![]() |
#391 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kielce!!prosze o pomoc:)
Ja chodzę od kilku lat do p. Beatki Buchcic w salonie MONIKA na Małej (tel. 368 23 34) i mogę pisać o niej tylko w superlatywach! Rewelacyjnie obcina, doskonale dobiera kolor i w dodatku troszczy się o kondycję włosków. Za zabieg regeneracyjno - nawilżający (taki po rozjaśnianiu) na długich włosach + modelowanie płacę 40zł.
Poza tym panuje tam radosna, taka "rodzinna" atmosfera - bardzo miło spędza się czas. Oprócz p. Beatki w salonie przyjmuje też p. Monika. Również świetna fryzjerka z tego co widziałam. Zdecydowanie trzeba do nich wcześniej zadzwonić, żeby się umówić - ciągle mają ruch (albo tak trafiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kielce!!prosze o pomoc:)
Hej!
Słuchajcie, poszukuję dobrego fryzjera męskiego, nie chodzi mi o obcinanie na krótko, tylko o dłuższą fryzurę. Czy Cococlub będzie dobrym wyborem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 | |
Raczkowanie
|
Dot.: KIELCE- dobry fryzjer:))
Cytat:
Szczotki, nożyczki powinna dezynfekowac, a nie zbierac " z grubsza" czyjeś włosy ze szczotki i potem mnie nią czesać. Edytowane przez Anielka_ Czas edycji: 2009-05-11 o 07:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Raczkowanie
|
Teraz chodzę do salony POINT do Pani Iwony na ul. Pocieszki 3.
Zaznaczam, ze mam krecone włosy i nikt nie umiał ich skracać, aż do tej pory. Rewelacyjnie cieniuje!!! Obcina mnie dokłądnie i długo - to dobrze, włosy super sie układają! Wczesniej jak chodziłam do fryzjera to siedziałam 3 godz., w tym farbowanie trwało wiekszość czasu a obcinanie do 10 min., włosy beznadziejnie sie układały!!! Wiem, ze duzo dziewczyn w kreconych chodzi do Pani Iwony, nie wiem jak radzi sobie z prostymi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Przyczajenie
|
Hej!
Czy P.Piotr nadal pracuje w Coco? Właśnie przeglądam ich stronkę i w zakładce o nas---> nasi pracownicy, żadnego P.Piotra nie ma ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Zakorzenienie
|
Jak byłam u niego na początku roku to też nie było go w tej zakładce i mam nadzieje, że taki stan rzeczy nadal się utrzymuje bo wybieram się do niego w najbliższych dniach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Przyczajenie
|
Super! Dzięki za odpowiedź. Jutro dzwonię w takim razie... A długo się czeka na wizytę u niego?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Zakorzenienie
|
Ja zapisałam się chyba na wtorek a dzwoniłam w sobote, ale umawiałam się wtedy na 9 rano więc mógł mieć czas akurat- ale wydaje mi się, że tydzień to maks
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Przyczajenie
|
Wielkie dzięki!
![]() Pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Przyczajenie
|
Witam! Chciałem się umówić do pani Ani, ale niestety bedzie zajeta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#406 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 1. Po umyciu, lekko wycieram włosy w recznik i nakładam http://www.studio-urody.pl/product_i...93975302991f10 i albo ugniatam loczki trzymając głowe w dół albo jak mam mniej czasu susze szuszarką z dyfuzorem. Włosy dostają super objętości, co bardzo dziwne - nie puszą sie W OGÓLE, po prostu jest super skręt!!! Preparat nie obciąża włosów, nie przetłuszczają się szybciej - dla mnie ideał! 2. Tamtem premarat jest bardziej delikatny, potem nakładam coś bardziej utrwalającego, koniecznie na juz wysuszone włosy (zeby sie nie posklejały) nakładam http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=22848 i gotowa do wyjscia ![]() Teraz poproszę o Twoje rady ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A mam w chwili obecnej balsam nivei (fajnie nawilża, włosy się nie puszą, ale ich nie podnosi, nie zwiększa objętości), osmoessence (marna ta sprężyna, tzn. nie tak dobra jak się spodziewałam po recenzjach) i dynamic loop goldwella (trochę gorszy od curl twist, skleja, ale dobrze skręca, odświeża skręt). Mieszanka tych trzech daje taki efekt od fryzjera ![]() Z pojedynczo działających zadowolona byłam z tego. Zaciekawiłaś mnie tym matrixem- widziałam go chyba w jobirexie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Przyczajenie
|
hej
![]() tak polecałyscie pn Piotra z Coco ze az sie do niego umowiłam na dzisiaj... zobaczymy , bo jestem dosc trudną klientką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Przyczajenie
|
i juz po wizycie
![]() mam cienkie, trudne do ukladania włosy, bo czesc sie kręci, częsc jest prosta ... P. Piotr nałozyl dosc nieźle farbe : starał sie aby było naturalnie i dobrze. Pasemka ladnie wyciągnięte, ogólnie OK. Za to strzyżenie super ![]() ![]() ogolnie na 5 aa i on nazywa sie Piotr Agnieszczak albo Agneszczak, pracuje w Coco od grudnia, moze dlatego nie ma go na liscie pracownikow na ich stronie www. Wyczaiłam tez ze dyplom od Loreala jako experta w farbowaniu ma od lutego 2008 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Zakorzenienie
|
Pewnie dlatego ma ten dyplom bo pracował wcześniej w Lorealu na Jasnej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Przyczajenie
|
Na Jasnej nigdy nie byłam. Kilka razy byłam w Infiniti na Klonowej ale za kazdym razem wychodziłam niezadowlona...
Moją fryzejrką jest Marta za salonu Exclusive na Bodzentynskiej ale teraz jest na ciążowym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Raczkowanie
|
[quote=grudniowka;12387779]Na Jasnej nigdy nie byłam. Kilka razy byłam w Infiniti na Klonowej ale za kazdym razem wychodziłam niezadowlona...
Znam bardzo dobrze fryzjerkę, ktora pracowała w Infiniti... strasznie narzekała, ze praca na mega tępych nożyczkach jest trudna, oszczedzaja na wszystkim! Nie znam osoby zadowolonej z tamtejszych usług. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Zakorzenienie
|
czy ktoś ma jakieś zdanie o salonie Marzena na żelaznej ??
słyszłam o nim różne opinie ze jest dobry ale drogi?? czy ktoś moze mi cośdoradzić ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Przyczajenie
|
![]()
Właśnie usłyszałam niemiłą wiadomość
![]() Z salonu Ambrie odszedł Adrian Musiał. Oczywiście pani w salonie nie chce udzielić informacji gdzie można go teraz znaleźć. Chodziłam do Adriana prawie trzy lata... ostatnia rzecz jaką bym chciała to znów przechodzić testowanie fryzjerów, które kończy się często jakimś dramatem. Jeśli któraś wizażanka posiada informację co się stało z Adrianem, bardzo proszę się nią ze mną podzielić.... bardzo bardzo proszę. Pzdr
![]() |
#415 |
Raczkowanie
|
Hej! Ja mam pytanie o Pana Pawła z salonu Elf. Któraś z dziewczyn Go chwaliła. Przechodziłam kiedyś tamtędy i widziałam, że salon pracuje na kosmetykach Kadus. Mam pytanie czy wiecie coś na temat farbowania w tym salonie? Mam rozjaśniane włosy i boję się czy farba je chwyci i czy ten Pan fajnie farbuje. I tak wogóle czy drogo tam jest? A w salonie Coco na jakich farbach pracują? Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Przyczajenie
|
Morelka83 ja jakiś czas temu słyszałam od fryzjerki z JLD (salonu którego nie polecam!!!) że Adrian miał już nawet lokal pod swój salon ale coś ze zdrowiem mu się posypało. Z tego co mówiła miało to być gdzieś w okolicy Piotrkowskiej w rejonie UM, ZUSu i tego przejścia do Silnicy. Podobno był nawet szyld. Jak znajdziesz to daj znać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Raczkowanie
|
wczesniej pisałam o Pani Iwonce z salonu POINT, właśnie wróciłam, jak zawsze zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Zakorzenienie
|
a na fryzurki ślubne to kogo polecacie ??
nie chce miec na glowie lakierowanego kokonu i stosu szpilek, interesuje mnie fryzjer z wizja :P mam fryzurke z warkoczem w zamysle .. mialam nadzieje ze moze polecicie kogos fajnego... ja na studiowke czesalam sie u marzeny(na zelaznej), ale ze rzadko chadzam do fryzjera .. ciekawa jestem czy moze mozecie kogos poleciec do kogo moge isc w ciemno ... choc to chyba niemozliwe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dziękuję za wskazówki, przeszukam całą okolicę!! I znajdę choćbym miała niebo poruszyć ![]() Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#420 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wczoraj własnie byłam drugi raz. Włosy zaczeły fajniej sie układać, bardziej sie dzieki temu kręcą ![]() Polecam Panią Iwonkę z salonu POINT Point" Fryzjer Galus Iwona Pocieszka 3, Kielce - 41 343 01 47, obciecie plus prostowanie = 50zł, włosy mam do ramion Edytowane przez Anielka_ Czas edycji: 2009-05-29 o 16:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.