|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3781 |
BAN stały
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Olivier sliczny
![]() ![]() Ja jestem śpiąca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3782 |
Konto usunięte
|
![]() ja to chyba będę wiecznie sama... nie umie mi się ułożyć... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3783 |
Zakorzenienie
|
Blondi, syn jest przecudny!!
![]() ![]() paollino, co się dzieje? ![]()
#3784 |
Konto usunięte
|
Co się dzieje? To co zwykle... Jestem beznadziejna...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3785 |
Zakorzenienie
|
ale jak to beznadziejna???? co za bzdury!!!!
![]() ![]()
#3786 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny na SB zamiast mnie zrozumieć pieprzą jakieś gadki psychologiczne i wychodzi na to że to ja jestem głupia, naiwna, i w ogóle
![]() mam już dość... ![]() nie wrócę już do Baru, dziewczyny tam są podłe... ![]() Edytowane przez 201608251020 Czas edycji: 2009-05-26 o 21:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#3787 |
Wtajemniczenie
|
Ello wszystkim
Blondi-gratulacje!!! maly sliczny...a ty juz niedlugo bedziesz w pelni sil sie nim zajmowac. Paolino - podaje kubek z herbata na pocieszenie.. Aliszcze - bardzo fajne mieszkanko. Podoba mi sie kacik jadalniowy i kuchnia, ktora jest the best! Reszcie wolam - HEJ! Juz wrocona z Anglii..strasznie niewyspana - bo podroz powrotna z przygodami..jutro postaram sie zapodac dokladna relacje z Anglii i obiecany opis Bawarii. Fotek nowych cala fura..ale kiedy wrzuce w neta na razie nie wiem...No a dzis w pracy, wiec pewnie bede tylko zagladac.
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2009-05-26 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#3788 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() O boze ale mialas okropny porod....trzymaj sie i zdrowiej,... ![]() Cytat:
![]() ja wam teraz cos opowiem raczej sie chyba wygadam.... Nie wiem czy wam pisalam chyba to pisalam na watku...o "milosci przez internet" Poznalam jakos w marcu na poczatku Patryka z Londynu..wtedy jeszcze nie znalam tego Grzeska.. no i bylo tak ze gadalsimy przez gg i wogole milo bylo mowilsmy miloe rzeczy no i jakos tak 2 kwietnia dostalm do niego emaila ze nie ma neta w domku i nie moze sie do mnie odezwac...i ze teskni za rozowami...no i po 1,5 miesiaca dzis sie odezwał ![]() ![]() bo wsumie mam 2 osoby z Londynu kore lubie...i wogole..... Ja to mam pecha w znajdowaniu facetow.....eheh... za daleko i to juz 2 znam.... dobra wygadalam sie.... sorki ze tak nie skaladnie jest.... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3789 |
Konto usunięte
|
KSIĄŻĘ MÓRZ I OCEANÓW, JAŚNIE OŚWIECONY PAN I WŁADCA NA KRAŃCU ŚWIATA NINIEJSZYM...
... raczył się łaskawie odezwać. ![]() Kij mu w nery. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3790 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3791 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Paollino- ja bym tam już nie wróciła ![]() ![]() ![]() Nie dziwie Ci się, że jest Ci przykro, a co do Zuzi, to fakt, jedna z niewielu normalnych osób ![]() ![]() Motylicaja a co do Ciebie, to ja uważam, że musisz mieć chłopaka "na miejscu". Takiego, z którym bedziesz mogła sie wybierac na spacerki, bedzie Cie odwiedział, Ty jego ![]() Dzis z Tz idziemy pare spraw załatwic, a potem musze pisac gotowce i zorbic sciagi, bo jutro mam zaliczenie. AA nie wiem czy Wam sie chwaliłam ![]() Bo normlanie jutro mam dwa zaliczenia z wykładów, ale u jednego gościa byłam, dałam do zrozumienia, w jakim jestem stanie i że się bardzo źle czuje i dał mi 3 bo 3 ale jutro nie musze przyjeżdzac o 7 rano pisać zaliczenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3792 |
BAN stały
|
[quote=domi7ks;12480520
Nie dziwie Ci się, że jest Ci przykro, a co do Zuzi, to fakt, jedna z niewielu normalnych osób ![]() ![]() [/quote] ![]() dzięki dziewczyny, sytuacja jest jaka jest, to nie dość że dziewczyna ma doła, ja tez miałam i rozumiem ją...no to inni jeszcze bardziej chcą Paulinę zdołować. ![]() Gardło mnie boli ![]() Domi pisz pisz te gotowce, ja biore dzisiaj do pracy książke i bede sie uczyc na zaliczenie w przerwie miedzy terapią ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3793 |
Konto usunięte
|
Domi, Zuziu
![]() ![]() Ja już tam nie wrócę, obśmiały się na 10tą stronę że toksyczny związek, że napastuję go ( ![]() ![]() Ranyyy, jaka tu pogoda, aż się chce przeleżeć cały dzień w łóżku ![]() Ale muszę ponadrabiać zaległości, cobym w lesie nie była, jak się sesja zacznie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3794 |
Zakorzenienie
|
A mnie od wczoraj męcza znów mdłości i nie wiem czy dopiero teraz się na dobre nie zaczną, skoro wczesniej nie było ich zbyt wiele. Wczoraj po sniadaniu wszytsko zwróciłam, teraz jem znów sniadanie i już czuje, że mi niedobrze, a zaledwie mam jedna kanapeczke. Wg ostatniego USG dziś zaczynam 11t+ 0
![]() W tej ksiażce od Tz przeczytałam, że brzuch zaczyna rosnąć od 13 tygodnia. A wedle obliczeń moja dzidzia ma juz pewnie z 4 cm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3795 |
Konto usunięte
|
Ja zaraz usnę
![]() W ogóle się dziwię - jak ten rok akademicki już tak szybko mi minął? ![]() Jeszcze niedawno były wakacje a teraz będą kolejne ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3796 |
Zakorzenienie
|
Paolino na którym Ty jesteś roku i w ogóle który rocznik?86?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3797 |
Zakorzenienie
|
paollino co to za smutanie?
jesteś ładna, mądra i wspaniała, nie warta tego kolesia i nie słuchaj bzdur jakie pociskają Ci inni... nie warto się przejmować opinią tamtych dziewczyn, bo one Cię nie znają żeby tak oceniać wiem, że trochę skomplikowana relacja z tym facetem i nie znam szczegółów ale na pewno nie jesteś winna, zła czy coś tam My laski z Jaworzna jesteśmy super i tak masz myśleć Kochana ![]()
#3798 |
Konto usunięte
|
Domi - ja jestem na II roku dopiero
![]() ![]() Zanka - no on i tak się odezwał, niepotrzebnie spanikowałam, ale czemu one tak na mnie naskoczyły to ja nie wiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3799 |
Zakorzenienie
|
paollino ja nie umiem się połapać w tej Waszej relacji, nie jestem na bieżąco, ale to co wypisywały te dziewczyny to kompletna bzdura i MASZ się tym nie przejmować
jesteś wrażliwa, szukasz szczęścia i miłości z tego co wywnioskowałam, a ona naskoczyły na Ciebie i chyba źle interpretowały Twoje wypowiedzi może one mają takie dystans do życia, olewają wszystko i są "twarde" a Ty jesteś właśnie wrażliwa (tak jak ja) i to jest Twoim atutem
#3800 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3801 |
Zakorzenienie
|
Paolino nie przejmuj sie tymi "kolezankami", ja Cie rozumiem doskonale, a one nie, tzn. ze zadne z nich koleżanki. I troche przykre to
![]() Szamanka Zuzia boska i śliczna, taka słoda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3802 |
BAN stały
|
W dzisiejszych czasach wrażliwa kobieta, nie jest traktowana poważnie..
kobieta ma być twarda, silna, nie okazywać emocji...i widzę że większość społeczeństwa tego od kobiet oczekuje, a to nie dobrze dla nas samych. Lubię popłakać, jest mi wtedy lżej, lubię sie wyżalić, być przytulona...czasami tez potrzebuję zrozumienia. Wiem że np za 3 lata bedę miała inne myślenie i zachowanie niz teraz, tak samo paolinno bedzie inaczej myslała...im wiecej razy sie człowiek przejedzie nabiera wiekszego dystansu do wszystkiego.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3803 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() "Koleżanki" pokusiły się aż o przytoczenie moich postów stąd i wielce oburzone że napisałam o pieprzeniu. No cóż, nazwałam rzecz po imieniu, bo wg mnie same nie wierzą w to co piszą. No i przekonane że kiedyś wrócę. AKURAT. Edytowane przez 201608251020 Czas edycji: 2009-05-27 o 09:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3804 |
Wtajemniczenie
|
Cześć,
Dzięki dziewczyny za pocieszenie ![]() Blondynka Olivier po prostu boski, ma taką ciemną karnację i czarne włoski ![]() ![]() Domi świetny prezent dostałaś na dzień mamy, teraz już wszystko będziesz wiedziała na temat ciąży ![]() Paollino i Motylicaja wydaje mi się, że nie natrafiłyście jeszcze na tego jedynego, skoro już teraz są jakieś spięcia to nie warto brnąć dalej w taki związek - to moje zdanie. Ciekawe co u Jane ? A ja jutro rano mam się już zjawić na izbę przyjęć ![]() ![]() Mam nadzieje, że będziecie o mnie pamiętały - wracam w sobote. Pozdrawiam wszystkie Lejdiski
#3805 | |
BAN stały
|
Cytat:
Podaj na priva nr kom to będziemy pisać smsy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3806 |
Zakorzenienie
|
Paolino nie zawracaj sobie glowy i nie pisz juz nic. Bo potem zostanie to wykorzystane przeciw Tobie
![]() Vcelka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3807 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
GRATULACJE!!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() Pewnie ze nie zapomnimy o tobie... trzymaj sie mocnooow szpitalu.....BUZIKACZKI:c mok: ![]() U nas leje i wieje... ![]() a milam dzis jechac na rowerek...... a ja dzis sie lenie....hehehe ide na 15 do sasiadki dziecko pilnowac.... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykro mi. Tyle.
![]() |
#3809 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny prosze Was, załatwiajcie takie sprawy między soba na privie, a nie na tym wątku...
Motylicaja a Ty nie z okolic Krakowa?bo jak narazie u mnie ciepło i parno, chyba z 30stopni w ciemniu, więc pewnie twoj deszcz se zjawi dzis u mnie ![]() ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-05-27 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3810 |
Konto usunięte
|
Vesenka, nie uczestniczyłaś w tej rozmowie, równie dobrze Winterka mogłaby się poczuć urażona, że jej nie wymieniłam, a ją też uważam za normalną, jak Irisin i parę innych. Ale ich tutaj dziewczyny nie znają. To raz, a dwa - co się dzieje na SB teraz? Polly wyszukuje moje posty czy A. się do mnie odezwał czy nie! Dalej się emocjonujecie tą sprawą a ja nie wiem po co. Zajmijcie się może wątkami perfumowymi bo już zostałam raz skrzyczana za to że piszę nie na temat.
Ja zostaję tutaj. I tak jak napisała Domi - jeśli ktoś cokolwiek do mnie ma - proszę na PW. Edytowane przez 201608251020 Czas edycji: 2009-05-27 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.