![]() |
#421 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do sukienek... macie racje, ze ta jasna ładniej wygląda... dlatego założe ja na wazniejsze dla mnie wesele ![]() ![]() Malo nadrobilam... troche kocioł w pracy... Trinette a Ty pracujesz??? w sensie legalnie itd? bo wiesz... moja kolezanka jak nie pracowala i zarejestrowała sie jako bezrobotna to Urzad Pracy zrobił jej kurs ksiegowosci - dokladnie zrobil kurs z kadr i płac. Za darmo i od razu pozniej dostala prace na poczcie jako kadrowa. Urzedy Pracy sponsoruja takie kursy rozne, ale trzeba byc zarejestrowanym. Rozejrzyj sie i zorientuj jak to wygląda.
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Zadomowienie
|
cholera zadnego zdjecia z balu ze mna nie ma ;( ale wierze ze jeszcze ktos mi niespodzianke sprawi :')
#423 |
Zadomowienie
|
Aaa
![]() ![]() ![]()
#424 |
Zadomowienie
|
Nie jestem w stanie tego coś Cie napaćkały przeczytać
![]() Wybaczcie wybiłam sie troszke.. Ale...Ten weekend to była masakra! W piątek impreza za***iaszcza (poznałam fajnego kolesia ![]() Całą noc jak nie bawił sie ze mna to przytulał mnie mocno w loży ![]() Ale nie wiem czy cokolwiek z tego bedzie, pożyjemy zobaczymy nadzieji sobie nie robie ![]() W sobote kac gigant (dobrze że wolne miałam) a wieczorem co? znowu balety ![]() Wczoraj kraków i tuning show, za***iste autka i jacy chłopcy ![]() A dzis szary i ponury dzien w pracy pozniej grządki... Za duzo sie teraz wokół mnie dzieje... Masakra Normalnie... ![]()
![]() |
#425 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczeta ![]() ja rano nie moglam sie podniesc dlugo z lozka,ale jak wstalam to zrobilam co musialam,pozniej zjadlam obiadek z TZ (on robil) ![]() irmandara jedno zdjecia,ale widac na nim jak dobrze sie za to bawilas ![]() ![]() Tajlaa no czyli wiesz co to za bol ![]() ![]() ![]() ![]() sabcia no w koncu ![]() ![]() ![]() A co u reszty dziewczynek slychac? cisza tutaj taka,myslalam,ze jak przyjde i zobacze,to sie naczytam,a jakos specjalnie duzo zaleglosci nie mialam. Lece teraz z psiakiem na spacerek, trzymajcie sie cieplo ![]() ![]() ![]()
#426 |
Zadomowienie
|
Oczywiście bede informować, własnie sobie chwile z nim na gadu pogadałam, coraz bardziej mnie kręci ale.... No kurcze własnie jest kilka ale.
Tez ide na spacerek, Napisałam Rafałowi że ide a on może dołączyć, nie wiem... A ten o własnie, miał oogromne pretensje że sie nie odzywałam i że wczoraj sama pojechałam na ten tuning ![]() ![]() A jeśli dziś nie dołączy to w środe na piwo idziemy, choć nie wiem bo on chce o 16 bo o 19 ma iśc na hale grać a ja mam w domu duużo pracy i tak własnie sie zgrać nie możemy... Ok znikam, zobaczymy co to bedzie ![]() Aaa w sobote ide znowu na balety z koleżnka ![]() Sabcia wraca do formy hehe Miłego wieczorku ![]()
![]() |
#427 | |||
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
![]() Sorki, ze tak zamuliłam.. ale po Komunii nie byłam w stanie nic pisać.. tak mnie głowa bolała i miałam mdłości.. ![]() Wróciłam coś około 22. Było nawet nawet.. co prawda torta w ogóle nie jadłam nie mówiąc już o ciastach.. Zjadłam tylko kilka dań na ciepło i surówki. Mały się cieszył z prezentu. Dostał tez radio na płyty cd i kartę pamięci.. to mnie zaskoczyło ![]() Mp3 też dostał więc by miał podwójny prezent. Zegarek i reszty to już nie pamiętam :P Dzisiaj rano wstałam i byłam na kontroli u Pani dermatolog. Dostałam skierowanie na badanie krwi które mam zrobić pod koniec czerwca.. i jeśli wyniki będą ok i do końca czerwca buzia będzie ładna bez żadnych podskórnych już krostek to kuracja potrwa do końca lipca. Dostałam recepty na kolejne opakowania i próbki kremu z filtrem. Potem szybko wróciłam do domu zjadłam i w biegu do przedszkola poszłam.. byłam strasznie nie wyspana i nie mogłam się w ogóle skupić. Potem do domku zjadłam obiad i.... Przyjechał mój były motorem i zabrał mnie na jazde ścigaczem.. dziewczyny było bosko!! jak szybcy i wściekli 3 ![]() ![]() ![]() Mam nawet fotki na ścigaczu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na zdjęciu to tak nie winnie, a restzy fotek nie ma.. taa pewnie reszta to bardziej hot są.. ![]() Cytat:
![]() Nie to co teraz buehehe ![]() Ale miło, ze poznałaś kogoś.. może nóż widelec to coś fajnego będzie.. ![]() Ale zdawaj nam relacje na bierząco i gorąco jak TVN24.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Moniś- praca jest w zasadzie już napisana, walczę z ostatnimi poprawkami. W czwartek mam podrzucić ostateczną wersję promotorowi. Może raz w życiu zrobi mi ten zaszczyt i na przykład ją przeczyta ![]() Tajlaa- taaaa... Bardzo twórczego ![]() ![]() Freddy- chociaż zgadzam się, że w obu sukieneczkach wyglądasz fajnie to jasna zdecydowanie bardziej pasuje do Twojego typu urody ![]() A facet na prawdę zachował się jak kretyn, ale tacy też się niestety na każdej uczelni trafiają ![]() Irmuś- zdjęcie bezbłędne ![]() Sabciu- mianuję Cię naszą wątkową podrywaczką i imprezowiczką ![]() ![]()
#429 |
Zadomowienie
|
magic może ten ból z nadmiaru emocji
![]() Lim nie szalej tak :P Cóż szpilki zrobiły swoje ![]() Byłam teraz z rafałem. Bozzziu on jest taki słodki kochany i wogóle uwielbiam z Nim rozmawiać. Jak było cicho u mnie to cicho a jak sie zaczęło dziać to ma maxa....
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
Heja. w sumie wpadlam tylko sie pokazac
![]() ![]()
#431 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 | |
Zakręcony Chochlik
|
Freddy ja nie jestem tu zameldowana i to jest problem.
![]() Cytat:
![]() Tajlaa jej opowiesci o pracy sa o wiele ciekawsze na zywo ![]() Muiee i Copy macie sie z nami umowic na spotkanie!! ![]() ![]()
![]() ![]() Brian Tracy ![]() ![]() Walt Disney Edytowane przez Trinette Czas edycji: 2009-05-25 o 21:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Raczkowanie
|
Hey dziewczeta
![]() Sorki ze wczoraj nic nie pisalam, ale dostalam @ i strasznie mnie brzuch bolal ze nic mi sie nie chcialo pisac ani nic, ale was czytalam ![]() ![]() ![]() ![]() Freddy - slicznie wygladasz w obu sukienkach, ale napisze ze lepiej w tej bialej, kazdy to pisal ale to prawda ![]() Sabcia87 - pobilas swoj rekord z % ? super ze sie wspaniale bawilas ![]() ![]() ![]()
#434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#435 |
Zakręcony Chochlik
|
Tak, Lim mi zmieniala swiatopoglad na zycie. Przyznam ze jej sie udalo i mam usmiech dalej na twarzy
![]() ![]()
#436 |
Zakorzenienie
|
Szkoda ze nic nie powiedzialyscie... jakos w przyszlym tygodniu moze
#437 |
Zakręcony Chochlik
|
Nie gniewaj sie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Wstepnie uzgodnilam z Copy -> wtorek i srode(w przyszlym tygodniu), ze mamy wolne ![]()
![]() ![]() Brian Tracy ![]() ![]() Walt Disney Edytowane przez Trinette Czas edycji: 2009-05-25 o 22:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Zadomowienie
|
Magic Kasia ja sama sie plątam, z Rafałem niby mamy ta umowe ale kurcze coś jest nie tak, boje sie własnie że sie zakocham ale teraz znowu gadam z Zibim (koleś z piatku) ogólnie rozmawiamy, jeszcze nie wiem jak z nim moge rozmwiac, Bo Rafał to juz wiem na co moge sobie pozwolić...
I tak mam dwóch... Nic nie myśle nic nie planuje, zobaczymy jak sie strawy potoczą... Ale jak Zibi mnie za reke trzymał jak mi przy nim wspaniale było, przy Rafale też mi dobrze, moge gadać o czym chce... jej pogmatwane to Widze że jaskieś spotkania są ![]() Ale fajnie macie nooooo tez chce ![]() EDIT: Z Zibim pisałam do 1 w nocy wstałam z ciężkim bólem 30 min temu... Dziś do 14 ![]() Chyba nie dam rady...Ale przynajmniej z Nim mam sprawe jasną, chce mnie poznać lepiej chciałby czegos więcej ale wszytsko z czasem, nie mozemy wejść w to od końca, mamy sie spotkać tzn ja mam do niego jechac bo on prawka jeszcze nie ma, dopiero ma zamiar robić...ale jak narazie a maaasakrycznie dużo spraw na głowie... Zobaczymy jak to będzie z tym wszytskim... Ok dopieje kawe i lece do pracy ![]() Miłego Dnia Kobietki ![]()
Edytowane przez Sabcia87 Czas edycji: 2009-05-26 o 03:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#439 | ||
Zakorzenienie
|
Dobrrrrrrrrrrry
![]() ![]() ![]() To ma swoją nazwę- uzależnienie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Copy- mam nadzieję, że się na nas nie gniewasz ![]() Sabciu- bierz dwóch ![]() ![]() ![]() ![]() A na spotkanie zapraszam serdecznie ![]() ![]() Miłego dnia, dziewczyny ![]()
![]() |
#440 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Hej
![]() ![]() Freddy tak, tak o wykładowce mi chodziło ![]() a co do kursów co pisałaś zgadza się są, ale tzreba być zarejsetrowanym ale to trzeba tak chodzić i czytać tablicę oni tam wywieszaja tak jets u mnie przynajmniej;p IRm sądząc po twojej mince bal musiałbyć udany ![]() Sabcia tos się wyszalała ![]() ![]() Monia zapisałam sobie wiadomośc Twoja na gg i zaraz Ci odpisze; Magic widzisz może się skończy twoja udręka z buzią z końcem lipca hihi będzie dobrze. a niestety @ może nawet najlepszą impreze zepsuć. ale dobrze, że było ok. a motorkiem tez bym sie chetnie pzrejechała nigdy nie jechałam;p Tri i LIm wy z wawy to światowe dziewczyny:p yo i podejście macie inne;p hihi ja nad morze się chyba na wakcje wybieram ale tam tylko Freddy jest lecz ona też bliżej kołobrzegu:P a ja dziś mam zamiar się uczyć;p ale niewiem czy jest sens:P czy lepiej isc liczyc na sicaganie a jak sie nie uda to za tydzien poprawa:P??? |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Rozeznanie
|
dzień dobry
![]()
#442 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Rozeznanie
|
![]() |
#444 |
Wtajemniczenie
|
hehe;p to już się rozkręca szybko;p i pisz jakie plany na dziś? jak humor?:p
|
![]() ![]() |
![]() |
#445 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Plany na dzisiaj mam kiepskie - nauka na zaliczenia:/ ale to i tak nie zepsuje mojego boskiego humoru ![]() Wydrukowałam sobie 12 słówko/zdań z angielskiego - szef mnie kiedyś nieziemsko wkurzył, a że w pracy do tej pory nie robiłam niczego "pożytecznego" i czuję,że praca działa na mnie otępiająco - postanowiłam poświęcić każdego dnia kilkanaście minut na naukę angielskiego ![]() ![]() Mam ochotę pobiegać, ale butów jeszcze nie kupiłam ![]() a Twoje plany jak wyglądają?
![]() |
#446 |
Wtajemniczenie
|
sylwia w szafie kurde plany wycieczkowe do Krakowa na razie stanłey... Przyszlo nam rozliczenie za ogrzewanie i jestesmy pare stow w plecy
![]() ![]() Sabcia oj Ty Ty.... Nie szalejesz za mocno? ![]() U nas dzis piekna pogoda, ma byc 30 stopni, a ja siedze w pracy ![]() ![]() Ide po kawke i zjem sobie bułeczke, kupiąlm sobie jakas tam z budyniem ![]()
![]() |
#447 |
Wtajemniczenie
|
novocaine870 ja mam w domu takie płyty z gazet z kurasmi języka całą kupe. i owszem mam ochote się uczyć ale cągle jest cos innego a na język czasu nie wystracza. może powinnam także pare minut dziennie i oniec kropka;p
ale jesli Ty realizujesz ten plan to super ![]() a ja miałam sie uczyć ale póki co tworze ściąge ale tego dużoo wyjdzie ehhh Freddy a ja już wtamtym roku zauważyłam ze pogda na wekend jest dużo gorsza niz na tygodniu i w tym roku to samo!!! nawet raz czy w radiu czy w tv mowili ze stastyski tak pokazują. ehhhh a przeważnie w weekend coś się chce a Tu zimno ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#448 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja też mam dużo takich gazet, ale nie korzystam z tego ![]() w internecie znalazłam fajną stronkę i z niej się uczę ![]() mam dość stania w miejscu, dlatego się zawziełam i uczę się w domu ( w pracy ![]()
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() ![]() jutro ważny egzamin a mnie się tak nie chcę tego gówna czytać ;( co ja mam zrobić? ![]() ![]()
#450 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.