|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.
co się dziwisz jak tyle Cię nie było
#212 |
Zakorzenienie
|
Kaisa dużo GM wąłśnie do CIebie przyszło więc idz się doszkol ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
no troche mnie zaskoczyly
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#215 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() bo ja rozumiem, że my super, extra, fajne, mądre, piękne i dobrze radzące jesteśmy, no ale co przyjaciółka to przyjaciółka ![]()
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
Czy Wy laski robicie coś poza siedzeniem przed kompem? Ludziska! Od 8:30 naklepać 8 stron? jesteście pokręcone
![]() To jaka decyzja zapadła co do mnie i GM?
#217 |
Zakorzenienie
|
ale o co chodzi
![]()
#218 |
Zakorzenienie
|
Najważniejsze dla mnie jest to żeby mu wreszcie patrzac w oczy przysiądz milosc wiernosc i uczciwosc malzenska
Kasia mowi ze jest perfekcjonistka ja nie wie mczy ja jestem perfekcjonistka moze nawet wrecz odwrotnie bardzo sie staram ale czasem bez sensu to moje staranie bo i tka nic mi nie wychodzi Poprzysiaglam sobie ze nie moge wydupczyc takiej wspanialej okazji.. Moja milosc do TZ jest czyms na prawde bardzo cennym a ze jak juz pisalam chce zeby slub i wesele to byla celebra - postanwoilam sobei w sercu ze musi byc idealnie jak w bajce troche mi sie spelnilo bo mam i zamek (a raczej jego ruiny ![]() ![]() i dlateog ja chce zeby ten dzien byl perfekcyjny dlatego tak bardzo uparlam sie aby moje rodzenstwo z australii przyejchalo dlateog tak bardzo chce zeby wszyscy w rodzinie w zgodzie zyli dlatego tak bardzo mi nie pasi dziewczyna mojego szwagra .. dlatego tak bardzo chce zeby wszystko bylo idealnie suknia buty welony potrawy i muzyka taniec Wbrew pozorom ja Kasie wyjatkowo dobrze rozumiem tyle ze ja wole swoja energie przenzczyc na sprawy nad ktorymi mam kontrole czyli zaproszenia muzyka stroje a dzien hmm od tego dnia to ten dzien bedzie naszym najwazniejszym i najbardizej swietowanym Wiem ze jest wazny ten dzien dla Kasi bo ja sama pamietam dobrze nasze pierwsze spotkanie z dokladnoscia do minuty ale w sumie jesli bedzie to wszystko odbywalo sie w innym dniu niz ten jeden jedyny to jest tylko kolejny pretekst by dla niego zorganizwac kolacje przy swiecach ladnie sie ubrac zrobic mu przyjemnosc - okazac jak bardzo sie go kocha ![]() i znowu sie wzruszylam kurnia przez Was ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- samoa miala sie zdecydowac wreszcie mimo ze juz glosowalysmy .. jak samoa przyjdzie to Ci powie ja nie moge za nia decydowac .. mimo ze w sumie bym mogla ale nie chce jej autorytetu podkopac ... samouka gdzieżeś babo jest bo nam sie tu klientela niecierpliwi na sklepie no ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() fiu fiu ile osób
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-05-26 o 20:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
Napisałąm CI gamoniu tylko troszke pozniej
|
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#222 | |
Zakorzenienie
|
Spotkały się dwa raptusy wizażowe
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() oj pouciekały.. chyab sie tej krwi i zbokow wystraszyly ![]() Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-05-26 o 20:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam napisac do Chilanes jak się pojawi. Zatem Chilanes wyślij mi na priv maila albo Kubusewie, bo ona tez może Cię dodać. A mi się wydaje, że demonizujecie Kaśkę. Ona nie jest psycholem. Jest fajna i już. I niech mi ktos odmieni przez przypadki słowo dno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dno, dna, dnu, dno, dnem ![]() Ja uważam że Kasia jest po prostu bardzo wrażliwąosobą mimo, że robi z siebie na wizażu taka zasadniczą twardzielkę Kasia fajna babka jesteś no i niech samoa nie mowi ze CIe demonizujemy bo ja zjem zaraz Samoa rozumiem ze zamykamy niniejszym liste na GM Tylko niech mnie ktos teraz uswiadomi gdzie jeste merriel np ?? zalozyla grupe i sie zdematerializowala Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-05-26 o 20:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#225 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kubusewa pewnie, że odczułyśmy Twoją nieobecność ![]() ![]() ![]() Na serio mi się dłuży czas do ślubu ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Adwokat diabła
|
Odbija Wam, nie no sorry Nam
![]() Żeby nie było, ja odeszłam ode komputera dziś ![]()
![]() |
#227 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Juz sama nie pamietam czy to pisalam tu czy na GM ale moge powtorzyc.. jak dobrze pojdzie to bedziemy sie budowac bez kredytu (ooo przypomnialo mnie się- pisalam to Kasi na GM ) Jakoś tak sięułożyło na szczescie .. ![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Merriel nie ma dostępu do neta jakoś. Myślę, że zamykamy a jak uznamy, że ktos sie nadaje to sie go doda i wsio. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
dno samo z siebie nie ma liczby mnogiej chyba.. no bo jak dwa dna, dwóm dnom, dwóch den, dwa dna, z dwoma dnami, o dwóch dnach.. no ja nei wiem moze to tajk byc .. halo jest na sali jakis polonista ???
|
![]() ![]() |
![]() |
#230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takze on moze sobie odkladac z pensyjki teraz za pilke dostanie jakies pieniadze... Potem moze razem bedziemy pracowali i z teog tez prawdopod beda jakies wieksze pieniadze ale to jeszcze jest w fazie super extra planistycznej takze nie ma sie czym chwalic Na razie z tydzien temu TZ mi osiwadczyl ze juz nie mysli o kredycie wiec ku mojemu daleko posunietemu zdziwieniu ucieszylam sie nie lada ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i własnie ja mu powiedziałam wersję den i poprawiłam na dnów ![]() ![]() Powiem Wam, że jak się kłócimy to ja go tak nienawidzę, że nie mogę, normalnie mam max wkur w na niego, a po dwóch zdaniach jest cacy i gadamy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do TZ KOchana moj to jest taki uparty ze brak slow ..no ale niestety trafila kosa na maye ( i to doslownie bo na niego mowia kosa a na mnie maya) Ja jako zodiakalny byk jestem pieronsko uparta a jak zoabcze ze on tez sie upieraooo to nei ma przebacz .. zobaczymy kto pierwszy odpusci... Co do rekoczynow na TZ Hm czasami to dalje ulgeale istnieje prawdopd., ze odda nawet w zabawie .. i w tedy zabawa sie konczy u nas raz skoczyla sie plaskiem dla mnei w twarz Nafuczylam sie jak dzika swinia i siedzialam z workiem lodu na poliku... NIkt niczego oczywiscie nie zauwazyl bo tato spal a mama byla w warszawie ale wiecie .. nafochowalam bo jak kurna mogla mi przywalic z plaska w twarz a ten ze no sorry ale mu sie nawinelam .... od tametej pory wole tak dokuczac zeby nie mial jak oddac aaa poza tym to widze ze jednak on nie jest w stanie pokazac mi maxa swojej sily fizycznej.. bo podejrzewam ze juz nei raz zrrobilby mi wielka krzywde jakby chcial .. ale na szczescie nie chce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to super ja mieszka z rodzicami, jak mój by mieszkał to by było za***iście, ale tylko finansowo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W końcu jesteś z Nami prawie od samego początku ![]() Ja tez myślę aby liste zamknąć ![]() ew. jak kto będzie częśto się udzielał itd.-dopiszecie, zwłaszcza że np. Ja niechce aby mój wizerunek znały wszystkie PM które napiszą jednego posta i wsio ![]() Możecie sprawdzić gm.?Przesłałam fotki z sobotniej wycieczki do Belgii ![]()
![]() |
#236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest tam staraboazeria ktorej wrecz nienawidze a nikt nie pozwlaa mi sie z nia manualnie rozprawic a ja powiedzialam jak remont to tylko z boazeria .. no i nie wiem cz yslusznie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Wtajemniczenie
|
ale szalejcecie dzisiaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Kolejna PM w 2010 r. melduje się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to my się na żarty nie bijemy, na serio też nie ![]() Nieźle, że sie mu nawinęłaś ![]() ![]() My jesteśmy obydwoje uparte korki, tylko to ja odpuszczam, bo mi sie nudzi a on jak osioł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
witam a coś więcej napiszesz?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:00.