska bardzo wydajna dla wzmocnienia i regeneracji włosów - została ok połowa czyli 100ml

Stary 2009-05-24, 20:44   #429
MilciaAa
Zadomowienie

Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.

Coś u mnie?
- AA Prestige, SPA Emotion, Jogurtowa emulsja do ciała, regeneruje, nawilża, ujędrnia. Duże opakowanie - słoik 200 ml, nowy
- Johnson's baby, Soothing Naturals, balsam nawilżający, przynosi ulgę suchej skórze już po pierwszym zastosowaniu, 250 ml, nowy

Odpisz w moim wątku

23.11.2015 - L.P. okrąglaski Sebbin 435cc, 11,7 cm, projekcja 6,0
MilciaAa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-24, 20:45   #430
ragutka
Zakorzenienie

To ja oddałabym : NR ,cleanser L'occitane i ylangowy body cream za dwa zapachy
Pepperminta bym sobie zostawiła bo go lubię do rąk właśnie ( z tym dozownikiem jest wygodny)ale jakbyś go chciała wypróbować to pewnie oddam i to
A jakby Cie interesowało coś wygładzającego włosie to mam jeszcze emulsje TreSemme lub do ciemnych włosów krem wygładzająco - nabłyszczający John Frieda

Edytowane przez ragutka
Czas edycji: 2009-05-25 o 20:17
ragutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-24, 23:42   #431
kinga łazarewicz
Rozeznanie

Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.

znajdziesz coś? prosze napisz u mnie
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=337737

interesuje mnie-duzo,ale naj bardziej:

MAC - Liquidlast Liner, eye-liner liquide, kolor blue herizon (nasycony szafir), 2,5 ml, nowy,+ nowy podkład Maca,L'oreal Professionnel, vitamino color ,Armani, hydra glow foundation,Payot, Les Correctrices, Special Rides Serum,
Za coś noweg np Maca moge oddać najnowszy zapach azzar0 twin-30ml edt-zapakowany w sliczną aksamitna sakiewke -nawet nie testowany nowiutki i śliczny

- mam jeszcze podkład Chanel Teint Innocence -nr 40 beige!-użyłam może 2razy(troszke jest dla mnie za ciemny)ponieważ mam jeszcze inne otwarte-mogę wymienić...-czy za liner maca+szampon vitamino color-byś się wymieniła(nie znam cen-więc jak ty będziesz stratna coś dodam...albo odwrotnie)
mam jeszcze krem extra firming clarinsa 30 ml nowy,baze rozświetlajacą clarins-po zmieszaniu z podkładem -można 1-2 tony rozjasnić (baza nowa instant light 00-10m)

ps. jaki kolor jest podkładu armaniego?

Edytowane przez kinga łazarewicz
Czas edycji: 2009-05-24 o 23:49
kinga łazarewicz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-25, 18:23   #432
kinga łazarewicz
Rozeznanie

czy mozesz mi zarezerwowac liner niebieski maca??
Stary 2009-05-25, 20:24   #433
biala_malpeczka
Zadomowienie

Cytat:
To ja oddałabym : NR ,cleanser L'occitane i ylangowy body cream za dwa zapachy
Pepperminta bym sobie zostawiła bo go lubię do rąk właśnie ( z tym dozownikiem jest wygodny)ale jakbyś go chciała wypróbować to pewnie oddam i to
A jakby Cie interesowało coś wygładzającego włosie to mam jeszcze emulsje TreSemme lub do ciemnych włosów krem wygładzająco - nabłyszczający John Frieda
To mi pasi
Za kremy wygładzające podziękuję, nie mam siły teraz kompletnie na takie bajery, zresztą po ciąży to nie mam za bardzo co wygładzać, niewiele mi się włosia ostało

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Cytat:
Napisane przez kinga łazarewicz Pokaż wiadomość
czy mozesz mi zarezerwowac liner niebieski maca??
Jasne

Przepraszam dziewczyny, ale odpowiem wam jutro bo komputer mi szwankuje i nie otwierają mi się wasze wątki

Stary 2009-05-25, 20:25   #434
ragutka
Zakorzenienie

Super !
Czyli ja zgarniam dwa flakony a Ty jeden plus te wszystkie mazidła .
To przechodzimy na PW ze szczegółami
Stary 2009-05-25, 20:38   #435
kinga łazarewicz
Rozeznanie

OK... byłam dzisiaj w macu -i liner i podkład mi pasują-trzymam dla ciebie podkład chanel...mam nadzieje,że sie dogadamy
ja mam pare rzeczy na oku u Ciebie
jutro po pracy będe-ok 20
Stary 2009-05-26, 13:59   #436
biala_malpeczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MilciaAa Pokaż wiadomość
Coś u mnie?
- AA Prestige, SPA Emotion, Jogurtowa emulsja do ciała, regeneruje, nawilża, ujędrnia. Duże opakowanie - słoik 200 ml, nowy
- Johnson's baby, Soothing Naturals, balsam nawilżający, przynosi ulgę suchej skórze już po pierwszym zastosowaniu, 250 ml, nowy

Odpisz w moim wątku
niestety nic

Cytat:
Super !
Czyli ja zgarniam dwa flakony a Ty jeden plus te wszystkie mazidła .
To przechodzimy na PW ze szczegółami
już piszę pw

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Cytat:
znajdziesz coś? prosze napisz u mnie
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=337737

interesuje mnie-duzo,ale naj bardziej:

MAC - Liquidlast Liner, eye-liner liquide, kolor blue herizon (nasycony szafir), 2,5 ml, nowy,+ nowy podkład Maca,L'oreal Professionnel, vitamino color ,Armani, hydra glow foundation,Payot, Les Correctrices, Special Rides Serum,
Za coś noweg np Maca moge oddać najnowszy zapach azzar0 twin-30ml edt-zapakowany w sliczną aksamitna sakiewke -nawet nie testowany nowiutki i śliczny

- mam jeszcze podkład Chanel Teint Innocence -nr 40 beige!-użyłam może 2razy(troszke jest dla mnie za ciemny)ponieważ mam jeszcze inne otwarte-mogę wymienić...-czy za liner maca+szampon vitamino color-byś się wymieniła(nie znam cen-więc jak ty będziesz stratna coś dodam...albo odwrotnie)
mam jeszcze krem extra firming clarinsa 30 ml nowy,baze rozświetlajacą clarins-po zmieszaniu z podkładem -można 1-2 tony rozjasnić (baza nowa instant light 00-10m)

ps. jaki kolor jest podkładu armaniego?
Co do tego podkładu to nie jestem pewna
Gdyby był nowy, wzięłabym na zapas Ale teraz prawie się nie maluję, a mam jeszcze prawie cały Make up forever i z pół Chanelka, to aż nadto, nie chcę chomikować więcej bo mam za dużo tych kosmetyków
Z chęcią wymieniłabym się na perfumy, ale muszę je przetestować, będę mogła chyba dopiero w weekend się wyrwać

Stary 2009-05-26, 14:39   #437
Margot45
niecnotliwa dziewica

Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
GG do Margot45

Małpeczko, jaki odcień EL DW Light Cię interesuje? mam wersje 01, zużytą w jakichs 10-15%, byłabym chętna na wymianę za Twój zestaw Tołpa Huminea. Pozdrawiam
Stary 2009-05-26, 14:52   #438
justyna28
Rozeznanie

Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.

MOŻW MOIM WĄTKU ZNAJDZIESZ COŚ ZA - La Perla, J'Aime, edp 30 ml, nowe zafoliowane,

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=315278

justyna28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-26, 21:01   #439
kinga łazarewicz
Rozeznanie

podkład kupiłam na strefie bezcłowej(na majówce)...butelka jak wiesz trudna do nabierania-więc palców sie nie wkłada
Liner chcę na 100%,ale podaba mi się jeszcze pare innych kosmetyków...
Jak możesz to do niedzieli trzymaj mi rezerwacje-no i moze na podkład maca i szampon loreala? a nic już więcej nie znalazlaś u mnie?
A może 30 ml clarins extrafirming dzień?-nowy nie otwierany

Edytowane przez kinga łazarewicz
Czas edycji: 2009-05-27 o 07:57
Stary 2009-05-26, 21:43   #440
siek
Wtajemniczenie

Przekupka: 60 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
podkład kupiłam na strefie bezcłowej(na majówce)...butelka jak wiesztrudna do nabierania-więc palców sie nie wkłada
Liner chcę na 100%,ale podaba mi się jeszcze pare innych...
Jak możesz to do niedzieli trzymaj mi rezerwacje-no i moze na podkład maca i szampon? a nic już więcej nie znalazlaś u mnie?
A może 30 ml clarins extrafirming dzień?
cos za 5 diora?
siek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-26, 22:06   #441
kinga łazarewicz
Rozeznanie

a dwójka z ysl-zieleń+ złoto-żółty?
Stary 2009-05-27, 07:50   #442
aknietta
Raczkowanie

Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.

La Prairie, Midnight Rain, edp 50 ml, tylko za coś naprawdę wyjątkowego...

Dior, Midnight Poison
, 30 ml nówka w kartoniku i folii,

Guerlain, L’instant magic, edp, 30 ml, nowa w folii,

Trussardi, Skin, mniej niż połowa więcej niż 1/3 z 50 ml, lubię je ale mój małż ich nie trawi [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/MS/USTAWI%7E1/Temp/msoclip1/01/clip_image001.gif[/IMG]

Nina Ricci, Les Belles de Ricci - Cherry Fantasy, edt, ponad 40 ml z 50 ml, kartonik,

Gucci by Gucci, edp, 50 ml bez kilkunastu psików, kartonik,

L de Lolita Lempicka, edp, brakuje na oko 5 ml z 50 ml, kartonik,

Estee Lauder, Pure White Linen Light Breeze edp, brakuje ok. 5-10 ml z 50 ml,

Znajdziesz coś u mnie za któryś z tych zapachów? Jestem otwarta na negocjacje

Wymiana:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post12386763

aknietta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-27, 08:33   #443
memento12
Zakorzenienie

Przekupka: 85 pkt / 100% pozyt.

Witaj ,moze chcialabys Miss Dior Cherie 48/50 za Chance?
memento12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-27, 10:49   #444
biala_malpeczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Małpeczko, jaki odcień EL DW Light Cię interesuje? mam wersje 01, zużytą w jakichs 10-15%, byłabym chętna na wymianę za Twój zestaw Tołpa Huminea. Pozdrawiam
01 to pewnie dość jasna wersja ? ja mam ciepłą karnację i raczej takie średnie beże mnie interesują

Cytat:
Napisane przez justyna28 Pokaż wiadomość
MOŻW MOIM WĄTKU ZNAJDZIESZ COŚ ZA - La Perla, J'Aime, edp 30 ml, nowe zafoliowane,

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=315278
Niestety nic

Cytat:
podkład kupiłam na strefie bezcłowej(na majówce)...butelka jak wiesz trudna do nabierania-więc palców sie nie wkłada
Liner chcę na 100%,ale podaba mi się jeszcze pare innych kosmetyków...
Jak możesz to do niedzieli trzymaj mi rezerwacje-no i moze na podkład maca i szampon loreala? a nic już więcej nie znalazlaś u mnie?
A może 30 ml clarins extrafirming dzień?-nowy nie otwierany
Cytat:
a dwójka z ysl-zieleń+ złoto-żółty?
Pomyślę te cienie też musiałabym sprawdzić w perfumerii

Cytat:
Napisane przez siek Pokaż wiadomość
cos za 5 diora?
niestety nic

Cytat:
Napisane przez aknietta Pokaż wiadomość
La Prairie, Midnight Rain, edp 50 ml, tylko za coś naprawdę wyjątkowego...

Dior, Midnight Poison, 30 ml nówka w kartoniku i folii,

Guerlain, L’instant magic, edp, 30 ml, nowa w folii,

Trussardi, Skin, mniej niż połowa więcej niż 1/3 z 50 ml, lubię je ale mój małż ich nie trawi [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/MS/USTAWI%7E1/Temp/msoclip1/01/clip_image001.gif[/IMG]

Nina Ricci, Les Belles de Ricci - Cherry Fantasy, edt, ponad 40 ml z 50 ml, kartonik,

Gucci by Gucci, edp, 50 ml bez kilkunastu psików, kartonik,

L de Lolita Lempicka, edp, brakuje na oko 5 ml z 50 ml, kartonik,

Estee Lauder, Pure White Linen Light Breeze edp, brakuje ok. 5-10 ml z 50 ml,

Znajdziesz coś u mnie za któryś z tych zapachów? Jestem otwarta na negocjacje
Nic dla siebie nie widzę

Cytat:
Napisane przez memento12 Pokaż wiadomość
Witaj ,moze chcialabys Miss Dior Cherie 48/50 za Chance?
Ale to ta normalna Miss Dior Cherie ? bo mi się podoba tylko najnowsza wersja l'eau

Stary 2009-05-27, 10:53   #445
Margot45
niecnotliwa dziewica

Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez biala_malpeczka Pokaż wiadomość
01 to pewnie dość jasna wersja ? ja mam ciepłą karnację i raczej takie średnie beże mnie interesują
To jest najjaśniejszy odcień z całej palety - na twarzy wychodzi naturalny jasny beż, nie wersja "gejsza w ryżowym pudrze" .
Stary 2009-05-27, 11:16   #446
Djustine
Raczkowanie

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.

Armani, Diamonds, edp, 50 ml,
- Lalique, Perles de Lalique, 50 ml, edp,

- Cacharel, Amor Amor, zestaw prezentowy nowy w pudełku: edt 50 ml, mleczko do ciała 50 ml i żel do mycia 50 ml.
- La Perla, J'Aime, edp 30 ml, nowe zafoliowane,
-
- La Prairie, Midnight Rain, edp 50 ml, tylko za coś naprawdę wyjątkowego...
- Givenchy, Absolutely Irresistible, edp, oddam albo ok 45 z 75 ml bez kartonika, albo nowe 50 ml w kartoniku i folii dostałam nowe w prezencie a dwóch raczej nie zużyję
- Giorgio Armani, Onde Extase, edp, 50 ml, kartonik, folia, nowe, tylko za coś wyjątkowego
- YSL, Paris Roses des Vergers, edt, czyli wiosenno-letnia limitowanka, połowa ze 125 ml,
- Givenchy, ange ou demon edt, na oko 75 ml ze 100, tester, w sumie trochę mnie ten zapach rozczarował, więc dodaję do listy,
- Nike, Fission woman, edt natural spray, 100 ml, nowa w folii,
- Bvlgari, Jasmin Noir, edp, 50 ml, nowa, jeszcze nie wiem czy na pewno chcę oddać
- Gucci by Gucci, edp, 50 ml bez kilkunastu psików, kartonik,
- Givenchy, Organza, edp 15 ml, nowa, bez kartonika,
- Nina Ricci, Liberte Accidulee, zielone pomidorki, na oko 15 ml z 50 ml,
- The Different Company, Bois d'Iris, edt 90 ml, nowa w folii,
- Hermes, Le Jardin sur Le Nil, 100 ml bez kilku-kilunastu psików, ale nie wiem czy chcę oddać, chyba że za coś super , kartonik,
- Nina Ricci, Les Belles de Ricci - Cherry Fantasy, edt, ponad 40 ml z 50 ml, kartonik,

- Narciso Rodrigues, for her, edt, ok 1/5 z 50 ml, kartonik, wycofuję, ale kusić zawsze można
- Lancome, Tresor, edp, 30 ml, nowa
- L de Lolita Lempicka, edp, brakuje na oko 5 ml z 50 ml, kartonik,
- Estee Lauder, Pure White Linen Light Breeze edp, brakuje ok. 5-10 ml z 50 ml,
- Trussardi, Skin, mniej niż połowa więcej niż 1/3 z 50 ml, lubię je ale mój małż ich nie trawi
- Trussardi Bianco, edt, 75 ml bez kilkunastu psików,
- Michael Kors, Notes from Michael Kors, Glenplaid, zostało ok. 3/4 z 40 ml,

- Rosarium New Garden, Dermika, 50 ml, edp nowa w folii,
- Tous touch, edt 30 ml, w folii
- Paco Rabanne, Black XS pour elle, 50 ml, edt, nowa, folia
- Paco Rabanne, Black XS pour homme, 50 ml, edt, nowa folia - najchętniej na inną męską,
- Giorgio Armani, Attitude, edt 30 ml, w folii. Mój małżonek tę wodę chciałby wymienić na inne, męskie perfumy
- Juicy Couture, edp spray z 50 ml pozostało ok 2/3, fotka na życzenie
- Guerlain, L’instant magic, edp, 30 ml, nowa w folii,
- Escada, Moon Sparkle, edt 50 ml, nowa w folii,
- Dior, Midnight Poison, 30 ml nówka w kartoniku i folii,
- Chanel Chance eau fraiche, edt 50 ml, bez kilku psików, kartonik, folia,
- Annick Goutal, Folavril edt, 50 ml kilka razy testowane,
- Lacoste, Inspiration, edp 50 ml, nowa zafoliowana,
- Estee Lauder, Beyond Paradise, zostało tyle ile widać na zdjęciu z 50 ml, zapach ma kilka lat,
- Ferre for MEN, edt 30 ml, nowa w folii (najchętniej na inną męską),
- przywieziony z Włoch męski zapach firmy Helan, Vetiver & Rum Fragranze di Mare edt, 100 ml tylko przetestowane, tu link:
http://www.helan.it/inglese/prodotti/vetiver.html
- Elizabeth Arden, Mediterranean, edp, miniaturka 5 ml raz przetestowana,
- Aquolina, Scented Body Water Fragranza, Liquirizia e mora, liquorice and blackberry, 150 ml,
- Aquolina, Scented Body Water Fragranza,zucchero a velo (icing sugar), 150 ml,
- Aquolina, Scented Body Water Fragranza,latte di mandorla (almond milk), 150 ml,
- Aquolina, Scented Body Water Fragranza,more e musk (blackberry and musk), 150 ml,
- Aquolina, Scented Body Water Fragranza,Vaniglia e patchouli, 150 ml,
- Aquolina, Scented Body Water Fragranza, Canditi al cioccolato - candied fruit chocolate, 150 ml,
- YR, Ananans edt, woda o zapachu ananasa z serii Les Plaisirs Nature, 20 ml z ubytkiem ok. 5 ml,
- Joop, Le Bain, velvet body lotion, 150 ml,
- Carolina Herrera frivolous bath salts czyli frywolna sól do kąpieli , 125 g z wymiany z mamąmichałka, sól pięknie pachnie i nadaje ciału blask bo zawiera drobinki, użyłam jej dwa razy ubytek jest praktycznie niewidoczny, nie mam zbyt wiele okazji na frywolne kąpiele niestety :/

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Hej,
w zsadzie mam u Ciebie z czego wybir=erać Także na wszystkie byłabym skłonna zapachy coś oddać, napisz więc czy Ciebie by coś zainteresowało na wymianę u mnie! (mogę zrobić zdjęcia)
Notorious- Ralph Lauren - 30 ml - mały ubytek
Clinique- Happy Summe 100 ml, parę psików testowych,
Eau Dynamisante- 100 ml- mały ubytek
Sonia Rykiel - 20/40 ml - Not for Man
BS- Curious- 20/30 ml
Cavali- Serpentine- 30 ml, całe, katonik
Kate Moss - Summer Time- tester , 50 ml, malutki ubytek

Jako iż mam sklep internetowy mogę poprzesyłać Ci również zdjęcia nowych torebek, pasków i ciuszków z tego sezonu, najmodniejszych duńskich firn, typu : Vila, B Young, z metkami.
Pozdrawiam, Justyna
Djustine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-27, 11:56   #447
memento12
Zakorzenienie

Przekupka: 85 pkt / 100% pozyt.

Niestety to klasyczna Miss Dior Cherie EDP
memento12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-27, 12:53   #448
miss natasha
Zadomowienie

Przekupka: 23 pkt / 100% pozyt.

Małpeczko, odpisałam Ci u siebie

Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius)

miss natasha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-27, 16:29   #449
mhm0808
Obcy 8 pasażer Nostromo

Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.

Witam;nie jestem pewna,czy już nie pisałam do Ciebie w sprawie Gucci by Gucci. Byłabym chętna na jakąś odlewkę (każda ilość by mnie urządzała,oczywiście w zależności,czy i co by Ci się spodobało u mnie
Zapraszam:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280228

mhm0808 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-29, 07:54   #450
Djustine
Raczkowanie

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.

Hej, do tego co napisałam powyżej chcę dodać że posiadam również fajne zabaweczki - nowe.
Pozdrawiam ,Justyna
Djustine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości