Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. II - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-26, 08:55   #541
ewooncia
Przyczajenie

Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. II

dziękuję! mam nadzieję, że w końcu mi się uda... jak tylko dostanę wypłatę - polecę tam zostawić trochę gotówki
ewooncia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 09:04   #542
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Kasia23_ Pokaż wiadomość
Dzięki temu wątkowi odkryłam, że nosze zły rozmiar biustonosza, i choć od jakiegoś czasu o tym wiedzialam, to ten wątek dopiero skołonił mnie bym poszukała tego odpowiedniego rozmiaru. I znalazłam, w kalkulatorach i po kosultacjach z wizażankami okazało się, ze mam rozmiar 70E. Poszłam zrobić pierwszy zakup, rozmiar pasuje idealnie.
Podniecona tym, ze wreszcie nie muszę zwracać uwagi na to, że mam na sobie biustonosz, bo w ciągu dnia nie muszę go porawiać ani razu, bez względu na to co robię, stwierdziłam, ze czas kupić kolejny.
Starych już nie zakładam, chociaż płączę nad nimi , bo jakieś 30 staników będzie musiało wylądowac w koszu....ale cóż.

I co się okazało? Hmm, a no że to nie takie proste. Wcale nie jest tak że zawsze pasuje mi 70E. Czasem. Tylko czasem. Czasem pasuje 70D, ale też nie zawsze.
Ogólnie jestem podłamana, bo gdybym mogła przymierzyć biustonosz i kupić. Ok, byłoby to proste. Ale w moim miescie w rozmiarze 70E mam do wybrou ze 2 staniki (zreszta okropne) a w 70 D ze 4 staniki , także nie powalające.
Zawsze robiłam zakupy na necie,teraz się boję. Bo nie wiem czy wybrac 70E czy 70 D (
No to bierz oba Zawsze najlepiej wziąc z 2 rozmiary (gdy nie jestesmy pewne), przymierzasz, a potem odsyłasz.
Za niedługo Effuniak ruszy ze swoim sklepem, będzie pełna rozmiarówka, więc się nie martw!
Stary 2009-05-26, 09:24   #543
agta85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
Za niedługo Effuniak ruszy ze swoim sklepem, będzie pełna rozmiarówka, więc się nie martw!
Hmmm... Ale przecież nie każdy musi marzyć o tym aby mieć Effuniaka. Poza tym, Effuniaki również nie są ze wszystkimi kompatybilne i z rozmiarem też ciężko trafić. Effuniaki będą stanowić, jak już będą dostępne, bardzo konkurencyjną alternatywę dla innych staników, ale one NIE są "lekiem na całe zło." Owszem, w obszarze z końca tabelki prawdopodobnie będą stanowiły jakiś przełom, bo mają być dostępne w rozmiarówce szerszej niż brytyjczyki, ale w początkach tabeli to imho tylko atraktycja alternatywa.

No i jeszcze, nie wszystkim się muszą podobać. Mnie na przykład kolorystyka modeli plunge, które są pokazywane w szufladzie kompletnie nie rusza. Może jeden bym kupiła, ale też ze średnim przekonaniem. Mam nadzieję, że kiedyś będą modele trafiające w mój gust. Bo kilka takich prototypów było

Edytowane przez agta85
Czas edycji: 2009-05-26 o 09:28
agta85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 09:40   #544
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

Cytat:
Napisane przez kasiek87 Pokaż wiadomość
hm do mnie z uk zawsze ida mniej niz tydzien, ta ktora dostalam dzis to zostala wyslana w pt a dzis juz byla

tu znalazlam ci link z ebay wysylaja do pl 65FF bo nie wiem ktora chcialas w koncu . wg mnie matilda jest tabelkowa

niecale 100 zl kosztuje nowa z metkami
http://cgi.ebay.pl/BNWT-Freya-Matild...3A1%7C294%3A50
hm a myślisz że wejde w 30FF? Jak mam 77/94 97 w zwisie?
dziękuję za linka

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
No właśnie, głównie 70-tki, a w obwodzie 65 miseczka do (góra) G, a naobiecywali kiedyś (może tak samo naobiecywali Tobie), że będą rozszerzać ofertę o H, J etc. przy małych obwodach. U nich kupiłam mój 1. dobry stanik - wtedy to było 70J - właśnie Gaia i jak po jakimś czasie "śmiałam" znowu zapytać o obwód 65 (i miseczkę I, czy J) to mnie wręcz wyśmiała (pani w kolorze włosów blond), że one praktycznie nigdy tego nie mają i ogólnie nie zamierzają rozszerzać oferty. Gaia to ich jedyny tego typu stanik (że mniejszy obwód i miska większa niż "E") i podejrzewam, że tak zostanie. Moją - nieco bardziej puszystą koleżankę - potraktowały kiedyś bardzo obcesowo - a kilka razy też były dla niej całkiem miłe (jak myślały, że dziewczyna weźmie bez gadania jakieś 100E, czy F...). Sorry, jak mam płacić koło 100 zł za stanik, to fajnie jakby obsługa nie traktowała mnie jak debilki, która niepotrzebnie zawraca im głowę (bo są "grzeczne" klientki biorące 75B i nie wydziwiające).

Miłe to są w duecie (ta w ciemniejszych włosach wydaje mi się milsza i bardziej profesjonalna), jak się coś kupuje, ale jak się potem zaczyna chodzić i pytać o inne modele w tym rozmiarze (które przecież wg nich niebawem miały być), to już tak miło nie jest. Jak dla mnie to ten sklep ma wybór, ale głównie w obwodach od 75 (no chyba, że chcesz się wpasowywać w 70E). Przejdę się tam z ciekawości niebawem i zobaczę - może przez te kilka miesięcy (ostatni raz byłam jakoś w zimie) spuścili nieco z tonu i zaczynają być dla klientek, a nie klientki dla nich.
No właśnie ja byłam kiedyś i była taka niemiła babka jak była teraz to była ta milsza. Może faktycznie obiecują góry złote dziś chyba zapytam czy maja Gaie w moim rozmiarze.
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 10:13   #545
karolynka90
Zakorzenienie

wczoraj przyszedł mój stanik kostara i hmm.. racją jest, że obwód jest rozciągliwy, przy obwodzie 65cm pod biustem, 60D jest raczej luźne. trzeba go będzie podszyć, ale zostawię go sobie, bo i tak mi się podoba. to mój pierwszy miękki stanik i o dziwo dobrze się w nim czuję
karolynka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 11:09   #546
hihi
Zakorzenienie

Ależ się dziś rozczarowałam... czaiłam się na tę porcelankę i czaiłam, aż w piątek kliknęłam, zapłaciłam i czekałam na wysyłkę. Zaniepokojona niezmieniającym się statusem zamowienia napisałam do brastopu z pytaniem o co chodzi i okazało się, że chodzi o to, że nie mają juz stanika na stanie

I teraz nie wiem czy to przeznaczenie i nie miałam go kupic czy mam kupić confetti
Stary 2009-05-26, 13:49   #547
velika
Winter is coming

Agta mi się też te nowe plungi nie podobają. W galerii było sporo ładniejszych, te w sprzedaży są za słodkie. Wolę moją seksowną kokietkę Czekam na half cupy- mieszczę się w rozmiarówce effuniakowej bez problemu, a mierzyłam je na zlocie i wiem, ze są po prostu przecudowne No i jednak wg mnie szansa na kompatybilność jest większa niż z brytolami ze schrzanioną konstrukcją albo paskudnymi ramiąchami.
Biust mi zmalał i mieszczę się na styk w mojej starej clarissie frilly's. Jestem przeszczęsliwa, bo ona jest właśnie taka halfcupowa i ma cieniusieńkie ramiączka, a przy tym jest mega wygodna.
velika jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-26, 14:46   #548
Antii89
Zakorzenienie

Nie mówię przecież, że wszystkim mają się podobać i, że są lekiem na całe zło.
Po prostu będzie pełna rozmiarówka i może Wizażanka sobie coś upatrzy. Mi ten plunge też tak średnio się podoba, ale inne, które oglądałam - koronkowe, jak najbardziej tak.

Poza tym porównując z Freyą... (Na Panache np. nie mam co patrzeć, bo i tak za szerokie fiszbiny.) No, a Freya robiąc staniki na duże biusty sądzi, że jak ktoś ma 60FF to nie wiadomo jak wielki biust, który trzeba ubrać w pancerny stanik.

Edytowane przez Antii89
Czas edycji: 2009-05-26 o 14:49
Antii89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 15:51   #549
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolynka90 Pokaż wiadomość
wczoraj przyszedł mój stanik kostara i hmm.. racją jest, że obwód jest rozciągliwy, przy obwodzie 65cm pod biustem, 60D jest raczej luźne. trzeba go będzie podszyć, ale zostawię go sobie, bo i tak mi się podoba. to mój pierwszy miękki stanik i o dziwo dobrze się w nim czuję
Lepiej uważaj na kostara jak będziesz kupowała przez neta bo te obwody na prawdę są rozciągliwe. Ja na swoje 72cm. przymierzałam kilka modeli 65-wsio za luźne, 60tki-z chyba 6 staników tylko jeden był w miarę ok i to na ostatniej haftce :/
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 16:30   #550
nivalis
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agta85 Pokaż wiadomość
No i jeszcze, nie wszystkim się muszą podobać. Mnie na przykład kolorystyka modeli plunge, które są pokazywane w szufladzie kompletnie nie rusza. Może jeden bym kupiła, ale też ze średnim przekonaniem. Mam nadzieję, że kiedyś będą modele trafiające w mój gust. Bo kilka takich prototypów było
Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Agta mi się też te nowe plungi nie podobają. W galerii było sporo ładniejszych, te w sprzedaży są za słodkie..
Cytat:
Mi ten plunge też tak średnio się podoba, ale inne, które oglądałam - koronkowe, jak najbardziej tak.
.
He he, a już myślałam że tylko mi się nie podobają te plunge A w effuniakowej galerii jest tyyyle pięknych staników! Liczyłam na takiego plunga http://picasaweb.google.gr/szalkiewi...15807543292130

Co za pech że teraz dostępne są akurat takie... Nie wiem czy liczyć na to, że niedługo pojawią się tez inne modele, czy też kupować Veronę plunge...
nivalis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 16:35   #551
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nivalis Pokaż wiadomość
He he, a już myślałam że tylko mi się nie podobają te plunge A w effuniakowej galerii jest tyyyle pięknych staników! Liczyłam na takiego plunga http://picasaweb.google.gr/szalkiewi...15807543292130

Co za pech że teraz dostępne są akurat takie... Nie wiem czy liczyć na to, że niedługo pojawią się tez inne modele, czy też kupować Veronę plunge...
Plotki chodzą, że za niedługo ma ruszyć prawdziwy sklep.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-26, 17:11   #552
nivalis
Raczkowanie

Tak, ponoć już "na pewno" w czerwcu
Boję się tylko, że na początku nic mi nie podpasuje i nie będę miała w czym chodzić przez lato...
Stary 2009-05-26, 17:12   #553
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nivalis Pokaż wiadomość
Tak, ponoć już "na pewno" w czerwcu
Boję się tylko, że na początku nic mi nie podpasuje i nie będę miała w czym chodzić przez lato...
A ja sądzę, że po otwarciu wszystko zostanie wyczyszczone w ciągu parau godzin. Ale co tam, najpierw sesja, potem nagroda .
Stary 2009-05-26, 17:29   #554
nivalis
Raczkowanie

ech, dlatego cały czas sprawdzam czy sklep przypadkiem nie ruszył
nie dam się zaskoczyć
Stary 2009-05-26, 18:03   #555
Madaaa
Zakorzenienie

Jaki rozmiar jest na mnie wg tabeli na stronie Ewy Michalak z Effuniakami , przyjmujac ze obwody sa scisle . Moje wymiary: 65/77.
76,5 to A, a miseczka B zaczyna sie od 79...

http://lh5.ggpht.com/_LeTn3kxDCVo/Sg...912/tabela.jpg
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 18:11   #556
benia1169
Zadomowienie

Witajcie! Jestem na etapie zmiany rozmiaru biustonosza: z popularnej 75B (która była niekiedy za duża) przeszłam na 70C. Moje pytanie jest następujące: czy zna ktoś model Cristy biustonosza Gorsenia? To jest taki push-up do dużych dekoltów. Chodzi mi o obwód pod biustem - jeśli macie taki, to napiszcie, czy dobrze się naciąga, bo u mnie to 70 czasem jest ciasnawe (mam wymierzone 77 pod biustem przy biuście 88 - w sumie powinnam nosić 70D, ale jeszcze eksperymentuję). To co, pomożecie? Znalazłam tanią ofertę w internecie, nie wiem, czy się skusić.
benia1169 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 18:13   #557
luizka__
Rozeznanie

Cytat:
Ależ się dziś rozczarowałam... czaiłam się na tę porcelankę i czaiłam, aż w piątek kliknęłam, zapłaciłam i czekałam na wysyłkę. Zaniepokojona niezmieniającym się statusem zamowienia napisałam do brastopu z pytaniem o co chodzi i okazało się, że chodzi o to, że nie mają juz stanika na stanie

I teraz nie wiem czy to przeznaczenie i nie miałam go kupic czy mam kupić confetti
A napisali w brastopie coś oprócz tego, że go nie mają na stanie (np. że w ciągu kilku dni go sprowadzą?). Szukałaś Porcelaina w innych sklepach?

Cytat:
Napisane przez Madaaa Pokaż wiadomość
Jaki rozmiar jest na mnie wg tabeli na stronie Ewy Michalak z Effuniakami , przyjmujac ze obwody sa scisle . Moje wymiary: 65/77.

Na stronie Ewy pisze, że biust trzeba mierzyć w zwisie. Jeśli w zwisie masz 76,5, to rozmiar 65A.
Stary 2009-05-26, 18:14   #558
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madaaa Pokaż wiadomość

No to chyba 65A.
Stary 2009-05-26, 18:54   #559
agta85
Wtajemniczenie

Cytat:
No to chyba 65A.
To nie jest dobra wiadomość biorąc pod uwagę fakt, że Ewa nie zamierza na razie takich produkować

http://lh4.ggpht.com/_LeTn3kxDCVo/Sh...ela%20dost.jpg
agta85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-26, 18:58   #560
agutek1984
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez *kasieńka* Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny Mam nadzieję, że nie łamię regulaminu Chciałam tylko powiedzieć, że w sobotę rusza sklep w Lublinie Zapraszam serdecznie - na razie Panache, Curvy Kate, Freya, lada moment będzie Dalia. Miseczki do K, obwody od 60 cm. Adres sklepu to Al. Kraśnicka 34, godziny otwarcia: poniedziałek: 11 - 18, worek-piątek: 10 - 18, sobota: 10 - 14.

Juz się nie mogę doczekać, w końcu zmierze cos co bedzie w moim rozmiarze)))
agutek1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 19:01   #561
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agta85 Pokaż wiadomość
To nie jest dobra wiadomość biorąc pod uwagę fakt, że Ewa nie zamierza na razie takich produkować

http://lh4.ggpht.com/_LeTn3kxDCVo/Sh...ela%20dost.jpg
A to nie wiedziałam, myślałam, że jak cała rozmiarówka to cała...
Ale skoro mówisz, że plunge są jedynie ścisłe, to jakieś 60C może zamiast owego 65A.

No cóż pożyjemy zobaczymy, na razie i tak sklepu nie ma.
Stary 2009-05-26, 19:42   #562
Zielone_korale
Wtajemniczenie

od dawna czytalam juz sobie ten watek i ine stronki o stanikach i wkoncu sie przekonalam do kupienia dobranego. tanio to mnie to nie wynioslo, ale jestem superzadowolona, ze kupilam, bo jest naprawde wygodny. kiedys agta pisala mi, ze bedzie na mnie dobry 60A, ja kupilam sobie Pour Moi confidence (mam dwa takie same czarny i kremowy), a czytalam opinie, ze ma zanizone rozmiary, wiec wzielam 65B i wydaje mi sie, ze moglabym z Pour Moi miec nawet 60C, ale narazie te bede nosic co mam. jest on lekko usztywniany, nastepny kupie sobie miekki, tylko nie wiem jak za bardzo dopasowac. sklanialabym sie ku Pour moi wlasnie, bo wygodnie mi sie nosi te co mam, tylko nie wiem jak w miekkim, czy tez taki rozmiar jak mam czy jakos inaczej? a moze polecacie jakies inne miekkie na male biusty, tak zeby ladnie wygladalo i nie bylo sie plaskim?
Zielone_korale jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 19:43   #563
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luizka__ Pokaż wiadomość
A napisali w brastopie coś oprócz tego, że go nie mają na stanie (np. że w ciągu kilku dni go sprowadzą?). Szukałaś Porcelaina w innych sklepach?
Napisali, że mogą wyslac co innego, a ja chcę straplessa, więc... chyba kupię w bravissimo. Jeszcze sie zastanawiam nad confetti i sama nie wiem co zrobic, są w tej samej cenie, ale o confetti mniej wiem Wiem, że Ty masz i bylabym wdzięczna za inform. czy też rozmiar ma standardowy?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-26, 20:34   #564
bojestemtegowarta
Rozeznanie

Lokalizacja: -"Tam, gdzie..." Cholera. "Tam, gdzie..." - ''Dobranoc'' - powiedział Diabeł.

dziewczyny, czy któraś mogłaby mi polecić coś w rozmiarze 65E pod obcisłe bluzki? Coś nieodznaczającego się pod ubraniem... Zamówiłam sobie dwa Kostary ale okazały się bardziej koronkowe niż myślałam i widać je pod niemal wszystkimi moimi bluzkami. A we wszelkich sklepach wszystkie gładkie uwzięły się na mnie, Porcelain, Tango etc. kpią w żywe oczy - nie znalazłam ani jednego w moim rozmiarze. Więc może któraś może polecić jakiś dostępny,może niegładki, ale niewidoczny pod ubraniem? Byłabym ogromnie wdzięczna.

Dodam, że to dla mnie sprawa życia i śmierci, bo tak się wkręciłam w stanikomanię, że oddałam dla biednych wszystkie poprzednie staniki i nie mam w czym teraz chodzić !
bojestemtegowarta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 20:39   #565
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

U mnie pod ubraniem praktycznie nie odznacza się Arabella. A może jakiś padded t-shirt bra? Miałam z Just Peachy.
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 20:50   #566
bojestemtegowarta
Rozeznanie

Lokalizacja: -"Tam, gdzie..." Cholera. "Tam, gdzie..." - ''Dobranoc'' - powiedział Diabeł.

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;12476752]U mnie pod ubraniem praktycznie nie odznacza się Arabella. A może jakiś padded t-shirt bra? Miałam z Just Peachy.[/quote]

z Freyi, tak? Bo na poczatku jak wpisałam w wyszukiwarkę to wyskoczył mi z Gai i się dziwię właśnie w jaki sposób może być niewidoczny chociaż kto wie... ale znalazłam też z Freyi i pewnie o ten chodzi. Ja to jestem jakaś lewa, bo co mi się spodoba, to nie ma rozmiaru i tak też jest w tym przypadku... chyba że nie umiem szukać, czego nie wykluczam

znalazłam i ową Arabellę i długo poszukiwany Inferno na Lady's Place. Teraz mam nadzieję, że będą dostępne, no i muszę się zdecydować na któryś.

Edytowane przez bojestemtegowarta
Czas edycji: 2009-05-26 o 21:01
bojestemtegowarta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 21:42   #567
hihi
Zakorzenienie

Jeszcze pytanie odnośne kolejnego wymyślonego przeze mnie straplessa
Jak jest z VENUS od panache?
Stary 2009-05-26, 21:51   #568
nivalis
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez benia1169 Pokaż wiadomość
Witajcie! Jestem na etapie zmiany rozmiaru biustonosza: z popularnej 75B (która była niekiedy za duża) przeszłam na 70C. Moje pytanie jest następujące: czy zna ktoś model Cristy biustonosza Gorsenia? To jest taki push-up do dużych dekoltów. Chodzi mi o obwód pod biustem - jeśli macie taki, to napiszcie, czy dobrze się naciąga, bo u mnie to 70 czasem jest ciasnawe (mam wymierzone 77 pod biustem przy biuście 88 - w sumie powinnam nosić 70D, ale jeszcze eksperymentuję). To co, pomożecie? Znalazłam tanią ofertę w internecie, nie wiem, czy się skusić.
Ja osobiście z tym modelem nie miałam do czynienia i nie przypominam sobie, żeby dziewczyny zamawiały. Ale na takie wymiary zdecydowanie bierz 70D a nie 70C
Stary 2009-05-26, 22:24   #569
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Witam! Wciąż nie znalazłam jeszcze nic, co by mnie satysfakcjonowało w rozmiarze 28C (albo w ogóle istniało). Zmierzyłam się jeszcze raz i okazało się, że pod biustem mam 65 równo, a wydawało mi się, że było 67.

W każdym razie, zmniejszyłam sobie obwód w swoje LaSenzie 32B i biegam w niej teraz, myślicie, że to dobry pomysł dopóki nic nie znajdę?

Biustonosz nie jest usztywniany, ale ma mocno wycięte miseczki i wydaje mi się, że lekko za szerokie fiszbiny ( jak to rozpoznać? Moje celują w środek pachy, ale wydaje mi się, że już nie mam tam piersi, nawet jak zbiorę wszystko - a za wiele tego nie ma)

I ogółem chyba nie umiem założyć biustonosza ... ślady po fiszbinach znajdują się ok 1,5cm pod piersią, ale jak naciągnę go wyżej, z tyłu jest niemal na łopatkach, a z przodu wydaje mi się, że uciska pierś. Chociaż to pewnie skutek niedopasowania.

Ostatnie pytanie: Czy jeśli kupię np. M&S 30B i go zwężę, to będzie odpowiadało 28C?
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 06:08   #570
kukimonster
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Ostatnie pytanie: Czy jeśli kupię np. M&S 30B i go zwężę, to będzie odpowiadało 28C?
Jeśli nosisz teraz 32B i miseczki są ok, to kup większy np 30C/D lub 28D/E

A to o czym piszesz wyzej to efekt za dużego obwodu.
kukimonster jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości