Panny Młode 2010 - cz. VI - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-25, 20:10   #4861
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI

dobra ja spadam bo mnie TZ zabije

dobranoc

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 20:12   #4862
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
dobra ja spadam bo mnie TZ zabije

dobranoc
nie zabije cię- w końcu w perspektywie noc poślubna
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 20:18   #4863
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
chyba tylko jedna Ewa jest a raczej była Kubusewa??? hmmm... oj chyba ktoś Samoa cię nie lubi
ktos chyba poleciał w kulki, bo ta galeria nie jest publiczna i dostęp do niej mają tylko osoby z listy na gm, bo tylko tam dałam linka do niej i tylko przez niego ktoś może na tą galerię wejść.
I to nie jest Kubusewa, bo jej nazwa użytkownika to nie sama Ewa tylko ona ma jeszcze dodane nazwisko.
Ej przyznac się.
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 20:20   #4864
lusmarija
Wtajemniczenie

to na pewno nie ja

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 20:22   #4865
asiulek1705
Wtajemniczenie

Ja też się nie przyznaję
Stary 2009-05-25, 20:22   #4866
Samoa
Zakorzenienie

dziewczyny ja zbanuję te dziewczyny, które mają dostęp do gm, ale sie nie udzielają na forum.
Jak się zaczna udzielać tutaj to im przywrócę dostęp, bo tak to my wklejamy zdjęcia i różńe pierdy a ktoś obcy sobie to czyta.
Jak ktos ma cos przeciwko to proszę mi zgłosić.
Stary 2009-05-25, 20:25   #4867
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
dziewczyny ja zbanuję te dziewczyny, które mają dostęp do gm, ale sie nie udzielają na forum.
Jak się zaczna udzielać tutaj to im przywrócę dostęp, bo tak to my wklejamy zdjęcia i różńe pierdy a ktoś obcy sobie to czyta.
jestem za
bo to trochę dziwne zaczyna się robić

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-25, 20:26   #4868
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny ja zbanuję te dziewczyny, które mają dostęp do gm, ale sie nie udzielają na forum..
jestem za!!!
no i wiesz że ja nie mam na imię Ewa
dobrze że zostałaś szefem! kto się przestał udzielać to OUT. za bardzo prywatne rzeczy tam wklejamy żeby mogły mieć do tego dostęp nieodpowiednie osoby
Stary 2009-05-25, 20:27   #4869
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
jestem za!!!
no i wiesz że ja nie mam na imię Ewa
dobrze że zostałaś szefem! kto się przestał udzielać to OUT. za bardzo prywatne rzeczy tam wklejamy żeby mogły mieć do tego dostęp nieodpowiednie osoby
podpisuje się pod tym wszystkimi łapkami..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 20:31   #4870
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
A mi się bardzo podobają falbanki
Aniołku bo My chyba mamy zupełnie różny styl(Ja nie lubię i nigdy nie lubiałam np. glanów)
ale wiesz coś, Nam się teraz podoba mniej lub bardziej a dopiero przymierzenie jakiejś sukni pozwoli Nam ocenić jaki rodzaj sukni będzie pasował do figurki, charakterku itd.
Jaką masz koncepcję swojej sukni ślubnej?Bo nie pisałaś lub nie pamiętam
Mi to różne się podobają. Jeszcze nie znalazłam tej jedynej. Tak jak piszesz, dopiero mierzenie sukni pozwoli nam coś powiedzieć
Wyślę na gm zdjęcie sukienki mojej kuzynki. Moim zdaniem jest śliczna

PS. Pamiętałaś o glanach Jestem wzruszona

Edytowane przez aniolekKB
Czas edycji: 2009-05-25 o 20:33
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 20:32   #4871
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Wyślę na gm zdjęcie sukienki mojej kuzynki. Moim zdaniem jest śliczna
ooo jak fajnie to ja lecę na gmaila

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-25, 20:35   #4872
Samoa
Zakorzenienie

zostało 20 dziewczyn
bjakbeata miała szczęście, że sie ostatnio odezwała, bo inaczej by dostała bana

jak sie któraś namyśli to byłabym wdzięczna za informację co to za Ewa, bo wkurzające jest, że jakaś ewa z kosmosu ogląda moje fotki i jeszcze na bezczela dodaje moja galerię do ulubionych jak galerii nie widzi nikt poza osobami mającymi dostęp do linkaJa rozumiem, że to net i jak ktos ma ciśnienie to może komus pokazać, ale możnaby poinofrmować, ja nikomu ni epokazuję tych fotek, które wklejacie. Tylko ewczoraj bratu pokazałam dzieło szwagierki Tancerki, ale na moim kompie samo otwarte zdjęcie.
Stary 2009-05-25, 20:38   #4873
tancerka212
Zakorzenienie

nie podoba mi się to... zaraz się okaże że moje prywatne historie też są gdzieś przekazywane w świat
hmmm co by tu zrobić żeby zwiększyć jeszcze bardziej prywatność i zawęzić dostęp z zewnątrz niepowołanym osobom..
Stary 2009-05-25, 20:47   #4874
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
nie podoba mi się to... zaraz się okaże że moje prywatne historie też są gdzieś przekazywane w świat
hmmm co by tu zrobić żeby zwiększyć jeszcze bardziej prywatność i zawęzić dostęp z zewnątrz niepowołanym osobom..
ja z tym gm działałam tak - jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie - nie chciałabym, żeby ktos poza Wami (i ewentualnie z tz o ile ich to interesuje, <bo np. mój ma to gdzieś> i chcielibyście współnie posmiać sie z mojej gęby)oglądał moje fotki dlatego tez nikomu z moich znajomych ani pół Waszej fotki nie pokazałam.
Stary 2009-05-25, 20:48   #4875
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
jak sie któraś namyśli to byłabym wdzięczna za informację co to za Ewa, bo wkurzające jest, że jakaś ewa z kosmosu ogląda moje fotki i jeszcze na bezczela dodaje moja galerię do ulubionych jak galerii nie widzi nikt poza osobami mającymi dostęp do linkaJa rozumiem, że to net i jak ktos ma ciśnienie to może komus pokazać, ale możnaby poinofrmować, ja nikomu ni epokazuję tych fotek, które wklejacie. Tylko ewczoraj bratu pokazałam dzieło szwagierki Tancerki, ale na moim kompie samo otwarte zdjęcie.
to ja się też przyznaję bo wczoraj pokazałam TZcikowi wesele siostry Lain i jego reakcja... hm ale zobacz Kochanie jak oni się super bawili, ich miny mówią same za siebie był pełen podziwu

ale faktycznie, to nie fajnie jak ktoś sobie te zdjęcia ogląda i potem je tak bez niczego gdzieś udostępnia, to strasznie nie fair

dobrze Samoa zrobiłaś, mądra baba z Ciebie

Stary 2009-05-25, 20:55   #4876
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
to ja się też przyznaję bo wczoraj pokazałam TZcikowi wesele siostry Lain i jego reakcja... hm ale zobacz Kochanie jak oni się super bawili, ich miny mówią same za siebie był pełen podziwu

ale faktycznie, to nie fajnie jak ktoś sobie te zdjęcia ogląda i potem je tak bez niczego gdzieś udostępnia, to strasznie nie fair

dobrze Samoa zrobiłaś, mądra baba z Ciebie
myślę, ze każda z nas liczy się z tym, że któraś z jakichś tam powodów będzie chciała pokazać tżtowi zdjęcia, wtedy spoko, z resztą sądząc po moim tż i jego braku zainteresowania wizażem i moimi kolezankami z netu to sa jakies tam skrajne przypadki typu włąsnie wesele siostry Lain - staropolskie. Ale wysyłanie komus linka z dostepem do galerii to już lekkie przegięcie. I ja nie chcę, żeby mi ta osoba która to zrobiła sie przyznała, bo chcę ja zlinczować, tylko po prostu sytuacja jest nieprzyjemna i dla moejgo świetego spokoju chciałabym to wiedzieć. Ja się nie obrażę. Chyba rozumiecie o co mi kaman
Stary 2009-05-25, 21:00   #4877
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
mój Tadejro wrócił i chyba muszę się zmywać
Lec lec do niego biegusiem

Cytat:

hmmm a nie przesadzasz trochę? Przecież żadna tragedia sie nie dzieje.
Spoko dziewczyny mi się wydaje że przejdzie Jozi, początki najtrudniejsze, jak mi TŻ pojechał do wojska to też tak rozpaczałam.. Dobra rada dla Jozi... skup się na sobie, na swoich zainteresowaniach, będzie czas szybciej leciał

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość

3mam kciuki, żeby się jednak znalazł. Pomódl się do św. Antoniego. Zwykle pomaga jak się coś zgubi No ewentualnie do św. Judy, bo on jest od spraw beznadziejnych
No już do Antoniego próbowałam.. Zresztą moja mama dziś ponownie przewalała cały dom to ona się wymodliła wcześniej do wszystkich którzy tylko mogliby pomóc i nie znalazła.. Więc pewnie gdzieś go naprawdę zgubiłam a jak nie to jest na uczelni.. Mam taką cichutką nadzieję że pójdę tam jutro a on tam będzie...

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziękuję wszystkim za wyrażenie opini na tematy wyszukanych przeze mnie kiecek. Figurę mam raczej podobną do tej Pani i tak jak ona nie jestem za wysoka (167 cm). Chciałabym dekolt w szpic, szersze ramiączka, takie "marszczenia" pod bisutem, jak na fotkach i przede wszystkim, by suknia choć trochę odejmowała kg. Cóż na cuda nie liczę, nie wiem, czy wogóle uda mi się kieckę w sklepie znaleźć. Co do szelki na szyję, to odpada, bo źle się w czymś takim czuję i wydaje mi się, że dodaje mi to kg i objętości w ramionach, które i tak są szerokie. Wszystko zweryfikuje się, tak jak i u Was - na przymiarkach

Pokażę jeszcze jedną suknię, ktora mnie kiedyś urzekła, a należała do jednej z wizażanek I na dokładkę fryzurki, które bym mogła mieć
Mi się ta sukienka podoba, taka romatyczna jest A fryzurka mi się podoba ta na Jennifer Love Hewitt

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość

A mi się bardzo podobają falbanki
Mi też się falbanki ostatnio podobają ale takie właśnie jak u Kaśki na Carrerze najbardziej Ciekawe jakbym w takich falbanach wyglądała bo nie mierzyłam jeszcze

Cytat:
ktos chyba poleciał w kulki, bo ta galeria nie jest publiczna i dostęp do niej mają tylko osoby z listy na gm, bo tylko tam dałam linka do niej i tylko przez niego ktoś może na tą galerię wejść.
I to nie jest Kubusewa, bo jej nazwa użytkownika to nie sama Ewa tylko ona ma jeszcze dodane nazwisko.
Ej przyznac się.
Ja nie... Jestem Gosia a nie żadna Ewa A poza tym nie wiedziałam nawet że można dodawac Picasse do ulubionych

Cytat:
Jestem ZA
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 21:04   #4878
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale wysyłanie komus linka z dostepem do galerii to już lekkie przegięcie. I ja nie chcę, żeby mi ta osoba która to zrobiła sie przyznała, bo chcę ja zlinczować, tylko po prostu sytuacja jest nieprzyjemna i dla moejgo świetego spokoju chciałabym to wiedzieć. Ja się nie obrażę. Chyba rozumiecie o co mi kaman
ja Cię rozumiem, bo też się wkurzyłam

Stary 2009-05-25, 21:10   #4879
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
wyczuwaaaam, wyyyczuwam TWojąąą energię - jesteś zdrowa Trzymam kciuki, grunt, że zauwazyłas, że coś jest nie tak
na mnie tak rodzice wydali ostatnio kilka tysięcy przez nieudolność NFZteż nie wiem co mają robic ci ludzie, którzy nie mają kasy, masakra po prostu.
wiesz co się dzieje z ludzmi, którzy nie mają kasy - umierają po prostu

Cytat:
już dawno mialam to zaproponować aby przejrzeć liste dziewczyn na gm
więc dobrze zrobiłas

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 21:10   #4880
tancerka212
Zakorzenienie

ile tych osób jest jeszcze na gmailu członkami liczył ktoś? bo udzielające się osoby na forum można łatwo policzyć a reszta out. takie jest moje zdanie. uważam że już dawno wyklarowała się ostateczna liczba uzytkowniczek i nikogo więcej postanowilysmy nie przyjmowac więc Samoa jako że masz władzę to powywalaj wszystkich którzy się tu nie udzielają i nie udzielają się na gmailu.
Stary 2009-05-25, 21:10   #4881
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Spoko dziewczyny mi się wydaje że przejdzie Jozi, początki najtrudniejsze, jak mi TŻ pojechał do wojska to też tak rozpaczałam.. Dobra rada dla Jozi... skup się na sobie, na swoich zainteresowaniach, będzie czas szybciej leciał
jednak rozumiem Jozie - Ty przynajmniej miałas w perspektywie tzta w mundurze

Chyba sie wyjasniło, że Ewa nie jest z kosmosu, tylko Ewa to Ewa Ale przynajmniej porządek na grupie jest, kto sie nie udziela nie czyta naszych wynurzeń i nie oglada fotek
Juz mi lepiej, że to Kubusewa, bo sie wkurzyłam, jeszcze ta cała Ewa miała jakiegoś Krzyśka w ulubionych a Kubusewa ma Kubę to mnie zbiło z tropu i ta Ewa zamiast Ewy+nazwisko tak jak ma w gm.
No i znów panuje radośc i sielanka na naszym wątku, bo to tylko Kubusewa się tajniaczy i straszy ludzi
Stary 2009-05-25, 21:15   #4882
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

Chyba sie wyjasniło, że Ewa nie jest z kosmosu, tylko Ewa to Ewa Ale przynajmniej porządek na grupie jest, kto sie nie udziela nie czyta naszych wynurzeń i nie oglada fotek
Juz mi lepiej, że to Kubusewa, bo sie wkurzyłam, jeszcze ta cała Ewa miała jakiegoś Krzyśka w ulubionych a Kubusewa ma Kubę to mnie zbiło z tropu i ta Ewa zamiast Ewy+nazwisko tak jak ma w gm.
No i znów panuje radośc i sielanka na naszym wątku, bo to tylko Kubusewa się tajniaczy i straszy ludzi
przecież Kuba to nie jej narzeczony tylko świętej pamięci królik głuptasie!!!
Stary 2009-05-25, 21:17   #4883
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:

No tak...Widok TŻta w mundurze po miesiącu rozłąki wszystko mi wynagrodził
Całe szczęście Samoa że się wszystko wyjaśniło.. Będziesz spac spokojnie
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 21:20   #4884
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
wiesz co się dzieje z ludzmi, którzy nie mają kasy - umierają po prostu

już dawno mialam to zaproponować aby przejrzeć liste dziewczyn na gm
więc dobrze zrobiłas
własnie mam wrażenie, że tych ludzi bierze sie na leczenie jak juz jest za późno.
Tez myśałam juz odo dłuższego czasu o przejrzeniu listy i zrobieniu porządku, ale bałam sie proponowac, bo którejśc mogło sie nie spodobać. Teraz się nadarzyła okazja i zrobiła czystkiJak któras poczuje sie pokrzywdzona banem to sie odezwie na forum.

Cytat:
ile tych osób jest jeszcze na gmailu członkami liczył ktoś? bo udzielające się osoby na forum można łatwo policzyć a reszta out. takie jest moje zdanie. uważam że już dawno wyklarowała się ostateczna liczba uzytkowniczek i nikogo więcej postanowilysmy nie przyjmowac więc Samoa jako że masz władzę to powywalaj wszystkich którzy się tu nie udzielają i nie udzielają się na gmailu.
zrobiłam ostateczne czystki i zostało 19 dziewczyn
Merriel
Aniołek
Kasia
LAin
Ty dzika TAncerko
Can't
Gosica
Black
Jozia
Kubusewa, która odezwała się do mnie z otchłani jako poszukiwana Ewa
Lusmarija
Madziulka
Obca - zdaje się, że sie odzywa, co nie?
Szana
Wilczyca
Centipede
Elitka
Onaella
i ja

Pasi?
Stary 2009-05-25, 21:20   #4885
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
no ta suknia wygląda kozacko, bo nawet na chudej lasce jest taka rozłożysta, więc nie pogrubia
A jak masz 167 cm to wcale taka niska nie jesteś, nie wiem na jakich obcasach Ci wygodnie, ale koleżanka mi mówiła, że między 6 a 8 cm są najlepsze do sukni to jakbys takie założyła to już w ogóle ponad 170 cm byś miała.
Ja własnie licze na te obcasy, bo jak założę 7 cm to będe miała 170 co zwiększa moje szanse na sexi kieckę
a jak nie znajdziesz w sklepie to będziesz szyła? Może już sie przejdź już teraz, bo to raczej nietypowy rozmiar i lepiej wiedziec na czym sie stoi.
Tylko, ze ta Pani nie jest taka chuda ma z tegoc o pamiętam rozmiar 46-48 A neistety ale 6-8 cm obcasów po 1 nosić nie mogę, bo stopy bym miała całe w pęcherzach, a po 2 byłabym wyższa od Tż max 3-4 cm A jak nie znajdę w sklepie to są jeszcze komisy lub krawcowe, ale wolałabym wiedzieć jaką kieckę zamawiam, a nie "wymyślać" coś ;/
Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Jestem pewna, że w trakcie przymierzania najlepiej zauważysz które sukienki najładniej pasują Pomagałam kilka miesięcy temu wybrac suknię siostrze mojego TŻta, a jest ona powiedzmy dość okrągłą osobą, w dodatku była w zaawansowanej ciąży. Jednak suknie dobrała wręcz idealną, osoby które nie wiedziały o ciąży nawet nie zauważyły pokaźnego już brzuszka A co do fryzurek to 2 ostatnie bardzo mi się spodobały
Oby! Mam nadzieję
Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
Joziu ja Ci radzę, żebyś troszkę wyluzowała
nie Ty pierwsza i nie Ty ostatnia jesteś na odległość z Tż i uwierz mi da się przeżyc i może nie "przeklinaj" tak tego wyjazdu
wiem, że jest cieżko ale to nie jest ani tragedia ani koniec swiata.

A najgorsze jest to, że swoim zachowaniem wcale nie pomagasz Tż, pomyśl co on czuje widzac cie w takim stanie.
I pamietaj, że to on jest w obcym kraju, bez najblizszych, także staraj sie czasem pochamowac a zobaczysz ze bedziue Ci lżej

coś mi się wydaje, że to jest suknia jaką miała moja kolezanka ze szkoły sredniej i musze powiedziec ze tyl tej sukni jest przeokropny

jak chcesz to moge Ci wstawić zdjęcie bo mam dokładnie na zdjęciu cały tył pokazany łacznie z trenem
Poproszę fotkę, choc ja tył mam i mi się podoba, ale ja bym go mieć nie mogła, by był przezroczysty, a ja wstydliwa jestem
Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
no to powiem, ze wam sie udało, bo np moja kolezanka (pokaznych rozmiarów) niestety nie miała tyle szczescia tzn w salonach do przymierzenia były suknie najczesciej w rozmiarze 36-38 a niestety ona w cos takiego nie wchodziła, wiec mogła jedynie wybrac sobie ta ktora jej sie podobała i wydawało sie ze bedzie dobrze wygladac. Suknia była szyta na miare ale nie wchodziło w gre zrezygnowanie z niej jesli kolezanka stwierdziłaby ze zle w niej wyglada. Pewnie zalezy to od miejscowosci i salonow, u nas tak to kilka lat temu wygladało. Mam jednak nadzieje ze chilanes znajdziesz taka suknie jaka bedziesz chciała.
dziękuję
Cytat:
hmmm to nie ja
Chociaz miło by było móc się jeszcze raz do Was dopisać, ale już chyba się nie da
Stary 2009-05-25, 21:22   #4886
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
o jezuuuuu posikam się:hahah a::hahaha :

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
No tak...Widok TŻta w mundurze po miesiącu rozłąki wszystko mi wynagrodził
Całe szczęście Samoa że się wszystko wyjaśniło.. Będziesz spac spokojnie
a on musiał oddac ten mundur czy macie go na chacie?
Stary 2009-05-25, 21:24   #4887
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Jako ten wątkowy tajniak się ujawnię skoro mnie do płota przywołali
Tak więc(podobno się nie zaczyna zdania od tego słowa )
Wzorem Aniołka właśnie napisuję Wam relację z wesela w sobote
zdjęć za dużo nie mam może jutro uda mi się coś wrzucić bo nie mam na łapku
I jeszcze jedno Kasiu wiem że napisałaś koniec tematu ale w suiei tak jak czytałam jak Cię te jędze wątkowe zboczki napastowały... Ja już co prawda jestem po tej ich stronie ale zupełnie rozumiem Twoje podejście bo długo miałam takie samo
Tak więc ( po raz drugi) idęna gmaila szpiegować samoe :P
Stary 2009-05-25, 21:24   #4888
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Pasi?
pasi jak nie wiem co
Stary 2009-05-25, 21:26   #4889
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Tylko, ze ta Pani nie jest taka chuda ma z tegoc o pamiętam rozmiar 46-48 A neistety ale 6-8 cm obcasów po 1 nosić nie mogę, bo stopy bym miała całe w pęcherzach, a po 2 byłabym wyższa od Tż max 3-4 cm A jak nie znajdę w sklepie to są jeszcze komisy lub krawcowe, ale wolałabym wiedzieć jaką kieckę zamawiam, a nie "wymyślać" coś ;/

Chociaz miło by było móc się jeszcze raz do Was dopisać, ale już chyba się nie da

wiem, że ta pani raczej chudzinka nie jest, ale wygląda ok a chodziło mi o to, że na chudej suknia jest wielka i na tej niechudej też
Możemy poddac Twoje członkostwo pod głosowanie, chyba tak bedzie dobrze od teraz robić. Tylko pytanie czy robimy demokracje czy liberum veto
Ja jestem za, bo długo z nami piszesz i regularnie.
Stary 2009-05-25, 21:27   #4890
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
własnie mam wrażenie, że tych ludzi bierze sie na leczenie jak juz jest za późno.
Tez myśałam juz odo dłuższego czasu o przejrzeniu listy i zrobieniu porządku, ale bałam sie proponowac, bo którejśc mogło sie nie spodobać. Teraz się nadarzyła okazja i zrobiła czystkiJak któras poczuje sie pokrzywdzona banem to sie odezwie na forum.

zrobiłam ostateczne czystki i zostało 19 dziewczyn
Merriel
Aniołek
Kasia
LAin
Ty dzika TAncerko
Can't
Gosica
Black
Jozia
Kubusewa, która odezwała się do mnie z otchłani jako poszukiwana Ewa
Lusmarija
Madziulka
Obca - zdaje się, że sie odzywa, co nie?
Szana
Wilczyca
Centipede
Elitka
Onaella
i ja

Pasi?
Co do obcej to jako bierny ostatnio użytkownik ... raczej widzę ze się udziela nawet w miare więc sądzę ze tak udziela sie :P

Cytat:
Prosze jedna co pamiętała mojego kochanego Skarbunia :beczy: jak ja za nim tęsknię

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości