|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI
Cytat:
Cytat:
![]() tez za mna chodza. ale musze najpeirw mamie jakis czerwony lakier podebrac, bo sama mam tylko czerwony do konada. |
||
|
|
|
#2732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łykam też skrzyp do tego. Em gratuluję decyzji o wyjeździe ![]() na pewno nie będziesz żałować;P i jeśli mówicie o tygodniu 1-5.06 to dołączam bo dla mnie również będzie ciekawy ![]() 2 egzaminy i 1 zaliczenie ćwiczeń
|
|
#2733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze zazdroszczę;/ ja mam wrażenie, że włosy mi zaczeły wypadać jeszcze bardziej, już wszyscy dookoła zauważyli że mam ich o wiele mniej więc bardzo widać różnice;/ to dla mnie straszne;/ łykam skrzyp, pije herbatkę z pokrzywy, myję włody Radicalem i mam jeszcze mgiełkę Radicala i nic;/ dla poprawy humory właśnie ide na zakupy i chyba sobię kupię perfumy;] |
|
|
|
|
#2734 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie wypadają włosy bardzo, ale u mnie tego nie widać, bo ja mam nadwyżkę włosów. Gdyby wypadła połowa z nich, to wreszcie wyglądałabym jak człowiek.
A ja chciałabym sobie coś kupić na poprawę humoru, wcześniej nie miałam pieniędzy, więc problem z głowy, a teraz gotówka w portfelu i kusi... Mój Boże, jak dobrze nie mieszkać w dużym mieście, bo jeszcze bym coś kupiła, a tak - nawet jakbym chciała, to nie mam gdzie Chociaż choruję na pierścionek, który znalazłam w internecie. I się cały czas zastanawiam, bo chciałabym go mieć, a szkoda pieniędzy. |
|
|
|
#2736 |
|
Zakorzenienie
|
Ville pokaz pierscionek
Hula a probowalas wcoerac w skalp zel aloesowy palomy? ja widziaialm po nim i pokrzywie( pitej), gdy stosowalam razem mnostow nowych wlosow! |
|
|
|
#2737 |
|
Zakorzenienie
|
Dodaję zdjęcie.
I znowu mam burdel w domu! Mam dość, ja chcę mieszkać sama i sprzątać swój własny bałagan! |
|
|
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
Ville a ile kosztuje? znam kobitke, ktora robi. sama planuje zajac sie tym w wakacje, bo ona mnie nauczyla wiele. u nas takie piersionki kosztuja chyba 15 zlotych u niej, max 20
|
|
|
|
#2739 |
|
Zakorzenienie
|
Ten akurat 21 zł + 5 przesyłka. Śliczny jest, uwielbiam duże i kolorowe pierścionki.
|
|
|
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
to jest bardzo ladna bizuteria. gdy nie jest poczerniana oksydowana to wyglada jak srebro. jest bardzo trwala
|
|
|
|
#2741 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam wczoraj na koncercie T-Love
Super grali![]() A wcześniej biforka u mojej ulubionej koleżanki ![]() Za to nauki nie tknełam i póki co jestem w trakcie robienia tego ciasta bo niestety dzień był wczoraj dla mnie o wiele za króki. Dzisiaj nigdzie nie wychodze tylko posiedze w książkach grzecznie. |
|
|
|
#2742 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry...
![]() przydałoby się pouczyć... nie umiem się zabrać i wróciłam do domu o 3...
|
#2743 |
|
Zakorzenienie
|
Za duzo baluje ostatnio. Wczoraj poszlalam z kolezanka. Poszlam spac o 2. Ale mnie teraz boli glowa
Musze sie uczyc. Mam w poniedzialek kolo z MSG. Pierwszy egzamin zaliczony na 4 EDIT: chyba zrezygnuje z nauki i odwiedze Douglasa. Chyba wreszcie znalazlam jakis dobry podklad mineralny w kompakcie. Na KWC ma dobre recenzje, wiec moze warto. No nic, przetestuje. Lele, co to za stronka u Ciebie w opisie?
...Popatrz prawdzie w oczy On Cię zauroczył... Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life Edytowane przez Shiruvii Czas edycji: 2009-05-23 o 11:33 |
|
|
|
#2744 |
|
Zakorzenienie
|
to stronka z baza stancji, dopiero rusza, ale mamy nadzieje, ze niebawem sie rozrosnie. to stronka robiona przez firme mojego Tz (tzn jego przyjaciela, u ktorego moj tz pracuje)
|
|
|
|
#2745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie próbowałam ale może zacznę. wrciłam z miasta ale bez perfumów, wykupili te co chciałam ![]() poszukują sprzedawców do mojego ulubionego sklepu czyli do Greenpointa i to 5min ode mnie jest sklep, tylko cholera wymagają doświadczenia;/;/ atak bym się cieszyła jakbym mogła tam pracować! co drugi mój ciuch jest z tego sklepu prawie! |
|
|
|
|
#2746 |
|
Zakorzenienie
|
W łódzkie juwenalia niech się przyśni kraina sake i kwitnącej wiśni ;D
Wczoraj się uczyłam, bylam u kumpla na korkach ze statystyki a dziś będziemy balować ... Ale póki co, nauka nauka nauka
|
#2747 |
|
Zakorzenienie
|
Hula zloz podanie. moze akurat przypadniesz im do gustu
![]() tez musze sie uczyc, ale najpeirw musze rozladowac rzeczy, ktore przywiozlam. lacznie dwa plecaki czyli kapke ponad 100 l.. |
|
|
|
#2748 |
|
Zadomowienie
|
przez dwa dni bylam na urodzinach znajomych
![]() ale bardzo sie ciesze bo sie czuje w miare dobrze , a nawet poiwem ze w ogole nie mam kaca zaraz do szkoly lece, bleh pogoda jakas taka niepewna.. niby jest slonce ale chmury podejrzane;p i ja mam czerwone paznokcie ![]() ![]() a stalo sie to tak że zachcialam pomalowac paznokcie czerwonym lakierem ktory stal na biurku, po pomalowaniu 2 paznokci stwierdzilam że ten lakier jest stary i nie nadaje sie do malowania czegokolwiek.. skonczylo sie na tym ze z 2 pomalowanymi pazkokciami musialam isc do galerii po lakier.. uff ale opowiesc lol ![]() ![]() chyba pojde na film wojna polsko-ruska
|
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
Tamia, tak sobie patrze na Twoj awatar i wlasnie mi RAP leci w glosniczkach. Moj TŻ jest wielkim fanem i zaraza mnie powoli swoja pasja.
|
#2750 |
|
Zakorzenienie
|
Shi Ty masz Tż-ta
? Czemu ja nic o tym nie wiem ;/ jak zwykle coś ominęłam
|
#2751 |
|
Zakorzenienie
|
DsC, ominelo Cie wazne wydarzenie :P
I nie wiem czy pisalam, ale dostalam stypendium. 2800
|
#2752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
_________________________ _ to super, że dostałaś w końcu to stypendium masz już zaplanowane, na co je wydasz ?
|
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz napisze list motywacyjny bo wymagają i się aplikuję
|
|
|
|
#2754 |
|
Zakorzenienie
|
gratulacje, fajnie
![]() dziewczyny, czy ma któraś z Was jakieś notatki z makro z modelu Solowa (przy wzroście gospodarczym) ?
|
#2755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem za bardzo. Moze wrzuce na jakas lokate, bo mam jeszcze troche swojego grosza (ale to naprawde maly grosz). Widzialam, ze pisalyscie cos o tym. Popatrze gdzie mi sie najbardziej oplaci i zaloze. Gdzie Ty mialas Hula?
|
|
#2756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja maobecnie lokatę 3miesięczną w get in banku na 6% wcześniej miałam w WBK ale zmieniszyli oprocentowanie i teraz dają 4,5% |
|
|
|
|
#2757 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no i prawidłowo ![]() ![]() wrocilam ze szkoły.. ależ się nauczyłam.. wysyłam dla rodziców paczkę z prezentami na dzien mamy i taty. kupilam im perfumy
|
|
|
#2758 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Witam jestem zeszłoroczną maturzystką chciałabym dołączyć do tego forum Powiedzcie co mam o sobie napisać?
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
witaj słoneczko
![]() gdzie i co studiujesz? |
|
|
|
#2760 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez mam czerwone pazurki u raczek i u nozek hehe
![]() zjadlam obiadek to pora sie cos pouczyc
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

Ach, mała rzecz, a cieszy 

?