|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3091 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
Zyskowa - obejrzałam Twój tyłek z myślą, że zobaczę ogromny kufer z mega ilością cell. A tam widzę normalny, zgrabny tyłek i nawet nie widać żadnego cell. Może coś tam masz, ale nie martw się 99 % ma
![]() Ja cell nie mam, ale mam rozstępy. Dzień dobry i uciekam do szkółki ![]() Renatko - ostatnio jak byłam na sol, to Pani się wypowiadała, że przyspieszacz działa w takim sensie, że w momencie kiedy go zastosujesz i pójdziesz na 10 min - to on powoduje jakbyś opalała się przez 15. ![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3092 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Siwa nieźle sobie Ciebie obgadałyśmy ![]() ![]() Kurczę mam wolne a spać dłużej nie mogę a tak bym chciała pospać nieco dłużej raz ;P Wstawać panienki i pisać tu ze mną:P |
![]() ![]() |
![]() |
#3093 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() czemu ten budzik musi tak wczesnie dzwonic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3094 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Z rana jeszcze trochę cicho na wątku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3095 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Zyskowa nie widziałam Twojego tyłka, ale skoro dziewczyny piszą zgodnie,że jest ok to na pewno tak jest ![]()
#3096 |
Rozeznanie
|
pewnie wszystkie jeszcze śpią
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3097 |
Zakorzenienie
|
wróciłam z porannego biegu
![]() ![]() zaraz jade do rossmana i jak się uda to spodniczkę kupić ![]() w końcu kupię podkład i sunozon, w sobote jade z tż na jakiś zlot samochodowy znowu to musze wyglądac jakoś a nie tak blado ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3098 |
Zakorzenienie
|
Ile można spać?
![]() Ja już po swoim ( w miarę dietetycznym śniadanku ) ![]() WYpiję kawkę z mlekiem i zabieram się za naukę mojej psychopatologii. Dzisiaj nie ma to tamto, muszę się przyłożyć. Wieczorkiem zamierzam pofarbować włoski, poćwiczyć i zrobić sobie jakieś małe SPA ![]() A Wy jakie macie plany na dzisiaj? Piękna pogoda ... ehhh chętnie bym gdzieś wybyła z TŻcikiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3099 |
Zakorzenienie
|
PS co kupujecie na jutrzejszy Dzień Matki? ja sie właśnie zastanawiam, biore kase i dziś coś zakupić muszę.... Myślałam o kremie na dzień bo sie jej kończy i wiem że sobie kupi w najbliższym czasie. I kwiatki
![]() Chce upiec muffinki ale nie wiem czy się uda bo jutro ma nie byc prądu od 8-15 cos tam bedą wymieniać ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- u mnie już truskawki są ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3100 |
Zakorzenienie
|
Ja na dzień mamy kupiłam :
- krem na noc przeciwzmarszczkowy z Ziaji - dwufazowy żel do zmywania makijażu też z Ziaji Dobry pomysł z tymi muffinkami ![]() Ja może jakieś ciacho upiekę, albo też muffinki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3101 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ja juz dawno nie śpie, bylam z psem na spacerze, posprzątalam.. zaraz zrobie sobie śniadanko i kawke i zabieram sie za moje Spa ![]() Siwa, samą prawde napisałysmy ![]() messinka, to juz nie wiem, zawsze mam problem czym sie smarować w sol, naprawdę. ![]() Też mam problem z dniem matki.. hmm kremów to ona ma milion, rzadko sie maluje, nie wiem.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3102 |
Zakorzenienie
|
ja czytam recenzje na KWC i zaraz wybiorę cos i kupię
![]() dziewczyny co wpisać w CV do zainteresowań? Moda, sport tez może być? czy raczej nie wpisywac tego? |
![]() ![]() |
![]() |
#3103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie pisz bez sensu takich, aby nie zaśmiecać CV - oni wolą aby było napisane mniej a konkretnie to co najważniejsze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie piekę muffinki, ze świeżymi truskawkami i mrożonymi porzeczkami ![]() ![]() upiekłam 5, bedzie na jutro na sniadanie dla mamy, mam nadzieje że sie nie skusze na nie ![]() jak ktoś chce przepis moge dać, mam z internetu - ciasto zrobiłam w 15min więc nie stoje godzine w kuchni ![]() zaraz ide myć włosy i na miasto ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chce przepis, i najlepiej jakies zdjecie do tego zachęcające do pieczenia ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3106 |
Zakorzenienie
|
Nie działam. Znowuż coś tu musieli kombinować :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#3107 |
Zakorzenienie
|
mi teraz działa, przedtem coś sie nie dało wejść.
robiłam muffiny z tej stronki: http://atinabc.blox.pl/2008/06/Muffi...uskawkami.html mam inne foremki, takie większe. Wyszło 5 duzych muffinko-babeczek, trochę za duzo cista dałam i się wylało - już skonsumowane (a miałam nie jeść ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3108 |
Zakorzenienie
|
Red, dzieki
![]() jak dobre to.. moze i ja sie skusze ![]() znowu nie pojde na sol, a takie miałam plany, mam okres nadal, od zeszłego pon... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3109 | |
Zadomowienie
|
hej dziewczynki
![]() wstałam koło 12stej, zjadłam przed chwilką miodowe kółeczka z nestele-cheerios z mlekiem, mniam ![]() ![]() Cytat:
![]() a Ty śliczna naprawdę jesteś. samą prawdę piszemy ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3110 |
Zakorzenienie
|
tequillko, a jak dietka?
Ja nie umiem sie zmobilizować do konca.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3111 |
Rozeznanie
|
też bym zjadała muffinka, w szczególności tego z coffee heaven
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3112 |
Zadomowienie
|
hmmm...jestem w punkcie wyjścia
![]() ![]() ![]() kurczę tak się zastanawiam że mam już 26 na karku (prawie 27 ![]() ![]() ![]() ![]() a moja mamusia kochana jest w Polsce więc tylko do niej zadzwonię. jak przyjadę do Pl to sobie odbijemy ![]()
_________________________ ___ odchudzanie z WP i zdrowe odżywianie ![]() było: 48kg jest: 50kg będzie: 48kg (wracamy do starej wagi) wzrost: 168cm Edytowane przez tequilla.sunrise Czas edycji: 2009-05-25 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3113 |
Zakorzenienie
|
I moje muffinki pieką się dla mamy na jutro
![]() Od razu za obiadek się wzięłam i piekę sobie pierś z kurczaczka a do tego zjem pomidorki z cebulką, już bez węglowodanów, żeby nie było takie tuczące ![]() Nauka coś mi nie idzie :/ Senna jestem i nie chce mi się ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3114 |
Zakorzenienie
|
tequillko, ja nawet nie wiem ile waże bo w domu nie mam wagi, ale czuje,że nic nie drgneło.
Tez narazie zwalam to na okres, zawsze wtedy czuje sie taka duża i mam nabrzmiały brzuch.. a to juz 8 dzien, masakra jakas! Młoda jestes, co to 26lat jest, moja mama ma 56w tym roku, a mowi,ze czuje sie na 20pare,bo otaczają ja sami młodzi ludzie ![]() Ja kupie mamie chyba jakiś lepszy podkład, wiem,że sie jej konczy, a że mamy probley, to pewnie ie zainwestuje,jak to mama,zawsze są pilniejsze wydatki.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kwiatków już nie kupuję, bo ile można. Zawsze kwiatki dostawała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moja w sumie nie musi kupować, bo ja kupuje mnostwo nietrafionych podkladow, ktore lądują u niej:P Szczęściara ![]() Ale teraz nie wiem jaki jej kupic.. Dobrze,że nie ma wybrednej cery, jak ja ![]() Kremów natomiast moja mama ma mnóstwo, jest chyba uzalezniona:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3117 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyno jest cudny, nie masz co narzekać !! ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Żegnam się i uczyć idę się ![]() a Zapomniałam Renatka przecudna panterka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3118 |
Zakorzenienie
|
A ja wpadlam na mala przerwe do Was
![]() ja mam ten tydzien masakra! a watpie zeby przyszly byl lepszy... czemu ja nie robilam niektorych rzeczy na bierzaco?? ![]() a jak Wam dzien mija? ![]() Edytowane przez Tygrryska Czas edycji: 2009-05-25 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#3119 |
Zadomowienie
|
ufff nadrobiłam Was
![]() wczoraj byłam na imieninach teściowej, i poznałam prawie całą rodzinę tż-przesada;p byłam pod ostrzałem, każdy się pytał kim jestem itd;/ Dobrze, że mam to już za sobą, wszyscy przyjęli mnie dobrze, wesoło było itd, ale sam fakt, bardzo się denerwowałam, wszyscy sie na mnie co chwile gapili, co robie, gdzie ide itd A więc: tequila piękne prace!!!!! ja też chce takie koniki ![]() ![]() zyskowa Ty się puknij w czółko, jeśli masz gruby tyłek ![]() ![]() ja na dzień matki zakupiłam biżuterie na allegro, ciekawe czy dojdzie do jutra heh wypiłam kawę z mleczkiem, późno dziś wstałam, bo prawie o 12:30, idę robić obiadek, potem tu jeszcze wpadne ![]() a co do pidżama-party-jestem za! ![]() jeśli chodzi o nogi, to ja mam w łydce 32 cm a w udzie 48-49, i są stanowczo za chude ![]() miłego dnia ![]()
#3120 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() coolasana dziękuję ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.