![]() |
#541 |
Przyczajenie
|
Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. II
dziękuję! mam nadzieję, że w końcu mi się uda... jak tylko dostanę wypłatę - polecę tam zostawić trochę gotówki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Za niedługo Effuniak ruszy ze swoim sklepem, będzie pełna rozmiarówka, więc się nie martw!
![]() |
#543 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i jeszcze, nie wszystkim się muszą podobać. Mnie na przykład kolorystyka modeli plunge, które są pokazywane w szufladzie kompletnie nie rusza. Może jeden bym kupiła, ale też ze średnim przekonaniem. Mam nadzieję, że kiedyś będą modele trafiające w mój gust. Bo kilka takich prototypów było ![]() Edytowane przez agta85 Czas edycji: 2009-05-26 o 09:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#544 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję za linka ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Zakorzenienie
|
wczoraj przyszedł mój stanik kostara i hmm.. racją jest, że obwód jest rozciągliwy, przy obwodzie 65cm pod biustem, 60D jest raczej luźne. trzeba go będzie podszyć, ale zostawię go sobie, bo i tak mi się podoba.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Zakorzenienie
|
Ależ się dziś rozczarowałam... czaiłam się na tę porcelankę i czaiłam, aż w piątek kliknęłam, zapłaciłam i czekałam na wysyłkę. Zaniepokojona niezmieniającym się statusem zamowienia napisałam do brastopu z pytaniem o co chodzi i okazało się, że chodzi o to, że nie mają juz stanika na stanie
![]() I teraz nie wiem czy to przeznaczenie i nie miałam go kupic czy mam kupić confetti ![]()
#547 |
Winter is coming
|
Agta mi się też te nowe plungi nie podobają. W galerii było sporo ładniejszych, te w sprzedaży są za słodkie. Wolę moją seksowną kokietkę
![]() ![]() Biust mi zmalał i mieszczę się na styk w mojej starej clarissie frilly's. Jestem przeszczęsliwa, bo ona jest właśnie taka halfcupowa i ma cieniusieńkie ramiączka, a przy tym jest mega wygodna. |
![]() ![]() |
![]() |
#548 |
Zakorzenienie
|
Nie mówię przecież, że wszystkim mają się podobać i, że są lekiem na całe zło.
Po prostu będzie pełna rozmiarówka i może Wizażanka sobie coś upatrzy. Mi ten plunge też tak średnio się podoba, ale inne, które oglądałam - koronkowe, jak najbardziej tak. Poza tym porównując z Freyą... (Na Panache np. nie mam co patrzeć, bo i tak za szerokie fiszbiny.) No, a Freya robiąc staniki na duże biusty sądzi, że jak ktoś ma 60FF to nie wiadomo jak wielki biust, który trzeba ubrać w pancerny stanik. ![]()
"Najfajniej jest, gdy stoisz przed lustrem susząc włosy i szczerzysz zęby w uśmiechu na wspomnienie o wczorajszym wieczorze." ![]() Edytowane przez Antii89 Czas edycji: 2009-05-26 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#550 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Co za pech że teraz dostępne są akurat takie... Nie wiem czy liczyć na to, że niedługo pojawią się tez inne modele, czy też kupować Veronę plunge... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#552 |
Raczkowanie
|
Tak, ponoć już "na pewno" w czerwcu
![]() Boję się tylko, że na początku nic mi nie podpasuje i nie będę miała w czym chodzić przez lato... |
![]() ![]() |
![]() |
#553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#554 |
Raczkowanie
|
ech, dlatego cały czas sprawdzam czy sklep przypadkiem nie ruszył
![]() nie dam się zaskoczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Zakorzenienie
|
Jaki rozmiar jest na mnie wg tabeli na stronie Ewy Michalak z Effuniakami , przyjmujac ze obwody sa scisle . Moje wymiary: 65/77.
76,5 to A, a miseczka B zaczyna sie od 79... http://lh5.ggpht.com/_LeTn3kxDCVo/Sg...912/tabela.jpg
#556 |
Zadomowienie
|
Witajcie! Jestem na etapie zmiany rozmiaru biustonosza: z popularnej 75B (która była niekiedy za duża) przeszłam na 70C. Moje pytanie jest następujące: czy zna ktoś model Cristy biustonosza Gorsenia? To jest taki push-up do dużych dekoltów. Chodzi mi o obwód pod biustem - jeśli macie taki, to napiszcie, czy dobrze się naciąga, bo u mnie to 70 czasem jest ciasnawe (mam wymierzone 77 pod biustem przy biuście 88 - w sumie powinnam nosić 70D, ale jeszcze eksperymentuję). To co, pomożecie? Znalazłam tanią ofertę w internecie, nie wiem, czy się skusić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#557 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#559 |
Wtajemniczenie
|
To nie jest dobra wiadomość biorąc pod uwagę fakt, że Ewa nie zamierza na razie takich produkować
![]() http://lh4.ggpht.com/_LeTn3kxDCVo/Sh...ela%20dost.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#560 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Juz się nie mogę doczekać, w końcu zmierze cos co bedzie w moim rozmiarze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#561 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale skoro mówisz, że plunge są jedynie ścisłe, to jakieś 60C może zamiast owego 65A. No cóż pożyjemy zobaczymy, na razie i tak sklepu nie ma.
![]() |
#562 |
Wtajemniczenie
|
od dawna czytalam juz sobie ten watek i ine stronki o stanikach i wkoncu sie przekonalam do kupienia dobranego. tanio to mnie to nie wynioslo, ale jestem superzadowolona, ze kupilam, bo jest naprawde wygodny. kiedys agta pisala mi, ze bedzie na mnie dobry 60A, ja kupilam sobie Pour Moi confidence (mam dwa takie same czarny i kremowy), a czytalam opinie, ze ma zanizone rozmiary, wiec wzielam 65B i wydaje mi sie, ze moglabym z Pour Moi miec nawet 60C, ale narazie te bede nosic co mam. jest on lekko usztywniany, nastepny kupie sobie miekki, tylko nie wiem jak za bardzo dopasowac. sklanialabym sie ku Pour moi wlasnie, bo wygodnie mi sie nosi te co mam, tylko nie wiem jak w miekkim, czy tez taki rozmiar jak mam czy jakos inaczej? a moze polecacie jakies inne miekkie na male biusty, tak zeby ladnie wygladalo i nie bylo sie plaskim?
|
![]() ![]() |
![]() |
#563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#564 |
Rozeznanie
Lokalizacja: -"Tam, gdzie..." Cholera. "Tam, gdzie..." - ''Dobranoc'' - powiedział Diabeł.
|
dziewczyny, czy któraś mogłaby mi polecić coś w rozmiarze 65E pod obcisłe bluzki? Coś nieodznaczającego się pod ubraniem... Zamówiłam sobie dwa Kostary ale okazały się bardziej koronkowe niż myślałam i widać je pod niemal wszystkimi moimi bluzkami. A we wszelkich sklepach wszystkie gładkie uwzięły się na mnie, Porcelain, Tango etc. kpią w żywe oczy - nie znalazłam ani jednego w moim rozmiarze. Więc może któraś może polecić jakiś dostępny,może niegładki, ale niewidoczny pod ubraniem? Byłabym ogromnie wdzięczna.
Dodam, że to dla mnie sprawa życia i śmierci, bo tak się wkręciłam w stanikomanię, że oddałam dla biednych wszystkie poprzednie staniki i nie mam w czym teraz chodzić ! ![]()
#565 |
Konto usunięte
|
U mnie pod ubraniem praktycznie nie odznacza się Arabella. A może jakiś padded t-shirt bra? Miałam z Just Peachy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Rozeznanie
Lokalizacja: -"Tam, gdzie..." Cholera. "Tam, gdzie..." - ''Dobranoc'' - powiedział Diabeł.
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;12476752]U mnie pod ubraniem praktycznie nie odznacza się Arabella. A może jakiś padded t-shirt bra? Miałam z Just Peachy.[/quote]
z Freyi, tak? Bo na poczatku jak wpisałam w wyszukiwarkę to wyskoczył mi z Gai i się dziwię właśnie w jaki sposób może być niewidoczny ![]() ![]() ![]() ![]() znalazłam i ową Arabellę i długo poszukiwany Inferno na Lady's Place. Teraz mam nadzieję, że będą dostępne, no i muszę się zdecydować na któryś.
uparcie i skrycie Ah,życie,kocham cię, kocham cię,kocham cię nad życie![B][COLOR=Blue] Edytowane przez bojestemtegowarta Czas edycji: 2009-05-26 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze pytanie odnośne kolejnego wymyślonego przeze mnie straplessa
![]() Jak jest z VENUS od panache? ![]()
#568 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Zakorzenienie
|
Witam! Wciąż nie znalazłam jeszcze nic, co by mnie satysfakcjonowało w rozmiarze 28C (albo w ogóle istniało
![]() W każdym razie, zmniejszyłam sobie obwód w swoje LaSenzie 32B i biegam w niej teraz, myślicie, że to dobry pomysł dopóki nic nie znajdę? Biustonosz nie jest usztywniany, ale ma mocno wycięte miseczki i wydaje mi się, że lekko za szerokie fiszbiny ( jak to rozpoznać? Moje celują w środek pachy, ale wydaje mi się, że już nie mam tam piersi, nawet jak zbiorę wszystko - a za wiele tego nie ma ![]() I ogółem chyba nie umiem założyć biustonosza ... ślady po fiszbinach znajdują się ok 1,5cm pod piersią, ale jak naciągnę go wyżej, z tyłu jest niemal na łopatkach, a z przodu wydaje mi się, że uciska pierś. Chociaż to pewnie skutek niedopasowania. Ostatnie pytanie: Czy jeśli kupię np. M&S 30B i go zwężę, to będzie odpowiadało 28C? |
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.