|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
Zyskowa - obejrzałam Twój tyłek z myślą, że zobaczę ogromny kufer z mega ilością cell. A tam widzę normalny, zgrabny tyłek i nawet nie widać żadnego cell. Może coś tam masz, ale nie martw się 99 % ma
Ja cell nie mam, ale mam rozstępy. Dzień dobry i uciekam do szkółki ![]() Renatko - ostatnio jak byłam na sol, to Pani się wypowiadała, że przyspieszacz działa w takim sensie, że w momencie kiedy go zastosujesz i pójdziesz na 10 min - to on powoduje jakbyś opalała się przez 15.
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#3092 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Siwa nieźle sobie Ciebie obgadałyśmy ale sama prawda ![]() Kurczę mam wolne a spać dłużej nie mogę a tak bym chciała pospać nieco dłużej raz ;P Wstawać panienki i pisać tu ze mną:P |
|
|
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() czemu ten budzik musi tak wczesnie dzwonic |
|
|
|
#3094 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Z rana jeszcze trochę cicho na wątku
|
|
|
|
#3095 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Zyskowa nie widziałam Twojego tyłka, ale skoro dziewczyny piszą zgodnie,że jest ok to na pewno tak jest
|
#3096 |
|
Rozeznanie
|
pewnie wszystkie jeszcze śpią
ja wstałam wcześniej to poćwicze troche
|
|
|
|
#3097 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam z porannego biegu
30min ale dłużej nie mogłam, o 8 już 20stopni było ![]() zaraz jade do rossmana i jak się uda to spodniczkę kupić w końcu kupię podkład i sunozon, w sobote jade z tż na jakiś zlot samochodowy znowu to musze wyglądac jakoś a nie tak blado
|
|
|
|
#3098 |
|
Zakorzenienie
|
Ile można spać?
![]() Ja już po swoim ( w miarę dietetycznym śniadanku ) ![]() WYpiję kawkę z mlekiem i zabieram się za naukę mojej psychopatologii. Dzisiaj nie ma to tamto, muszę się przyłożyć. Wieczorkiem zamierzam pofarbować włoski, poćwiczyć i zrobić sobie jakieś małe SPA ![]() A Wy jakie macie plany na dzisiaj? Piękna pogoda ... ehhh chętnie bym gdzieś wybyła z TŻcikiem
|
|
|
|
#3099 |
|
Zakorzenienie
|
PS co kupujecie na jutrzejszy Dzień Matki? ja sie właśnie zastanawiam, biore kase i dziś coś zakupić muszę.... Myślałam o kremie na dzień bo sie jej kończy i wiem że sobie kupi w najbliższym czasie. I kwiatki
![]() Chce upiec muffinki ale nie wiem czy się uda bo jutro ma nie byc prądu od 8-15 cos tam bedą wymieniać ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- u mnie już truskawki są sąsiadka przyniosła nam bo nas lubi dziś jadłam z owsianką i mandarynkami mniam
|
|
|
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na dzień mamy kupiłam :
- krem na noc przeciwzmarszczkowy z Ziaji - dwufazowy żel do zmywania makijażu też z Ziaji Dobry pomysł z tymi muffinkami ![]() Ja może jakieś ciacho upiekę, albo też muffinki
|
|
|
|
#3101 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ja juz dawno nie śpie, bylam z psem na spacerze, posprzątalam.. zaraz zrobie sobie śniadanko i kawke i zabieram sie za moje Spa ![]() Siwa, samą prawde napisałysmy ![]() messinka, to juz nie wiem, zawsze mam problem czym sie smarować w sol, naprawdę. Też mam problem z dniem matki.. hmm kremów to ona ma milion, rzadko sie maluje, nie wiem.. |
|
|
|
#3102 |
|
Zakorzenienie
|
ja czytam recenzje na KWC i zaraz wybiorę cos i kupię
![]() dziewczyny co wpisać w CV do zainteresowań? Moda, sport tez może być? czy raczej nie wpisywac tego? |
|
|
|
#3103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie pisz bez sensu takich, aby nie zaśmiecać CV - oni wolą aby było napisane mniej a konkretnie to co najważniejsze
|
|
|
|
|
#3104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie piekę muffinki, ze świeżymi truskawkami i mrożonymi porzeczkami nie ma ich duzo tych truskawek bo to dopiero się sezon zaczyna ledwo ledwo, ale są ![]() upiekłam 5, bedzie na jutro na sniadanie dla mamy, mam nadzieje że sie nie skusze na nie jak ktoś chce przepis moge dać, mam z internetu - ciasto zrobiłam w 15min więc nie stoje godzine w kuchni ![]() zaraz ide myć włosy i na miasto
|
|
|
|
|
#3105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chce przepis, i najlepiej jakies zdjecie do tego zachęcające do pieczenia
|
|
|
|
|
#3106 |
|
Zakorzenienie
|
Nie działam. Znowuż coś tu musieli kombinować :P
|
|
|
|
#3107 |
|
Zakorzenienie
|
mi teraz działa, przedtem coś sie nie dało wejść.
robiłam muffiny z tej stronki: http://atinabc.blox.pl/2008/06/Muffi...uskawkami.html mam inne foremki, takie większe. Wyszło 5 duzych muffinko-babeczek, trochę za duzo cista dałam i się wylało - już skonsumowane (a miałam nie jeść ) i dobre
|
|
|
|
#3108 |
|
Zakorzenienie
|
Red, dzieki
![]() jak dobre to.. moze i ja sie skusze ![]() znowu nie pojde na sol, a takie miałam plany, mam okres nadal, od zeszłego pon...
|
|
|
|
#3109 | |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczynki
wstałam koło 12stej, zjadłam przed chwilką miodowe kółeczka z nestele-cheerios z mlekiem, mniam teraz spijam kawkę z mleczkiem i zaraz zbiaram się za kolejny obraz słońce śliczne za oknem...Cytat:
a Ty śliczna naprawdę jesteś. samą prawdę piszemy
|
|
#3110 |
|
Zakorzenienie
|
tequillko, a jak dietka?
Ja nie umiem sie zmobilizować do konca..
|
|
|
|
#3111 |
|
Rozeznanie
|
też bym zjadała muffinka, w szczególności tego z coffee heaven
a ja mamie kupiłam taką fajną drewnianą róże, bo ona lubi takie pierdołki żeby postawić w domu
|
|
|
|
#3112 |
|
Zadomowienie
|
hmmm...jestem w punkcie wyjścia
co mnie wkurza niesamowicie, bo normalnie nawet jak trochę przytyłam to jakos tak samo spadało, a teraz nic ale jestem przed okresem, ciągle coś podjadam, chociaz wczoraj był całkiem ładny dzień jedzeniowykurczę tak się zastanawiam że mam już 26 na karku (prawie 27 omg jak ten czas leci) może mi się zwolniła przemiana materii itp na razie zwalam wszystko na okres mam nadzieję że po pójdzie mi lepiej...no MUSIa moja mamusia kochana jest w Polsce więc tylko do niej zadzwonię. jak przyjadę do Pl to sobie odbijemy a tęsknie za nią...
_________________________ ___ odchudzanie z WP i zdrowe odżywianie było: 48kg jest: 50kg będzie: 48kg (wracamy do starej wagi) wzrost: 168cm Edytowane przez tequilla.sunrise Czas edycji: 2009-05-25 o 13:07 |
|
|
|
#3113 |
|
Zakorzenienie
|
I moje muffinki pieką się dla mamy na jutro
Ja zrobiłam nieco inaczej bo z morelami i śliwkami suszonymi w środku.Od razu za obiadek się wzięłam i piekę sobie pierś z kurczaczka a do tego zjem pomidorki z cebulką, już bez węglowodanów, żeby nie było takie tuczące ![]() Nauka coś mi nie idzie :/ Senna jestem i nie chce mi się ...
|
|
|
|
#3114 |
|
Zakorzenienie
|
tequillko, ja nawet nie wiem ile waże bo w domu nie mam wagi, ale czuje,że nic nie drgneło.
Tez narazie zwalam to na okres, zawsze wtedy czuje sie taka duża i mam nabrzmiały brzuch.. a to juz 8 dzien, masakra jakas! Młoda jestes, co to 26lat jest, moja mama ma 56w tym roku, a mowi,ze czuje sie na 20pare,bo otaczają ja sami młodzi ludzie ![]() Ja kupie mamie chyba jakiś lepszy podkład, wiem,że sie jej konczy, a że mamy probley, to pewnie ie zainwestuje,jak to mama,zawsze są pilniejsze wydatki.. |
|
|
|
#3115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kwiatków już nie kupuję, bo ile można. Zawsze kwiatki dostawała
|
|
|
|
|
#3116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moja w sumie nie musi kupować, bo ja kupuje mnostwo nietrafionych podkladow, ktore lądują u niej:P Szczęściara ![]() Ale teraz nie wiem jaki jej kupic.. Dobrze,że nie ma wybrednej cery, jak ja ![]() Kremów natomiast moja mama ma mnóstwo, jest chyba uzalezniona:P |
|
|
|
|
#3117 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Piękne te obrazy jestem zachwycona ,a ile bierzesz pieniążków za taki obraz, bo ja chyba bym się skusiła u ciebie na kupno w przyszłości dalekiej bo na razie kaski brakDziewczyno jest cudny, nie masz co narzekać !! Cytat:
jestem jestem, ale jak by mnie nie było to też pisz zweryfikuje informację ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Żegnam się i uczyć idę się a Zapomniałam Renatka przecudna panterka a figurki tylko pozazdrościć.
|
|||
|
|
|
#3118 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wpadlam na mala przerwe do Was
![]() ja mam ten tydzien masakra! a watpie zeby przyszly byl lepszy... czemu ja nie robilam niektorych rzeczy na bierzaco?? a jak Wam dzien mija?
Edytowane przez Tygrryska Czas edycji: 2009-05-25 o 14:31 |
|
|
|
#3119 |
|
Zadomowienie
|
ufff nadrobiłam Was
![]() wczoraj byłam na imieninach teściowej, i poznałam prawie całą rodzinę tż-przesada;p byłam pod ostrzałem, każdy się pytał kim jestem itd;/ Dobrze, że mam to już za sobą, wszyscy przyjęli mnie dobrze, wesoło było itd, ale sam fakt, bardzo się denerwowałam, wszyscy sie na mnie co chwile gapili, co robie, gdzie ide itd A więc: tequila piękne prace!!!!! ja też chce takie koniki mój tata był kiedyś malarzem i mam podobny obraz do Twojego, ale te kobiety, te ciala są po prostu boskie, masz duży talent dziewczyno, nie zmarnuj go![]() zyskowa Ty się puknij w czółko, jeśli masz gruby tyłek jest boski, bardzo seksowny, szkoda, że ja takiego nie mamja na dzień matki zakupiłam biżuterie na allegro, ciekawe czy dojdzie do jutra heh wypiłam kawę z mleczkiem, późno dziś wstałam, bo prawie o 12:30, idę robić obiadek, potem tu jeszcze wpadne no i jutro mam mature ustna z niemca, musze sie troszke pouczyć.a co do pidżama-party-jestem za! ![]() jeśli chodzi o nogi, to ja mam w łydce 32 cm a w udzie 48-49, i są stanowczo za chude ![]() miłego dnia
|
#3120 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() coolasana dziękuję
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:43.

ale sama prawda 

słońce śliczne za oknem...
ale jestem przed okresem, ciągle coś podjadam, chociaz wczoraj był całkiem ładny dzień jedzeniowy
omg jak ten czas leci) może mi się zwolniła przemiana materii itp
jestem jestem, ale jak by mnie nie było to też pisz zweryfikuje informację