![]() |
#301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmiana stylu zycia ...walka o lepszą siebie
O tak, muszę sobie kupić coś do masażu, koniecznie!
Co do folii - słyszałam, że to niezdrowe. Ćwiczenia - mogą być rolki, rower, stepper, hula-hop, motylek, 8 min legs ? (oczywiście nie wszystko naraz, raz to, raz tamto ![]() Dietka - jutro bardzo bardzo zdrowo - zero słodyczy, mało węgli, białkowa kolacja (postaram się) i będę to kontynuować, chyba że uda mi się zacząć turbo (ale wątpię,bo teraz dużo dobrych owoców jest, których nie ma w tamtej diecie). Może przesadzam z tymi 9 cm :P, ale tak z 5 by się przydało ... mam nadzieję, że mi się uda no i że tyle wystarczy!!
![]() |
#302 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#303 |
Nindżopesz
|
Winyl - słyszałam, że od folii mogą pękać naczynka ale nigdy się nad tym nie zastanawiałam bo moja skóra nie ma do tego skłonności
![]() Owoce zawierają fruktozę więc w pierwszej części dnia. I pamiętaj żeby ćwiczenia robić co najmniej przez 40 min, dopiero wtedy zaczyna się spalać tłuszczyk. Aaale pewnie to wszystko wiesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#305 |
Nindżopesz
|
Słoneczko - hmmm, nie... miałam na myśli szeroko pojętą redukcyjną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Przyczajenie
|
hej, ja dziś wcześnie zaczęlam dzień ale jak trzeba to trzeba- jeszcze niecałe 2 tygodnie do obrony ale dieta idzie pełną parą. Dziś 8 dzień normalnego odżywiania i muszę powiedzieć, że zachodzę w głowę, dlaczego ja wcześniej na to nie wpadłam? Nie mogłam się powstrzymać, żeby nie wejść na wagę ale... 1 kg mniej od piątku(wtedy zważyłam się pierwszy raz). pozdrawiam wszystkie dziewczyny serrdecznie
![]() no i chciałam zcze dodać, że dziś pierwszy dzień stosowania i testowania przeze mnie czarnego żelu ziaji-narazie czuję przyjemny chłód i gładszą skórę
66,5 -> 63,5->cel 57 zdrowe ożywianie radość życia parce qu'on n'sait jamais Edytowane przez agati Czas edycji: 2009-05-24 o 06:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() [quote=martinia;12428084] u mnie wczoraj było po prostu super!! zdrowe posiłki i ćwiczenia...wymarzony od dawna dzień. co mi bardzo samopoczucie poprawiło i mam teraz siły by dalej w tym trwać ![]() [quote] ciesze sie ze tak ladnie ci poszlo, oby tak zawsze bylo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
tez musze duzo zleciec z ud takze walczymy razem ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#308 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#309 |
Przyczajenie
|
jestem fanką ziaji, a czarny żel to żel wyszczuplający z czarnej serii ziaji. powiem czy działa za jakiś miesiąc- tyle trzeba stosować podobno aby były efekty.Poza tym od lat ogórkowe mleczko do demakijażu i masło kakaowe do ciała- uwielbiam!!!
![]() |
#310 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za wszystkie rady
![]() Dzisiaj wstałam strasznie późno, więc zaczęłam od zupki ![]() ![]() Mam dzisiaj straszny dzień - mnóstwo do zrobienia, nauki itp., a chęci na to zero :P. Zacznę dzisiaj 8min legs i będę to robić codziennie (oprócz jednego dnia w tygodniu, którego, wyjdzie w praniu ![]()
![]() |
#311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a właśnie wczoraj kupiłam sobie termoaktywne serum modelujące talię, brzuch i pośladki Eveline...póki co mogę powiedzieć, że BARDZO grzeje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#312 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Lepiej jest być kochaną niż kochać kogoś za mocno ![]() Edytowane przez sŁoNeCzKo :) Czas edycji: 2009-05-24 o 18:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Zakorzenienie
|
Ale przecież dieta redukcyjna to jest każda dieta odchudzająca, więc o co chodzi? :|
![]() |
#315 |
Raczkowanie
|
http://fitness.magicsport.pl/1132,dieta,redukcyjna.html
owoców niedojrzałych też nie można ![]() ![]() winyl, chodzi o to, ze znalazłam dietę, która sie nazywa redukcyjna ![]()
Lepiej jest być kochaną niż kochać kogoś za mocno ![]() Edytowane przez sŁoNeCzKo :) Czas edycji: 2009-05-24 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Raczkowanie
|
Dobry wieczor
![]() Dziewczynki ja w weekend strasznie pofolgowałam...nie zlicze grzeszkow a raczej grzechow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#318 |
Raczkowanie
|
Weekend - oficjalne rozpoczęcie sezonu grillowego.
Ale przynajmniej się opaliłam i z przyrodą pobyłam ![]() A tak serio to nie było źle, kiełbaska na spróbowanie, kromeczka zgrillowanego chlebka, ogóreczek kiszony - musiałam. Mimo wszystko jestem z weekendu bardzo zadowolona, wreszcie odpoczęłam i wygrzałam się porządnie na słoneczku, a to najlepiej wpływa na samopoczucie. Od jutra kolejny tydzień zmagań, trzymajmy za siebie kciuki ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Nindżopesz
|
U mnie nawet nieźle chociaż zgrzeszyłam 2 kieliszkami wina i 1/3 Reddsa
![]() ![]() My się w środy ważymy, tak? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Zadomowienie
|
No to widze ze nie jestem sama, ja tez na temat weekendu wole sie nie wypowiadac, sobota - odprawianie urodzin, niedziela - u mojego Tz a tam torcik, obiadek normalny, i do tego grill...
Coz dzis dzien 13 (o ile sie juz z tym liczeniem nie machnelam :P) Dzisiaj cos pocwicze, moze aeroby beda. No ale narazie to ja sie musze wybrac do pracy i przetrwac tam te 8 godzin.... Boze jak ja nie nawidze poniedzialkow ![]() ---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ---------- Red - tak w srody ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Przyczajenie
|
Hej, u mnie w weekend bez jakiś specjalnych szaleństw, ćwiczę asertywność i nie dałam się namówić na piwo, więc jest dobrze, ale jak już zdobędę ten tytuł mgr to sobie to odbiję, a co! Co do balsamów to nie oszukujmy się, bo tylko dieta i ruch dają jakieś efekty, ale postanowiłam walczyć na wszystkich frontach. Czy ktoś stosował Therm Line lub inne suplementy? Pytam, bo rozważam taką ewentualność. Co do diety to dziś:
Ś.- 2 wasy, 80 g twarogu, szczypiorek, jabłko, sałata II ś. Kefir luksusowy 180g IIIś. gruszka o. 150 g gotowanego indyka, warzywa k. jogurt do picia Jagr 250 g Pozdrawiam wszystkie dziewczyny
66,5 -> 63,5->cel 57 zdrowe ożywianie radość życia parce qu'on n'sait jamais Edytowane przez agati Czas edycji: 2009-05-25 o 06:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
BAN stały
|
ja proponuje różnorodność wtedy te diety nie sa takie straszne.. np jednego dnia na sniadanie jem granola sante z owocami i jogurtem 0%, a nastepnego twrożek z ciemnym chlebem i pomidorem.. zawsze cos tam mozna sobie pozmieniac zeby bardziej sie chciało te diete stosowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Przyczajenie
|
jasne, różnorodność to podstawa bo inaczej można zwariować mając świadomość, że jutro znowu to samo. A najlepsza jest spontaniczność- jeść to na co się ma ochotę- np. mam ochotę na jogurt wiśniowy więc sobie go jem. Oczywiście mówię tu o zdrowych rzeczach, te zakazane omijam myślami, ale z każdym dniem coraz mniej mi ich brakuje. naprawdę
![]() |
#324 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja stosowałam Therm Line i miałam napady gorąca oraz straszszsznie mi się pić chciało - potrafiłam 3 l wody wypic w ciągu jednego dnia ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#325 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny,
uważajcie z tym Therm Line. On może powodowac kołatania serca. Sama miewam takie kołatania od czasu do czasu, chociaż nigdy tego preparatu nie brałam. Dlatego nigdy bym się na niego nie zdecydowała. Mój kolega trafił do szpitala po tym jak go stosował kilka dni, właśnie z powodu serca. Zreszta nawet na opakowaniu jest napisane, jakie może mieć skutki uboczne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Nindżopesz
|
Też czytałam, że po TL dziewczyny miewają kołatania serca i w ogóle chodzą jak nakręcone. Nie używałam, spanikowałam
![]() U mnie nieźle, waga tkwi na 50,4 i strrrasznie kusi mnie dociągnąć do 49 kg. Bo w sumie i tak przytyję po powrocie do pracy. A zaraz idę zrobić masaż i wklepać serum, siniaki zeszły, bark mnie nie boli, mogę szaleć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Raczkowanie
|
Uff . w końcu mogłam tu wrócić . Najpierw się rozchorowałam, później problemy z internetem i próbna matura z matmy (a to jutro :| ) od której zależy ocena końcowa . ejh brakowało mi Was, bo wy dajecie takiego kopa swoimi wypowiedziami i postępami jakie czynicie .
![]() ![]()
![]() |
#330 |
Raczkowanie
|
A ja się w takim razie pochwalę, że już jedenasty dzień ładnie trzymam się 1500 kcal (albo mniej). Nie podjadałam prawie w ogóle (wczoraj kapkę lodów dla towarzystwa). Nawet mnie nie ciągnie do słodyczy, co raczej do czegokolwiek słodkiego (bardziej chociażby owoców), ale raczej tylko po obiedzie. Tylko mogłabym bardziej pilnować pory posiłków i planować wcześniej, żebym wiedziała co mam jeść i się tego trzymała (a to naprawdę pomaga).
Pozdrawiam wszystkie redukcje. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:50.