|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3691 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!!
Cześć
![]() obowiązkowo ![]() a co fajnego chciałabyś przeczytać? ![]() ![]() Dla mnie fajnie jest, bo dziś piątek, a jutro mam wolną sobotę ![]() Cytat:
![]() U nas też pochmurno i straaaaszna duchota.Zaraz sie uduszę ![]() Kupujecie coś mamom na Dzień Matki? Bo ja się zastanawiam co kupić.Jakiś drobny upominek.Myślę o perfumie, ale z tych średniopółkowych typu G.Sabatini itp.Biżuterię, torebkę, zestaw kosmetyków i miseczki dostała na urodziny, które miala pod koniec marca. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3692 |
Zakorzenienie
|
gosia nooo do rodzicow i do szkoły
![]() Ja kupiłam karte, bo nie mam pomysłu żadnego . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3693 |
Zakorzenienie
|
ale się wkur*****
byłam dziś umówiona z tym gościem od lokalu, żeby podpisać wstępną umowę najmu... miał zadzwonić jak przyjedzie do biura, no a że akurat przechodziłam obok tego biura, to mówię wejdę i zapytam dziewczyny tam pracującej o której można się jej szefa spodziewać, a ona do mnie - szef był rano. więc kuźwa dzwonię i pytam, a on no tak tak, zapomniało mi się, i pytam kiedy teraz będzie - a on -że za tydzień ![]() ale codziennie jest w Inowrocławiu, i tam mogę przyjechać ![]() a zmieniając temat, u nas też duchota, założyłam tunikę do miasta i zaczęło padać , no i oczywiście zmokłam, bo jak inaczej. kupiłam dziś pyszne truskawki , zaraz czeka mnie obieranie ![]() Goosiu ja myślę kupić bukiet kwiatów, myślałam też nad książką - albumem, coś o ogrodach, bo moja mama jak teraz tam w nowym domu ma ogród to oszalała z krzewami i kwiatami, a jak nie wypali to to oprawie nasze wspólne zdjęcie z absolutorium ![]()
#3694 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj jakoś wolniej myślę ![]() Cytat:
![]() Mniam truskawki ![]() Właściwie kwiatki z kartką też fajnie ![]() ![]() ![]() U nas już się czarno zrobiło, ale jeszcze nie pada. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3695 |
Zakorzenienie
|
Goosiu ja jak tylko tego typa zobaczyłam , to wiedziałam, że jest dziwny
![]() u nas już po deszczu, teraz jest szaro i buro. z nudów podusiłam sobie całą twarz, i jestem cała czerwona ![]() głupia ja!!
#3696 |
Zakorzenienie
|
oj glupia TY !!
A co do facetas od lokalu, wiesz no czasami Ci przedsiębuiorcy tak maj,a po prosrtu za duzo na glowie. Mozesz mu wyslac mailem umowe o ile masz, niech się zapozna czy cos. albo on niech da ci wzor ty sie zapoznasz, dasz mi do analizy pod katem prawnym, i podpiszecie ze tak powiem w kuluarach ![]() No chyba ze Ci bedzie zalezec to sobie zrobisz wycieczkę ![]() A wiesz na co dziś wpadlam ??? nie bij tylko ![]() Ze jak juz zalicze sesję i będe miec wolne, to do Ciebie na weekenda przyjade. Może tż mnie pusci sama ![]() Co Ty na to ? Ciekawe do kiedy Ty bedziesz miala egzmminy ![]() u mnie sie zanosilo na deszcz ale nie pdadalo i nie spadnie chyba deszcz ihihih Kurde juz mnie ta moja praca wkurzac zaczyna ech Ale za to dzis opracowalam jedno pytanie na obrone z toku studiow ze specjalizacji, generalnie to juz moje trzy opracowalam, wydrukowalam i wyslalam do kolegi - koordynatora pytan ![]() yeah ![]() Ciekawe czy inni tez zorbili, bo to juz miesiac czasu jak je mamy ![]() gosia tak kartę z zyczeniami, mopze w sobote uda mi się coś kupić, jakis drobiazg, spinkę, albo korale ooo ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-05-22 o 13:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#3697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pojadę do niego . bo jak pytałam czy ma fax lub coś, to mi powiedział , że jest w biurze w Inowrocławiu codziennie, ech... zrobię sobie wycieczkę ![]() Umowę już konkretną podpiszę z nim jak wszystko wypali. Kliwia przecież Ci to już kiedyś proponowałam ![]() zapraszam serdecznie. Ja już nie mam egz przecież, tylko mi praca mgr została ![]() ![]() Dziewczyny znów straciłam motywację, od absolutorium praktycznie nie ruszyłam nic... ![]() kurde od poniedziałku jak nie usiądę porządnie, to się załamię. Kliwia zazdroszczę że masz pytania, my gdy spytaliśmy naszego promotora o takie pytania - stwierdził, że na UAM-ie nie ma zwyczaju listy pytań na obronę. buuuuu ![]() AAA wiecie co robię 29 maja , jadę do Bydgoszczy na koncert Smooth Festival, wiecie kto wystąpi...m.in Macy Gray i Smolik ![]() już się wprosiłam do kumpeli ze studiów na nocleg
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3698 |
Zakorzenienie
|
smolik
![]() no widzisz to ci dobrze, bo ja mam normalnie sesje jeszcze ![]() i wez sie zmotywuj do pisania pracy i nauki. Wiesz co kolezanka studiowala na uamie, ale nie wiem co, z tymze na wydziale zamiejscowym, ale wszytsko odbywalo sie w poznaniu pozniej, i mieli pytania podane. wiec to chyba lezy w dobrej woli promotora, dziekana kierunku czy cos. ![]() A kiedy masz ta obronę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem kiedy mam obronę, do 30 czerwca powinnam zdać pracę. i wtedy się umówię z promotorem, na tą chwilę nie umiem Ci odpowiedzieć na to pytanie ![]()
![]() |
#3700 |
Przyczajenie
|
hejka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gepardziatko chyba ściągnęłam Cię myślami ![]() ja właśnie pochłonęłam spaghetti ![]() i teraz chodzi za mną coś słodkiego... a popcorn zjadłabym też. mi dziś kumpela pożyczyła dwa filmy na dvd - Uprowadzona i Kobiety też może jakiś seans wieczorem się odbędzie ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3702 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie, że mama będzie się cieszyć z każdej drobnostki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też miałam pytania.Chyba 150 albo 200 nie pamiętam dokładnie. Zdasz relacje z koncertu ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, ale u nas strasznie wielki grad padał ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3703 |
Zakorzenienie
|
ewelina ja tez wczoraj jadlam spagetti
![]() gosia 40 pytan ![]() Ja wczoraj poszlam na impreze, psiapsiola z dziecinstwa miala wczoraj urodziny, i w zasadzie prosto z pociagu poszlam na impreze, po umyciu sie i umalowaniu. ;] Ewelina poszlam w w tunice ktora osttanio kupilam w lumpie, wygladam w niej jak w ciazy hahah ![]() ale generalnie srednia wieku w dyskotece 18 lat, wiec w ogole mi nie odpowiadalo, jak pozniej zaczeli puszczac transowa muze to w ogole przegiecie, bylam w domu po 3 wstalam o 7 ;] umylam wlosy i do szkoly na 8 myslalam ze mam, odpalilam kompa i sie okazalo ze odwolane mam te zajecia na 8. ech nastepne na 13. Moglam sobie spokojnie spac do 10 ![]() ale czuje sie neizle, choc troche glowa mnie boli, troche drinkow wypilam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3704 |
Zakorzenienie
|
pobawiłabym się
![]() mogłaś mnie wziąć, rozkręciłybyśmy tą imprezę a ja jeszcze w szlafroku słuchajcie to, wpada mój tato rano do domu ( bo ma w szkole targi dość- duża impreza) i wpadł się ubrać elegancko. i ubiera koszulę... i coś chodzi po domu... to ja pytam tata czego szukasz, a on że jakiś takich zakładek do tej koszuli to kołnierza ![]() ja mówię jak to wyglądało? a on że takie białe zakładki z marką tej koszuli a mi od razu zapaliła się lampka, wczoraj sprzątałam szafkę i bu do śmieci ![]() no ale nie wygadałam się... tata pojechał , a ja nur do śmieci i uff znalazła. ale co se pogrzebałam w śmieciach to moje ![]()
#3705 |
Zakorzenienie
|
ewulinek to tate urządziłas
![]() ![]() Ja dzis tez jem spagetti. Cholercia na dworzu zimno buuu |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem czy znalazłam wszystko, jak Tata wróci pokażę mu co odnalazłam ![]() no u nas dziś wiatr, a jak w nocy lało i błyskało się a ja byłam sama w domu... i się bałam ![]()
![]() |
#3707 | |
BAN stały
|
Cytat:
biedny tatus..... ![]() witajcie ![]() U nas dzis pogoda...ze hoho leje,wieje swieci slonce brkauje tylko jakies burzy...hehehe Milego dnia zycze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3708 |
Zakorzenienie
|
jak mozna bac sie burzy ??
Ja uwielbiam burze - obserwować ![]() jak bylam mala z mojego pokoju mialam super punkt widokowy. Nasz blok jest 4 pietrowy, mieszkanie na 4 pietrze, a blok naprzeciw jest 3 pietrowy ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-05-23 o 11:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#3709 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pogoda dziś chyba w całej Polsce taka w kratkę ![]() Cytat:
![]() właśnie się wykąpałam, czekam na tatę i jedziemy do Gębic posiedzę sobie na ogródku i pobawię się z kotami. moja Przyjaciółka ( tak w ogóle też zodiakalny Bliźniak , i też Ewelina) ma w poniedziałek obronę! ![]() a tak w ogóle kiedy która ma urodziny? nie chce mi się cofać w wątek... a chciałabym być na bieżąco! ![]()
![]() |
#3710 |
Zakorzenienie
|
ja mam w poniedzialek
![]() ja chce more fotek of koty ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#3711 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Kliwio na imprezce byłaś? fajnie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja urodziny mam dopiero w czerwcu ![]() Byłam ostatnio na zakupach spożywczych w Realu i przy kasie powyżej zakupów za 50zł dają takie bony konkursowe.Niby można coś wygrać,ale większość jest pustych ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobry!! ![]() Goosiu Ty szczęściaro!! ![]() i co żeś kupiła?? ja mam urodziny 30 maja ![]() co porabiacie w niedzielę? Kliwia ja dziś jadę na grilla, więc postaram się przywieść jakieś foty kotów ![]()
![]() |
#3713 |
Zakorzenienie
|
Kliwio !!
![]() STO LAT STO LAT ![]() życzę Tobie żeby wszystkie Twoje marzenia spełniały się każdego dnia, życzę Tobie dużo uśmiechu i tylko pozytywnego podejścia do życia!! Wszystkiego Naj - czego tylko sobie wymarzysz!! ![]() ![]()
#3714 |
Zakorzenienie
|
a tu z dedykacją dla dzisiejszej solenizantki zdjęcia kotów
![]() Rudy i Łata ![]()
#3715 |
Zakorzenienie
|
Aaaa dziękuję
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wkleiłabym torta, ale google mi nie działa, nie mogę nic wyszukać :/' edit: uff udalo sie jakos trudem ![]() Co by nam słodko do kawy było ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-05-25 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#3716 |
Zakorzenienie
|
Kliwio Wszystkiego Najlepszego W Dniu Urodzin!!
![]() ![]() ![]() ![]() Mniamuśny tort.Idealny z pyszną kawką. No i wypijmy zdrowie Kliwii.Prosze się częstować drineczkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3717 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3718 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mniam - idealny tort ![]() Goosiu tak od rana pijemy? w sumie nie ma wyjścia trzeba wypić zdrowie Kliwii ![]() Goosiu zawsze coś - 50 zł na duperelki masz w kieszeni ![]()
![]() |
#3719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No pewnie.Duperelki były ![]() Fajnie,że już po pracy jestem, ale w tym tygodniu sobota pracująca ![]() Ewulinek jak otworzysz swoje biuro, to w soboty będziesz mieć czynne, czy zamknięte? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3720 |
Zakorzenienie
|
KLIWO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, SPEŁNIENIA MARZEŃ, SLICZNEGO SLUBU I W OGÓLE WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.