|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI
Cytat:
w sumie możemy z TZ-em się przejśc też na targi ślubne w styczniu bo tym razem nam nie wyszło bo byłam tam sama, nie w humorze i na dodatek nie spotkałam się z wizażanką bo strzelił pasek w aucie a jak nie to chyba kupię w salonie i sprzedam dobrą myśl mi podsunęłaś Samoa"a"=mieszanie kijem w kupie
|
|
#4562 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak wypada i później ja sprzątasz z TZ .... ![]() wiesz Jazzmanko ja od jakiegoś czasu chodze sobie na taką specjalną bieżnie i mam naprawdę potem tak dużo energii, aż sama się dziwiłam że tak można i jakoś ogólnie nie odczuwam takiego zmęczenia, jak wtedy kiedy w ogóle się nie ruszałam, nie mówiąc już o jakichkolwiek ćwiczeniach ciekawe na ile mi wystarczy zapału,karnet mam na 16 razy i obiecałam sobie, że jak mi się skonczy to będe dalej ćwiczyła, choc juz we własnym zakresie ale zawsze to coś
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2009-05-23 o 12:46 |
|
|
|
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4564 |
|
Zadomowienie
|
Nie wypada. Ale też słyszałam, że jak się to robi cały czas, to można mieć problemy z rozwieraczem
Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-05-23 o 12:47 |
|
|
|
#4565 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#4566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny myślicie, że się ze mnie będą śmiać w sklepie jak kupię gumisie
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-05-23 o 12:52 |
|
|
|
|
#4567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że zapał nie zmaleje, ja chodzę dwa razy w tygodniu a przez reszte dni jak tylko mogę jeżdżę na rowerze A dietetyk, fajna sprawa, bo jak masz nad sobą kogoś to może to będzie motywowało do trzymania sie diety Mi na razie dobrze idzie dietka i ćwiczonka też ok i widze efekty i tz też a to najabrdziej motywuje![]() Nam też a nie przypadło, ale nie mówię, że kiedyś do tego nie wrócimy, własciwie to na pewno wrócimy. Zwłaszcza, że to nie było takie hardcorowe a, tylko delikatne Ale moja przyjaciółka ze swoim chłopakiem robi a tak jak się robi normalnie i jej to odpowiada, także każdy ma inny próg![]() Cytat:
Teraz masz grubo ponad rok do slubu to nie ma się co spieszyć, możecie tez iść na listopadowe targi jeśli są U nas są własnie listopadowe i styczniowe i chyba nawet jakieś na wiosnę były.nie wypada, jakby wypadała to by tyle ludu tego nie robiło, bo tylko jakiś malusi procent z populacji podnieca kupa Kaśka nigdy nie mów nigdy, bo jeszcze kiedys spróbujesz i sie okaże, że wolisz bardziej od normalnego - ponoć niektórym kobietom jest przyjemniej - może właśnie Ty jesteś jedną z nich
|
||
|
|
|
#4568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musze sprawdzić, dziękuję
|
|
#4569 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4571 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale weź się uspokój bo Kasia się zaraz zamknie w sobie i znowu biedny Tadzik będzie na głodzie
|
|
#4572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4573 |
|
Wtajemniczenie
|
a ta znowu o jedzeniu
![]() uciekam do domu, muszę sobie jeszcze jakiś ekstra czerwony lakier kupić ![]() do zobaczenia później
|
#4574 |
|
Zakorzenienie
|
głodna Kasia to niedostępna Kasia
dziewczyny moje drogie teraz już całkiem poważnie jaki będzie tytuł kolejnej części? co myślicie? http://www.madonna.com.pl/pl/atelier....php?s=33.1843 jak będę w czwartek w krk to muszę iść do madonny ją zmierzyć-trzeba się tam umawiać?
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-05-23 o 13:37 |
|
|
|
#4576 |
|
Adwokat diabła
|
Znowu cisza w eterze? Czyżby burze u Was były
|
|
#4577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4578 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja zawsze byłam tą, która kupowała, bo moi faceci (łącznie z obecnym) się wstydzili
|
|
#4579 | |
|
Zadomowienie
|
dziekuję
wyniki za tydzień![]() Cytat:
![]() Can't czyli nie pójdziesz do tej pracy? jak już Samoa napisała kwiaciarnio-kawiarnia i zabieram się do Sztompki
|
|
|
|
|
#4580 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem czy to coś im szkodzi, ale nie będę sprawdzać. Aptekarkom wierzę, że jaj sobie z ludzi nie zrobią. Raz tylko TŻ kupił na stacji, bo do apteki 24h było ciut daleko. Poczekaj do przyszłego roku, aż wszystkie ślubne rzeczy będziemy miały pozałatwiane i pokupowane, to częściej o nocach poślubnych będziemy gadać hi hi |
|
|
|
|
#4581 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my jeszcze nigdy nie mielismy zadnych tego typu mandatow. w ogole jedyny mandat jaki TZ dostal to bylo za niewlaczone swiatla mijania a ja mam czyste konto![]() Cytat:
![]() czasem juz tam zagladalam przechodzac i fajnie to wyglada. a i dceny atrakcyjne i bardzo mi sie podoba oferta przystawkowa ![]() wlasnie rzucilam okien na regulamin tej karty. wydaje sie byc calkiem skomplikowany. wszedzie o restauracjach jes, ze tylko znizka do dania glownego, a ja zawsze tylko przystawki biore to co nie bede miala znizki troche to dla mnie skomplikowane![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wieje i chlodno? a nasi znajomi i tak dzis robia grilla w ogrodku co prawda najpierw mamy spotkanko na miescie z tymi od kosciola mariackiego, ale chyba potem zrobimy after party i wpadniemy na tego grilla ![]() Cytat:
![]() jak najbardziej sie zgadzam zjadlam obiad i cos mi sie spac chce a tu za godzine znow trzeba na miasto jechac ![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4582 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jak znajdziecie jakieś suknie z falbankami to proszę wkleić
tylko, żeby te koronki nie były takie poszarpane jak przez psa
|
#4583 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
Ale mam dzis chu... nastroj, od rana byłam podekscytowana bo sie umowiłam z dekoratorka sali, jak rozmawiałysmy (pisałysmy) mailami to wszystko było ok, nawet miła mi sie ta pani wydawała, ale w domu juz niestety nie tzn niby wszystko w porzatku ale jak jej powiedziałam ze my tylko sale chcemy ubierac (ona zaproponowała jeszcze kosciól, samochod i klatke schodowa) i ze mamy ograniczony budzet to juz nie było ciekawie, no normalnie potraktowała mnie jak nic nieznaczacego klienta.Teraz mam problem bo byłam przekonana ze ja wybierzemy a tu kiszka. |
|
|
|
#4584 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny wpadłam do was się troszkę uspokoić bo normalnie szwagierka miała wypadek
auto miało dachowanie w zasadzie to dwa auta bo się stuknęły i samochód do kasacji a szwagierka cud że zyje nic jej nie jest bo wyszła sama na własnych nogach z auta ale normalnie taaaak mi jej szkoda że nie wiem- chyba ją jednak polubiłam i jakby jej się coś stało to nie wiem.... teraz jest w szpitalu na obserwacji ale po badaniach lekarze powiedzieli ze jest cała i zdrowa- ale to cud...a tak poza tym to bardzo miły weekendzik z tżtem byliśy na zakupach i mamy różne zdobycze ![]() a i dzwoniłam do salonu z sukniami ślubnymi i pani powiedziała że w grudniu mogę spokojnie koło połowy miesiąca przyjść, oni mi zamówią suknię i miesiąc przed ślubem będzie wisiała w salonie i będę mogła na przymierki już przyjechac no to chyba mam suknię
|
#4585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż ta carrara.... no i wczoraj spodobał mi się atelier diagonal 1843, który wygrywa z carrerą bo posiada tren![]() i jeszcze najnowsze odkrycie pronovias 2010 galena, ale na biuście mi się nie podoba więc jej nie chcę ![]() Samoa pomocy muszę się umówić na mierzenie do madonny, a najbliżej tego bostona jest chyba ta na floriańskiej? ha! atelier diagonal mają tylko na rynku więc tam muszę iść
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-05-24 o 09:16 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#4586 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny. Spodobał mi się ten wątek
i coraz częściej tutaj zaglądam
|
#4587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aha ogłoszenia parafialne ślub będę miała na 16:00
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-05-24 o 09:28 |
|
|
|
|
#4588 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ogłoszenie parafialne wysłuchane
|
|
#4589 |
|
Zakorzenienie
|
to dobrze, bo niektóre panny się chyba boją nas i uciekają
|
#4590 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj to w takim razie ja neleżę do odważnych
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:07.

A najwyżej kupisz nową i sprzedasz za pół ceny to można powiedzieć, że wyjdzie na jedno z kupieniem używanej.
w sumie możemy z TZ-em się przejśc też na targi ślubne w styczniu bo tym razem nam nie wyszło bo byłam tam sama, nie w humorze i na dodatek nie spotkałam się z wizażanką
bo strzelił pasek w aucie
a jak nie to chyba kupię w salonie i sprzedam
dobrą myśl mi podsunęłaś Samoa
tak wypada i później ja sprzątasz z TZ 
ale zawsze to coś
Kiedyś dość intensywnie uprawiałam różne sporty, a potem przez studia wieczorowe nie za bardzo miałam czas i możliwości, więc teraz chyba sobie to odbijam