|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2761 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI
Cześć słoneczko
![]() A po prostu pisz, rozmawiaj, witamy ![]() Jestem zła, wkurzona, mam ochotę rzucać szklankami. Nie wiem, skąd, nagle mnie zalała fala furii, nie znam powodu. Mam ochotę wszystkich powybijać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ville... ![]() ![]() zrób coś, co poprawi Ci humor ![]() ![]()
![]() |
#2763 |
Zakorzenienie
|
Najchętniej wyszłabym gdzieś, ale sama latać nie będę. Na Śląsk bardzo chętnie bym przyjechała, ale nie mam roweru
![]() Ależ Facebook jest pokręcony, wyłączę jakąś opcję, to znowu mi się włącza. Może dlatego nie mogę sobie z tym poradzić, bo mam ten portal po niemiecku i nad tym nie panuję. Naszła mnie ochota na niezdrowe jedzenie, ale nie będę jej ulegać. Nawet nie miałabym jak, nie mam nic takiego w domu. Dziewczyny, gdzie wy wszystkie jesteście? |
![]() ![]() |
![]() |
#2764 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Jasne. ![]() Na pewno. ![]() Perfum. ![]() ville, ja leżę w łóżku i nic mi się nie chce. ![]() ![]() Wybiera się ktoś dziś na projekcję Władcy Pierścieni na Błonia? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2765 |
Zakorzenienie
|
co do facebooka, dostalam wczoraj zaproszenie od chlopaka, ktory robil wszystko abym z nim byla. chlopak bogaty, studiowal wtedy w barcelonie. bardzo sie o mnie staral.. oj bardzo. to bylo hmm, ze 3 lata temu. nie mam profilu na facebooku, wiec nie moglam zoabczyc jego profilu, ale w avie ma zdjecie z dzieckiem na okolo 2 letnia dziewczynka, jestem ciekawa czy to jego corka 8)
|
![]() ![]() |
![]() |
#2766 |
Raczkowanie
|
super
![]() a co do furii to rzuć czymś w COS ![]()
#2767 |
Zakorzenienie
|
Kilka potężnych lat temu byłam na ślubie kuzyna i podobał mi się drużba (taa, kiedy to było, już nie pamiętam, kiedy mi się faceci podobali). Nie wiem, ile miał lat, strzelam: 18, 20. Ostatnio jakoś mnie się to przypomniało i weszłam na NK. Miał profil, a w zdjęciu profilowym - fotografia z jego ślubu.
Normalna rzecz, ale nie zmienia to faktu, że przeżyłam lekki szok. Nawet nie wiem, dlaczego ![]() O, natchnęło mnie i sprawdziłam jeszcze raz. Teraz ma syna na zdjęciu. Chryste. Edytowane przez ville Czas edycji: 2009-05-23 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2768 |
Zakorzenienie
|
ale było fajnie
![]() chociaż trochę nietypowo i jak sobie przypomnę, co się działo ![]() szkoda, że z grupy tak nas mało było, pewnie jakby nas było więcej to byśmy wylądowali w klubie jak zamierzaliśmy, a tak to nie wyszło ![]() ![]()
#2769 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam pewną panią fotograf z Gdańska, ma niezłe zdjęcia, bierze za sesję 150 zł ( własnie nie wiem czy to dużo czy mało) no i jest gotowa do współpracy, a marzą mi się takie profesjonalne zdjęcia i teraz zastanawiam się czy umówić się z nią na sesję, czy jednak nie...
A korci mnie strasznie zrobić sobie takie ekstra zdjęcia... |
![]() ![]() |
![]() |
#2770 |
Zakorzenienie
|
Marta, ja bym poszukała czegoś na zasadzie pozowanie za zdjęcia, niektórzy robią naprawdę super fotki. No chyba, że nie zależy ci na kasie.
Podczas szykowania się między jedną a drugą imprezą dowiedziałam się wczoraj (wiadomo alko otwiera język), że jak dziewczyny mnie poznały, to myślały, że modelką jestem ![]() ![]()
#2771 |
po prostu Em :)
|
Marta, ja na Twoim miejscu poszukałabym fotografa, który potrzebuje modelki do zdjęć. Tym sposobem Ty będziesz miała profesjonalne fotki za darmo, a on rozbuduje swoje portfolio.
![]()
![]() |
#2772 |
Zakorzenienie
|
No tak też szukałam eh ale nikt mnie niestety nie chce
![]() Zastanowie się jeszcze. A u tej pani fotograf mam stylizacje, wizaż i fryzure zapewnioną. |
![]() ![]() |
![]() |
#2773 | |
Zakorzenienie
|
racja mój błąd ![]() ale coś mi nie pasowało jak to pisałam ale nie wiedziałam dokłądnie o co chodzi ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marta, faktycznie jak jest fryzjer, wizazystka itd. to sie oplaca.
![]() |
#2775 |
Zakorzenienie
|
Marta, trójmiasto jest o wiele większe niż moja mieścina, więc na pewno znajdziesz. Poszukaj na jakichś forach.
Mnie się udało raz tak znaleźć, później miałam jeszcze 2 propozycje - jedna przez internet jak ktoś zobaczył zdjęcia, a inną jak pracowałam jako hostessa. ale to było w czasie sesji, więc nie mogłam, a później jakoś kontakt się urwał
#2776 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
popytam ![]() on współpracuje z kurią krakowską, jakąś gazetą i jest fotografem imprez na UJ bo tam studiuje swój pierwszy kierunek. Robi zdjęcia też na ślubach ale mowi że jest drogi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak nie znajdę to umówię się z tą dziewczyną, a niby mam siostrę , która ma kurs fotografii, ale niestety, ani chęci, ani zapału, ani tym bardziej czasu nie mam na robienie zdjęć, a szkoda ![]() A zdjęcia to taka świetna pamiątka i wogóle, szkoda tylko że ja taka nie fotogeniczna jestem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2778 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() u mnie też ok, teraz czekam na wyniki, powinnam zaliczyć, a z fizyki to mi wystarczy ![]() a dziś przez cały dzień uczyłam się na koło zaliczeniow, które mam w środę i przed chwilą dostałam zadania z poprzednich lat i okazało się, że uczyłam się nie tego, czego powinnam ![]()
![]() |
#2779 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam. Dopiero teraz, bo po szkole poszłam jeszcze do CH. Kupiłam sobie fajne klapki i tym sposobem nie muszę już chodzić wszędzie w adidasach, bo nie miałam żadnych butów na lato
![]() ![]() Jeszcze tylko jutro i koniec szkoły ![]() ![]() Chciałabym jeszcze kiedyś zrobić kierunek Odnowa biologiczna (też roczny) ![]()
#2780 |
Zakorzenienie
|
4 dni wolnego
![]() Ale dzisiaj kociol byl w pracy.. Niemozliwi sa ci pacjenci czasem :P We wtorek chyba pojade do Meadowhall (centrum handlowe). Widzialam taka fajna tunike w H&M, a zreszta potrzebuje kilku rzeczy. ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Nija, ja tez musze sobie jakies adidasow-trampki kupic. Czarno to widze ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#2781 |
Zakorzenienie
|
skończylam ogladac Gossip Girl i teraz trzeba czekać do września na nowe odcinki buuuu....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie też możesz... ![]() ![]()
![]() |
#2783 |
Raczkowanie
|
![]() |
#2784 |
Zakorzenienie
|
A ja i aparat jesteśmy wrogami i nie lubimy się wzajemnie. Dziwi mnie tylko, że nie pęka szkiełko w aparacie, jak jest zwrócone w moją stronę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2785 |
Zakorzenienie
|
A u mnie z nauki wyszły nici bo wpadli znajomi wspóllokatora i ledwo co trafiam w klawiature, wypiłam pyszne drineczki, pogadałam wkońcu z fajnym damskim towarzystwem i odpędziłam złe myśle...
Zaraz ide się wykąpac to trochę otrzeźwieje i może się poucze ![]() Może.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2786 |
Zakorzenienie
|
ja tam po alkoholu się uczyć nie mogę
![]() ![]()
#2787 |
Raczkowanie
|
Ja mam totalne zawiiiiirowaaania
![]() ![]() ![]()
#2788 |
Zakorzenienie
|
Odkryłam, w jakiej fryzurze najbardziej siebie lubię. W związanych włosach, prawie jak kok, ale nie taki ścisły, lecz bardziej zmierzwiony i puszczony luźno. Najbardziej się sobie podobam, a to już nie lada wyczyn
![]() W ogóle to mam genetyczne, dobrze mi w kokach i kapeluszach - po babci ![]() ![]() Jestem śpiąca, idę spać. Dobranoc, dziewczyny. |
![]() ![]() |
![]() |
#2789 |
Zakorzenienie
|
nie śpimy, uczymy się!
![]() Vill jak przygotowania na poniedziałkowe mikro?^^ u mnie makro wolno jak nigdy. z moją współlokatorką się uczymy i ustalamy przerwy i wtedy śpiewamy;P nasz współlokator stwierdza, że to już efekt uboczny pluszy, kaw, tigerów itp ![]() biedni sąsiedzi ![]() także zmykam, bo koniec przerwy a kolejna o 2:30 ![]()
#2790 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a coś wam wogóle wchodzi do głów o tak późnej porze? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:37.