|
|
#61 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Co Was Denerwuje Najbardziej W Laskach????
Ja nie nawidzę ROSHOOFFOOŚCII!!
samo mówi za siebie!
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
1 materializmu
2.samouwielbienia 3.rozowosci -koloru niekotre chodza ubrane cale na rozowo 4.tapety (na twarzy) 5.nachalnosci 6.lampienia sie na inne dziewczyny z zawiścia |
|
|
|
|
#63 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Mnie to obojetne jak ktora dziewczyna sie ubiera i maluje. Jesli lubi wygladac tandetnie to jej prywatna sprawa, dlaczego ma mnie to wkurzac?? Natomiast co mnie wkurza? Wkurza mnie kilka rzeczy, bezwglednie na plec: chamstwo, glupota, wulgarnosc i brak kultury.
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niestety Wystarczy obejrzeć na stronach dyskotek zdjęcia z imprezy.
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
nie lubie:
wrednego wyrazu twarzy(z taka dzis w windzie jechałam niestety), tego jak ją mijasz to masz wrażenie że chce Cie zabić tego że niektóre dziewczyny nie mają samokrytyki ubrań typu plastic-fantastic, mini ledwo zakrywających pupe, biustu na wierzchu, na maxa utlenionych włosów, tony tapety i solarium 6 razy w tygodniu fałszywości, wyśmiewania się z innych, egoizmu i głupoty |
|
|
|
|
#68 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Zresztą już o tym wspominałam
|
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie straznie denerwują takie małolaty, robiace z siebie dorosłe sex-bomby Do tego te różowe ciuszki, tipsy i solarka - to juz standard, palenie papierosów, przeklinanie i chamskie zachowanie. Zwróci ktoś takiej uwagę, że np. przeklina a ona zaraz puści taką wiązankę, że uszy więdną ![]() Ja nie wiem na kim się one wzorują?
|
|
|
#70 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#71 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sorry, ale troche cie nie rozumiem...
. Moze poprostu nie zadawaj jej pytan na egzaminach (nawet czasem) , albo zmien kolezanke, wtedy nie bedziesz sie tak denerwowac .Pozdrawiam!!!
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
ja w podstawówce miałam taką niby przyjaciólke, uczyła się bardzo dobrze, ja w sumie też ale nie az tak i zawsze na klasówkach jak ją sie o cos pytałam to mówiła że nie wie, a jak dostawała pożniej z tego 5 to mówiła że w ostatniej chwili dopisała...
|
|
|
|
|
#73 |
|
Przyczajenie
|
A mnie denerwuja panienki, ktore sie ciagle chichraja, niezaleznie od tego, czy maja powod, czy nie.
Albo takie, ktore glosno i zlosliwie komentuja czyjs stroj albo urode. |
|
|
|
|
#74 |
|
Rozeznanie
|
mnie, podobnie jak kilka innych dziewczyn denerwuja okreslenia "laska", "panienka" itp. wg mnie to indywidualna sprawa kazdego jak sie ubiera i z jakimi "idealami" sie indetyfikuje. zal mi troche tylko tych 14-16 latek ktore tak nieudolnie chca zaznaczyc swoje istnienie,wejsc z hukiem w doroslosc.ja sama mam prawie 20 lat a czuje sie jakby miala 16
jak pamiecia siegam nigdy zabwa w doroslosc nie rajcowala mnie.jak tak patrze na te malolatki to nasuwa sie wniosek ze doroslym byc nie sztuka, lecz bycie dzieckiem to dopiero wyzwanie.przypomniala mi sie historia.moje kolezanki kiedys poszly do osiedlowego pubu( mnie akurat nie bylo ).lokalik maly.procz nich byla tam jeszcze jedna "dorosla" malolata z kolegami pakerami.bluzka z delotem do pasem i miniowka tak ze jak usiadla to widac jej bylo pierozka wiec jak widzicie drogie kolezanki stringi powoli wychodza z mody,czas przeprosic sie z naturalnoscia z tego co mi kolezanki opowiadaly owa osobnicza bo kilka browarkach wykazywala duza agresja
|
|
|
|
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
-tapety
-kupowania wszystkiego, co trendy (nienawidzę słowa trendy) ;] |
|
|
|
|
#76 |
|
BAN stały
|
No cóż, u dziewczyn określanych tu jakoś "laski "bardzo denerwuje mnie samouwielbienie, kompletny brakt samokrytyki, choc odrobiny naturalności - nie mają własnego "ja", brak klasy, który w końcu nie zalezy od urody, ale od tego na ile potrafi sie zauroczyc innych małymi szczegółami, przesada co do ubioru i zachowania (jakby wulgarnośc wszystkim miała imponować...). To chyba tyle. Wiem, czego nie lubie u innych dziewczyn i staram sie wyeliminować to u siebie
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#80 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
"Kubuś", czy "Pysio" z tej całej opowiastki był najlepszy
Też nic przeciwko niemu nie mam, zresztą pije go codzinnie!
|
|
#82 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja największą zgrozę przeżywam kiedy przechodza obok jakiegoś gimnazjum, no poprostu szok! Niektóre panny mają jeszcze taki "dziecinny" wyraz twarzy ale już exsperymentuja z "dorosłością" i śmiesznie to wygląda. Tak jakby 7latke ubrac w mini, bluzkę z dekoltem i wytapetować.
Pamiętam jak kiedyś byłam w Targówku na zakupach. Były ferie, szwędało się tam pare dziewczyn w wieq 12-14 lat. No i jak czekałyśmy z siora na autobus to taka grupka panienek przyszła. Jedna zwróciła szczególnie moją uwagę. Jak patrzyłam na nią od tyłu to wyglądałą porządnie, ale jezu, jak ja zobaczyłam jej przód... "Z tyłu liceum, z przodu muzeum" jak to powiedział mój kumpel. Twarz miała wysuszoną i zniszczoną przez solarium jak podejrzewam, przy tym woziła się strasznie. A kiedy zauważyła, że dziwnie jej sie z siostra przyglądamy to razem ze swoja "śmietanka" zaczeły puszczać jakies krzywe teksty w naszą stronę. No ale nie zadziera się ze starszymi Poszło im trochę w pięty. Wychodząc z autobusu (którym o dziwo jechałyśmy razem) powiedziały, że to nie fair jak starsi wyśmiewaja się z młodszych... tylko ciekawe kto zaczął![]() Żal mi serce ściska jak widzę taki osóbki, które kolezanki opisują wyżej. No ale cóż zrobić... |
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Sam wyraz LASKA mnie drażni i nie wiem czy w powyższych opisach mówicie o laskach? Dla mnie prawdziwa laska to dziewczyna z klasą, modnie ubrana, umalowana ale nie wyzywająca - wszystko w odpowiedniej jakości ilości etc,która umie się zachować z godnością w każdej sytuacji TO JEST LASKA powyższe opisy to chińskie podróbki "laski"...
|
|
|
|
|
#84 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#85 | ||
|
Rozeznanie
|
-zazdrosnych spojrzeń kiedy zaloże coś fajnego
-bezpodstawnych plotek -wytapetowanych panien -kiedy wożą sie, ze co to nie one a w rzeczywistosci są 'nikim' ['panna wysoko sie wozi..lecz zapomniała kim jest i skąd pochodzi'] -które szpanuja a tak naprawde niemają czym LOL
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
|
|
|
|
#86 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie na studiach bylo to niedopomyslenia, aby ktos komus podpowiedzial (nie mowiac juz o sciaganiu ). Nawet najlepsza przyjaciolka, przyjaciel czy ktos inny bardzo bliski nie pomagal. Kazdy byl zdany wylacznie na siebie.
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
Lain popieram Twoj pierwszy post i mam bardzo podobne zdanie. Ja takze nie przepadam do konca za damskim towarzystwem a ufam tylko MAMIE!
Wady kobiet: -jedna druga uwaza za konkurentke i rywalke [ nawet w przyjazni sie tak zdarza] -w/w argument pociaga za soba takie zachowania jak napisalyscie: mizdrzenie sie do innych facetow,robienie na sile z siebie "duszy"towarzystwa itp - znienawidzona przeze mnie cecha OBGADYWANIE [niestety ejstem kobieta czasem tez tak mam ale umiem to kontrolowac] - wydaje mi sie ze w przeciwienstwie do facetow koieta kobiecie nigdy nie powie sedna sprawy o co jej chodzi , wrecz bedzie grala najlepsza przyjaciolke a bedzie uwazala za... (tu mozna wpisac co sie chce). -odbijanie facetow -zazdrosc o wszystko Wiele jest tych cech niestety ja uwazam ze KOBIETY SA 1000 RAZY GORSZE NIZ FACECI. Moze i oni sa strasznie prosci , niezbyt skomplikowani,ale przynajmniej szczerzy w swoich zachowaniach i mozna w 75% wiedziec o co im chodzi i spodziewac sie z ich ust rozwiazania np konfliktu.
|
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
Boże w jakich wy dyskotekach sie bawicie?Pozatym jakby pełnoletnie dziewczyny chodziły sie bawic i klub miałby utarg to nie byłoby małolatów w klubach ...proste
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
takie rzucanie sie na szyje co nowo poznalym kolezankom o jaaa takie blachary tak robia
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym zachowanie mnie denerwujące, określiła słowem "lafiryndowatość"
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.

Wystarczy obejrzeć na stronach dyskotek zdjęcia z imprezy.

Nie rozumiem jak mozna byc takim zgredem!!!!! Nie bede tu podawac konkretnych przykladow bo jest ich mnostwo...a wlasnie, wkurza jesczze mnie w niej to, ze jest strasznie roztrzepana i gubi sie we wlasnym miescie, albo nie wie w ktorym budynku jestesmy ( moja uczelnia sklada sie z kilku budynkow) i to, ze nigdy nie ma przy sobie dlugopisu i kartki!!!!!
. Moze poprostu nie zadawaj jej pytan na egzaminach (nawet czasem)
, albo zmien kolezanke, wtedy nie bedziesz sie tak denerwowac