|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI
Cytat:
![]() e tam, sam sie znajdzie, tylko zeby wymagania spelnil! musi miec przeciesz dobre geny
|
|
#2912 |
|
Zakorzenienie
|
Em, chciałabyś mieć dziecko?
Ja uważam, jak MaUe. Albo teraz: ma się trzydziestkę, dopiero zaczyna się... życie, karierę, no nie wiem, co kto chce, a dziecko już odchowane. Albo po 40. Kiedyś myślałam, że 30 to najlepszy wiek, ale sądzę, że wtedy miałabym już w miarę ustabilizowane życie, którego nie chciałabym zmieniać. Ale kto to może przewidzieć... Obejrzałam House'a, ach, świetne zakończenie 5-tej serii, ale nie zmienia to faktu, że cholernie przygnębiające. Muszę opanować trochę moje uzależnienie od słodyczy, kupiłam sobie w tym celu czekoladowe podgrzewacze. Gdy najdzie mnie ochota na coś słodkiego, będę wąchać. Oszukam trochę zmysły, mam nadzieję, że mi się to uda. Muszę się czymś zająć.... I tu miała znaleźć się odpowiednia emotikona, ale nie ma takiej, która pasuje. Edytowane przez ville Czas edycji: 2009-05-26 o 15:17 |
|
|
|
#2913 |
|
po prostu Em :)
|
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
w ogole Em strasznie podoba mi sie Twoj podpis
|
#2915 |
|
|
Dziękuję.
Czasownik "skakać" można zamienić na wiele innych, np. "uczyć". Uwielbiam Kubusia P.!
|
|
#2916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z bajek dla dzieci mozna naprawde wyciagnac tyle fajnych rzeczy. a ja na Kubusiu uczylam sie czytac jak mialam niecale 6 lat, mamusia mi czytala ksiazeczke, a ja co 10 sek pytalam "gdzie jestes?". i tak jezdzila mi palcem. uczylam sie czytac calymi zdaniami, nigdy nie osobno literkami. polecam sposob ![]() tylko potem mialam problemy z rozroznianiem duzej i malej literki i drukowanych i pisanych, wiec roznie mi to wychodzilo jak bylam taki brzdacem, niech bedzie ze moj "pokemonowy" nick nna pamiatke tamtych czasow ![]() bo ja naprawde pisalam "kOChaNY DZiaDkU"... ![]() w ogole takie glupoty tu pisze zamiast idz sie uczyc gospodarki przestrzennej - a egzamin w czwartek.
|
|
#2917 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#2918 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się nauczyłam czytać na komiksach - "Gigantach". Uwielbiałam je.
Muszę posprzątać. Zauważyłam, że najczęstszą przeze mnie wykonywaną czynnością jest sprzątanie. Oprócz siedzenia na wizażu i narzekania, że nie chce mi się uczyć i że nie mam pieniędzy
|
|
|
|
#2919 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
! Mam taka ochote go obejrzeć, ale twardo sobie powiedziałam, że NIE! dopóki mam coś pisac/zdawać/zaliczać (czyli na oko do czwartkuA ja mam jutro statystykę...oMaterDeo! uczę się, i uczę, i....
|
|
#2920 |
|
|
Ja namiętnie kupowałam Misia, Świerszczyka i Już czytam.
Eh, to były czasy.. ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Statystyka.. Ehh..
|
|
#2921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawet kazalam sobie opowiadac bajke o kolumbie codziennie, dzien w dzien, i mi sie nie nudzilo [bajke mama musiala chyba strasznie koloryzowac bo ten kolumb codziennie inaczej odkrywal ta ameryke ]ale majac juz w sumie 6 lat poszlam do pierwszej klasy, ha gospdarka przestrzenna
|
|
#2922 |
|
Zadomowienie
|
a jednak wylądowałam na plaży i sie opaliłam że aż strach;p
a teraz co bede robic;> hmm
|
|
#2923 |
|
Zakorzenienie
|
ville nie szkodzi, nie poszlam na niemca wkoncu
![]() 18 czerwca egzamin na prawko aaaaaaaa~!!!!!!!!!!! tz ciocia dzis zdala za 1 razem, moze i ja
|
#2924 |
|
Zakorzenienie
|
tez wygladam jak w srodku lata
![]() bylam 2 razy na solarium i teraz sie packam brazujacym garnierem i naprawde niezly efekt. ale naturalny, nie sztuczny ![]() zwlaszcza ze teraz mam prawie czarne wlosy to pasuje mi taka ciemna akrnacja ![]() zaraz konczy sie moja 15 min przerwa w nacue
|
#2925 |
|
Zakorzenienie
|
ja wlasnie sie wysmarowlam olejem z nasion czerwonym i boje sie czy nie ebde miala plan. teraz jestem cala kubusiowa ( kolor), ale juz blaknie i jestem chyba rownomiernie rozprowadzona
|
|
|
|
#2926 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie umiem się czymś takim smarować, zawsze mam "zacieki" haha
![]() mam nadzieję,że w weekend będzie ładnie to pojadę uczyć się na działkę. Boję sie jutrzejszej porpawy ze statystyki, siedzę nad tym dzis od 11 i cały weekend i nic mi nie wchdozi chyba. Zresztą na 1 terminie babka dała nam wzory a teraz uznała,że nam nie da bo pewnie przez te wzory wszyscy źle napsialiśmy... więc trzeba kreowac ściągę ze wzorów , nie ma sensu wg mnie uczyć się tego na pamięć.
|
#2927 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2928 |
|
Zakorzenienie
|
Myszko, ale to nie jest samoopalacz
to naturlany olej, zawierajacy o wiele wiecej karetenoidow od marchewki. ma on poprawiac koloryt skory, moze troche brazowic mieszm do z olejem migdalowym na cialo i z sezamowym na twarz. wczoraj uzylam na twarz i cera dzis byla ladna, ale bez zadnych sladow. na cialo dalam wiecej dzis pleju palmowego
|
|
|
|
#2929 |
|
Zadomowienie
|
a jutro am padać..
|
|
#2930 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie lubię się opalać, nie lubię być ciemna. Lubię być blada (lubię, lubię, lubię, zapomniałam synonimów). Jedyną częścią ciała, którą mogę mieć opaloną, są nogi, bo to lepiej wygląda, w przypadku gdy ktoś ma delikatny nadmiar tkanki tłuszczowej
|
|
|
|
#2931 |
|
|
Ja tak jak ville lubię być blada i nie opalam się w ogóle / nie chodzę na solarium / nie brązuję się sztucznie, za to ciapciam się wysokimi filtrami i dobrze mi z tym.
|
|
#2932 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdy nie byłam w solarium, bo bałabym się zamknąć w tej kabinie, dostałam klaustrofobii, napadu furii i czego tam jeszcze.
House jest dla mnie niewyczerpalnym źródłem nowych piosenek, znowu oczyściłam bibliotekę i słucham nowych utworów. Tylko Tiersen został, moje niepowtarzalne i ponadczasowe odkrycie
|
|
|
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie sobie kompletnie nie podobam jako bladzioch, no po prostu mi nie pasuje ;x
zwlaszcza teraz, w ciemniejszych wlosach :P
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie lubię być blada ani mocno opalona ;P
W solarium czasami bywam, ale rzadkooooo. Samoopalaczami się też nie smaruję. Właśnie dostałam wiadomość od wykładowcy z makro, że mam 5 z ćwiczeń na koniec i jestem zwolniona z egzaminu bo miałam 4+ i 4+ z kół i do tego 6 plusów (można było w semestrze zdobyć 10plusów, jednego na każdych zajęciach jeśli było się bardzo aktywnym i wniosło coś wartościowego do dyskusji, i za 5 plusów jest pół oceny do góry a za 10 plusów, których i tak nikt nie zdobył, ocena do góry) no i w sumie daje mi to 5 A makro to jedyny przedmiot na moim wydziale, gdzie 5 z ćwiczeń zwalnia z egzaminu ;PAle jakoś nie mogę w to uwierzyć i chyba dotrze to do mnie dopiero jak zobaczę wpisy do indeksu. Mam nadzieję, że naprawdę mam takie oceny z kół (bo wyniki zawsze starościna nam podawała i oby jej sie coś nie pomyliło;P) i w poniedziałek nie okażę się, że jednak muszę pisać egzamin
|
#2935 |
|
Zakorzenienie
|
Zetko gratuluje
![]() przetrzymalam ksizki.. zaplace duzo kasy. zycie. a zeby bylo smieszniej rpzechodze codziennie obok biblioteki.. |
|
|
|
#2936 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() zazdroszczę... ja pół dnia na uczelni spędziłam ... no i dobrze, bo się muszę uczyć z makro ![]() Cytat:
uciekam do nauki ... jutro zaliczenie z angola, w czwartek z hiszpańskiego, w piątek z makroekonomii... dżisas a w następnym tygodniu same egzaminy! Dzień po dniu! Nie wiem jak ja to zrobię, ale jakoś muszę
|
|
#2937 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dalej nic nie umiem z tych slowek, nie wiem co to bedzie
![]() w piatek jade do domu, chcialabym jechac do babci na truskawki, ale nie wiem czy tata bedzie mial czas, a mama prawka nie ma tzn ma ale nie umie jezdzic moze sama pojade
|
#2938 |
|
Zakorzenienie
|
wiem,że mój kolega miał być na widowni i kazał wszystkim oglądać bo siedział koło wyjścia dla gości
![]() mój dziadek chciał mnie posłać do szkoły jak miałam 6 lat ale mama która pracuje w przedszkolu i wie jakie są dzieci w tym wieku i jaki jest ich rozwój zabroniła tego kategorycznie ![]() cały dzień stałam na słońcu n apraktykach i mam dosyć słonca! jak dobrze, że jutro ma być gorsza pogoda bo bym się chyba ugotowała! później jeszcez byłam na spotkaniu z dziewczynami z wizażu, całkiem sympatycznie było
|
|
|
|
#2939 |
|
|
To mój ulubiony przedmiot do tej pory, poza hiszpańskim.
|
|
#2940 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem w trakcie czytania praw Murphy'ego i innych takich. Natknęłam się na Podstawowe Prawa Informatyki. Jedno z nich: "Masz zawsze o jeden wirus więcej, niż sądzisz". Błąd. Moja siostra skanowała sobie dzisiaj pendrive'a i wyskoczyło jej kilka tysięcy trojanów
![]() Jeżeli myślisz, że coś idzie dobrze - na pewno nie wiesz wszystkiego Edytowane przez ville Czas edycji: 2009-05-26 o 22:26 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.