|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1171 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Twister!!!!!
Cytat:
możliwe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1172 |
Wtajemniczenie
|
40 min twistera + 5 min stretch nóg
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1173 |
Zakorzenienie
|
O, to ja też kupuję
![]()
![]() |
#1174 |
Rozeznanie
|
Ja dziewczynki właśnie skończyłam swoje pierwsze twisterkowanie
![]() Ale cieszę się, że zdecydowałam się kupic go, bo w cwiczeniach ważna jest systematycznośc, a ja b. często podróżuję pomiędzy studiami a domem, a takiego twisterka to mogę ze sobą wszędzie zabrac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1175 |
Wtajemniczenie
|
dokładnie, twister jest leciutki zmieści sie do nawet najmniejszej torby podróżnej, czesto balansuje pomiedzy swoim mieszkaniem chlopaka wiec twister mam zawsze przy sobie. Kolka na początku to normlanka i tak super ze wytrzymalas to 15 min ja na początku po 10 min sie poddałam, bałam sie ze kupilam na marne twister bo nei da sie na tym cwiczyc ale teraz juz moge śmigać godzine bez kolki. Ja cwicza na twisterze symuluje bieg, nogi mam zgięte i tak na nich bansuje za każdym skrętem i rękami tak ruszam jak bym biegała ;] Dzieki twisterowi napięła mi się skóra na dekoldzie, szyji, i ujędrniły się piersi
![]() dzis 40 min ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1176 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1177 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1178 |
Zakorzenienie
|
Mnie sie tez znudziło iczenie i przechodze na tryb czasowy
![]() ![]() Ze mna problem jest tylko taki, że troche mnie nudzi monotonnosc tego krecenia... ![]()
![]() |
#1179 |
Rozeznanie
|
ola, a mogę zapytac jak efekty u Ciebie? Ja też przymierzam się do hh, ale w domu mam takie małe i nim sobie zawsze poobijam łydki, bo kompletnie nie idzie mi kręcenie. I marzę, żeby kupic sobie większe, ale nigdzie znaleźc nie mogę - tzn. ... za mało szukam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1180 |
Raczkowanie
|
alusia1989 hh są na allegro
![]() od kilku dni ćwiczę tak po dwadzieścia minut na twisterze, tylko mam takie pytanie: lepiej ćwiczyć rano (na czczo) czy wieczorem? bo słyszałam coś, że jak się ćwiczy na czczo to się tkanka tłuszczowa spala, a jak po jedzeniu to się robią mięśnie. jak wy ćwiczycie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1181 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
efekty są swietne, poza twisterem biegam interwalowo 2 razy w tyg i robie 6 wejdera juz 18 dzien cwicze juz ok 50 dni schudlam ok 6 kg na brzuch coraz bardziej widoczne są mięsnie które kiedyś przykrywał okropny tłuszcz, po 60 dniu wrzuce zdj ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1182 |
Rozeznanie
|
A dużo cm Ci zleciało w talii i boczkach? Bo mi przede wszystkim o to chodzi.
edit: za mną jak na razie 10 min. kręcenia. Dzisiaj spróbowałam na ugiętych nogach i szybciej i było o niebo lepiej, bo czułam w końcu porządnie, że kręcę. Chcę jeszcze jedno 10 min. pokręcic, ale mnie ręce bolą strasznie od trzymania się ściany i szafki...:/ edit 2: ola, już znalazłam! W jakim czasie pozbyłaś się tylu cm?! Edytowane przez alusia1989 Czas edycji: 2009-05-27 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1183 |
Wtajemniczenie
|
40 dni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1184 |
Rozeznanie
|
No to gratuluję! Bo spadek tych cm jest naprawdę imponujący!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1185 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj 15 minut. kolka mnie o dziwo troche zlapala, ale jak piszecie to kwestia czasu
![]() Fajnie, ze sie udalo wytrwac chociaz 15 - muzyka do tego jest super, krece sobie do rytmu i nawet nie wiem kiedy mija koljne 5 minut ![]() Zobaczymy jakies beda efekty. Jeszcze abs bym dzisiaj zapodala dla jakiejs wlasnej satysfakcji i lepszego samopoczucia ![]()
![]() |
#1186 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dokladnie słuchawki na uszy albo muzyczka z odtwarzacza jakaś energetyczna i baardzo szybko leci ![]() dzis 40 min ;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1187 |
Rozeznanie
|
ja to zazwyczja przy jakims serialu sobie krece hihihi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1188 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie zakręcone
![]() Wczoraj twisterek mnie znosił tylko przez 15 minut. Potem przesiadłam się na hula-hop i kręciłam jakąś godzinkę... i dziś mam poobijane kolana i lewą kostkę ![]() ![]() Teraz za to będzie już z górki ![]()
![]() |
#1189 |
Zakorzenienie
|
znów nie kręciłam
![]() ostatnio za mało ruchu zażywam i jadłam słodycze-od razu wszystko poszło w brzuch ![]() od dzisiaj znów rozpoczęłam walkę ze słodkim.. tylko nie wiem co zrobić z twisterem, myślicie że kręcenie z rękoma opartymi o coś też da efekty? bo mnie coś w łopatce boli jak kręcę bez więcej niż 2 minuty i ręce bolą.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1190 |
Rozeznanie
|
ja mam ręce przed sobą, pod biustem tak jakby wciskam pięść w drugą rękę
![]() ![]()
![]() |
#1191 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() dziś 30 min ![]()
![]() |
![]() |
#1192 |
Wtajemniczenie
|
40 min + stretch nóg ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1193 |
Rozeznanie
|
Ja wczoraj musiałam sobie odpuścic twisterka - pół dnia na uczelni, drugie pół w podróży, a jak dojechałam już do domu to nie myślałam o niczym innym, jak o pójściu spac - ale dzisiaj oczywiście pokręcę. Tylko zastanawiam się czego tu się trzymac, bo futryny drzwi już nie chcę, bo mnie od tego bardzo ręce bolą...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1194 |
Przyczajenie
|
Witajcie wszystkie dziewczyny!
Właśnie przeczytałem cały ten wątek od początku i stworzyłem swój profil, żeby móc tutaj napisać. No i jestem pod ogromnym wrażeniem waszej pracy jaką włożyłyście, aby pracować nad sobą i dbać o swoją figurę. Co tu dużo pisać...podziwiam was za to, bo nie spodziewałem się, że tyle wysiłku wkładacie w to wszystko! Po przeczytaniu tego wątku zmobilizowałyście mnie do tego, aby pomyśleć o zakupie twistera, tym bardziej, że jak piszecie daje wam on znakomite rezultaty (jeśli jest się oczywiście systematycznym i wytrwałym). Zastanawiam się tylko, czy wtedy będę jedynym mężczyzną, który będzie się kręcił na twisterze? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1195 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co tu się zastanawiać kupuj twister i działaj, a co właściwie chcesz osiągnać ćwicząc na nim? ;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1196 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1197 |
Rozeznanie
|
Za mną na razie 10 min. Myślicie, że kręcenie kilka razy dziennie (ok.3) jest dobrym pomysłem? Bo jak na razie nie wytrzymam więcej niż 10 - 15 min., bo mnie strasznie ręce bolą.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1198 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1199 |
Rozeznanie
|
Za mną dzisiaj dodatkowe 10 min. kręcenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1200 |
Wtajemniczenie
|
40 min + stretch nóg
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.