![]() |
#631 |
Zadomowienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. III
![]() Hej. Mąż przekazał mi gratulacje od Was. Dziękujemy! Niunio jest kochany chociaż czasem lubi pokazać kto rządzi na oddziale ![]() ![]() Zakupy mam zrobione, ciasto odebrane, została jeszcze na dziś sałatka, troche porządków itp ![]()
![]() |
#632 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
![]() U mnie też dużo zmian, a najważniejsza to taka, że już planujemy staranka, jestem już po wizycie u lekarza, w tym miesiącu zacznę brać kwas foliowy i tak od wakacji będziemy coś działać ![]() ![]() Miss hot, czy chodzisz nadal do dr Gulanowskiej? Okazało się, że wizyty trochę jednak podrożały, ostatnio płaciłam dużo mniej:/
![]() |
#633 | |
Zakorzenienie
|
Trochę urósł, w końcu zaczęliśmy 5 miesiąc, to miał prawo
![]() Cytat:
![]() ![]() Tak chodzę do dr Gulanowskiej i w sumie zgadza sie z tym co mi pisała Nicky swego czasu ![]() ![]() My dziś z małżem idziemy do kina na "Anioły i demony" - zobaczę co lepsze - książka czy film ![]()
![]() |
![]() |
#634 | ||
Raczkowanie
|
Witajcie
Cytat:
Poszperałam trochę i znalazłam tutaj http://www.kursor.edu.pl/osrodek-szk...n-aktualnosci/ są wymienione szkolenia, tylko bez teraminów. Cytat:
![]() ![]() A ja właśnie posprzątałam po dzisiejszym grillowaniu. Znajomi postanowili zajrzeć do nas mimo pogody. A że w planac było grilowanie to musliśmy jakoś sobie poradzić - grila usawiliśmy pod balkonem a my rozłożyliśmy sobie jadalnę w garażu ![]()
![]() |
![]() |
#635 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() odnieść się do wszytskich postów nie moge,bo i jak napisze tylko kurczę miss.hot to już 5 miesiąc?ale ten czas leci... a ja dużo zajec ostatnio miłam, parapetówki, grille i urodziny, ale tak przede wszystkim zmagalismy sie z cięzka chorobą psa. Oksa juz drowa, choc teraz sco rusz a skutki brania antybiotyku i sterdydów, ale wiecie było ciezko. w ciagu dwóch dni był w zasadzie stan agonalny - psu probiły się na rany na bokach - badania było robione w Niemczech, no po prostu cięzko było. a tak poza tym stuknęła mi 30ka i kurcze w szoku jestem- ja mam 30 lat?!?! to niemożłiwe ![]() pozdrawiam.
![]() |
#636 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że psiak już zdrowy ![]() Cytat:
![]() Najlepsze życzenia (pewnie trochę spóźnione, ale co tam ![]()
![]() |
![]() |
#637 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A film bardzo fajny, jakby ktoś się zastanawiał to polecam ![]()
![]() |
![]() |
#638 |
Zakorzenienie
|
bezsenność mnie dopadła
![]()
![]() |
![]() |
#639 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Sija pewnie się szykujesz już ... też czekamy na relacje ![]() Cytat:
![]() ![]() a widzę że chyba u wszystkich ginów podrożały wizyty ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ah jak ja bym poszła na grilla; a grilowanie w garażu jak na dworze deszcz jest super też takich pare grilli było i mile wspominam ![]() Cytat:
![]() ![]() najlepszego z okazji urodzin ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#640 | ||||
Wtajemniczenie
|
pewnie teraz odsypiasz...
Cytat:
![]() co do grafiki, ja też miałabym ochotę się pouczyć, ale póki co chciałabym na własna rękę. Wiem że ZETO robiło autoryzowane kursy. moesz się tm dowiedzieć. A ja chyba wolę opanować projektowanie stron internetowych. Cytat:
A czekam na film z Audrey Tatoo o COco Chanel. Może byśmy jakiś babski wypad zrobiły na niego, bo nie sądzę żeby faceci chcieli oglądać. Gratuluję brzuszka!muszę zajrzeć na NK< może się pojawił. Cytat:
dobrze że wróćiłaś. Najlepsze życzenia z okazji trzydziestki. Powiem CI że to najpiękniejszy wiek ![]() ![]() ![]() cieszę się że psinka już zdrowa i życzę powodzenia w innych planach. no i pisz co u Ciebie. Cytat:
annabel, zajrzyj tu i napisz coś.... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#641 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jaką specjalizację skończyłaś i kiedy , bo całkiem możliwe że się mijałyśmy gdzieś na elektrycznym. Ja przetwarzanie i użytkowanie energii elektrycznej w 2004 a dokładnie technikę światłowodową - też sobie wybrałam niefortunnie bo autocada mnie nie uczyli, a pracę ze światłowodami miałam przez jakiś czas w Lublinie - po 2 latach byłam już nią całkowicie znudzona. A tu we Włodawie ostatnio praca dla automatyka była albo dla typowego elektryka. Ciekawa jestem czy Ty pracujesz w zawodzie mniej więcej ![]()
![]() |
![]() |
#642 |
Zakorzenienie
|
Indygo79 - wszystkiego najlepszego!
Ja właśnie wstałam po odsypianiu wesela. Idziemy zaraz na komendę dmuchnąć w alkomat (jak dadzą) żeby sprawdzić, które z nas może odebrać auto spod Dworku Grafa. Ja obstawiam siebie bo wódki prawie wcale nie piłam, tylko 3 piwka.
![]() |
![]() |
#643 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ja wczoraj pomalowałam ścianę nad łóżkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#644 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zeto mają na stronie że w Lublinie tylko Podstawy obróbki zdjęć cyfrowych w Adobe Photoshop a mi nie tylko o to chodzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a jak było na weselu? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#645 | ||
Zadomowienie
|
Witam!
Indygo, wszystkiego najlepszego! Cytat:
![]() Cytat:
No dobra, umawiamy się w takim razie u Selki na 18-stą. Ruda, jejku jak możesz nie trafić, nie sądzę aby była z ciebie ofiara losu. Zamieszczam ci linka http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&...&sId=&x=29&y=6
![]() |
![]() |
#646 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Dziwna ta mapa, nie ma u mnie takiego sklepu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
Zakorzenienie
|
Byłam na komendzie na Zana i na okienku mają dyżurny alkomat. Oczywiście wykazał 0.0. W zasadzie czułam się, że jest OK, ale na "czuciu" polegać nie można.
Na weselu nawet OK, bardzo smaczne jedzonko, tylko w tych piwnicach duszno było, i młodzi ułożyli DJ'owi ambitną playlistę, przy której nie bardzo szło się bawić - dopiero po interwencji udało się nieco zmienić repertuar.
![]() |
![]() |
#648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ruda - ja mogę po Ciebie podjechać ![]() Daj tylko znać ![]()
![]() |
![]() |
#649 | ||
Rozeznanie
|
dobry wieczór
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() i pozdrowienia dla wszystkich ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#651 |
Zakorzenienie
|
Ja też oglądałam film i zdecydowanie lepszy od "Kodu...", ale wciąż sporo rzeczy mnie denerwowało. Generalnie te filmy nie są moimi ulubionymi.
![]() |
![]() |
#652 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() Co do ubranka, to żałowałam troche, że jednak nie kupiłam takiego kompletu spodenki i tunika z polarku, bo te wszystkie atłasowe falbanki, tiule i kwiatuszki ... troche dziecko się niewygodnie trzyma. Wieczorkiem wkleje fotki ![]() Tola a jak u Ciebie?
![]() |
#653 | |||
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() to może ci Julke podrzuce na noc ![]() ![]() Cytat:
![]() Sija, Tola czekamy na fotki Mikolaja i Ani z wczoraj ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#654 |
Zakorzenienie
|
Cześć Laski!
Śpię na kompie w pracy normalnie. OMG! Jestem po prostu wykończona. Prawie całe chrzciny spędziłam w kuchni, kursując między kuchnią a pokojem lub stercząc nad zlewem. Masakra! Chrzciny generalnie się udały, ale... No właśnie zawsze jakieś ale. No, ale to nie na forum. A w Kościele mieliśmy zakręconego Księdza, który uparł się, żeby moje dziecko ochrzcić na Michała, a nie na Mikołaja. Z 7 razy użył imienia Michał, a ze 3 razy Mikołaj. Ludzie już normalnie pękali ze śmiechu, bo w końcu nie wiedzieli, jak się dziecko nazywa. Dobrze, że papiery wypisał poprawnie. Mój Mikołaj Michał kochany zapłakał tylko jak mu ksiądz polewał główkę, a tak to był grzeczny. Nie spał całą Mszę. Był trochę na rękach, trochę w wózku. Ale chyba mi się gdzieś przeziębił. Dziś muszę wysłać mojego małża z nim do przychodni. Leje mu się z noska, strasznie łzawią mu oczy (wręcz łzy mu lecą), kicha, kaszle. Jedzenia zostało mi tyle, że jeszcze ze 3 razy mogłabym wyprawić chrzciny. No to tak w telegraficznym skrócie. Sija! Fajnie, że u Was też się wszystko udało. Fajnie, że miałyśmy łądną pogodę, bo dzień wcześniej to jakaś totalna masakra była. Indygo! Najlepsze życzenia z okazji 30-tki! ![]() Nie wiem, czy dam radę dziś dotrzeć do Selki. Nie wiem, nie wiem, nie wiem. Bardzo bym chciała, ale nie bardzo wiem, jak to zrobić. Buziaczki dla wszystkich! ![]()
![]() |
#655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a poza tym laski - co zabrać ze sobą??????
![]() |
![]() |
#656 | |
Zadomowienie
|
Witam!
Ja tez pamiętam chrzciny Krzysia, to było latanie pomiedzy kuchnią i pokojem, za bardzo nie miałam jak porozmawiać , zawsze coś trzeba było przygotowac albo zająć sie dzieckiem. Ale chrzciny i po chrzcinach, fajnie, ze imprezy macie już z głowy. Dzis Krzys u tesciowej a ja ide załatwiać sprawy w ZUSie i MUPie, mam nadzieję, ze uda mi się wreszcie zarejestrowac. A co do ostatniej mojej rozmowy w sprawie pracy, to niestety sie nie odezwali, trudno a miałam wrazenie , ze dobrze wypadłam, tylko, może dlatego, ż to nie moja branża to nie czułam sie pewnie. No nic... Do zobaczenia u Selki, pamiętajcie, prowiant bierzemy ze soba , zeby przypadkiem selka nie wpadła na pomysł cos przygotowac. Buziole. ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#657 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Proszę zabrać SIEBIE, bo resztę załatwię ![]() ![]() ![]() Czekam więc na Was z niecierpliwością. Tola i Sija fajnie, że chrzciny się udały. A propos pomyłek księdza- moja mamcia jest ochrzczona jako Marian ![]() Indygo wszystkiego naj naj z okazji 18 urodzin ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#658 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Sija i Tola czekamy na fotki świeżo ochrzczonych ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Idę prasować dalej, bo jakoś się nazbierało ![]()
![]() Edytowane przez miss.hot Czas edycji: 2009-05-25 o 08:34 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Zapomniałam że umówiłyśmy się na dzisiaj do SELKI i umowiłam się z mężem na zkupy, muszę go odwołać. Sija, Tola - dobrze że chciny się udały. Indygo - najlepsze życzenia urodzinowe. Ja też będę jechała samochodem więc mogę kogoś zabrać, Tola jak problemem jest transport to wiesz że mam Cię "po drodzę". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Zakorzenienie
|
SELKA - każda z nas coś przyniesie, i spokojnie, będzie wszystkiego aż nadto! Ty leż i wypoczywaj!
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.