|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
cześć
|
#4082 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Idę jeść śniadanko a potem pisać pracę mgr.
|
#4083 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć,
Zaraz jedziemy do rodzinki zawieźć zaproszenia A wieczorem robimy z naszymi rodzicami grilla. Misqa, przykro mi z powodu mamy i cioci, rzeczywiście jakieś fatum nad nami ![]() Dziewczyny, a jak się idzie na pierwsze mierzenie do przeróbek krawieckich to kto nas mierzy?? Pani z salonu czy już krawcowa? Ktoś wie jak to jest w LF? |
|
|
|
#4084 |
|
Wtajemniczenie
|
Wczoraj grałam z moim zespołem koncert. TŻ oczywiście był ze mną. Wróciliśmy po 2 w nocy i zostawiłam TZ u siebie na noc, bo rano miał jechać do szkoły, więc nie opłacało mu się wracać do siebie. Po tych wszystkich naszych kłótniach, wreszcie się normalnie poprzytulaliśmy, pogadaliśmy, razem zasnęliśmy objęci i jakoś dobry klimat powrócił
Teraz TŻ pojechał do szkoły, przyjedzie ok.17 i pojedziemy do niego poleniuchować. Gdyby nie te moje kłopoty ze zdrowiem, to było by cudnie...
|
|
#4085 |
|
Zakorzenienie
|
anula. powino byc tak ze krawcowa mierzy, chociaz moze byc tak ze napieprw sprzedawczyni ocenia co jest do przerobienia i skrocenia, i umawia na druga przymiarke juz z krawcowa.
![]() - a kiedy masz przymiarke pierwsza? bo ja mma dopiero po 20 lipca |
|
|
|
#4086 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny.
Jak tam pogoda i nastroj u was? Mnie od samego obudzenia głowa boli... ;( Przykro mi z powodu waszych bliskich... ja mialam taki fatalny rok 2 lata temu, zmarł moj dziadek, miesiac pozniej okazalo sie ze wujek (syn tego dziadka i brat taty) ma raka trzustki, zyl tylko 3 miesiace... Potem moj tata mial operacje zatoki szczekowej, a potem okazalo sie ze praktycznie nagle okropnie pogorszyla mu sie wada wzroku... Ale ten rok chyba jest dobry moi rodzice twierdza ze to bedzie ich najszczesliwszy lipiec, bo na 23 lipca ma termin moja bratowa porodu, a strali sie o dzidzie kilka lat, a ja wychodze za mąż
|
|
|
|
#4087 |
|
Raczkowanie
|
Czesc kochane
U mnie brzydka pogoda. Ja własnie próbóje sie zabrac za prace mgr, ale jakośnie nie mam ochoty a czas nagli. Musze sie zmobilizowac, bo wieczorkiem mam panieński koleżanki, wiec sie troszki rozerwe wokńcu a za tydzień jej weselicho |
|
|
|
#4088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4089 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() KAsia- jeszcze raz gratulacje ![]() wczoraj moja kolezanka powiedziała mi że tez jest w ciązy a moj tz jak bylam w pracy to napisał mi smska ze własnie widział taką sliczną małą dziewczynkę i ze on tez taką juz chce jak będzie wszytsko ok z pracą i mieszkanie skonczymy to zaraz się bierzemy do roboty a dzisiaj mi się snilo ze za nic w swiecie nie moglam dobrac welonu do sukni
|
|
|
|
#4090 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki.
Misqa przykro mi .Kurcze ten tydzien jest pelen zlych wiadomosci ![]() Cytat:
![]() Moja suknia do salonu dotrze dopiero na poczatku czerwca.Dziwne maja zasady w tym salonie...Chcialam miec pierwsza przymiarke w kwietniu jak bylam to ta babka powiedziala ze 4 miesiace to oni musza miesc na uszycie sukni,a zamawialam w grudniu.Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.3majcie kciuki.A Ty kiedy masz pierwsza przymiarke? Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-05-23 o 10:03 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#4091 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jedziemy jutro do niego do Krakowa do szpitala..kasiaher
|
|
#4092 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4093 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
zaraz jedziemy do restauracji, dograć wszystkie rzeczy, i ustalic jeszcze pare ważnych kwestii. TŻ nie mógł spać , jest bardzo szczęśliw y, nawet nie mógł mi wytłumaczyc jak bardzo , siedział przed naszym akwarium dwie godziny jak spałam i myślał, poprostu nie mógł spac tak był pobudzony ze szczęścia.Narazie dobrze się czuje, brzuch mnie boli ale lekarz powiedział żebym sie tym nie martwiła, ale mam na siebie uwazac i dbac, tż zrobił się bardzo opiekuńczy ale fajne uczucie jak tak skaka koło ciebie, przeprosił mnie za wszystkie sprzeczki żałuje że tak się wcześniej zachowywał , jak ostatnio sie pokłócilismy to juz byłam w ciąży i bardzo tego żałuje. lekarz mi powiedział że mogę chodzic na solarium ale troche to dziwne bo tylko tak z ciekawości zapytałam bo przeciez chodziłam jak juz byłam w ciązy, tylko nie wiedziałam, i pytałam czy to mogło zaszkodzic w jakis sposób . nie będe chodzić ale troche mnie zdziwiło
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#4094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4095 |
|
Wtajemniczenie
|
ucieszyła się strasznie, wycałowała wyściskała, odrazu pełen zestaw witamin dostalam od niej, przeszczęśliwa, obdzwoniła całą rodzine i sie chwaliła, takze wiedzą wszyscy , cała rodzina i znajomi , dzięki teściowej i tż
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#4096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak się czujesz?
|
|
#4097 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A mu już wróciliśmy, 2 zaproszenia mamy z głowy. Dodomi wysłała mi drugi stroik, chciałam tym razem na druciku, ale nie wiem czy nie powiedzieć jej żeby mi te końce drutu wydłużyła, bo jak ja go włożę we włosy. Tzn. wersja była taka, że mama mi go wszyje do grzebienia przy welonie. Myślicie, żeby zostawić tak jak jest czy prosić o szerszy drut, żeby w razie czego wsunąć we włosy? Ten już jest o wiele ładniejszy
|
|||
|
|
|
#4098 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanie: uzywałyscie kiedys tego spray'u fixera z Kryolan??? Sprawdza się? Warto kupić?
|
|
|
|
#4099 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4100 |
|
Raczkowanie
|
No u mnie właśnie też 2h i z głowy, po makijażu ;/ musze zadzwonić do mojej wizażystki zapytać jakich kosmetyków ona używa, bo mnie część uczula... ;/
|
|
|
|
#4101 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4102 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mialam tego revlona, i jak czytalam gdzies na KWC ze sie trzyma do 16-20h, to u mnie wytrzymuje 2-3 ;/ czyli standardowo, Pani w sklepie byla w szoku jak jej o tym powiedzialam, ale niestety tak jest, mimo że używam dobrego kremu i odpowiedniego do mojej cery i bazy, to i tak nic mi sie na ryjku nie trzyma. Najgorsze ze teraz przed ślubem to krucho z kasą, na kurs tańca jeszcze nas zapisałam... eh ;/ |
|
|
|
|
#4103 |
|
Wtajemniczenie
|
Noo, niestety kasa idzie jak woda:/ masakra już nawet nie liczę tego w kosztorys
|
|
|
|
#4104 |
|
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny
![]() strasznie mi przykro z powodu waszych zlych wiadomosci mam nadzieje, ze w koncu wszystko u kazdej z Was sie ustabilizujekasiaher ale Ci fajnie super, ze TZ tak sie zachowuje (no ale trudno zeby inaczej ), no i fajnie, ze tesciowa tak zareagowala - moze polepsza sie Wasze relacje.ja dzis wstalam dopiero o 11 a TZ przed chwila super sie bawilismy wczoraj, no i sie wytanczylam![]() anjadka ten fixer powinien byc dobry, bo pytalam ostatnio kosmetyczke o te firme i strasznie ja zachwalala. ja tez musze sie zabrac za pisanie pracy, ale robie wszystko by tego nie robic ![]() jutro idziemy na urodzinki do TZ chrzesniaka - bedzie tesciowa i martwie sie jaka bedzie atmosfera , bo tydzien temu poklocila sie z TZ, mam nadzieje, ze juz jej przeszlo.
|
|
#4105 |
|
Raczkowanie
|
zlotko855 super, że koncert udany
Udanej imprezki jutro na urodzinkach chrześniaka TZ |
|
|
|
#4106 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tobie zycze udanej imprezy dzisiaj ciekawe co ta starsza wymyslila zdaj nam relacje jutro a Twoj TZ na pewno bedzie grzeczny, ale ja tez tak zawsze mowie mojemy i tez sie martwie co bedzie jak on pojdzie do kolegi, a juz o kawalerskim TZ nie chce myslec ale to tak na zarty mu mowie, bo i tak wiem, ze grzeczny bedzie, poza tym on nie jest jego kolegami, wiec bez obaw. a jego koledzy preferuja zwiazki luzne wczoraj np wsrod 6 chlopakow bylam sama, bo 5 z nich przyszlo "sobie popatrzec", a bylo na co, ale jak dla mnie tragedia zero wartosci....
|
|
|
#4107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam prace magisterską już zatwierdzoną indeks dziś oddałam a w tygodniu idę pracę zarejestrować bo tylko w tygodniu można obronę mam prawdopodobnie 16 czerwca i stres do tego heh mi się wydatki dopiero zaczną
|
|
#4108 | |
|
Raczkowanie
|
zlotko855 mam nadzieje, ze bedzie grzeczny byle za bardzo sie nie opił to bedzie dobrze. Ja tez jestem ciekawa co starsza wymyśliła do wiem sie o 20. Włąsnie jest u mnie chcrzesniaczek i łapiemy kosmitów bo nas atakują, jest poprostu przesłodki
---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4109 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
piszesz, ze lapiesz kosmitow, super z ciebie ciocia, przynajmniej nudow nie ma![]() a moj TZ na szczescie za alko nie przepada (woli nie miec kaca )
|
|
|
#4110 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wyruszamy dziś z zaproszeniamy, jak się uda to rozdamy dziś 6. Jestem zła, bo nie mam czasu na rozdawanie zaproszeń, weekendy spędzam w szkole, dziś tez byłam. Do tego dochodzi praca, obowiązki w domu i jeszcze musze zacząć pisać pracę mgr bo promotor do połowy czerwca chce dostać już zarys pierwszego rozdziału. ech chce już wakacje Mam pytanie, jeśli ksiądz nie udzieli rozgrzeszenia podczas pierwszej spowiedzi przedślubnej to nie podpisze się na tej kartce? czy mimo wszystko zaznaczy,że odbyła się ta spowiedz, bo nie wiem... |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.

Idę jeść śniadanko a potem pisać pracę mgr.

moi rodzice twierdza ze to bedzie ich najszczesliwszy lipiec, bo na 23 lipca ma termin moja bratowa porodu, a strali sie o dzidzie kilka lat, a ja wychodze za mąż