|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. XV
Podwodna panienko cieszę sie bardzo że impreza była udana. I jak widać poznali się na tobie (czas najwyższy), że do rodziny wchodzi prawdziwy cukiereczek. nie dość że ładny to i ciepły , dobry.
Asik to wczorajsze krysztalkwe bratowe szalenstwo pomogło. Oby tren nastrój trwał wieczność. Hurararar Resiaku misja??????? Mam nadzieje że szykujesz dl amnie prezenty, ja wprawdzie nie asia, ale basia to prawie asia. Przyjechały moje koleznaki z niemiec na koncert depeche mode i niestety ale jak wiecie odwolali koncert, wiec zawitały do białego i tak sie opkupiły w sklepie z końcówkami kolekcji że padlam z zazdrości. szok tak pięne rzeczy i za grosze. A wiecie co zamówiłam w pracy na prezent...piękną nową niedużą walizke. Mysle że to dobry pomysł. A ja już chce do krakowa. |
|
|
|
#2132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję,że obejdzie się bez krwi ![]() [1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12439721]Pauliniak ![]() jakbym zaczęła Wam wklejać linki do wszystkiego zajełoby mi to pewnie z godzinę jak nie lepiej więc powiem w skrócie: *kryształki w kształcie księżyca, gwiazdek- to na naszyjnik *wisior duzy baroque- black diamond i kilka maniejszych koralików na kolczyki do kompletu *mnóstwo srebrnych elementów: szpilki, ogniwka, zaciski przekładki, łańcuszki, zapięcia, bigle..bla bla bla *małe zielone łezki też na kolczyki i juz nie wiem co tam jeszcze było ale spłukałam sie i jestem ubogą truskawką ![]() [/quote] No..nie bez kozery TZ mowi na mnie nerwósek ![]() co do kryształów to superki pragne ja ujrzeć jak dolecą |
|
|
|
|
#2133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ano misja ![]() Ty mnie tu nie dnerwuj ciuchami ![]() Jeszcze tylko niecałe 3 tygodnie |
|
|
|
|
#2134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawet kilka ciotek i wojkow mnie obcałowałao
|
|
|
|
|
#2135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2136 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- nO TAKA prawda ...bufet najwazniejszy. |
||
|
|
|
#2137 |
|
Zakorzenienie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12439721]
Syrenka jestem, jestem Wiecie co, mnie słynna guawa nie zachwyciła ![]() Natomiast fajny błyszczyk dostałam w prezencie do zakupów od Truskawki -Beauty Rush Victoria's Secret, I Want Candy. Tylko paskudnie słodki...
|
#2138 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Basieńko Cytat:
![]() Już pokazuję (przepraszam te, które już to wczoraj oglądały, ale czynię to specjalnie dla Paulinki): 1) http://allegro.pl/item639009924_6656...m_jonquil.html - 3 sztuki (10,60 zł za sztukę) 2) http://allegro.pl/item639008551_6202...10_3x10mm.html - 2 sztuki (2,50 zł za sztukę) http://allegro.pl/item639008554_6202...14_4x14mm.html - 1 sztuka (5,30 zł) 3) http://allegro.pl/item639008570_6202...10_3x10mm.html - 2 sztuki (1,90 za sztukę) http://allegro.pl/item639008572_6202...14_4x14mm.html - 1 sztuka (4,30 zł) 4) http://allegro.pl/item639009571_6621...moonlight.html - 2 sztuki (11,60 zł za sztukę) http://allegro.pl/item639009568_6621...moonlight.html - 1 sztuka (22,80 zł) 5) Kolczyki Gabi: http://allegro.pl/item640032662_bo_0...e_otwarte.html http://allegro.pl/item634000247_kg1_...8mm_20szt.html http://www.allegro.pl/item633035255_...hadow_6mm.html - 2 sztuki (1,35 zł sztuka) http://www.allegro.pl/item639009065_..._4mm_3szt.html http://allegro.pl/item640033887_oz_0...dobna_new.html http://www.allegro.pl/item638298594_...cm_2szt_n.html No i oczywiści bigle i krawatki Cytat:
Miłej niedzieli. U mnie grill był wczoraj - było ciepło, słonecznie i przyjemnie.
|
|||
|
|
|
#2139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też mi to cięzko przechodzi prez gardło ![]() |
|
|
|
|
#2140 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry... a u mnie słonko... a gadają na tvn że deszcz
![]() Asie drogie .... najlepsze życzenia ... !!!
|
#2142 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Damy radę. [1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12439721] jakbym zaczęła Wam wklejać linki do wszystkiego zajełoby mi to pewnie z godzinę jak nie lepiej więc powiem w skrócie: *kryształki w kształcie księżyca, gwiazdek- to na naszyjnik *wisior duzy baroque- black diamond i kilka maniejszych koralików na kolczyki do kompletu *mnóstwo srebrnych elementów: szpilki, ogniwka, zaciski przekładki, łańcuszki, zapięcia, bigle..bla bla bla *małe zielone łezki też na kolczyki i juz nie wiem co tam jeszcze było ale spłukałam sie i jestem ubogą truskawką ![]() [/quote] Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No widzisz a wszystko przez te twoje czarne oczy.... Pózniej obfoce wam co mi koleżanka przywiozla z niemiec, i jaką kiece mi pozycza na komunie. Ale teraz idę pochlupac się z kaczką w wannie , bo mam dużyr pod telefonem i jeszxcze mnie taką nieświeżą do roboty zagonią. |
|
|
|
|
#2144 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() Dziękuję wszystkim Truskawkom za życzenia Też chciałabym złożyć Asieńkom Wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia radości i szczęścia Kochane ![]() A dla mnie dziś największym prezentem jest to, że tato wychodzi ze szpitala i przyjeżdża do domu |
|
|
|
#2145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I najgorsze, że chcę jeszcze, chcę więcej, itd... To jakaś plaga... Dobra, brykam w teren. Do miłego. |
|
|
|
|
#2146 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziendoberek Laseczki
![]() aale sobie dzis pospalam milutko![]() ![]() Cytat:
hurrraaa!! ![]() a jak ta wstreciula dziewczyna brata?? pewnie wygladala przy Tobie koszmarnie ![]() ![]()
|
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
Doberek
Dziękuję wszystkim Truskawkom za cudne życzenia, jesteście kochane A moim imienniczkom również życzę: Wszystkiego Najlepszego !!!!
|
|
|
|
#2148 |
|
Zakorzenienie
|
WSZYSTKIM NASZYM KOCHANYM ASIACZKOM Z OKAZJI IMIENIN ZYCZE BY SPELNILY SIE ICH MARZENIA I BY ZAWSZE BYLY SZCZESLIWE!!!
![]() ![]() ![]()
|
#2149 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2150 | |
|
Konto usunięte
|
siedzę w domie
![]() jak tylko dolecą to wszystko obfocę ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2151 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
lece szykowac sie do kosciola... ale mam mala traume wiecie wczoraj wieczorem jak weszlam do siebie do pokoju (spie w innym) to zobaczylam wielkiego czarnego pajaka na scianie szybko zabralam pizamke i ucieklam stamtad ![]() i teraz boje sie tam wejsc bo moze on gdzies sie tam na mnie czai ![]() no ale musze sie do szafy jakos dostac!!
|
|
#2152 |
|
Zakorzenienie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12440620]
jak tylko dolecą to wszystko obfocę ![]() [/quote] |
|
|
|
#2153 | ||
|
Zakorzenienie
|
Doberek
![]() u mnie ciepło słoneczko i przyjemnie ![]() Wszystkim Asiakom uśmiechu na codzień, pogody ducha, słońca, radości, miłości, przyjaźni, nieograniczonych zakupów, spełnienia marzeń, i wszystkiego najlepszego i najpiękniejszego co powinno spotkac tak dobre serduszka jak Wasze ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() chyba zleje brak kasy, w końcu kredyty na ror są dla ludzi, a to pieniądze banku a nie moje więc co się będe przejmować , i kupie se kryształy bo jeszcze chwila i szału dostanę
|
|
#2154 |
|
Zakorzenienie
|
wysmarowałam się balsamem z samoopalaczem...czemu one muszą tam śmierdolić
"Karzeł, który siedzi w człowieku, potrafił sklecić róże bez zapachu i trzęsące się pinczery, ale musiał pogodzić się, z chłodną odmową, jaką dały mu koty i lilie." Eugen Skasa - Weiss Edytowane przez albin_ek Czas edycji: 2009-05-24 o 12:00 |
|
|
|
#2155 | ||
|
Zakorzenienie
|
ufff, spider'a nie bylo... ale mialam stracha!!
pewnie pojawi sie wieczorem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() pedze bo juz 12" ![]()
|
|
#2156 | |
|
Zakorzenienie
|
Już sama wyszpiegowałam
Paulinko ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
|
|
#2157 |
|
Kici kici miau miau
|
dzien dobry
![]() Wszystrkiego najlepszego dla Aś ![]() Ja zaraz spadam na rowerek i do sklepu po butki dla TZ i rozgladnac sie za ekspressem cisnieniowym
|
|
|
|
#2158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to są moje prezenty od mojej przyjaciólki: sukienke ta czarno biłaą wypożycam tylko na impreze. Dostalam to robione wdzianko, ta sukienke kolorową , taka biala tunikę, ona z cekinkami delikatnymi i te kolczyki. |
|
|
|
|
#2159 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale lepsze to niz solarka ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
ale slicznosci...
|
|
#2160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już sama nie wiem co lepsze, ale co mam zrobić jak kocham słońce
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.

i chyba nic z tego nie będzie

siedzielismy w gronie młodziezy, więc z rodzeństwem TŻ wciąż rozmawialiśmy, poznałam jego kuzynkę z męzem z którymi świetnie sie rozmawiało. Poźniej rozmawiałam z pozostałymi kuzynkami i ogólnie powiem szczerze ,że cieszę się, bo sądzę,że pewne bariery zostały przełamane

Paulinko