|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!!
Cześć
![]() obowiązkowo ![]() a co fajnego chciałabyś przeczytać? ![]() Dla mnie fajnie jest, bo dziś piątek, a jutro mam wolną sobotę Cytat:
do Kołobrzegu tzn.do rodziców?U nas też pochmurno i straaaaszna duchota.Zaraz sie uduszę ![]() Kupujecie coś mamom na Dzień Matki? Bo ja się zastanawiam co kupić.Jakiś drobny upominek.Myślę o perfumie, ale z tych średniopółkowych typu G.Sabatini itp.Biżuterię, torebkę, zestaw kosmetyków i miseczki dostała na urodziny, które miala pod koniec marca. |
|
|
|
|
#3692 |
|
Zakorzenienie
|
gosia nooo do rodzicow i do szkoły
![]() Ja kupiłam karte, bo nie mam pomysłu żadnego . yhy
|
|
|
|
#3693 |
|
Zakorzenienie
|
ale się wkur*****
byłam dziś umówiona z tym gościem od lokalu, żeby podpisać wstępną umowę najmu... miał zadzwonić jak przyjedzie do biura, no a że akurat przechodziłam obok tego biura, to mówię wejdę i zapytam dziewczyny tam pracującej o której można się jej szefa spodziewać, a ona do mnie - szef był rano. więc kuźwa dzwonię i pytam, a on no tak tak, zapomniało mi się, i pytam kiedy teraz będzie - a on -że za tydzień ![]() ale codziennie jest w Inowrocławiu, i tam mogę przyjechać a zmieniając temat, u nas też duchota, założyłam tunikę do miasta i zaczęło padać , no i oczywiście zmokłam, bo jak inaczej. kupiłam dziś pyszne truskawki , zaraz czeka mnie obieranie ![]() Goosiu ja myślę kupić bukiet kwiatów, myślałam też nad książką - albumem, coś o ogrodach, bo moja mama jak teraz tam w nowym domu ma ogród to oszalała z krzewami i kwiatami, a jak nie wypali to to oprawie nasze wspólne zdjęcie z absolutorium
|
#3694 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj jakoś wolniej myślę ![]() Cytat:
Całkowity brak szacunku.Można się wk...Mniam truskawki ![]() Właściwie kwiatki z kartką też fajnie przy takim święcie głównie chodzi o to, że sie pamięta ![]() U nas już się czarno zrobiło, ale jeszcze nie pada. |
||
|
|
|
#3695 |
|
Zakorzenienie
|
Goosiu ja jak tylko tego typa zobaczyłam , to wiedziałam, że jest dziwny
![]() u nas już po deszczu, teraz jest szaro i buro. z nudów podusiłam sobie całą twarz, i jestem cała czerwona głupia ja!!
|
#3696 |
|
Zakorzenienie
|
oj glupia TY !!
A co do facetas od lokalu, wiesz no czasami Ci przedsiębuiorcy tak maj,a po prosrtu za duzo na glowie. Mozesz mu wyslac mailem umowe o ile masz, niech się zapozna czy cos. albo on niech da ci wzor ty sie zapoznasz, dasz mi do analizy pod katem prawnym, i podpiszecie ze tak powiem w kuluarach ![]() No chyba ze Ci bedzie zalezec to sobie zrobisz wycieczkę ![]() A wiesz na co dziś wpadlam ??? nie bij tylko ![]() Ze jak juz zalicze sesję i będe miec wolne, to do Ciebie na weekenda przyjade. Może tż mnie pusci sama a jak nie to zapraszam do siebie, ale przed slubem to wolalabym zmienic otoczenie.Co Ty na to ? Ciekawe do kiedy Ty bedziesz miala egzmminy Bo ja do polowy lipca.u mnie sie zanosilo na deszcz ale nie pdadalo i nie spadnie chyba deszcz ihihih Kurde juz mnie ta moja praca wkurzac zaczyna ech Ale za to dzis opracowalam jedno pytanie na obrone z toku studiow ze specjalizacji, generalnie to juz moje trzy opracowalam, wydrukowalam i wyslalam do kolegi - koordynatora pytan yeah Ciekawe czy inni tez zorbili, bo to juz miesiac czasu jak je mamy ![]() gosia tak kartę z zyczeniami, mopze w sobote uda mi się coś kupić, jakis drobiazg, spinkę, albo korale ooo albo rajstopy jakies odjechane cokolwiekl, i tak się będzie cieszyc.
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-05-22 o 14:39 |
|
|
|
#3697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pojadę do niego . bo jak pytałam czy ma fax lub coś, to mi powiedział , że jest w biurze w Inowrocławiu codziennie, ech... zrobię sobie wycieczkę ![]() Umowę już konkretną podpiszę z nim jak wszystko wypali. Kliwia przecież Ci to już kiedyś proponowałam ![]() zapraszam serdecznie. Ja już nie mam egz przecież, tylko mi praca mgr została FUCKDziewczyny znów straciłam motywację, od absolutorium praktycznie nie ruszyłam nic... kurde od poniedziałku jak nie usiądę porządnie, to się załamię. Kliwia zazdroszczę że masz pytania, my gdy spytaliśmy naszego promotora o takie pytania - stwierdził, że na UAM-ie nie ma zwyczaju listy pytań na obronę. buuuuu AAA wiecie co robię 29 maja , jadę do Bydgoszczy na koncert Smooth Festival, wiecie kto wystąpi...m.in Macy Gray i Smolik już się wprosiłam do kumpeli ze studiów na nocleg
|
|
#3698 |
|
Zakorzenienie
|
smolik
no widzisz to ci dobrze, bo ja mam normalnie sesje jeszcze ![]() i wez sie zmotywuj do pisania pracy i nauki. Wiesz co kolezanka studiowala na uamie, ale nie wiem co, z tymze na wydziale zamiejscowym, ale wszytsko odbywalo sie w poznaniu pozniej, i mieli pytania podane. wiec to chyba lezy w dobrej woli promotora, dziekana kierunku czy cos. ![]() A kiedy masz ta obronę?
|
|
|
|
#3699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem kiedy mam obronę, do 30 czerwca powinnam zdać pracę. i wtedy się umówię z promotorem, na tą chwilę nie umiem Ci odpowiedzieć na to pytanie
|
|
#3700 |
|
Przyczajenie
|
hejka
a co potem popcorn, który kupilismy w biedronce i moze jakis film na wieczor...
|
|
#3701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gepardziatko chyba ściągnęłam Cię myślami ![]() ja właśnie pochłonęłam spaghetti i teraz chodzi za mną coś słodkiego... a popcorn zjadłabym też. mi dziś kumpela pożyczyła dwa filmy na dvd - Uprowadzona i Kobiety też może jakiś seans wieczorem się odbędzie
|
|
#3702 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie, że mama będzie się cieszyć z każdej drobnostki Cytat:
też yak niekiedy robię Cytat:
Ja też miałam pytania.Chyba 150 albo 200 nie pamiętam dokładnie. Zdasz relacje z koncertu Cytat:
Dziewczyny, ale u nas strasznie wielki grad padał jak orzechy włoskie. Masa samochodów poobijana
|
||||
|
|
|
#3703 |
|
Zakorzenienie
|
ewelina ja tez wczoraj jadlam spagetti
gosia 40 pytan Ja wczoraj poszlam na impreze, psiapsiola z dziecinstwa miala wczoraj urodziny, i w zasadzie prosto z pociagu poszlam na impreze, po umyciu sie i umalowaniu. ;] Ewelina poszlam w w tunice ktora osttanio kupilam w lumpie, wygladam w niej jak w ciazy hahah ale generalnie srednia wieku w dyskotece 18 lat, wiec w ogole mi nie odpowiadalo, jak pozniej zaczeli puszczac transowa muze to w ogole przegiecie, bylam w domu po 3 wstalam o 7 ;] umylam wlosy i do szkoly na 8 myslalam ze mam, odpalilam kompa i sie okazalo ze odwolane mam te zajecia na 8. ech nastepne na 13. Moglam sobie spokojnie spac do 10 ![]() ale czuje sie neizle, choc troche glowa mnie boli, troche drinkow wypilam
|
|
|
|
#3704 |
|
Zakorzenienie
|
pobawiłabym się
![]() mogłaś mnie wziąć, rozkręciłybyśmy tą imprezę a ja jeszcze w szlafroku słuchajcie to, wpada mój tato rano do domu ( bo ma w szkole targi dość- duża impreza) i wpadł się ubrać elegancko. i ubiera koszulę... i coś chodzi po domu... to ja pytam tata czego szukasz, a on że jakiś takich zakładek do tej koszuli to kołnierza ![]() ja mówię jak to wyglądało? a on że takie białe zakładki z marką tej koszuli a mi od razu zapaliła się lampka, wczoraj sprzątałam szafkę i bu do śmieci no ale nie wygadałam się... tata pojechał , a ja nur do śmieci i uff znalazła. ale co se pogrzebałam w śmieciach to moje
|
#3705 |
|
Zakorzenienie
|
ewulinek to tate urządziłas
Ja dzis tez jem spagetti. Cholercia na dworzu zimno buuu |
|
|
|
#3706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy znalazłam wszystko, jak Tata wróci pokażę mu co odnalazłam ![]() no u nas dziś wiatr, a jak w nocy lało i błyskało się a ja byłam sama w domu... i się bałam
|
|
#3707 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
biedny tatus..... ![]() witajcie ![]() U nas dzis pogoda...ze hoho leje,wieje swieci slonce brkauje tylko jakies burzy...hehehe Milego dnia zycze |
|
|
|
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
jak mozna bac sie burzy ??
Ja uwielbiam burze - obserwować ![]() jak bylam mala z mojego pokoju mialam super punkt widokowy. Nasz blok jest 4 pietrowy, mieszkanie na 4 pietrze, a blok naprzeciw jest 3 pietrowy wiec view na cale miasto. Widac nawet katedrę no i cale niebo ekstra widac, zawsze burze z blyskami w chmurach sobie ogladalam, i wyladowania tez takie rozcinajace pol nieba, CZAD
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-05-23 o 12:25 |
|
|
|
#3709 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pogoda dziś chyba w całej Polsce taka w kratkę ![]() Cytat:
![]() właśnie się wykąpałam, czekam na tatę i jedziemy do Gębic posiedzę sobie na ogródku i pobawię się z kotami. moja Przyjaciółka ( tak w ogóle też zodiakalny Bliźniak , i też Ewelina) ma w poniedziałek obronę! a tak w ogóle kiedy która ma urodziny? nie chce mi się cofać w wątek... a chciałabym być na bieżąco!
|
|
#3710 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam w poniedzialek
![]() ja chce more fotek of koty ;] |
|
|
|
#3711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Kliwio na imprezce byłaś? fajnie Cytat:
Ja urodziny mam dopiero w czerwcu (4) a ty ewulinek kiedy masz?Byłam ostatnio na zakupach spożywczych w Realu i przy kasie powyżej zakupów za 50zł dają takie bony konkursowe.Niby można coś wygrać,ale większość jest pustych A ja wygrałam bon za 50zł
|
|
|
|
|
#3712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobry!! ![]() Goosiu Ty szczęściaro!! ![]() i co żeś kupiła?? ja mam urodziny 30 maja ![]() co porabiacie w niedzielę? Kliwia ja dziś jadę na grilla, więc postaram się przywieść jakieś foty kotów
|
|
#3713 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwio !!
STO LAT STO LAT życzę Tobie żeby wszystkie Twoje marzenia spełniały się każdego dnia, życzę Tobie dużo uśmiechu i tylko pozytywnego podejścia do życia!! Wszystkiego Naj - czego tylko sobie wymarzysz!! no to teraz mam nadzieję zjemy jakiś tort urodzinowy!!
|
#3714 |
|
Zakorzenienie
|
a tu z dedykacją dla dzisiejszej solenizantki zdjęcia kotów
![]() Rudy i Łata
|
#3715 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa dziękuję
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wkleiłabym torta, ale google mi nie działa, nie mogę nic wyszukać :/' edit: uff udalo sie jakos trudem ![]() Co by nam słodko do kawy było ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-05-25 o 12:06 |
|
|
|
#3716 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwio Wszystkiego Najlepszego W Dniu Urodzin!!
Mniamuśny tort.Idealny z pyszną kawką. No i wypijmy zdrowie Kliwii.Prosze się częstować drineczkami
|
|
|
|
#3717 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3718 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mniam - idealny tort ![]() Goosiu tak od rana pijemy? w sumie nie ma wyjścia trzeba wypić zdrowie Kliwii Goosiu zawsze coś - 50 zł na duperelki masz w kieszeni
|
|
#3719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja od 7 byłam w pracy.Ciekawe co by Szef powiedział jakby zobaczył, że ja w pracy myślę o takich drineczkach ![]() No pewnie.Duperelki były Fajnie,że już po pracy jestem, ale w tym tygodniu sobota pracująca Ewulinek jak otworzysz swoje biuro, to w soboty będziesz mieć czynne, czy zamknięte?
|
|
|
|
|
#3720 |
|
Zakorzenienie
|
KLIWO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, SPEŁNIENIA MARZEŃ, SLICZNEGO SLUBU I W OGÓLE WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Bo ja do polowy lipca.

no to teraz mam nadzieję zjemy jakiś tort urodzinowy!!