|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
do 2011 jeszcze dużo czasu i na pewno jakieś nowe PM dołączą u nas na początku też było mało dziewczyn
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Nie było mnie tylko 1,5 dnia a tu już tyle do nadrobienia ![]() Cassidy84 moja sala to właśnie ta za galerią. Słoneczko jest tego samego właściciela, ale wybraliśmy ta drugą ze względu na to, że jest bliżej i nie trzeba si.ę martwić o dojazd. A hotel Marta,nie jest zły. Powiem nawet, że sama sala i wystrój jest bardzo fajny, tylko coś nie mogę się przekonać do właściciela Denerwuje mnie, że przez pół wesela stoi w drzwiach i obserwuje jak bawią się goście. A skąd ty jesteś, że chciałaś robić wesele w Słoneczku??zanka205 trzymam kciuki ![]() lady22nn szkoda, że uciekasz, ale cieszę się z Tobą że to już za rok ![]() kaska87 a dokąd?? Ale daty ślubu przez przeprowadzkę nie zmieniacie?? A ja dzisiaj jestem padnięta. Wczoraj robiliśmy z TŻ jego urodziny, więc troszkę się narobiłam, a dzisiaj jeszcze obiad u przyszłych teściów ufff. Po prostu padam z nóg. Tak więc buziaki i do poczytania
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
Zanka205 ja mam już salę, a teraz zastanawiamy się nad zespołem.
Co do Dj-a będę na weselu 20.06 to coś powiem, bo jeszcze nie byłam na weselu z Djem. Oszczędność jest spora, ale to zależy od Dj-a, bo niektórzy naprawdę się cenią i z tego co wiem to u nas można wybrać tańszy, ale dobry zespół, a w takiej cenie znajdzie się też Dj-a, więc to zależy. Lady22nn gratulacje! Trzymam mocno kciuki za przygotowania ![]() Szkoda, że kilka nas już odeszło, ale przychodzą następne PM2011 i z tego się cieszę
|
|
|
|
#912 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, osobiście widziałam ja tylko z zewnątrz. W hotelu Marta widzialam wesele na styl "amerykański" z okrągłymi stołami i jakoś nie bardzo mi się to spodobało, ale sam hotel w sobie całkiem ok. A ja jestem z Brzegu i zawsze w drodze do Wrocławia zachwycałam się słoneczkiem, ja w ogóle bardzo lubię wszelkie zajazdy i restauracje w tym stylu, przed Wrocławiem jest jeszcze jeden rewelacyjny zajazd też w drewnie z takim wiatrakiem, ale tam to juz w ogóle za daleko...
|
|
|
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
tak to renta rodzinna. ze moge pracowac to wiem bo mi pani w zusie powiedziala ze moge zarobic do 1500zl. serdecznie dziekuje za odpowiedzi.
---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- no dobra.. pod wpływem impulsu zadzwoniłam do zusu i pewna uprzejma pani poinformowała mnie że zmiana stanu cywilnego nie wpływa na pobieranie renty ani na jej wysokość. Wątpliwości rozwiane. czyli ślub bedzie tak jak miał być - 06.08.2011
Edytowane przez senira666 Czas edycji: 2009-05-25 o 13:18 |
|
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
No to świetnie Senira666, że się sprawa rozwiązała i dalej mozesz wszystko organizować
A macie już coś zarezrwowane, a w zasadzie salę, bo to na pierwszym miejscu ?
|
|
|
|
#915 |
|
Zakorzenienie
|
narazie jeszcze nic ale jak TŻ skończy sesje to sie wybieramy na "polowanie"
![]() ale u nas bedzie problem bo bedziemy szukac sali na okolo 50 osob a najlepiej tez nie za drogiej bo prawdfopodobnie sami za wszystko bedziemy placic.
Edytowane przez senira666 Czas edycji: 2009-05-25 o 14:06 |
|
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
No to powodzonka życzę i w polowaniu i w sesji dla Twojego Przyszłego Męża, żeby szybciutko się z nią uwinął, żebyście mogli wyruszyć na to polowanie
|
|
|
|
#917 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Widzę, że u was jest odwrotnie niż u mnie z salami- na 50-60 osob nawet na pół roku wczesniej bez problemu mozna znaleźć wolną salę, większe niestety już 2- 2,5 roku wcześniej.
|
|
|
|
|
#919 |
|
Raczkowanie
|
nie było mnie kilka dni ( i pewnie nie bede miec w najbliższych dniach czasu bo sesja tuż tuż i dużo zaliczeń) a juz tyle do nadrobienia w czytaniu
|
|
|
|
#920 |
|
Raczkowanie
|
Nauki możesz zrobić kiedy chcesz - nie mają żadnej daty ważności.
|
|
|
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
ivona84 co do Dj, ja nie byłam nigdy na takim weselu, ale mój brat był i mówił, że bez rewelacji. Ale na poprawiny - kto wie...
![]() Cassidy84 "Moja" sala jest dość spora, a w środku hmmm duży kwadrat hehe. Ale całkiem ustawna i tańcząc goście nie depczą sobie po nogach. Słoneczko jest rewelacyjne, ale nasz wybór padł jednak na POM. A i w słoneczku (w Marcie chyba też) na środku sali jest filar, ale to można przeżyć A u Ciebie nie ma żadnej fajnej sali?? A to z wiatrakami, to karczma w Jankowicach. też jest fajna, ale faktycznie troszkę daleko i jest tam dość drogo.senira666 super Fajnie, żę się upewniłaś ![]() hecate5 kopikos ma rację. Nauki przedmałżeńskie możesz zrobić nawet teraz. My mieliśmy z TŻ robić dwa tygodnie temu, ale akurat wypadła nam Komunia w rodzinie i nie wyszło. A nie wiecie, czy i ile się płaci za nauki przedmałżeńskie?? A ja jestem na etapie zmiany pracy, a właściwie dopiero jej szukam. I jeśli ktoś mi powie, że znalezienie fajnej pracy jest proste, to chyba pogryzę. To wcale nie jest proste A niestety przydałoby się znaleźć lepszą dość szybko, bo z moimi obecnymi zarobkami ciężko będzie ehh. Buziaki
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie wogole jest problem zeby znalezc tak mala sale bo wiekszosc jest od 120 osob w gore a jak sie ma mniej ludzi to i tak sie placi jak za te 120 i tu wlasnie jest problem. ale jezeli nic sie nie znajdzie to zostaja jakies fajne restauracje czy cos.
|
|
#923 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to się nam zupełnie odechciało. Kiedyś pójdziemy ale na pewno do innego kościoła!A przy okazji pochwalę się ![]() Wybraliśmy już fotografa |
|
|
|
|
#924 |
|
Przyczajenie
|
kopikos też bym już chciała mieć załatwionego fotografa a jak narazie jeszcze nic nie mamy
senira666 trzymam kciuki żebyście znaleźli salę taką jaką potrzebujecie
|
|
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
kopikos ale Ci fajnie
![]() ma.ko ja też zamierzam zmienić pracę, nie widzi mi się całe życie pracować w markecie, na początek ok, no chyba, że zarobki były by odpowiednie. noo a kasiorki by się na prawdę więcej przydało |
|
|
|
#926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#927 |
|
Konto usunięte
|
kopikos jaki ten fotograf
?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#930 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do pracy to doskonale Was rozumiem, sama też chcę zmienić, niestety w obecnej sytuacji ciężko o rozsądne oferty, a jak juz się taka pojawia to konkurencja jest dużo większa niż jeszcze jakis czas temu. Ehhh ten kryzys... Ale damy radę, trzeba byś wytrwałym, życzę wszystkim powodzonka w poszukiwaniach ![]() Kopikos 100 zł od osoby za nauki Nie dziwię się, że zrezygnowaliście... Mam tylko nadzieję, że takie kwoty nie okażą się regułą, bo ja jeszcze się nie dowiadywałam w tej kwestiSenira666 no to niezłą mają politykę "a jak sie ma mniej ludzi to i tak sie placi jak za te 120" ![]() Tygryska a na którym roku jesteś, dużo Ci jeszcze zostało?? Ja studiuję zaocznie więc akurat tego problemu nie miałam ale moje koleżanki studiując dziennie dorabiały jako hostessy, albo wykładały gdzieś towar itp. One akurat były zainteresowane pracą bardziej dorywczą nie szukały czegos bardziej "stałego", nie wiem jak jest u Ciebie. W każdym razie trzymam kciuki |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.

=> 55