Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-24, 16:59   #4861
ula 87
Zadomowienie

Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy

wreszcie mogę się pochwalić - siódmy cykl staranek owocny
jak narazie moje objawy to : brak miesiączki , podwyższona temp , mega zmęczenie , co chwila toaleta , piersi bolą jak cholera i pojawiły się żyłeczki i troszeczkę nie mam apetytu

dziwczyny za każdą staraczkę z osobna trzymam kciuki uda się , tylko trzeba wyłączyć myślenie
moja gin mi powiedziała że nie mam owulacji i od nastepnego cyklu Clo, pogodziłam sie że nic z tego i ogarnął mnie totalny luzik , gdy @ nie było a ja miałam objawy ciazy nie mogłam w to uwierzyć...jakim cudem? a jednak 2 krechy na teście

nie stresować sie i do dzieła kobitki:k ciuki:

Zuzia 27.01.2010
http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png

Zębole
http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-24, 17:13   #4862
madzikUK
Rozeznanie

GG do madzikUK

Ula87 Gratulacje

trzymamy kciuki za reszte dziewczyn i czekamy na kolejne dobre newsy
Stary 2009-05-24, 17:17   #4863
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Joanna2912 - Noo ja teraz wlasnie mialam tak dziwnie ze tylko 1 dzien @-niedziela popoludnie(nigdy tak nie mialam)a od poniedzialkowego popoludnia zaczelam plamic i to tez trwalo dokladnie 1 dzien hmm...Zwykle mialam @ ok.3-5 dni i jakies 2 dni plamienia a teraz tak dziwacznie heh....A i jak zrobilam test na dzien przed ta @ z tym ze popoludniu to wyszedl negatywnie A juz 2 tyg przed ta smieszna @ mialam objawy ciazowe,wiec czy to mozliwe zeby test wyszedl negatywnie??? A co do sluzu to zawsze mialam bardzo duzo,a teraz jest tak troche tylko ...
No tak tak nie wolno zapeszyc!!!! Dlatego o Tym co sie dzieje wiadomo tylko na forum i moje 2 najblizsze mi osoby a tak to znajomym nawet nie pisnelam co sie dzieje,nawet nie wiedza ze sie zle czuje,staram sie to ukrywac

Ula GRATULACJE !!!! "Nie" dziekuje za kciuki Jednak jak widac lekarze tez moga sie mylic
Powodzonka
Kicia8425 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-24, 17:29   #4864
Anielka_
Raczkowanie

[quote=Kicia8425;12444006]
Anielka a w jakim czasie robilas testy od dnia zaplodnienia??? Albo inaczej ile mialas czasu do albo po miesiaczce jak robilas test???

1,5 tyg. po zapłodnieniu nic nie wyszło, potem robiłam codziennie rano aż pojawiła sie druga słabiutka kreseczka widzialna tylko przeze mnie bo mój mąż tam nic nie widział, ale ja wiedziałam, ze coś mi w brzuszku rośnie! Test po 2 tyg. rano wychodził (słaby, ale wychodził).
Anielka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-24, 17:31   #4865
joanna2912
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kicia8425 Pokaż wiadomość
Joanna2912 - Noo ja teraz wlasnie mialam tak dziwnie ze tylko 1 dzien @-niedziela popoludnie(nigdy tak nie mialam)a od poniedzialkowego popoludnia zaczelam plamic i to tez trwalo dokladnie 1 dzien hmm...Zwykle mialam @ ok.3-5 dni i jakies 2 dni plamienia a teraz tak dziwacznie heh....A i jak zrobilam test na dzien przed ta @ z tym ze popoludniu to wyszedl negatywnie A juz 2 tyg przed ta smieszna @ mialam objawy ciazowe,wiec czy to mozliwe zeby test wyszedl negatywnie??? A co do sluzu to zawsze mialam bardzo duzo,a teraz jest tak troche tylko ...
No tak tak nie wolno zapeszyc!!!! Dlatego o Tym co sie dzieje wiadomo tylko na forum i moje 2 najblizsze mi osoby a tak to znajomym nawet nie pisnelam co sie dzieje,nawet nie wiedza ze sie zle czuje,staram sie to ukrywac

Ula GRATULACJE !!!! "Nie" dziekuje za kciuki Jednak jak widac lekarze tez moga sie mylic
Powodzonka
bądz dobrej myśli testy nie zawsze wychodzą
moja siostra robiła dwa testy będąc w 3 miesiącu ciąży gdzie ciąże potwierdził lekarz i badanie usg ale ona niedowiarek chciała zobaczyć te długo wyczekiwane dwie krechy i niestety ich nie było
mi też pierwsze testy nie pokazały, także głowa do góry
a nawet jak nie tym razem( choć z całego serca życze Ci żeby to było teraz) to nastepny raz bedzie na pewno udany
powiem Ci szczerze,że moja siostra też miała straszny problem z zajsciem w ciąże i w końcu wynalazła na internecie niemiecki kalkulator dni płodnych ale dodatkowo potwierdziła testem owulacyjnym i teraz jest mała gwiazda łobuziara
joanna2912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-24, 17:50   #4866
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Staram sie byc dobrej mysli,ale nie chce sie za bardzo nastawiac bo sie boje co bedzie jak lekarz powie ze nie ma dzidziusia
No niestety testy nie zawsze wychodza,dlatego najlepiej zrobic badania Ja w listopadzie jak spozniala mi sie pare dni @ zrobilam 3 testy,2 pozytywne,3 negatywny i jak tu wierzyc testom ehh Dlatego teraz boje sie zrobic test,wole poczekac na wyplate i isc do lekarza,tylko to czekanie mnie juz troche wykancza Ale Twoja siostra to miala niezle cyrki hehe Dobrze ze juz miala potwierdzenie od lekarza
No tak tak wiem ze jak nie tym to nastepnym razem i tak staram sie nastawiac
Ale mam nadzieje,poniewaz kilka miesiecy temu przestalam tak bardzo o tym myslec,i jak pojawily sie te pierwsze objawy to nawet nie myslalam ze moze to byc spowodowane ciaza,nawet myslalam ze to moze z nerkami cos mam,albo z pecherzem,a pozniej ze moze to zoladek ehhh ale jak objawy zaczely sie powiekszac typu nudnosci,bol piersi i kregoslupa i wiele innych to wykluczylam wszystkie te choroby i tylko jedno wychodzi przy tych wszystkich objawach hehe
Teraz tylko trzymam kciuki za Was i za siebie zeby sie udalo Jeszcze troszke i bede wszystko wiedziec
Stary 2009-05-24, 18:08   #4867
madzikUK
Rozeznanie

GG do madzikUK

Cytat:
zrobilam 3 testy,2 pozytywne,3 negatywny i jak tu wierzyc testom ehh
dziewczyny czyli nawet jesli test pokaze wynik pozytywny (na 3 testy, 3 pozytywne) to moze tak sie zdarzyc ze jednak nie jestem w ciazy?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-24, 18:19   #4868
Stara Panna
Rozeznanie

GG do Stara Panna

A u mnie dziewczyny dalej kawowe plamienia... Piersi bolą przy dotyku i swędzą... Brzuch kłuje po lewej stronie i jakoś tak niepewnie się czuję... Pół dnia przepłakałam, bo coraz częściej mam uczucie, że to @ się rozkręca... Poczekam do środy... jak się nie rozkręci to idę do gin...

Zafasolkowanym gratuluję, reszte przytulam i trzymam kciuki...

Jak też podobnie jak Asiuulka89 prezent na imieniny chciałam sobie zrobić... I mam... Płacz i smutek...
Stara Panna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-24, 18:28   #4869
madzikUK
Rozeznanie

GG do madzikUK

StaraPanna trzymaj sie bedzie dobrze. trzeba byc dobrej mysli
Stary 2009-05-24, 18:31   #4870
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

MadzikUK nie no jesli wyszly 3 pozytywne to nic sie nie boj napewno jestes w ciazy
Zapomnialam dodac ze 2 dni po tych testach i badaniu gin dostalam @..... takze to opoznienie bylo poprostu spowodowane u mnie zmiana klimatu i otoczenia,bo to bylo jakos miesiac po tym jak przyjechalam do Niemiec ....poprostu nie skojazylam ze to moze byc zwiazane z tym heh
Madzik glowa do gory i nic sie nie stresuj!!!! Masz w sobie dzidzie to teraz dbaj o siebie i o fasoleczke

Stara Panna a mialas juz takie objawy kiedys przed @???
Nie plakaj,wszystko bedzie dobrze,nie denerwuj sie bo tylko Wam zaszkodzisz
Trzymam kciuki kochane najmocniej jak potrafie zeby tylko bylo dobrze
Stary 2009-05-24, 18:34   #4871
madzikUK
Rozeznanie

GG do madzikUK

uffffffff, to dobrze, bom sie troche przestrachala

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-24, 18:37   #4872
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Madzik kochana nie boj zaby wszystko bedzie dobrze,zobaczysz Teraz tylko dbaj o siebie i fasolke
Stary 2009-05-24, 19:19   #4873
Stara Panna
Rozeznanie

GG do Stara Panna

Kicia - miewałam przed @ różne "objawy"..., ale nigdy naraz. Nigdy też nie swędziały mnie piersi tak jak teraz i nigdy tak długo brzuch nie kłuł... ( kurde... jak to sie pisze ??? ). Pozatym zawsze na dwa dni przed @ wszystko ustępowało... Inna sprawa to ten cień kreski na teście... ? Co to kurcze było ? I czemu zamiast ściemnieć to znikło ???
Stary 2009-05-24, 20:16   #4874
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Stara Panna poczekaj chwilke i powtorz test za pare dni!!! Bo faktycznie jakies to dziwne !!!
To ja mialam troche inaczej bo juz 2 tyg przed @ mialam wszystkie objawy,a w dzien w ktorym dostalam wszystkie objawy staly sie slabsze,albe jak tylko skonczylo sie plamienie wszystkie objawy wrocily spowrotem heh...
Co kobieta to inaczej...a czytalam dzisiaj kobieta pisala ze miala normalnie okres do 8 tc,i nawet nie wiedziala ze jest w ciazy heh,takze nie ma co przesadzac,wszystko wyjdzie w praniu
Trzymam kciuki
Stary 2009-05-24, 20:26   #4875
Tity
Zakorzenienie

Stara Panna może ten drugi test był wadliwy. Ja bym jutro z rana powtórzyła test. Skądś w końcu ta kreseczka musiała się wziąć

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-24, 21:02   #4876
gosbaj
Zadomowienie

Gratuluje wszystkim zafasolkowanym Stara Panna ja robilam test w czwartek i tez widziałam na nim cień kreski, w sumie to sama nie wiem czy to kreska czy ja sobie to wmówiłam.jutro powinnam dostać @ wiec rano zrobie test, od czwartku minely juz 3 dni wiec moze ewentualna kreseczka pojawi sie wyrazniejsza, oby tak bylo.moje objawy dalej nie ustepuja.dzisiaj mdli mnie po wszystkim co zjem i dzis mam zgage przez pol dnia.i tak, raz nie mam wogole apetytu i mam "gule" w gardle a raz mam zachcianki i cos mi sie chce.sama nei wiem co to znaczy.no i brzuch boli tak jak na @ ale jednak jakos inaczej.....zobaczymy.zro bie rano to dam znac co i jak.chyba ze nieszczesna @ przyjdzie w nocy....oby nie.trzymam kciuki za wszystkie starajace sie
gosbaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-24, 21:12   #4877
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Gosbaj no to trzymam kciuki zeby nie przyszla @ i czekam jutro na relacje z tesciku Napewno 2 krecha bedzie wyrazniejsza
Ehh ja jak uwielbiam chipsy i zawsze sie nimi zajadam o kazdej porze dnia i nocy tak dzis jak czuje sam ich zapach to mi sie dzwiga Noo dokladnie brzuszek tak dziwnie boli ciekawe czy to fasolki czy cos innego ??? Ale badzmy dobrej mysli ze to fasolki tak nas nastawiaja
Pozdrowionka i trzymam kciuki za nas wszystkie zeby jak najszybciej sie udalo !!!
Stary 2009-05-24, 21:41   #4878
madzikUK
Rozeznanie

GG do madzikUK

dziewczyny a mnie wlasnie nie odrzuca od niczego (a szkoda, bo mogloby zaczac od tej ukochanej kawusi), nie mam ani mniejszego ani wiekszego apetytu, zadnych "guli" w gardle, zadnej zgagi, zero mdlosci. cos tam pokluwa w brzuchu bo pewnie fasola buszuje, ale w sumie to nie mam zadnych objawow. gdyby nie test, to bym nie wpadla na to, ze zaciazylam
Stary 2009-05-24, 21:49   #4879
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Hehe Madzik to nic tylko sie cieszyc i oby cale 9 m-cy takie bylo
No ja tak mam ostatnio ze wszystkim jednego dnia zjadlabym wszystko co mi w lapke wpadnie a drugiego moglabym nic nie jesc heh...Cos tak czuje ze nie wytrzymam tego tyg i wkoncu skusze sie na test...bo tak jakos niby sie ciesze i sie nakrecam a z drugiej strony mysle o tym tak ostroznie zeby pozniej nie bylo zalamki Ale powiem Ci co do kawki to tez bylam maniaczka,potrafilam w ciagu dnia wypic po 5 kaw,obojetnie jaka byla pora dnia,a teraz 2 gora 3 i po kawkowaniu Jakos mi nie wchodzi
Hihi noo jak dobrze czasem ze sa testy hihihi Ale wiesz jak przyjdziesz od lekarza to czekam na relacje zreszta chyba wszystkie czekamy
Pozdrowionka i powodzonka
Stary 2009-05-24, 22:01   #4880
madzikUK
Rozeznanie

GG do madzikUK

Kicia dam znac na pewno. postaram sie na wtorek umowic z lekarzem, potem pewnie odesle mnie do poloznej, ale w srode jade do Tzeta i wracam dopiero w nast. tygodniu, takze sama juz nie moge sie doczekac trzymam za Was kciuki dziewczyny, dzialajcie z Tzetamia potem testy testy testy. aaa, zrobilam pierwszy krok- wylalam reszte pepsi jaka mialam hihih.
Stary 2009-05-24, 22:38   #4881
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Nooo ja mam nadzieje ze dasz znac,bo my tu wszystkie czekamy na wiesci I ze bedziesz wpadac do nas co jakis czas i zdawac relacje co i jak
Oooo no to w srode dopero bedzie radocha hihiihi Tz-cik zobaczy swoja kobitke po raz pierwszy jako przyszla mamusie hihihi
Kurcze ale sie ciesze jak tak piszecie ze sie udalo
Powodzonka Madziu i uwazaj na Was
No no pierwszy kroczek do przodu Suuper
Stary 2009-05-25, 07:07   #4882
gosbaj
Zadomowienie

Hej wszystkim, zrobiłam test dziś rano i......jest druga kreska, jeszcze nie jest super wyraźna ale już jestem na 100% pewna że jest!!!jestem w szoku bo w sumie nie wierzyłam do końca że ja dzisiaj zobacze. tylko że dzisiaj boli mnie brzuch od rana jak na @ wiec sie martwie że przyjdzie bo przecież dziś jej termin i troche sie tego teraz obawiam.kurcze az mi sie rece trzesa jak pisze do was ta wiadomosc.mam nadzieje ze nie przyjdzie i za pare dni znowu zrobie test zeby sie upewnic.trzymajcie kciuki zeby nie przyszła wstretna @ a ja trzymam za was wszystkie
gosbaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 08:07   #4883
Anielka_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosbaj Pokaż wiadomość
Hej wszystkim, zrobiłam test dziś rano i......jest druga kreska, jeszcze nie jest super wyraźna ale już jestem na 100% pewna że jest!!!jestem w szoku bo w sumie nie wierzyłam do końca że ja dzisiaj zobacze. tylko że dzisiaj boli mnie brzuch od rana jak na @ wiec sie martwie że przyjdzie bo przecież dziś jej termin i troche sie tego teraz obawiam.kurcze az mi sie rece trzesa jak pisze do was ta wiadomosc.mam nadzieje ze nie przyjdzie i za pare dni znowu zrobie test zeby sie upewnic.trzymajcie kciuki zeby nie przyszła wstretna @ a ja trzymam za was wszystkie

Bedzie dobrze!!! Oj te nasze kochane fasolki...ile my musimy sie najeść strachu przez nie
Anielka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 09:23   #4884
Stara Panna
Rozeznanie

GG do Stara Panna

Witajcie...
Nie wiem co to było ten cień kreski..., ale dziś @ dostałam. W czwartek tak czy inaczej ide do gin, bo dziwna ona jakaś... Brązowa woda zamiast normalnej @ !
Trudno... widać dla mnie Bóg jedno dziecko przeznaczył...
Buziaki...
Gosbaj - trzymam kciuki...
Stary 2009-05-25, 09:28   #4885
madzikUK
Rozeznanie

GG do madzikUK

Cytat:
Napisane przez gosbaj Pokaż wiadomość
GRATULACJE
Cytat:
Nooo ja mam nadzieje ze dasz znac,bo my tu wszystkie czekamy na wiesci I ze bedziesz wpadac do nas co jakis czas i zdawac relacje co i jak
Oooo no to w srode dopero bedzie radocha hihiihi Tz-cik zobaczy swoja kobitke po raz pierwszy jako przyszla mamusie hihihi
Kurcze ale sie ciesze jak tak piszecie ze sie udalo
Powodzonka Madziu i uwazaj na Was
No no pierwszy kroczek do przodu Suuper
no jeszcze nie widzial mamuski bede wpadac regularnie bo fajne kobity z was

Cytat:
Napisane przez Stara Panna Pokaż wiadomość
Witajcie...
Nie wiem co to było ten cień kreski..., ale dziś @ dostałam. W czwartek tak czy inaczej ide do gin, bo dziwna ona jakaś... Brązowa woda zamiast normalnej @ !
Trudno... widać dla mnie Bóg jedno dziecko przeznaczył...
Buziaki...
Gosbaj - trzymam kciuki...
moze to jeszcze nie @ skoro mowisz ze dziwna jakas. trzymam kciuki
Stary 2009-05-25, 10:18   #4886
ziaaa
Rozeznanie

dziewczyny Gratulacje

mi jeszcze tydzien do okresu (wg tego co mi się spóźnił miesiac temu o 2 dni-mam nieregularne, a tabletki anty odstawilam w pazdzierniku;/)

ps i mój najwcześniejszy objaw zbliżającego się okresu-> pierś mnie nadal nie zaczyna boleć
ziaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 10:38   #4887
Asiuulka89
Zakorzenienie

gosbaj GRATULUJE !!!!!!!! super 3mamy kciuki za kolejny test
ja niestety nie wytrzymalam bo te testy jakos wkurzaja zreszta znajome mamy mowia ze testy sa najpewniejsze tydzien po spodzxiewanej @ a ja nie mam tyle cierpliwosci bylam dzisiaj na tescie BHCG ... o 15 wyniki.. tak sie boje i denerwuje ze jednak nie tym razem ze masakra
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-25, 10:45   #4888
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Hej dziewczyny
Juuupiiii gosbaj wielkie GRATULACJE!!!! Suuuper ze sie udalo Ale sie ciesze
Kochana trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze
Nie martw sie bolacym brzuszkiem,mnie juz boli ponad 3 tyg...ale od 2 dni jak na @ heh,i co chwile chodze i sprawdzam czy przypadkiem nie leci,choc juz mialam,ale taki schiz mi sie wkrecil heh

Ojj Anielka_ masz racje,ale ONE sa warte tego strachu

Stara Panna nic sie nie martw,ja tez przeciez mialam 1 dzien @,a jestem dobrzej mysli,wlasnie dlatego ze byl taki dziwny i objawy mi sie utrzymuja
Ale idz do lekarza,to bedziesz spokojniejsza
Trzymam kciuki!!! Bedzie dobrze !!!

madzikUK trzymam Cie za slowo

ziaaa no to cierpliwie czekamy z Toba na dzien tesciku I trzymamy kciuki zeby @ nie przyszla

Pozdrowionka kochane

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Asiuulka89 badz dobrej mysli Uff no to teraz czekamy do 15 na wyniki
Trzymam kciuki kochana zeby byla fasolka
Stary 2009-05-25, 10:50   #4889
Asiuulka89
Zakorzenienie

strasznie sie bede bala na nie spojrzec... tak bym chciala ... jeszcze tyle rzeczy jest zalezne od tego... gdyby wyszlo ze jestem bylabym najszczesliwasza pod sloncem !!!! oby bylo 3majcie kciuki
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 10:56   #4890
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Ohh noo strach spojzec na te wyniki jak sie tak strasznie czeka...ale wierze ze wszystko bedzie dobrze i bedzie fasolka
Nioo ja tez zawsze powtarzam ze jak sie pojawi fasolka to bede najszczesliwsza kobieta pod sloncem hehe
Asiula trzymam najmocniej jak potrafie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości