|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
Pm-ki macie moze jakies przetłumaczone teksty zaproszeń na jezyk angielski?? Moge sobie przetłumaczyc sama ale chciałabym miec pewnosc ze pod wzgledem merytorycznym jest dobrze. Na necie znalazlam pare tekstow ale sa takie proste typowo zawiadomieniowe
|
![]() ![]() |
![]() |
#4442 | |
Wtajemniczenie
|
nio mam nadzieje
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4443 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4444 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane. Nie było mnie od czwartku i postaram się nadrobić. Mam sajgon w pracy i nie mam jak śledzić na bierząco wizaża.
KASIA - GRATULACJE!!! Co do zmienności nastrojów - to musisz się przyzwczaić, pewnie Cię jeszcze trochę pomęczą Kwiatuszku gratuluje zakończenia nauk! My stoimi w miejscu z przygotowaniami. Jedno co się posunęło do przodu to samochód, którym pojedziemy (niestety nie mam zdjęć, ale będzie to grenada). W tym tygodniu planujemy w końcu odwiedzieć USC, złożenie podania do zamku (gdzie mają się odbyć zaślubiny) i zaproszenia.
#4445 |
Przyczajenie
|
ja tez 22 sierpnia
|
![]() ![]() |
![]() |
#4446 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() o ja też jestem zainteresowana czymś takim.
![]() ![]() |
![]() |
#4447 |
Zakorzenienie
|
atomufka, BEAMI, Ana***, zaaaabcia, celi25, moniqac, baja_86 dziekuje
![]() ![]() my mamie kupilismy czekoladki i kwiaty ![]() dekoratorka super sukienka ![]() my kupilismy 180 butelek na 100 osob na 2 dni
![]() |
#4448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale nudaaaa, usypiam... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4449 |
Zadomowienie
|
a no właśnie martucha zapomniałam napisać, że boskie macie te zaproszenia
![]() TŻ mi dzisiaj przysłał taki dowcip: Mąż z żoną jedzą obiad w wykwintnej restauracji, kiedy nagle do ich stolika podchodzi oszałamiająco piękna, młoda dziewczyna, całuje faceta w usta, mówi, że zobaczą się później i wychodzi. Żona patrzy na męża z wściekłością: - Kto to był?! - Moja kochanka - odpowiada mąż. - Wystarczy! Chcę rozwodu! - Dobrze - odpowiada mąż - ale zauważ, że po rozwodzie nie będzie już wycieczek do Paryża na zakupy, nie będzie wakacji na Karaibach, nie będzie mercedesa w garażu i nie będzie weekendów na jachcie. Ale oczywiście możesz zrobić jak zechcesz. W tym momencie żona zauważa ich wspólnego znajomego wchodzącego do restauracji z młodą, ładną dziewczyną: - Kim jest ta dziewczyna obok Karola? - To jego kochanka - informuje ją mąż. - Nasza jest ładniejsza... ![]()
na pierwszym miejscu chłopak, a przed nim tylko koń !!!!" Edytowane przez motley Czas edycji: 2009-05-26 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4450 |
Rozeznanie
|
anjadka obejrzalam fotki Twojego fotografa - nie sa zle, tym bardziej, ze piszesz, ze to znajomy to bedzie sie jeszcze bardziej staral. my tez mamy znajomego, wiec zle tez nie bedzie, mozna powymyslac
![]() a krawcowej z krk nie znam. tez mam dobrze, z prezentami dla rodzicow, bo zawsze dzielimy je na 3. tez dolanczam sie do prosby agnes i motley, jak bede cos miec to na pewno wkleje
#4451 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4453 | ||
Zakorzenienie
|
wróciłam z TZ z obiadku, pogralismy chwile na wii a teraz pojechał do swojej mamy (bo o 18 wracała z domku) tak sie najadłam, ze szok. i usmiałam przy okazji, moi rodzice uzgodnili co trzeba z dodatkowym alkoholem z TZ (bo i tak tylko winko bede piła)
TZ powiedzial, ze u naszego znajmoego, który miał wesele na 120 osób w tamtym roku (miał tez poprawiny) brał po pół ltra na łepka i zostało mu jeszcze 50 butelek ![]() Cytat:
tam masz zaproszenia po ang. duzo strasznie. my tyle mamy na 170 osób z poprawinami ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4455 |
Zakorzenienie
|
Madzia wydaje mi sie ze za pozno.Ja tez mam slub na 17,a wizazystka na 13.30-godzina na malowanie .Musisz miec czas na ubranie sie i blogoslawienstwo.No i nie wiem jak jest w twoim kosciele ale my musimy byc na miejscu tak 20 minut przed msza.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4456 | ||
Zakorzenienie
|
dzis dzwonilismy z TZ do naszego zespołu zapytac sie kiedy mamy sie spotkac by ustalic wszytskie szczególy, powiedzieli,m ze najalpeij jak najszybciej. to umówilismy sie, ze w nastepnym tygodniu. tylko teraz musimy wymyslec jakies fajne zabawy oczepinowe, pisenkę na pierwszy taniec, pisenki jakie chcemy aby nam zagrali, o której jest wyjsce. o matko
![]() dzwonilismy tez do fotografa i kamerzysty, to mamy sie zgłosic 2 tygodnie przed slubem dopiero aaa i do dekoratorki. ale padał jej telefon i ma ok 19 zadzwonic do TZ bo akurat była na miescie, ale mowiła ,z e 1 sierpnia moze nam zrobic dekoracje. tylko teraz cena i sie ugadac dokąłdnie muismy hehe mojej mama prezent sie bardzo podobał, juz zaczeła czytac nawet hehe. jak TZ przyjechal, to powiedziala, ze teraz bedzie najlepsza tesciową ![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Madzialenka lepiej przemysl ,bo ja balabym sie ze nie zdaze.Troche bez sensu tak w pospiechu sie ubierac skoro slub dopiero na 17 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4459 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]()
![]() |
#4460 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() anjadka same zdjecia nie sa najgorsze ,tylko po co ta obrobka?Mnie sie akurat takie cos nie podoba.Zawsze mozecie poprosic zeby zrezygnowal z czegos takiego... Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-05-26 o 17:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4463 |
Zakorzenienie
|
Widzialam ze rozprawialyscie o alkoholu dzis.
Nasze "male "przyjecie juz rozroslo sieprawie do 40 osob ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A propos zdjec z przygotowan to my nie mamy.Moi rodzice maja male mieszkanie ,wizazystka przybedzie na miejsce...wiec nie wyobrazam sobie zeby tam fotograf sie jeszcze pchał ![]() Madzialenka a ja wyslalam ci jakis czas temu zaproszenie na nk.Ale nie przyjelas ![]() Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-05-26 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4464 |
Raczkowanie
|
my wódki mamy jak na tydzień wesela... 1os/2but. ...
mam do was pytanko, wybrałyście już jakieś fajne zabawy na oczepiny??
![]() |
#4465 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry!!!!
musze sie pochwalic, ze umowilam sie na makijaz i fryzure probna na srode za tydzien ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4466 | ||||
Raczkowanie
|
dlaczego przestaly? moze skup sie na tych jego zdjeciach ktore Ci sie podobaja i mu powiedz i powiedz tez jakich kompletnie nie chcesz - wiec zrobi sesje pod Ciebie
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() chyba zdecyduje sie na pierwszy stojak w takim razie co do kwiatow - chce zywe bo mi sie bardzo podobają ![]() i na 100% ma byc to tort z obłożony masą cukrową (w środku bedzie bita śmietana i wiśnie kandyzowane - wiec zadbam zeby nie byl za slodki ![]() na 100% nie bedzie tak jak na zdjeciach, że ogromna wiącha kwiatów na gorze ![]() raczej mysle o jakiejś śmiesznej figurce i delikatnej ozdobie z żywych - cos pomysle ![]() ![]() Cytat:
![]() oby taki kontakt udało się Wam zawsze utrzymać ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko zalezy od rodzinki u mnie zawsze duzo alko szlo na takich impezach, ogolnie nasz ogranizator powiedzial zebysmy policzyli 1 osoba - pol litra na 1 dzien a na poprawiny polowe tego co wyszlo na 1 dzien, czyli 0.7 na oobe na 2 dni... to daje 150 butelek ale dajemy jeszcze gosciom plus bramki i konkursy... nawet jak zostanie to sie niezmarnuj.. a ze pan organizator organizuje sluby od bardzo dawna to sie go posluchalismy ![]() zreszta lepiej zeby zostalo niz jakbymy mieli przed poprwinami jechac do tesco..
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2009-05-26 o 18:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4468 | ||||
Zakorzenienie
|
Tz dzwonił do dekoratorki. za salę bierze 1tys zł. to duzo, czy tak normalnie??
zapisała nas, a za 2 tygodnie dekoruje znowu nasza salę (tylko jakos inaczej) i na 9 rano TZ sie z nia tam umówił, to sobie pogadamy ![]() aha i niedługo mam dostac na maila propozycje 3 hoeli od mamy znajomej z biura podrózy, jakies sprawdzone. i mam sobie z tego cos wybrac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no wąłsnie ja tez szukam jakis fajnych zabaw oczepionowych Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4469 |
Zakorzenienie
|
Madzialenka ja jestem A.P
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4470 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny szukam zabaw oczepinowych, ale niktóre to ostre przegecie. np. ta zabawa. trzeba miec dopiero tupet aby to wymyslic
Taniec w kółeczku Wodzirej zaprasza do tańca w kółeczku tańczymy. Panowie okręcają panie, panowie klękają panie tańczą wokół panów i takie tam… A żeby było sprawiedliwie to w pewnym momencie wodzirej każe uklęknąć paniom (panie myślą ze teraz panowie będą tańczyć wkoło nich…), a wodzirej mówi: panowie staja naprzeciwko klęczących pan (muzyka cichnie) tak właśnie panie chciałyby podziękować panom za taniec. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:20.