![]() |
#4861 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy
wreszcie mogę się pochwalić - siódmy cykl staranek owocny
![]() jak narazie moje objawy to : brak miesiączki , podwyższona temp , mega zmęczenie , co chwila toaleta , piersi bolą jak cholera i pojawiły się żyłeczki i troszeczkę nie mam apetytu dziwczyny za każdą staraczkę z osobna trzymam kciuki ![]() ![]() moja gin mi powiedziała że nie mam owulacji i od nastepnego cyklu Clo, pogodziłam sie że nic z tego i ogarnął mnie totalny luzik , gdy @ nie było a ja miałam objawy ciazy nie mogłam w to uwierzyć...jakim cudem? a jednak 2 krechy na teście ![]() nie stresować sie i do dzieła kobitki ![]() ![]() ![]()
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho ![]() ![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
![]() ![]() |
![]() |
#4862 |
Rozeznanie
|
Ula87 Gratulacje
![]() ![]() ![]() ![]() trzymamy kciuki za reszte dziewczyn ![]()
#4863 |
Zadomowienie
|
Joanna2912 - Noo ja teraz wlasnie mialam tak dziwnie ze tylko 1 dzien @-niedziela popoludnie(nigdy tak nie mialam)a od poniedzialkowego popoludnia zaczelam plamic i to tez trwalo dokladnie 1 dzien hmm...Zwykle mialam @ ok.3-5 dni i jakies 2 dni plamienia a teraz tak dziwacznie heh....A i jak zrobilam test na dzien przed ta @ z tym ze popoludniu to wyszedl negatywnie
![]() No tak tak nie wolno zapeszyc!!!! Dlatego o Tym co sie dzieje wiadomo tylko na forum i moje 2 najblizsze mi osoby a tak to znajomym nawet nie pisnelam co sie dzieje,nawet nie wiedza ze sie zle czuje,staram sie to ukrywac ![]() Ula GRATULACJE !!!! "Nie" dziekuje za kciuki ![]() ![]() Powodzonka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4864 |
Raczkowanie
|
[quote=Kicia8425;12444006]
Anielka a w jakim czasie robilas testy od dnia zaplodnienia??? Albo inaczej ile mialas czasu do albo po miesiaczce jak robilas test??? 1,5 tyg. po zapłodnieniu nic nie wyszło, potem robiłam codziennie rano aż pojawiła sie druga słabiutka kreseczka widzialna tylko przeze mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4865 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() moja siostra robiła dwa testy będąc w 3 miesiącu ciąży gdzie ciąże potwierdził lekarz i badanie usg ale ona niedowiarek chciała zobaczyć te długo wyczekiwane dwie krechy i niestety ich nie było ![]() mi też pierwsze testy nie pokazały, także głowa do góry a nawet jak nie tym razem( choć z całego serca życze Ci żeby to było teraz) to nastepny raz bedzie na pewno udany ![]() powiem Ci szczerze,że moja siostra też miała straszny problem z zajsciem w ciąże i w końcu wynalazła na internecie niemiecki kalkulator dni płodnych ale dodatkowo potwierdziła testem owulacyjnym i teraz jest mała gwiazda łobuziara ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4866 |
Zadomowienie
|
Staram sie byc dobrej mysli,ale nie chce sie za bardzo nastawiac bo sie boje co bedzie jak lekarz powie ze nie ma dzidziusia
![]() No niestety testy nie zawsze wychodza,dlatego najlepiej zrobic badania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No tak tak wiem ze jak nie tym to nastepnym razem i tak staram sie nastawiac ![]() Ale mam nadzieje,poniewaz kilka miesiecy temu przestalam tak bardzo o tym myslec,i jak pojawily sie te pierwsze objawy to nawet nie myslalam ze moze to byc spowodowane ciaza,nawet myslalam ze to moze z nerkami cos mam,albo z pecherzem,a pozniej ze moze to zoladek ehhh ale jak objawy zaczely sie powiekszac typu nudnosci,bol piersi i kregoslupa i wiele innych to wykluczylam wszystkie te choroby i tylko jedno wychodzi przy tych wszystkich objawach hehe ![]() Teraz tylko trzymam kciuki za Was i za siebie zeby sie udalo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4867 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4868 |
Rozeznanie
|
A u mnie dziewczyny dalej kawowe plamienia... Piersi bolą przy dotyku i swędzą... Brzuch kłuje po lewej stronie i jakoś tak niepewnie się czuję... Pół dnia przepłakałam, bo coraz częściej mam uczucie, że to @ się rozkręca...
![]() Zafasolkowanym gratuluję, reszte przytulam i trzymam kciuki... Jak też podobnie jak Asiuulka89 prezent na imieniny chciałam sobie zrobić... I mam... Płacz i smutek... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4869 |
Rozeznanie
|
StaraPanna trzymaj sie
![]() ![]() ![]() ![]()
#4870 |
Zadomowienie
|
MadzikUK nie no jesli wyszly 3 pozytywne to nic sie nie boj napewno jestes w ciazy
![]() Zapomnialam dodac ze 2 dni po tych testach i badaniu gin dostalam @..... takze to opoznienie bylo poprostu spowodowane u mnie zmiana klimatu i otoczenia,bo to bylo jakos miesiac po tym jak przyjechalam do Niemiec ....poprostu nie skojazylam ze to moze byc zwiazane z tym heh ![]() Madzik glowa do gory i nic sie nie stresuj!!!! Masz w sobie dzidzie to teraz dbaj o siebie i o fasoleczke ![]() Stara Panna a mialas juz takie objawy kiedys przed @??? Nie plakaj,wszystko bedzie dobrze,nie denerwuj sie bo tylko Wam zaszkodzisz ![]() Trzymam kciuki kochane najmocniej jak potrafie zeby tylko bylo dobrze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4871 |
Rozeznanie
|
uffffffff, to dobrze, bom sie troche przestrachala
![]() ![]()
![]() |
#4872 |
Zadomowienie
|
Madzik kochana nie boj zaby wszystko bedzie dobrze,zobaczysz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4873 |
Rozeznanie
|
Kicia - miewałam przed @ różne "objawy"..., ale nigdy naraz. Nigdy też nie swędziały mnie piersi tak jak teraz i nigdy tak długo brzuch nie kłuł... ( kurde... jak to sie pisze ??? ). Pozatym zawsze na dwa dni przed @ wszystko ustępowało... Inna sprawa to ten cień kreski na teście... ? Co to kurcze było ? I czemu zamiast ściemnieć to znikło ???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4874 |
Zadomowienie
|
Stara Panna poczekaj chwilke i powtorz test za pare dni!!! Bo faktycznie jakies to dziwne !!!
To ja mialam troche inaczej bo juz 2 tyg przed @ mialam wszystkie objawy,a w dzien w ktorym dostalam wszystkie objawy staly sie slabsze,albe jak tylko skonczylo sie plamienie wszystkie objawy wrocily spowrotem heh... Co kobieta to inaczej...a czytalam dzisiaj kobieta pisala ze miala normalnie okres do 8 tc,i nawet nie wiedziala ze jest w ciazy heh,takze nie ma co przesadzac,wszystko wyjdzie w praniu ![]() Trzymam kciuki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4875 |
Zakorzenienie
|
Stara Panna może ten drugi test był wadliwy. Ja bym jutro z rana powtórzyła test. Skądś w końcu ta kreseczka musiała się wziąć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4876 |
Zadomowienie
|
Gratuluje wszystkim zafasolkowanym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4877 |
Zadomowienie
|
Gosbaj no to trzymam kciuki zeby nie przyszla @ i czekam jutro na relacje z tesciku
![]() ![]() Ehh ja jak uwielbiam chipsy i zawsze sie nimi zajadam o kazdej porze dnia i nocy tak dzis jak czuje sam ich zapach to mi sie dzwiga ![]() ![]() Pozdrowionka i trzymam kciuki za nas wszystkie zeby jak najszybciej sie udalo !!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4878 |
Rozeznanie
|
dziewczyny a mnie wlasnie nie odrzuca od niczego (a szkoda, bo mogloby zaczac od tej ukochanej kawusi
![]() ![]() ![]()
#4879 |
Zadomowienie
|
Hehe Madzik to nic tylko sie cieszyc i oby cale 9 m-cy takie bylo
![]() No ja tak mam ostatnio ze wszystkim jednego dnia zjadlabym wszystko co mi w lapke wpadnie a drugiego moglabym nic nie jesc heh...Cos tak czuje ze nie wytrzymam tego tyg i wkoncu skusze sie na test...bo tak jakos niby sie ciesze i sie nakrecam a z drugiej strony mysle o tym tak ostroznie zeby pozniej nie bylo zalamki ![]() ![]() ![]() Hihi noo jak dobrze czasem ze sa testy hihihi ![]() ![]() Pozdrowionka i powodzonka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4880 |
Rozeznanie
|
Kicia dam znac na pewno. postaram sie na wtorek umowic z lekarzem, potem pewnie odesle mnie do poloznej, ale w srode jade do Tzeta i wracam dopiero w nast. tygodniu, takze sama juz nie moge sie doczekac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4881 |
Zadomowienie
|
Nooo ja mam nadzieje ze dasz znac,bo my tu wszystkie czekamy na wiesci
![]() ![]() Oooo no to w srode dopero bedzie radocha hihiihi Tz-cik zobaczy swoja kobitke po raz pierwszy jako przyszla mamusie hihihi ![]() Kurcze ale sie ciesze jak tak piszecie ze sie udalo ![]() Powodzonka Madziu i uwazaj na Was ![]() No no pierwszy kroczek do przodu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4882 |
Zadomowienie
|
Hej wszystkim, zrobiłam test dziś rano i......jest druga kreska, jeszcze nie jest super wyraźna ale już jestem na 100% pewna że jest!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4883 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bedzie dobrze!!! Oj te nasze kochane fasolki...ile my musimy sie najeść strachu przez nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4884 |
Rozeznanie
|
Witajcie...
Nie wiem co to było ten cień kreski..., ale dziś @ dostałam. W czwartek tak czy inaczej ide do gin, bo dziwna ona jakaś... Brązowa woda zamiast normalnej @ ! Trudno... widać dla mnie Bóg jedno dziecko przeznaczył... ![]() Buziaki... Gosbaj - trzymam kciuki... |
![]() ![]() |
![]() |
#4885 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4886 |
Rozeznanie
|
dziewczyny Gratulacje
![]() mi jeszcze tydzien do okresu (wg tego co mi się spóźnił miesiac temu o 2 dni-mam nieregularne, a tabletki anty odstawilam w pazdzierniku;/) ps i mój najwcześniejszy objaw zbliżającego się okresu-> pierś mnie nadal nie zaczyna boleć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4887 |
Zakorzenienie
|
gosbaj GRATULUJE !!!!!!!!
![]() ![]() ja niestety nie wytrzymalam bo te testy jakos wkurzaja zreszta znajome mamy mowia ze testy sa najpewniejsze tydzien po spodzxiewanej @ a ja nie mam tyle cierpliwosci ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4888 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Juuupiiii gosbaj wielkie GRATULACJE!!!! Suuuper ze sie udalo ![]() ![]() Kochana trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze ![]() Nie martw sie bolacym brzuszkiem,mnie juz boli ponad 3 tyg...ale od 2 dni jak na @ heh,i co chwile chodze i sprawdzam czy przypadkiem nie leci,choc juz mialam,ale taki schiz mi sie wkrecil heh Ojj Anielka_ masz racje,ale ONE sa warte tego strachu ![]() Stara Panna nic sie nie martw,ja tez przeciez mialam 1 dzien @,a jestem dobrzej mysli,wlasnie dlatego ze byl taki dziwny i objawy mi sie utrzymuja ![]() Ale idz do lekarza,to bedziesz spokojniejsza ![]() Trzymam kciuki!!! Bedzie dobrze !!! madzikUK trzymam Cie za slowo ![]() ![]() ![]() ziaaa no to cierpliwie czekamy z Toba na dzien tesciku ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrowionka kochane ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Asiuulka89 badz dobrej mysli ![]() ![]() Trzymam kciuki kochana zeby byla fasolka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4889 |
Zakorzenienie
|
strasznie sie bede bala na nie spojrzec... tak bym chciala ... jeszcze tyle rzeczy jest zalezne od tego... gdyby wyszlo ze jestem bylabym najszczesliwasza pod sloncem !!!! oby bylo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4890 |
Zadomowienie
|
Ohh noo strach spojzec na te wyniki jak sie tak strasznie czeka...ale wierze ze wszystko bedzie dobrze i bedzie fasolka
![]() Nioo ja tez zawsze powtarzam ze jak sie pojawi fasolka to bede najszczesliwsza kobieta pod sloncem hehe ![]() Asiula trzymam najmocniej jak potrafie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.